|
|
|
felyy
membru
Inregistat: 23/06/08
|
|
black-panther a scris:
în general diferenţele aduc dinamism în familie dar tot acestea generează şi conflictele diferenţa de vârstă în sine nu e o problemă, dar poate implica alte diferenţe ce pot genera probleme. |
Geneza 1:26,27- "Apoi Dumnezeu a zis:'Sa facem om dupa chipul Nostru, dupa asemanarea Noastra'...parte barbateasca si parte femeiasca i-a facut."
Adica i-a facut diferiti. Nu unul mai bun decat celalalt, ci pur si simplu diferiti!
Daca un barbat crede ca o femeie va reactioana in orice situatie exact ca el atunci cand aceasta nu o face va crede ca nu este ceva in regula cu ea. Iar daca o femeie va crede ca sotul ei va resctiona exact ca ea atunci cand acesta va reactiona in mod diferit va crede ca sotul ei nu este in apele lui.
black-panther a scris:
e foarte important ca cei doi să ştie să rezolve conflictele între ei! |
acesta este cel mai important lucru
Ultima modificare de felyy (16/07/08 19:12)
_______________________________________ Complimentele nu ma ridica, criticile nu ma coboara..sunt ceea ce sunt, nu ceea ce vor alti sa fiu. Nu sunt perfecta, nici nu vreau, nici nu pot..sunt ceea ce este mai simplu EU
|
|
16/07/08 19:11
|
|
The_sense_of_life
membru
Inregistat: 25/05/08
|
|
probabil ca in unele familii nu conteaza diferenta de varsta... dar de obicei femeile cauta un sot mai matur ca ele... si in plus barbatii nu au nimic de obiectat la asta... din contra le convine ca femeiea sa arate mai bine... :P
_______________________________________ "Cu nici un chip n-am sa te las, nicidecum n-am sa te parasesc"
|
|
16/07/08 22:41
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
Pai, biologic, o femeie este cu doi ani mai matura decat barbatul care are aceeasi varsta cu ea. In plus, simtind nevoia de protectie, intotdeauna-exceptand exceptiile numeroase care confirma regula -ea va alege un el mai mare decat ea.
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
16/07/08 23:01
|
|
The_sense_of_life
membru
|
|
exceptand exceptiile )
_______________________________________ "Cu nici un chip n-am sa te las, nicidecum n-am sa te parasesc"
|
|
16/07/08 23:05
|
|
felyy
membru
|
|
The_sense_of_life a scris:
exceptand exceptiile ) |
exceptiile cred ca erau mult mai fregvente cu ani buni in urma acum mai rar auzi sotul mai mare ca sotia, oare care sa fie cauza?
_______________________________________ Complimentele nu ma ridica, criticile nu ma coboara..sunt ceea ce sunt, nu ceea ce vor alti sa fiu. Nu sunt perfecta, nici nu vreau, nici nu pot..sunt ceea ce este mai simplu EU
|
|
16/07/08 23:16
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
felyy a scris:
oare care sa fie cauza? |
Feminizarea barbatilor.
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
17/07/08 09:33
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
+Archangel+ a scris:
Feminizarea barbatilor. |
Adica? nu vad legatura...
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
17/07/08 09:37
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Nu stiu daca ai observat dar in tot mai multe familii femeia a devenit capul. Asta din cauza avalansei informationale din ziua de azi careia barbatii, fiind single-tasking, nu-i pot face fata la fel de bine ca femeile. Feminizarea a intervenit nu fizic ci functional. Barbatul a capatat un rol secundar in familie.
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
17/07/08 09:57
|
|
simona
membru
|
|
Pai, e vina noastra ca voi sunteti single-tasking si noi multi-tasking? ... De asta ei au nevoie de intelegere. Tring! 
Ultima modificare de anomis (17/07/08 10:26)
|
|
17/07/08 10:25
|
|
adriana
membru
|
|
sincer cred ca multora le convine sa se lase ales decat sa aleaga,apoi sa se casatoresca cu o femeie cu un anumit statut social(deja dobandit) si sa o lase pe ea sa fie sefa...cred ca e mai comod.
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
17/07/08 10:30
|
|
simona
membru
|
|
Nici unui barbat nu ii place sa fie condus, si mai ales in public sa vada cum femeia lui il face... pampalau. Pentru ca fata de noi, ei au un orgoliu foarte dezvoltat. Dar, e trist cum zici, mereu, ca sunt unii care au uitat ce sunt, cine sunt, si care e datoria lor de cap de familie, si preot.
|
|
17/07/08 10:34
|
|
The_sense_of_life
membru
|
|
eh... eu nu prea cunosc familii de genu' asta...
|
|
17/07/08 10:43
|
|
adriana
membru
|
|
anomis a scris:
Nici unui barbat nu ii place sa fie condus, si mai ales in public sa vada cum femeia lui il face... pampalau. |
Nu ma refeream la sotiile care isi trateaza sotii drept pampalai;eu una nici nu prea inteleg un asemeanea comportament...daca consideri ca un barbat nu e suficient de valoros pentru tine de ce sa te aduni cu el?!doar sa intrii in randul lumii?!apoi cand il ridicularizezi in public te pui singura intr-o postura penibila doar este jumatatea ta,nu? ---- Eu ma refeream la cuplurile in care sotul este mai mic decat sotia...asta intelesesem ca pusese in discutie felyy...in astfel de situatii cred ca are loc o manipulare mai subtila...
