TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Curente si/sau erezii/COMENTARII Moderat de +Archangel+, Old  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 15 16 17 18 19 20 21 ... 26
april
admin forum

Inregistat: 15/10/05
Cine vrea sa deschida un subiect despre Martorii lui Iehova ?

08/03/09 17:25

ambasador
membru

Inregistat: 28/02/09
Ca unul care studiaza impreuna cu ei il deschid eu.De acord admin?

Proverbe 18:10  Numele Domnului este un turn tare; cel neprihănit fuge în el, şi stă la adăpost.

08/03/09 18:59

april
admin forum

de acord.

08/03/09 19:08

ambasador
membru

Toti cari au de spus ceva cu privire la martori sa spuna aici.In masura cunostintei mele voi raspunde.

Proverbe 18:10  Numele Domnului este un turn tare; cel neprihănit fuge în el, şi stă la adăpost.

08/03/09 19:15

april
admin forum

nu aici.

deschide un nou subiect.

08/03/09 19:35

ambasador
membru

dar nu stiu cum April.Nu is foarte bun cunoscator al"calculatorului" dar tu ca admin poti face lucrul acesta in locul meu.daca ai bunavointa deschide tu.multumesc

08/03/09 19:52

april
admin forum

http://www.tanarcrestin.net/forum/post.php?fid=13

sus pui titlul, jos scrii mesajul.

08/03/09 20:21

livu2day
membru

Inregistat: 06/11/08

april a scris:

Discutati va rog despre Martorii lui Iehova, despre ce cred ei si de ce, si nu despre ce NU cred ei.

Multumesc.

Ca sa vorbim despre Martorii lui Iehova... nu trebuie sa vorbim despre ce cred ei? Oare nu e o religie unde credinta e temelia?
Nustiu...

11/03/09 17:22

april
admin forum

livu2day a scris:

Ca sa vorbim despre Martorii lui Iehova... nu trebuie sa vorbim despre ce cred ei?

Ba da. Despre ce cred ei am zis, si nu despre ce NU cred ei. Este o diferenta.

11/03/09 17:24

livu2day
membru

E aceeas lucru.. el a zis ca vrea sa discuta despre acestea cand a deschis aceste subject.
Daca vorbim despre credinta, e totul una.
De exemplu; cred ca nu trebuie sa complicam lucrurile. Da nu cred si totusi cred sa nu cred, tu ce crezi... ?

Mda mai aveam de scris... oricum fie ce a fi. Ma las ca n-am nevoie....

Ultima modificare de livu2day (11/03/09 17:39)

11/03/09 17:26

april
admin forum

Am zis si zic iar : discutati despre ce cred martorii, nu despre ce nu cred.

Adica : ei trebuie sa demonstreze ca ce cred ei e adevarat, si nu noi. Ei trebuie sa se apare, si nu noi. Intelegi ? In loc sa scrie despre ce cred ei si sa argumenteze e mai usor sa va faca sa deviati inspre ce credeti voi, ca apoi voi sa va aparati si sa nu-i mai atacati .

11/03/09 18:31

daniel
membru

Inregistat: 01/03/08
Eu cred ca nu sunt martori care sa ne spuna doctrina lor ;)  :D

11/03/09 18:48

livu2day
membru

april a scris:

Am zis si zic iar : discutati despre ce cred martorii, nu despre ce nu cred.
.

Da sa vedem ce e credinta nu... credinta nu consta in ce crezi si in ce nu crezi?

april a scris:

Adica : ei trebuie sa demonstreze ca ce cred ei e adevarat, si nu noi. Ei trebuie sa se apare, si nu noi. Intelegi ? In loc sa scrie despre ce cred ei si sa argumenteze e mai usor sa va faca sa deviati inspre ce credeti voi, ca apoi voi sa va aparati si sa nu-i mai atacati

Eu nu atac pe nimeni si nici nu apar credinta mea ci mai degraba fac datoria mea crestin sa spun ce este drept fata de Cuvantul Lui.
Nu sunt la armata si nici la razboi, hai sa nu exageram si iti spun pe fata daca vrei sa nu postez... nu fac.
Ori e forum de crestini sau e forum unde discutam despre operatie la creier.... nu vad nevoie la fiecare topic care vorbesti cand incerci sa lamuresti ceva... sa mergi la alt topic.

