|
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
+Archangel+ a scris:
Poti sa strangi perna in brate |
tu asa procedezi? :d 
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
26/04/08 20:11
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
+Archangel+ a scris:
Acum incerc sa ma pun in pantofii tai cu toc cui si sa gandesc ca o femeie. |
Hmm... Nu prea esti atenta la ce scriu. Pune perna deoparte si citeste bine inainte. 
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
26/04/08 20:49
|
|
fluflu
membru
|
|
da da... scoate-te scoate-te
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
26/04/08 21:14
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Ma scot, tu ce credeai? :P Oricum, perna nu am de ce s-o tin in brate deoarece as arata foarte silly. 
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
26/04/08 21:33
|
|
Tanara crestina
membru
 Inregistat: 26/09/07
|
|
+Archangel+ a scris:
Un alt lucru ar fi sa-i cauti defectele. Distruge-i imaginea pe care ti-ai format-o despre el. Stiu ca suna sadic dar sentimentele trebuie contracarate cu sentimente.  |
asta chiar merge...cel putin la mine a mers...
_______________________________________ By grace - Daughter of the most high King
|
|
26/04/08 21:52
|
|
daniel
membru
Inregistat: 01/03/08
|
|
merge merge dar nici chiar asa ca apoi o sa te inveti sa cauti doar defectele oamenilor, gandeste doar ca nu e pocait ( eu cred ca e de ajuns )
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
26/04/08 22:21
|
|
homeless
membru
 Inregistat: 16/02/08
|
|
x
Ultima modificare de homeless (13/02/11 23:59)
|
|
26/04/08 23:02
|
|
filip
membru
Inregistat: 27/04/05
|
|
Homerun, mie nu-mi place roulul de peţitoare, şi fug de el cât pot. Eu nu pot să-ţi zic nici să fugi de, nici înspre băietul ista. Ce pot să fac e să încerc să-ţi arăt că problema are nişte aspecte pe care ar fi bine să nu uiţi să le cântăreşti.
Mai departe atârnă de Domnul şi de ajutorul pe care ţi-l dă El. Este o idee în Eclesiastul, pe care eu o văd valabilă în general pentru pasiunea rea care îi atacă pe oameni, în ceea ce priveşte sexul opus. Deci aici nu vorbesc de dragostea care vine de la Dumnezeu.
Ecl. 7: 26. Şi am găsit că mai amară decât moartea este femeia, a cărei inimă este o cursă şi un laţ, şi ale cărei mâini sunt nişte lanţuri; cel plăcut lui Dumnezeu scapă de ea, dar cel păcătos este prins de ea. |
Sper să fii şit tu plăcută lui Dumnezeu. Şi dacă ceea ce trăieşti acum este o cursă pentru sufletul tău, să te scape din ea. Sincer, nu mă interesează ce metodă alege El ca să te ajute să treci prin asta. Dacă ai credinţă în El, şi e cazul să te scape, aşteaptă cum ai zis că faci, în banca ta, şi la momentul potrivit El îţi va da şi metoda, şi te va ajuta şi să o aplici.
Eu înclin să cred că e o cursă. Dar dacă nu e, atunci El va potrivi lucrurile şi în sensul celălalt. După cum vezi, încerc să păstrez mintea deschisă pentru orice posibilitate ar veni din partea Lui. Şi ce va veni pentru tine, din partea Lui, va fi bine, conform Romani 8:28.
Aşa că, să-ţi ajute Dumnezeu prin aceste clipe grele, şi de confuzie! Să-ţi lumineze El cărarea pe care trebuie să mergi!
