|
|
|
Magdy
membru
 Inregistat: 09/01/07
|
|
giany a scris:
si cam ce ar mai fi necesar ??? ... |
Să stăm în dragostea Lui, ca să ajungem în plinătatea lui Dumnezeu, şi să avem şi noi dragoste unii pentru ceilalţi, altfel nu suntem decât nişte chimvale zăngănitoare..
|
|
17/09/08 22:33
|
|
mototey
membru
Inregistat: 11/12/06
|
|
Magdy a scris:
Să stăm în dragostea Lui, ca să ajungem în plinătatea lui Dumnezeu, şi să avem şi noi dragoste unii pentru ceilalţi, altfel nu suntem decât nişte chimvale zăngănitoare.. |
Amin!!! Domnul sa ne ajute!
_______________________________________ Omul de care se foloseste Dumnezeu
|
|
18/09/08 08:06
|
|
bairstow
membru
Inregistat: 27/10/07
|
|
reluestera a scris:
1 cor.13:1 da, limbile pe ccare le vorbesc unii, se vor vorbi si in cer |
Norkis are dreptatecand se refera la o limba curata.Dar relu nu are dreptate.A citat total aiurea asa cum am scris.
Ultima modificare de bairstow (18/09/08 21:20)
_______________________________________ Daca se poate, pe cat sta in puterea noastra ,traiti in buna pace cu toti oamenii.
|
|
18/09/08 21:18
|
|
Sword
membru
Inregistat: 01/02/08
|
|
Si de ce n-ar eavea dreptate? Ca n-am inteles la ce te referi Bair.
_______________________________________ Cu putina credinta poti muta muntii, dar cu ceva intelepciune ii vei lasa la locul lor.
|
|
18/09/08 21:40
|
|
bairstow
membru
|
|
Da un citat care nu are nici o legatura cu ce spune ea.De unde din 1 cor.13:1 se intelege ca unii oameni vor vorbi si in cer engleza de exemplu?Sau ca anumite vorbiri harismatice sunt defapt limbii ingeresti?
_______________________________________ Daca se poate, pe cat sta in puterea noastra ,traiti in buna pace cu toti oamenii.
|
|
18/09/08 21:49
|
|
redgreeneyes
membru
Inregistat: 27/12/05
|
|
Andreea a scris:
Am auzit o chestie că un frate era prin Rusia şi nu ştia o boabă de rusă.Avea traducător ,dar Dumnezeu i-a arătat (sincer nu mai reţin cum) că traducătorul nu traduce bine.Şi atunci a început să vorbească în rusă.Asta numesc eu,vorbire în limbi. Să fim siceri,câţi din aşa zişii deţinători ai darului de a vorbi în limbi înţeleg ce spun?Nu oare doar o bolboroseală? Domnul să mă ierte dacă greşesc. |
am citit aproape tot ce s-a scris aici (am incercat sa filtrez galceava si sa extrag doar postarile care sunt argumentate solid)
Subscriu la parerea lui Andrei si a lui +Archangel+. bravo.
|
|
04/10/08 23:10
|
|
livu2day
membru
Inregistat: 06/11/08
|
|
E simplu una sa ai roada adica prima treapta spre Duhul Sfant si altu sa ai Duhul Sfant. Ca sa ai Duhul Sfant trebui sa te departi de orice lucra pamintesc, adica trebui sa zdrobesti firea paminteasca si sa te renasti in adevarat in Duhul Sfant, botezu cu ca apa e doar in legamant ca sa iti urmaresti viata dupe Hristos. Si cand te renasti din nou in Duh atunci invieze prin Hristos. Adevaru daca esti crestin si faci dupa biblie cu timpu te lasi de lucruri fara de lege, caci acum ti-a deschis ochi la legi si acest lucru roada care iti da o sete si foame pentru sa-l urmaresti si te atingi de el. Eu unu cred si is dovezi in biblie ca fara Duhul Sfant nu vei fi rapit, adica va trebuia Duhul Sfant ci zice de pecetea, eu zic sa cautati la 7:3-5 Apocalipsa, si cautati unde zice ca Isus si pecetea Lui, cautati versete despre pecetea si poate invatati sau va luminati voi. Eu unu is multumit ca Domnul Mi-a vorbit in seara aceasta, eu inca n-am luat Duhul Sfant dar viata dupa Hristos n-ar fi adevarata fara Duhul Sfant rugati-va si Domnul sa-ne binecuvinteaza cu El. Scuza de greseli la scris, nus cel mai bun la romina.