Ma tem ca crestin lipseste unpic de intelegere sau rabdare...
Ma deranjat ca am pus un effort sa zic ce este drept fata de Cuvantul Lui si dupa aia... mda foarte efficient.

11/03/09 19:08

april
admin forum

livu, nu m-ai inteles.

daniel, daniel_drehluta studiaza doar cu ei ;)

11/03/09 19:25

daniel
membru

april a scris:

daniel, daniel_drehluta studiaza doar cu ei ;)
Se vede :D dar zicea ca nu e botezat si ca a fost si la alte 'biserici' deci credeam ca, cantareste el singur nu ia de bun ce i se spune ;)

RainSong stii mai multe decat lasi sa vedem noi ?  :D

11/03/09 20:35

RainSong
membru

Inregistat: 08/11/06

daniel a scris:

RainSong stii mai multe decat lasi sa vedem noi ?  :D

nu ,doar ca intr-un timp ma interesau.

11/03/09 21:02

KoJack
membru

Inregistat: 29/02/08
april, era vorba despre subiect ... dar in fine ...

KJ.

12/03/09 20:45

Site web  
april
admin forum

era vorba , dar ce vorba ? in fine.

12/03/09 20:50

livu2day
membru

daniel.drehluta a scris:

Bine Livu sa discutam despre Isus.Trimite-mi te rog dovezi biblice care sa arate ca Isus este Dumnezeu.Uite mai jos am sa dau niste dovezi biblice in cari sa arat ca Isus este inferior Tatalui:
Ioan 17:3  Şi viaţa veşnică este aceasta: să Te cunoască pe Tine, singurul Dumnezeu adevărat şi pe Isus Hristos pe care L-ai trimis Tu."   Prin urmare chiar Isus a zis ca este UN singur Dumnezeu si ca El este trimisul lui Dumnezeu.Si tot Isus zice:"Ioan 13:16  Adevărat, adevărat, vă spun, că robul nu este mai mare decât domnul său, nici apostolul mai mare decât cel ce l-a trimis." Asadar trimisul nu poate fi mai mare decat Cel ce trimete!

Ioan 14:28  Aţi auzit că v-am spus: „Mă duc, şi Mă voi întoarce la voi.” Dacă M-aţi iubi, v-aţi fi bucurat că v-am zis: „Mă duc la Tatăl;” căci Tatăl este mai mare decât Mine."   Explica-mi dar cum poate fi adevarata doctrina treimii cand chiar Isus spune ca Tatal Sau este mai mare ca El?
1 Timotei 2:5  Căci este un singur Dumnezeu, şi este un singur mijlocitor între Dumnezeu şi oameni: Omul Isus Hristos,"   Prin urmare mijlocitor nu deopotriva cu Dumnezeu.

Filipeni 2:6 El, cu toate că avea chipul lui Dumnezeu, totuşi n-a crezut ca un lucru de apucat să fie deopotrivă cu Dumnezeu,ci S-a desbrăcat pe sine însuşi şi a luat un chip de rob, făcându-Se asemenea oamenilor."

Banuiesc ca sunt suficiente dovezi cari arata ca Isus este inferior lui Iehova si nu deopotriva sau aceeasi persoana cu El.

Auzi te contrazici in Filipeni cu 2:6... uite-te clar ca zice ca Isus sa dezbracat ca Dumnezeu si sa facut ca un om, ca un rob. Asemenea oamenilor.... si sti de ce a facut asta? Sa ne ierte pacatele.
Din Timotei, Isus Fiul de Dumnezeu... S-a facut ca om, pentru ca sa fie un mijlocitor intre Tatal si noi. Adica ne-am nascut din Dumnezeu adica Isus... astfel de mijlocire, o mijlocire sa fim copii a-Lui Dumnezeu nascuti din Dumnezeu.
Apoi ce ai zis ca se duce la Tatal e clar, pentru Tatal e mai mare decat Fiul. N-am zis nimic asa ceva si nici nu dovedeste-te nimic ca Isus nu e Dumnezeu.

