|
|
|
eudemonistul
+
Inregistat: 01/06/07
|
|
|
08/12/07 22:07
|
|
filip
membru
Inregistat: 27/04/05
|
|
Klaudiu, rămâne valabil avertismentul. Ai terminat cu reclamele la turnul de veghere. La mesajul anterior ţi le-am şters. Dacă mai continui pe tema asta vei primi o nouă interdicţie. Dacă simţi că-ţi intră ceva în gură, închide-o, nu mai da vina pe alţii. Nu mai pune întrebări inutile.
Am încredere în ceilalţi utilizatori ai forumului. Am cerut ca, dacă cineva consideră că felul în care procedez cu tine este incorect, să mă interpeleze. Până acuma nu s-a plâns nimeni. Aşa că, judecata altora nu îţi este favorabilă. Ţi-ai spus părerile şi s-a luat notă de ele. Ţi s-a permis să o faci pentru un anumit timp şi spaţiu, dar mai dă-ne o pauză. Nu mai insista.
|
|
09/12/07 00:36
|
|
Klaudiu
membru
 Inregistat: 23/06/07
|
|
Pentru cei care n-au observat, Filip tocmai a sters vreo 150 de cuvinte din postul meu, care aratau modul in care imi "desfiinteaza" (dupa cum zice el) argumentele; printre aceste cuvinte sterse se numarau declaratii biblice si unele falsitati dovedite ca atare (verificabile) pe care acesta le-a sustinut in trecut.
Ultima modificare de Klaudiu (27/09/08 04:23)
_______________________________________ http://ascultarearatiunii.wordpress.com/
|
|
09/12/07 05:48
|
|
eudemonistul
+
|
|
Omule, jucandu-te cu cele pe care le crezi cuvinte, ai ajuns sa-ti scrantesti limba."Favorabil" e defectiv de grad.Lasa razboiul cu altii si incepe unul cu tine."Ca sa vezi ca e noapte, nu-ti trebuie lumina".Asta a spus-o unul care nu era inspirat de Duhul Sfant, motiv pentru care Iisus i-a preluat doar ideea...
|
|
09/12/07 09:20
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Nu vreti sa faceti totusi pace ?
Si ce doresti Klaudiu, sa-ti introduca altcineva cuvintele acelea in mesaj ? Daca tot le-ai pastrat, o poti face singur, cu riscul insa de a fi iar sterse.
Ce conteaza mai mult pentru tine : sa iti dovedesti asa-zisa dreptate sau sa ai dragoste pentru ceilalti ? Ce crezi ca ar face Isus daca ar fi in locul tau ? Si te rog nu intreba ce ar trebui sa faca ceilalti. Intrebarea asta este pentru fiecare in parte, nu doar pentru tine, ok ?
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
09/12/07 11:38
|
|
eudemonistul
+
|
|
Hai, april! Cum ii ceri sa aiba dragoste?El face parte dintre cei 160.000 alesi.Pe noi, ceilalti - in mintea lui - oricum ne ia dracu'!A doua intrebare i-ai pus-o gresit.Trebuia sa-l intrebi ce-ar face Omul Iisus, caci alt Iisus el nu recunoaste ( vezi-i postarea din pag. 15 daca nu a fost stearsa).Cred ca citatul meu biblic i-a rontait ficatii! PS. Daca-l accepta pe Sf. Augustin, eu - "satanistul" - fac pace.
|
|
09/12/07 12:08
|
|
filip
membru
|
|
Klaudiu, poţi să mă acuzi pe mine de ce vrei. Eu îmi cunosc starea în faţa lui Isus, iar caracterizările tale nu afectează această stare. Şi fiindcă există încă ceva mândrie în mine care mai trebuie dată jos, mulţumesc frumos de sprijin.
(Dacă pe alţi moderatori îi va deranja felul în care tratezi cu mine, am încredere că sunt capabili să aprecieze şi singuri dacă trebuie să ia măsuri sau nu. Ce vreau să zic e că eu nu voi lua măsuri împotriva acuzelor lui Klaudiu la adresa mea.)
Rămâne ideea pe care ţi-o repet. Nu mai postezi nimic suplimentar din ideile turnului de veghere. Există deja suficiente postări de-ale tale pe această temă, pentru a satisface în suficient de mulţi membri ai forumului simţul dreptăţii şi al dreptului la opinie. Dacă ai ceva de comentat la mesajele mele, nu le mai însoţi de referiri la ideile turnului de veghere, pentru că ţi le voi şterge. Exprimă-te strict între aceste limite.
Şi nu mă mai pune să pierd timp cu studiul a ceea ce trebuie şters din mesajele tale. Pentru că nu vreau să fiu atras în a pierde timpul studiind toate mesajele celor care postează pentru a-i distrage pe alţii de la treaba lor. Te-am avertizat de suficiente ori, iar dacă nu vrei să încetezi, o să mă forţezi din nou să-ţi dau un timp de reflectare, până înţelegi cum trebuie să te comporţi aici.
|
|
09/12/07 12:39
|
|
eudemonistul
+
|
|
Esti sadic, Filip! Pai el nu poate comenta decat calare pe turn. Daca-i iei jucaria...
|
|
09/12/07 14:16
|
|
evilkind
membru
 Inregistat: 30/10/07
|
|
mda. Klaudiu, un Craciun fericit si un An Nou bun! si vegheaza in continuare...
|
|
09/12/07 21:12
|
|
eudemonistul
+
|
|
Pentru meditatie:"Daca Maria este mama lui Dumnezeu iar Dumnezeu este Tatal nostru al tuturor, atunci Maria este mama tatalui ei." ( Ockham).
|
|
14/12/07 21:53
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Ha, ha, ha!!! Buna asta! 