_______________________________________ Proverbele 18:2 Nebunului nu-i este de învăţătură, ci vrea să arate ce ştie el. http://iaebetel.blogspot.com/
|
|
06/11/08 02:39
|
|
livu2day
membru
|
|
Inca ceva sa adaug despre "bolborosesc" despre ce vorbeste Albertina, eu cred ca acel bolborosesc este cand cineva simte Duhul Sfant si sa atinge de El dar inca nu-l are. Eu unu cand ma rog si ma simt extraordinar la prezenta lui Duhul Sfant, ma rog intrun fel in cara simt o prezenta divina, tot corpu si vorbesti aproape vorbesti in limbi.
_______________________________________ Proverbele 18:2 Nebunului nu-i este de învăţătură, ci vrea să arate ce ştie el. http://iaebetel.blogspot.com/
|
|
06/11/08 02:46
|
|
livu2day
membru
|
|
bairstow a scris:
irlanda a scris:
Si o sa mai vezi si altele si mai si, daca n-ai ce face si te uiti la asa ceva pe yuotube. |
Deci pe you tube ma uit doar la ce imi convine?Irlanda ,asa cum fac unii penticostali pe you tube, puteai macar sa spui ca te dezici de astfel practici(tavalire,plansetinconstient etc etc).Eu inteleg ca esti penticostala si intradevar astfel de practici poate nu se gasesc la tine, dar ele din pacate exista.Apropo ai practicat vorbirea in limbi? Un exemplu interesant este cel al unui preot catolic care a inceput sa se roage bolborosind simplu lalalala, cautand vorbirea in limbi.La un moment dat a simtit intradevar ca cineva vorbea din el.Vedeti ca el a cautat cu tot dinadinsul vorbirea in limbi(infumurarea)?Ce sa intamplat defapt?El bolborosind lalalala a ajuns la un moment dat(din cauza repetitie) intr-o stare semiinconstienta.Dumnezeu nu a mai putut interveni(din cauza infumurarii preotului si a faptului ca acesta nu il mai avea pe Dumnezeu in mintea si inima lui) si diavolul vazand aceasta stare inconstienta a intrat in el.Ce iti zice un yoghin cand faci meditati yoga sau karate?Eliberaza-ti mintea.Goleste-o.Nu te mai gandi la nimik.Si in ritualurile vodoo adeptii de multe ori, in afara ritmurilor care se repeta obsedant ,folosesc alcoolul ca sa intre intr-o stare inconstienta.De posedare. Lasa satana sa intre in ea.In mintea care nu mai e constienta.Desigur ca Dumnezeu nu il lasa pe diavol sa il posedeze pe acel om mereu ci numai cat acesta practica astfel de infumurari.Sau golirii.Asa si cu cei care se tavalesc pe podea.Daca va uitati ei sunt intr-o stare mai mult decat inconstienta. Deci la final ii spun Irlandei(chiar daca poate se va supara, dar poate o sa-i ajute) joaca-te cu focul...Sau mai bine:ai grija.  P.S. mercy Sword pentru ce ai scris. |
Iti spun un lucru cand simti adevaratul har Lui Hristos ca vrei sa zbori, dar sa tevelesc pe jos este duhuri rele care sa lupta pentru ca ramine acolo, ma rog nu insulta pe oameni despre youtube. Iti dau exemplu a fost un om si staruia pentru Duhul Sfant si de fiecare date a inceput sa daie cu picoarele si etc, a avut idoli adica duhuri rele ci semn a fost la omul acela a fost artele martiale, pastoru a zis sa posteasca 3 zile prin rugaciune si el a marturasit ca nu a stiut ce drac a fost in el. Adevaru orice mic lucru sa pare mic pentru noi dar pentru Hristos cere sa fi adevarat lupta cu duhurile rele. Si despre "bolborosesc" nu judeca, doar ce faci judeci pe youtube si nui frumos. Irlanda a spus bine acolo eu cred.
|
|
06/11/08 03:03
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
livu2day a scris:
E simplu una sa ai roada adica prima treapta spre Duhul Sfant si altu sa ai Duhul Sfant. |
Asta ai luat-o din Biblie sau din "sfanta traditie"? In Biblie nu am auzit de trepte spre Duhul Sfant.
livu2day a scris:
Si cand te renasti din nou in Duh atunci invieze prin Hristos. |
Biblia nu prea sustine asa ceva.