Ultima modificare de filip (26/04/08 23:36)
|
|
26/04/08 23:34
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
Homey, gusturile nu se discuta. Si anume, daca iti place ceva sau de cineva nu exista o explicatie logica. Pur si simplu iti place si gata. De ce nu gasesti defecte in persoana sa este pentru ca inca sentimentele de admiratie sunt proaspete si mai puternice decat ratiunea. Crede-ma, daca mie imi place o fata, si stiu ca nu e de la El, si cineva ar zice ceva care ar contrazice ceea ce ma atrage (ex. ca nu are o relatie foarte buna cu Dumnezeu, adica, cum le place unor predicatori sa zica, nu e foarte evlavioasa) m-ar durea. Cu atat mai mult sa ii caut defecte. Pare intr-adevar cam sadic. Pt mine unul ar fi chin curat, nu prea pot face asa ceva. Sunt un pic mai sensibil. In schimb, pot sa imi controlez sentimentele, le tin "la cutie". Am patit chiar si vara trecuta cu o fata, abea o cunoscusem, si mi-a placut atat de tare incat in noaptea care a urmat pur si simplu am visat-o, si cat m-am enervat. Eu sunt adeptul unei idei, spre deosebire de altii, si anume: daca ti s-a intamplat ca pe un/o prieten/a bun/a sa il/o vezi mai mult decat atat, adica sa te indragostesti, se poate reveni la starea initiala, fara "resentimente" (amintiri din perioada "fermecata"). Unii spun ca daca te-ai indragostit de cineva, greu se mai poate reveni la starea initiala, poate chiar foarte greu, adica sa se strice o amicitie. (mare adevar ce a spus Einstein toata lumea stie ca anumite lucruri sunt irelizabile, pana cand vine cineva care nu stie acest lucru si le realizeaza) I-am zis fetei respective ce am patit, la ceva vreme dupa (cateva luni), cand nu mai reprezenta nici un pericol ca ea sa stie, si mi-a zis ca nu a observat nik. Ba inca ii dadusem si un mic cadou (s-a intamplat ca una din zilele in care o cunoscusem sa sa fie de nastere). Bine, asta a fost un caz fericit. Daca sentimentul e reciproc, atunci e mai bai :|
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
26/04/08 23:43
|
|
shoricel
membru
|
|
Tanara crestina a scris:
asta chiar merge...cel putin la mine a mers... |
te creeed... cred ca e modalitatea ta preferata. 
ups... iertati-mi dubla postare... :">
Ultima modificare de shoricel (26/04/08 23:51)
|
|
26/04/08 23:50
|
|
Tanara crestina
membru
|
|
shoricel stie ca iconita de mai sus e preferata mea....pentru cei care ma cunosc stiu ca eu folosesc des iconita asta...e chiar amuzanta...!
Ultima modificare de Tanara crestina (27/04/08 12:43)
_______________________________________ By grace - Daughter of the most high King
|
|
27/04/08 12:43
|
|
filip
membru
|
|
Numa iconiţa o foloseşti? Nu cumva şi aplici în practică acţiunea din ea? 
|
|
27/04/08 13:09
|
|
Tanara crestina
membru
|
|
as vrea eu...dar mi-e mila.....de saracu' care mi-ar pica in mana.... deci in practica nu pun iconita.... fii fara grija...!
|
|
27/04/08 13:44
|
|
fluflu
membru
|
|
Tanara crestina a scris:
shoricel stie ca iconita de mai sus e preferata mea....pentru cei care ma cunosc stiu ca eu folosesc des iconita asta...e chiar amuzanta...! |
eu nu te-am vazut niciodata sa folosesti iconita aia pe forum oare sunt singura?
|
|
27/04/08 14:20
|
|
Tanara crestina
membru
|
|
pai era vorba de baieti....pe ei ii ,,bateam" pe old traian sau shoricel...nu stiu daca am apucat cu benny...
|
|
27/04/08 15:00
|
|
fluflu
membru
|
|
acum vin eu in completarea postari lui homeless.dar daca baiatul e crestin?
|
|
27/04/08 17:28
|
|
shoricel
membru
|
|
e periculos sa te gandesti astfel in situatia asta fluflu. este greu sa rezisti si asa, iar daca pe deasupra pui in calcul daca ar fi crestin, s-ar ingreuna povara, pentru ca eu cel putin, de fapt firea mea, in astfel de momente se agata fara sa o pot controla cum trebuie de orice gand care da sperante (si risc ca o pierd temporar de sub control, in sensul ca daca e nevoie sa nu mai vad persoana respectiva o vreme, mi s-a intamplat, si totusi o vad, ma doare un pic sufletul), asta e sa zic o sensibilitate a mea. [si uite ca mi-am dezvaluit si o sensibilitate stiuta de foarte putini... o fi bine? . trebuia s-o pun la 3 lucruri) cu homeless nu stiu cum reactioneaza, dar daca zice ca in sufletul ei e o adevarata furtuna, atunci are o sensibilitate considerabila si care nu poate fi neglijata, asta daca vrea sa nu o doara prea mult sufletul. Am raspuns in dreptul meu, nu in locul ei. Homeless, tu ce zici?
fluflu a scris:
eu nu te-am vazut niciodata sa folosesti iconita aia pe forum oare sunt singura? |
pentru ca deocamdata nu se stie adresa de web a siteului care gazduieste iconitele alea (sau cel putin eu nu o stiu), eu am luat-o din directorul in care e instalat messu si am uploadat-o pe http://www.picoodle.com/
Ultima modificare de shoricel (27/04/08 19:18)
|
|
27/04/08 19:12
|
|
homeless
membru
 Inregistat: 16/02/08
|
|
x
Ultima modificare de homeless (14/02/11 00:00)
|
|
27/04/08 22:39
|
|
Magdy
membru
 Inregistat: 09/01/07
|
|
homeless a scris:
...cred ca m-am indragostit!! ... |
Deci ăsta era motivul pentru care ai lipsit!!!