Ultima modificare de mereu_alaturi_de_tine (17/07/08 10:53)
|
|
17/07/08 10:46
|
|
felyy
membru
|
|
+Archangel+ a scris:
Nu stiu daca ai observat dar in tot mai multe familii femeia a devenit capul. Asta din cauza avalansei informationale din ziua de azi careia barbatii, fiind single-tasking, nu-i pot face fata la fel de bine ca femeile. Feminizarea a intervenit nu fizic ci functional. Barbatul a capatat un rol secundar in familie. |
Trebuie sa recunosc ca ai mare dreptate si mi se pare destul de tragic cand vezi uni condusi de soti care au ajuns un dezastru, chear daca sunt femeie nu le i-au apararea.
Dar personal nu prea sunt de acord cu asta, imi i-au tufa sau barbat?
|
|
17/07/08 11:49
|
|
daniel
membru
Inregistat: 01/03/08
|
|
felyy a scris:
Dar personal nu prea sunt de acord cu asta, imi i-au tufa sau barbat? |
Ramane de vazut ... Daca va purtati ca fetele veti lua un barbat altfel cred ca 'ramane de vazut' 
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
17/07/08 13:51
|
|
felyy
membru
|
|
daniel-l a scris:
Ramane de vazut ... Daca va purtati ca fetele veti lua un barbat altfel cred ca 'ramane de vazut'  |
Adica? Cum crezi tu ca ar trebui sa se poarte o fata? 
|
|
17/07/08 13:53
|
|
daniel
membru
|
|
felyy a scris:
Adica? Cum crezi tu ca ar trebui sa se poarte o fata?  |
ei ei, nu pot sa spun mai multe (nu vreau) 
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
17/07/08 14:05
|
|
felyy
membru
|
|
daniel-l a scris:
ei ei, nu pot sa spun mai multe (nu vreau)  |
nu vrei macar recunosti ...las ca te prind eu 
|
|
17/07/08 14:08
|
|
daniel
membru
|
|
Mda... fi pe faza , s-ar putea sa nu ai mult timp la dispozitie...deja timpul s-a scurs 
|
|
17/07/08 14:13
|
|
The_sense_of_life
membru
|
|
poi chair asa dany... zi cum vrei sa fie o fata... 
|
|
17/07/08 14:39
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Si niste concluzii la subiect aveti ?
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
17/07/08 17:53
|
|
The_sense_of_life
membru
|
|
Eu zic ca atata timp cat e vorba de iubire e ok... dar daca intervine altceva, ar fi cazul sa spui nu la o relatie de acest timp... Avem exemplul Columbeanu )
|
|
17/07/08 22:32
|
|
Norkis
membru
Inregistat: 17/07/08
|
|
Stii ca cineva este persoana potrivita cand exsta o armnie, un echilibru intre "coezunea" emotionala, fizica si spirituala intre voi. Daca sunteti de acord pe aceleasi principii spirituale, aceasta nu inseamna neaparat ca sunteti potriviti. trebuie sa existe un echilibru. Si atentie! Inclusiv si aspectul fizic conteaza, chiar daca cred multi ca nu.
_______________________________________ Istetimea nu inseamna intelepciune...
|
|
02/09/08 23:44
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
Norkis a scris:
Stii ca cineva este persoana potrivita cand exsta o armnie, un echilibru intre "coezunea" emotionala, fizica si spirituala intre voi. Daca sunteti de acord pe aceleasi principii spirituale, aceasta nu inseamna neaparat ca sunteti potriviti. trebuie sa existe un echilibru. Si atentie! Inclusiv si aspectul fizic conteaza, chiar daca cred multi ca nu. |
multi baieti, si chiar si multe fete dau importanta la aspectul fizic. si nu e ceva urat sau neobisnuit. e firesc. El a pus in noi aceste gusturi, ca sa ne bucuram de ele. dar, dupa cum ai spus, trebuie sa existe un echilibru (iar fetelor, le place sa fie admirate, si de multe ori (daca nu frecvent) simt sa auda de la persoana iubita "esti frumoasa" ) 
nu am scris la comentarii pentru ca cred ca postarea mea este pe subiect. 
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
03/09/08 00:27
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
shoricel a scris:
multi baieti, si chiar si multe fete dau importanta la aspectul fizic. |
iar unii/unele dau prea multa atentie.
Persoana potrivita trebuie sa fie cea care te completeaza, duh, suflet si trup.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
03/09/08 07:27
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|