Romani 6: 4 Noi deci, prin botezul în moartea Lui, am fost îngropaţi împreună cu El, pentru ca, după cum Hristos a înviat din morţi, prin slava Tatălui, tot aşa şi noi să trăim o viaţă nouă. 5 În adevăr, dacă ne-am făcut una cu El printr-o moarte asemănătoare cu a Lui, vom fi una cu El şi printr-o înviere asemănătoare cu a Lui.
P.S. Daca tot esti certat cu gramatica macar incearca sa nu mai ai postari consecutive. Foloseste optiunea Modificati.
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
06/11/08 09:28
|
|
livu2day
membru
|
|
+Archangel+ a scris:
livu2day a scris:
E simplu una sa ai roada adica prima treapta spre Duhul Sfant si altu sa ai Duhul Sfant. |
Asta ai luat-o din Biblie sau din "sfanta traditie"? In Biblie nu am auzit de trepte spre Duhul Sfant.
livu2day a scris:
Si cand te renasti din nou in Duh atunci invieze prin Hristos. |
Biblia nu prea sustine asa ceva.
Romani 6: 4 Noi deci, prin botezul în moartea Lui, am fost îngropaţi împreună cu El, pentru ca, după cum Hristos a înviat din morţi, prin slava Tatălui, tot aşa şi noi să trăim o viaţă nouă. 5 În adevăr, dacă ne-am făcut una cu El printr-o moarte asemănătoare cu a Lui, vom fi una cu El şi printr-o înviere asemănătoare cu a Lui.
P.S. Daca tot esti certat cu gramatica macar incearca sa nu mai ai postari consecutive. Foloseste optiunea Modificati. |
Da cand iei botezu te renasti in o noua viata in adevaru si legea Lui dar e diferenta intre renastere cu Duhul Sfant, dar despre Duhul Sfant e cand roada Lui a crescut destul ca sa fi qualificat ca Duhul Sfant sa fie in tine. Exemplu un om e ca un pahar intro galeata plin de apa si paharul e gol dar pluteste pe apa si nu se umple, asta inseamna ca galeata e Dumnezeu si apa e Duhul Sfant atunci nu ai Duhul Sfant ci El este linga noi doar cand putem sa avem cand avem pecetea ca sa fim scufundati in apa duhvniceasca care ne boteaza cu Duhul Sfant. De unde zic acesta si cum sa face? La Ioan 6:27 Lucraţi nu pentru mâncarea pieritoare, ci pentru mâncarea, care rămâne pentru viaţa veşnică, şi pe care v-o va da Fiul omului; căci Tatăl, adică, însuşi Dumnezeu, pe el L-a însemnat cu pecetea Lui." Aici zice sa cautam lucrile in care ne zideste duhvnicesc ci nu pamintesc care zideste firea paminteasca ci sa i dam apa si soare sa creasca Roada Duhul Sfant pina ajungem sa dam roada intrun templu qualificat pentru Duhul Sfant.
Ps. Scuza de double post si daca mai vreti versete la topic asta pot sa mai dau, un om care a citit biblia de numai cite ori stie el, a zis "De cite ori citesc biblia fiecare data dintre-un verset gasesc ceva ce n-am stiu", asta inseamna ca Cuvantul Domnului lumineaza mintea noastra mica.
Ultima modificare de livu2day (06/11/08 15:11)
|
|
06/11/08 15:06
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
livu2day a scris:
dar despre Duhul Sfant e cand roada Lui a crescut destul ca sa fi qualificat ca Duhul Sfant sa fie in tine. |
Daca ai versete biblice care sa sustina faptul ca trebuie sa fim calificati pentru a avea Duhul Sfant atunci voi fi de acord cu tine.