Am citit şi eu prima ta postare (după îndrăgosteală )şi chiar începusem să scriu un mesaj, dar am avut o tonăăăă de treabă şi a trebuit să-l întrerup!!!
Sunt de acord cu sfaturile pe care le-ai primit de la băieţi!! Dar
filip a scris:
..Ecl. 7: 26. Şi am găsit că mai amară decât moartea este femeia, a cărei inimă este o cursă şi un laţ, şi ale cărei mâini sunt nişte lanţuri; cel plăcut lui Dumnezeu scapă de ea, dar cel păcătos este prins de ea.... |
Apăi, Filip, fix versetul ăsta l-ai găsit??  Ştiu şi am înţeles contextul în care l-ai scris, dar...ţinând cont că Solomon era cel plin de bani şi înţelepciune...stau şi mă întreb care pe a prins în cursă: el pe femei sau femeile pe el?? În fine...nu-l dezbatem pe Solomon!!
@ Archy cel pufos , încă o dată m-ai uimit cu sinceritatea ta!! [faza cu perna ]
...................
Vei avea mari lupte, homeless, fiindcă satan e atât de afurisit încât ţi-a simţit slăbiciunea pentru băiatul acela necreştin şi va miza pe asta în lupta lui ca să te doboare!! Fiindcă el ştie că cel care e jos îl doboară mai repede pe cel care stă sus!!!
Dar,în Biblie spune dacă mâna te face să păcătuieşti, tai-o!! Aşa că, dacă vrei să scapi de pasiunea asta pentru acel băiat, ocoleşte o perioadă locurile în care el se află!!
.......................
Aaa, şi când a scris Archy
+Archangel+ a scris:
... Distruge-i imaginea ... |
, eu cu nasu-n ceaşca de cafea, am citit distruge-i maşina!!! Aproape că amuţisem!!!
.............Mă duc să îmi mai pun o ceaşcă, fiindcă tare bună o fost!!! 
|
|
28/04/08 10:06
|
|
shoricel
membru
|
|
Magdy a scris:
Dar,în Biblie spune dacă mâna te face să păcătuieşti, tai-o!! Aşa că, dacă vrei să scapi de pasiunea asta pentru acel băiat, ocoleşte o perioadă locurile în care el se află!! |
Intr-adevar, asta e cel mai intelept lucru pentru a fi cat mai eficienta. Insa eu detest sa fac acest lucru cand mi se intampla sa ma atinga un pic cupidon de aceea ma lupt un pic mai mult, ca sa nu fie nevoie sa ocolesc.  Dar tu, Mai Putin Pe-Acasa, daca esti dispusa sa faci acest lucru si nu esti implicata in lucruri destul de necesare, in care e si el implicat, e bine sa faci si lucrul asta. Si chiar ar fi recomandat, avand in vedere ca e necrestin...

|
|
28/04/08 11:51
|
|
filip
membru
|
|
Magdy a scris:
Apăi, Filip, fix versetul ăsta l-ai găsit? |
Da' versetu' ăsta ce-are, frate? Înduce ceva complexe în uni...elee? Cine nu ştie să-l citeşte şi înţelege ce nu trebe, e treaba lui. a ei! Eu n-am vrut să insinuez decât exact ce se putea insinua de-acolo... 
|
|
28/04/08 11:59
|
|
shoricel
membru
|
|
sunteti de coma mai fratilor!!! si apropo, am inceput sa inteleg umorul lui Philips 
|
|
28/04/08 12:02
|
|
Magdy
membru
 Inregistat: 09/01/07
|
|
shoricel a scris:
....de aceea ma lupt un pic mai mult, ca sa nu fie nevoie sa ocolesc. ... |
Ai tupeu, shoricelule, să te lupţi cu ispita?? E bine atunci!!
Eu zic că suntem prea slabi!!! Că aşa e firea asta, lutul ăsta...
Eu aş prefera să ocolesc un pic, decât să cad!!!
|
|
28/04/08 12:11
|
|
shoricel
membru
|
|
lupt cand e de luptat. daca fata e crestina, si nu stie ce mi s-a intamplat si ea ma vede ca pe un frate, se poate lupta nu? chiar ma ajuta daca ma vede ca pe un frate. daca e necrestina, si pe deasupra si ea ma place, atunci, cum ai spus tu, nu prea e de luptat... run for your heart!! )
|
|
28/04/08 12:18
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|