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
14/12/07 23:02
|
|
eudemonistul
+
|
|
Buna,buna ...dar e spusa de Ockham...
|
|
15/12/07 11:25
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Si daca este spusa de Ockham asta inseamna ca...!!!
Ockham face un silogism de genul: Iarba este verde. Crocodilul este verde. Iarba este crocodil! ... deci Ha, Ha,Ha!!! 
Bine... diferenta intre traznaia pe care a spus-o Ockham si tampenia pe care am scris-o eu e ca premisa lui Ockham pe care isi construieste concluzia e falsa. Maria nu este mama lui Dumnezeu (dumnezeirii) ci este mama Omului (trupului) Isus!
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
16/12/07 14:00
|
|
eudemonistul
+
|
|
Pentru ca suntem in ajunul unei Sarbatori pe care cine e om o strange-n suflet ca sa se innobileze, va doresc tuturor Craciun fericit!Sa fiti fericiti! La multi ani!
|
|
24/12/07 12:19
|
|
evilkind
membru
 Inregistat: 30/10/07
|
|
Sarbatori fericite tuturor!!!
|
|
25/12/07 01:35
|
|
eudemonistul
+
|
|
Hei! A inceput 2008 de 14 ore! Ce se intampla aici! Treziti-va! La multi ani!
|
|
01/01/08 14:33
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
eudemonistul a scris:
Hei! A inceput 2008 de 14 ore! Ce se intampla aici! Treziti-va! La multi ani! |
Se pare ca unii mai dorm :P .
La multi ani si tie , dar vezi cum si cu Cine ii traiesti .
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
02/01/08 00:33
|
|
eudemonistul
+
|
|
Ai uitat "pentru cine".Pai...april...eu ca Sf. Augustin..."Iubeste si fa ce vrei!" Va rog...tine-ti in viata forumul asta! E pacat...
Ultima modificare de eudemonistul (02/01/08 11:40)
|
|
02/01/08 11:39
|
|
filip
membru
|
|
Eeee... "păcat"?!?... saaauu eee... păcat...? (Got it? )
Io sunt pe-aici. Da' am o silă de urările de sărbători, de să nu îţi zic. Aşa că nu m-am prea băgat în seamă, deşi te-am văzut că tot urezi... Pe când o colindă, ceva?! 
Aşa că-ţi urez şi io şi ţie şi tuturor celorlalţi "eretici" de pe-acilea: "Să trăiţi de să nu vă mai opriţi!"
Hai că m-au obosit ur(l)ările astea.
|
|
02/01/08 15:09
|
|
monica
membru
Inregistat: 16/03/05
|
|
Spre deosebire de Filip, mie imi plac urarile, fie ca le dau sau le primesc, imi sunt la fel fel de dragi. Mersi, eude, pentru urarile si gandurile bune. Sa ne traiti cu spor si sanatate, voi cei ce activati pe la Secte si erezii si care ma provocati prin ceea ce scrieti sa ma documentez in acest domeniu! Si sa nu incetati sa va puneti intrebari si sa cautati raspunsuri!!!
|
|
02/01/08 17:40
|
|
eudemonistul
+
|
|
Monica, lui Filip i-au pus ceva in Sarbatori...d-aia-i asa! Eu? Il urmez pe JJ.Rousseau:"Cu cat esti mai instruit, cu atat esti mai curios". Filip, eu tot iti doresc numai bine si - crede-ma - nu-ti va sta in gat! Urarile nu se platesc dar daca ti-as colinda...ar trebui sa bagi mana-n portofel.
|
|
02/01/08 18:10
|
|
filip
membru
|
|
Hehe, n-am vrut să te întreb dacă ţinteşti la banii noştri, dar am fost totuşi gând la gând... 
|
|
02/01/08 19:02
|
|
eudemonistul
+
|
|
Filip, in timpul in care incerci sa te iei de mine, n-ar fi mai bine sa faci si tu ceva util? De ex.crosetatul artistic. Castigi si tu un ban, ca sa am la ce tinti.
|
|
03/01/08 10:07
|
|
filip
membru
|
|
Nu mă pricep la croşetat artistic. Nu că n-aş încerca cu un dascăl bun. Te oferi? Împărţim câştigurile, dacă plăteşte cineva pentru aşa ceva.
|
|
03/01/08 16:48
|
|
eudemonistul
+
|
|
Nu vreau sa-ti rapesc pionieratul!Sti ce e amuzant? Ca suntem prieteni dar... probabil...trebuie s-o luam de la inceput, ca doar anul...Filip, Filip...
|
|
03/01/08 23:35
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|