|
|
06/11/08 16:15
|
|
livu2day
membru
|
|
+Archangel+ a scris:
livu2day a scris:
dar despre Duhul Sfant e cand roada Lui a crescut destul ca sa fi qualificat ca Duhul Sfant sa fie in tine. |
Daca ai versete biblice care sa sustina faptul ca trebuie sa fim calificati pentru a avea Duhul Sfant atunci voi fi de acord cu tine. |
Sa zicem la Galateni 5:22-26 zice ce e si cum sa ajungem acolo la Romani 4-9 ne explica cum ajungem sa zicem schimbare, ca sa facem o schimbar zice la Ioan 6:27. Acum sa vorbim cu adevarat cum sa intimpla sa avem un templu qualificat pentru Isus si Duhul Sfant? Iti trebui desigur ca intotdeauna credinta si ca iti trebui sa fi curat. Ce este sa fi curat, e sa te departezi de orice lucru care este din lume si nu are folos dupa calea Lui Hristos. La Efeseni 5:28-32 zice despre Biserica adica noi sa fim uniti cu Isus, asta inseamna ca sa fim uniti cu Duhul Sfant. Noi biserica adica templu, suntem drepti mireasa Lui? Nu suntem fara sa suntem curati adica Haina alba ca o mireasa alesa gasita Apocalipsa si la Efeseni 4:4 suntem un singur trup, la fel zice la 1 Corinteni 6:19. Daca nu ai Duhul Sfant nu esti a-Lui inseamna ca nu esti pecetluiti la 1 Corinteni 12:3, la 1 Corinteni 15:6 vorbeste de cei in viata si cei adormiti. Ce inseamna? Inseamna cei traiesc viata adica Isus dar cei ce dorm ce fac? E simplu traiesc ochi inchisi dar e o viata pierduta, la 1 Corinteni 15:16-18,44 ne zice acest lucru. Tot la 1 Corinteni 15:51-58 ne zice de schimbare care o facem, aceaste e vorba despre schimbari duhvnicesci, daca facem o schimbare inauntru sa face si din afara, zis clar la 2 Corinteni 1:22 ca El adica Isus Hristos ne-a pecetluit cu Duhul Sfant. La Apocalipsa 7:3 zice de cei peceteluiti, si de la 7:9+ zice despre cei cu haine albe. Acestea sunt semne alui Hristos, haine alba sunt mireasa adica biserica care a avut un templu pentru Isus si Duhul Sfant. Concluzia poate zice oricine ca nu trebuie sa lu-am Duhul Sfant sa fim mantuiti, eu unu nu sunt de opinia aia ca o scuza sa o iau lejer, ci zice clar sa urmati "Calea Mea". Calea Lui e cu Duhul Sfant si daca inca n-ai luat staruieste (adica incepi arzi pacatele si sa te rogi cu foc, Faptele 2.), Domnul sa va ajute sa ne lumineaza pe toti.
Ps. Daca cititi nu doar versete exact scris acolo mai sunt si alte exemple despre ce trebui sa facem, nu m-am lu-at de la VT pentru ca NT avea destula calea Lui Isus, prin Isus nea dat atit de mult si ca oameni cu priverea noastre incuiate nu putem niciodata sa intelegem pe Dumnezeu. Si zice clar ca primu semn al Duhul Sfant e vorbiri in limbi, nam vazut niciodata cineva cu Duhul Sfant fara sa vorbeasca in limbi, nu confudati Roada Duhul si Duhul Care te atinge de tine cu cel care pecete in sufletul tau unit cu Duhul Sfant.
Ultima modificare de livu2day (06/11/08 17:53)
|
|
06/11/08 17:47
|
|
bairstow
membru
|
|
livu2day a scris:
Iti spun un lucru cand simti adevaratul har Lui Hristos ca vrei sa zbori, dar sa tevelesc pe jos este duhuri rele care sa lupta pentru ca ramine acolo, ma rog nu insulta pe oameni despre youtube. . |
Nu prea am inteles ce vrea sa se inteleaga din aceasta fraza intortocheata.Ca acei penti care sunt apucati ca sa fie inaltati? (hai ca ma apuca rasul sau plansul, habar nu am) sunt tinuti de picioare de demoni???Ma rog nu insulta oamenii prin ce a ce vezi pe You tube.??? Adica ce fac aia falsifica filme sau ce?
|
|
06/11/08 21:32
|
|
Magdy
membru
 Inregistat: 09/01/07
|
|
Adevărul e că şi eu te citesc cam greu, livu2day. Fă ceva la mesajele tale să fie mai lizibile.
livu2day a scris:
Si zice clar ca primu semn al Duhul Sfant e vorbiri in limbi... |
Se zice, dar părerile sunt împărţite. Eu nu i-aş da vorbirii în limbi funcţia de semn.