La Ioan 17:3.... ai uitat ca zice clar daca ati cunoscut pe Fiul, L-ati si cunoscut pe Tatal. Asa ma tem ca ce ai zis tu intareste ce am zis. Ca Isus e Dumnezeu si de la El a venit Mantuirea si prin El a venit viata vesnica.

De Ioan 13:6 ai uitat sa introduci alte chesti si e irelevent, zice de cine va fi cel mai mare din ei.
Ca zice in Biblie este un Singur Domn, Un Singur Invatator si Un Singur Dumnezeu... daca te gandesti ce e Dumnezeu uite la Ioan zice ca Dumnezeu e; Fiul la sanul Lui Tatal.
Acuma zici ca o chestie spirituala sa fim una ca zice si de noi... apoi da zice si de noi dar cum noi sa fim una cu El? Simplu pentru ca suntem una ca ne-am nascut din Dumnezeu adica Isus si prin El cum a fost EL una cu Tatal asa ne-am facut si noi. Nu putem sa fim una cu El daca nu credem ca ne-am nascut din Dumnezeu.

Da o sa iti trimit, acuma scriu anumite chesti nustiu daca o sa pot sa scriu totul, am scris mult.
Insa sunt mult dovezi si nustiu daca pot sa scriu totul despre acest subiect.
O sa scriu la trinitate topic.

@april - o sa fie cateva pagini lungi, o sa fie o problema?

Ultima modificare de livu2day (13/03/09 18:36)

13/03/09 18:35

RainSong
membru

april a scris:

nu scrie ca citat decat daca este citat de pe forum.

bine bine ,dar incadrat iesea in evidenta si se citea mai usor .

14/03/09 20:36

april
admin forum

se citea mai usor daca scriai normal, nu cu italic, cu spatii si fara atatea ghilimele ;)

14/03/09 20:48

april
admin forum

irlanda a scris:

Cu voi,martorii lui iehova, se implineste versetul: "Sa nu dati canilor lucrurile sfinte, si sa nu aruncati margaritarele voastre inaintea porcilor, ca nu cumva sa le calce in picioare, si sa se intoarca sa va rupa. (Mat.7:6)

irlanda, Dumnezeu ii iubeste si pe ei. daca tu nu-i iubesti lasa-i in pace.

15/03/09 08:31

daniel
membru

RainSong a scris:

Cat despre ultimele intrebari ,nu stiu raspunsul si nu sunt tare curioasa sa ma informez. Prefer sa raman printre aia care cunosc in parte .
Mai mai...e prima data cand spui ca nu vrei sa stii mai mult :D :P (glumesc, stiu ca ai fost serioasa si sper sa nu fii cand citesti mesajul :D)

april incepe sa-mi placa de tine :D :P

Ultima modificare de daniel (15/03/09 13:17)

15/03/09 13:15

RainSong
membru

daniel a scris:

stiu ca ai fost serioasa si sper sa nu fii cand citesti mesajul :D

de fapt ,de prea putine ori sunt serioasa - in sensul de a avea o moaca sumbra si de a nu zambi [in gand ,ca in realitatea nu am zambet fain] - cand citesc sau scriu pe aici :)

15/03/09 13:50

irlanda
membru

Inregistat: 14/03/08

april a scris:

irlanda, Dumnezeu ii iubeste si pe ei.

Mda... sant convinsa ca nu mai poate de dragul lor, cand vede cate aberatii spun despre El, si Fiul Sau.

april a scris:

daca tu nu-i iubesti lasa-i in pace.

Nu trebuie sa nu-i iubesc ca sa nu fiu de acord cu tampeniile lor.
Nu-i vorba de iubire, sau neiubire, aici.

15/03/09 13:57

Pagini: 1 ... 15 16 17 18 19 20 21 ... 26    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la