Ultima modificare de Magdy (06/11/08 21:46)
|
|
06/11/08 21:38
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
Nu stiu cine te-a invatat lucrurile astea dar nu prea te-a invatat bine.
livu2day a scris:
Sa zicem la Galateni 5:22-26 zice ce e si cum sa ajungem acolo |
Cum sa ajungi acolo unde? La Duhul Sfant? Mai citeste o data. Alea sunt roadele Duhului Sfant. Daca nu ai Duhul Sfant cum poti avea roadele Lui?
livu2day a scris:
Acum sa vorbim cu adevarat cum sa intimpla sa avem un templu qualificat pentru Isus si Duhul Sfant? Iti trebui desigur ca intotdeauna credinta si ca iti trebui sa fi curat. Ce este sa fi curat, e sa te departezi de orice lucru care este din lume si nu are folos dupa calea Lui Hristos. |
Tu acum vorbesti despre perfectiune. Poate stii ce zice 1 Ioan 1:8-10.
livu2day a scris:
dar cei ce dorm ce fac? E simplu traiesc ochi inchisi dar e o viata pierduta |
Cand in Biblie se vorbeste despre cei adormiti se refera la morti.
livu2day a scris:
Concluzia poate zice oricine ca nu trebuie sa luam Duhul Sfant sa fim mantuiti |
Nu poti fi mantuit fara sa ai Duhul Sfant. Botezul cu Duhul Sfant e altceva dar mantuire fara Duh Sfant nu se poate.
livu2day a scris:
Domnul sa ne ajute sa ne lumineze pe toti. |
Amin!
livu2day a scris:
Si zice clar ca primu semn al Duhul Sfant e vorbiri in limbi |
Nicaieri nu scrie in Biblie ca vorbirea in limbi ar fi semn al Duhului Sfant.
livu2day a scris:
nam vazut niciodata cineva cu Duhul Sfant fara sa vorbeasca in limbi |
Asta pentru ca ai fost invatat ca cine are Duhul Sfant vorbeste si in limbi.
|
|
07/11/08 10:13
|
|
livu2day
membru
|
|
+Archangel+ a scris:
Nu stiu cine te-a invatat lucrurile astea dar nu prea te-a invatat bine.
livu2day a scris:
Sa zicem la Galateni 5:22-26 zice ce e si cum sa ajungem acolo |
Cum sa ajungi acolo unde? La Duhul Sfant? Mai citeste o data. Alea sunt roadele Duhului Sfant. Daca nu ai Duhul Sfant cum poti avea roadele Lui?
livu2day a scris:
Acum sa vorbim cu adevarat cum sa intimpla sa avem un templu qualificat pentru Isus si Duhul Sfant? Iti trebui desigur ca intotdeauna credinta si ca iti trebui sa fi curat. Ce este sa fi curat, e sa te departezi de orice lucru care este din lume si nu are folos dupa calea Lui Hristos. |
Tu acum vorbesti despre perfectiune. Poate stii ce zice 1 Ioan 1:8-10.
livu2day a scris:
dar cei ce dorm ce fac? E simplu traiesc ochi inchisi dar e o viata pierduta |
Cand in Biblie se vorbeste despre cei adormiti se refera la morti.
livu2day a scris:
Concluzia poate zice oricine ca nu trebuie sa luam Duhul Sfant sa fim mantuiti |
Nu poti fi mantuit fara sa ai Duhul Sfant. Botezul cu Duhul Sfant e altceva dar mantuire fara Duh Sfant nu se poate.
livu2day a scris:
Domnul sa ne ajute sa ne lumineze pe toti. |
Amin!
livu2day a scris:
Si zice clar ca primu semn al Duhul Sfant e vorbiri in limbi |
Nicaieri nu scrie in Biblie ca vorbirea in limbi ar fi semn al Duhului Sfant.
livu2day a scris:
nam vazut niciodata cineva cu Duhul Sfant fara sa vorbeasca in limbi |
Asta pentru ca ai fost invatat ca cine are Duhul Sfant vorbeste si in limbi. |
Una e sa ai roadele si una sa ai Duhul Sfant, roadele sunt cum exemplu la Marcu 4:1-34, nu toate semintele o sa da roada si sa ajunga la Duhul Sfant ci doar acea pe pamint bun, apa si lumina. "Lumina" este Isus, "apa" este Isus exemplu Izvorul Viete sau "paharul este plin de da peste el" si pamintu este trupu nostru, trupu nostru trebuie sa fie un templu in care rodeste Duhul Sfant si pina ajungi la un pamint qualificat ca sa primesti Duhul Sfant. Nu intelegi cum roadele Duhul Sfant e differit, n-ai cum sa iei Duhul Sfant daca nu ai acestea calitati, pina nu roada a rodit destul si tu iai dat apa, lumina (mancari duhvnicesti, adica biblia si rugaciunea) si sa fi un pamint bun nu il iei(Duhul Sfant in tine). Va dau exemplu ca intro pilda. Avem o galeata plina cu apa, un scaun si un pahar. Pahar gol suntem noi, galeata e Dumnezeu si apa in galeata e Duhul Sfant, pui galeata cu apa pe scaun si pui paharul in apa ce sa intimpla? Paharul pluteste in galeate asupra apa ce inseamna? Inseamna ca noi suntem incojurati de Duhul Sfant dar nu este in noi, dar cand primim pecetea adica scufundarea sa face un sunet blop sa recunoasca scufundarea ci ce este blop acela? Este vorbirea in limbi, atunci cand am fost scufundati am fost umpliti cu Duhul Sfant. Una sa ai roada ca Isus si Duhul Sfant sa fie linga tine dar una sa fie in tine, in templu care ai preparat pentru El. E simplu la Fatele Apostilor 2 zice clar Faptele apostolilor 2:3 Nişte limbi ca de foc au fost văzute împărţindu-se printre ei, şi s-au aşezat câte una pe fiecare din ei. Faptele apostolilor 2:4 Şi toţi s-au umplut de Duh Sfânt, şi au început să vorbească în alte limbi, după cum le da Duhul să vorbească. Biblia si Dumnezeu nu se schimba, nustiu daca aveti invatatori mincinosi sau ceva dar unde este Duhul Sfant adevarat lucreaza, vindeca oameni, semne minuni, scoatele ale duhuri demonice. Isus traieste si El lucreaza, slava Lui sa fie!!!
Nu-ai inteles ce inseamna adormit? E o pilda, sunt cei care is in moarte (pacat), sunt cei care iau pe Dumnezeu passiv, Domnul sa ne fereasca ca sa mergem passiv ci sa avem o foamete si o sete pentru El. Va rog nu dati inapoi sau mergeti cu lenea, poti sa credeti voi ca nui nevoie asta sau nui adevarat un lucru, dar sa ne lasam de orice lucru mic sau mare care ne indeperteaza de El pentru ca daca e mic e tot mare ca il facem impotriva Lui. Sa ne cercetam pentru ca adevaru orice lucru care nu are folos pentru El e pacat si al lumii. Nu este pacat mic sau mare ci daca il faci impotriva Lui, dupa ce faci un legamint ori o promisiune sa Il urmesti trebuie sa lasi tot ca nevasta care isi lasa parinti, fratele, sora pentru mirele. Albi sa fim curati pentru un templu vrednic pentru El si Duhul Sfant, nu mai sa stam passivi si El sa asteapta la usa.
Ultima modificare de livu2day (07/11/08 15:50)
|
|
07/11/08 15:09
|
|
livu2day
membru
|
|
bairstow a scris:
livu2day a scris:
Iti spun un lucru cand simti adevaratul har Lui Hristos ca vrei sa zbori, dar sa tevelesc pe jos este duhuri rele care sa lupta pentru ca ramine acolo, ma rog nu insulta pe oameni despre youtube. . |
Nu prea am inteles ce vrea sa se inteleaga din aceasta fraza intortocheata.Ca acei penti care sunt apucati ca sa fie inaltati? (hai ca ma apuca rasul sau plansul, habar nu am) sunt tinuti de picioare de demoni???Ma rog nu insulta oamenii prin ce a ce vezi pe You tube.??? Adica ce fac aia falsifica filme sau ce? |
Imi pare rau daca ti sa pare ca am vrut sa te jignesc, doar ce vezi la you tube si etc este lucruri care nu oricine are trebuie sa vada. Iti spun acest lucru daca vezi ceva si iti vine frica sau esti slab duhurile demonice poate intra. Am vazut cu ochi mei aceste lucrile si fara Isus si Duhul Sfant in viata noastra suntem o tinta usoara. Domnul sa ne fereasca si sa aiba mila.
|
|
07/11/08 15:16
|
|
livu2day
membru
|
|
Magdy a scris:
Adevărul e că şi eu te citesc cam greu, livu2day. Fă ceva la mesajele tale să fie mai lizibile.
livu2day a scris:
Si zice clar ca primu semn al Duhul Sfant e vorbiri in limbi... |
Se zice, dar părerile sunt împărţite. Eu nu i-aş da vorbirii în limbi funcţia de semn. |
Imi pare rau ca nu prea intelegi ce scriu, nustiu ce inseamna lizibile, o sa caut pe google. Ce zice in biblie e Adevarul, nu parerile oamenilor. Sunt multi care a vrut sa aiba o viata alui Dumnezeu dupa placul lor dar nu poti sa fi alui intuneric si al Luminii. Si daca e prea greu sa stiti ca nimic nu facem singur, noi ca oameni suntem nimic. El ne zideste si ne creste, El ca om a dovedit cu Duhul Sfant se poate sa fi pe calea Luminii si cu El si noi putem. Doar sa Il lasam pe El si noi sa ne lasam de orice intuneric.
Edit: Scris care e poate fi citit inseamna.
Ultima modificare de livu2day (07/11/08 16:01)
|
|
07/11/08 15:25
|
|
Sword
membru
Inregistat: 01/02/08
|
|
Liviu...ca sa nu fie neintelegere in legatura cu gramatica ta spune-ne cate ceva despre tine aici http://www.tanarcrestin.net/forum/viewt ... 6&p=44
Ultima modificare de Sword (07/11/08 22:21)
_______________________________________ Cu putina credinta poti muta muntii, dar cu ceva intelepciune ii vei lasa la locul lor.
|
|
07/11/08 22:20
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
livu2day a scris:
Nu intelegi cum roadele Duhul Sfant e differit, n-ai cum sa iei Duhul Sfant daca nu ai acestea calitati, pina nu roada a rodit destul si tu iai dat apa, lumina (mancari duhvnicesti, adica biblia si rugaciunea) si sa fi un pamint bun nu il iei(Duhul Sfant in tine). |
Imi pare rau dar se pare ca esti prea intoxicat cu parerile altora pentru a mai putea discuta pe marginea Bibliei.
|
|
08/11/08 15:08
|
|
livu2day
membru
|
|
+Archangel+ a scris:
livu2day a scris:
Nu intelegi cum roadele Duhul Sfant e differit, n-ai cum sa iei Duhul Sfant daca nu ai acestea calitati, pina nu roada a rodit destul si tu iai dat apa, lumina (mancari duhvnicesti, adica biblia si rugaciunea) si sa fi un pamint bun nu il iei(Duhul Sfant in tine). |
Imi pare rau dar se pare ca esti prea intoxicat cu parerile altora pentru a mai putea discuta pe marginea Bibliei. |
Fiecare are parerile lui, infine nu vreau sa fac scandal sau ceva. Am vrut sa discuti in care putem vorbi despre Domnul, si parerile altora poate fi dar tot ce am zis e in Biblie si daca sa fiu intoxicat sa fiu intoxicat de Isus. Eu cred ca cel mai mult invat de la El prin biblie, rugaciune. Si parerile altora sa fie doar a-Lui Isus, orice am ascultat am cercetat si prin biblie, e cam greu sa cercetezi fara sa judeci. Nu ascult pe oricine si daca nu simt Duhul Sfant prin cuvantul care vorbeste sa ne cerceteze. In fine ma las de discutia aceasta pentru ca nu caut cearte ci caut lucruri care ne putem connecta ca copii a-Lui Domnul, de aia am venit aici.
Ultima modificare de livu2day (08/11/08 17:35)
|
|
08/11/08 16:15
|
|
livu2day
membru
|
|
Am zis daca sunt privit ca intoxicat sau nebun fata de cineva pentru ravna si dragostea Lui sunt bucur pentru acest compliment. 1 Corinteni 4:10. Noi santem nebuni pentru Hristos: voi, intelepti in Hristos! Noi, slabi: voi, tari! Voi, pusi in cinste: noi, dispretuiti!
|
|
01/05/09 04:32
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
RainSong a scris:
care ati fost la festival 100% pentru Hristos, ce parere ati avut cand americanu a inceput sa vorbeasca in limbi ? [ sau ce vroia sa fie repetarea aia de cuvinte ,parca toate erau cu m ] |
Adevarul e ca si eu am ramas cam...nelamurita...Am mai participat la diverse reuniuni si se facea cu insistenta apel "vorbiti in limbi". Eu cred ca vorbirea asta vine atunci cand da Duhul, nu la indemnuri venite din afara. Asta e. Fiecare da socoteala inaintea lui Dumnezeu...
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
06/06/09 12:02
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|