|
|
|
teen-elle
membru
Inregistat: 02/05/06
|
|
Evident ca se poate! Chiar este cel mai bine sa iti daruiesti tineretea ta Domnului, desi acesta nu este un lucru foarte usor, dar pana la urma...ce-ti ofera lumea aceasta mai mult de cat iti ofera Domnul? 
_______________________________________ Cu cat judeci mai mult, cu atat iubesti mai putin. (Honore de Balzac)
|
|
03/05/06 19:58
|
|
talyda
membru
Inregistat: 27/06/06
|
|
tot ceea ce ati spus este foarte adevarat....un TANAR CRESTIN poate fi recunoscut si din fapte...si tot ceea ce face...deci Domnu sa ii binecuvanteze pe toti acesti tineri..si pe toti de pe acest forum...GBU...
|
|
27/06/06 22:19
|
|
lidike_20
membru
Inregistat: 08/09/06
|
|
eu cred ca poti fi tanar crestin mai ales ca D-zeu are nevoie de tineri pt ca ei au multa forta si de ce nu l-am sluji pe El,dar trebuie sa ducem o viata conform principilor biblice
|
|
08/09/06 15:24
|
|
CSmin
membru
Inregistat: 02/10/06
|
|
Toti stim ce trebuie facut... Dar cum traim e problema... Nu e asa? Cred eu ca a fi tanar cestin inseamna foarte mult. Sa admiti ca esti tanar (esti omul cu cel mai mare avant si muuuult mai putina intelepciune)dap. Sa sti sa fi smerit... Sa sti sa taci si obrazul sa ti se sature de lovituri (e citat biblic pt tineri... gasiti-l). Sa inveti sa umblii cu D-zeu,si sa iti petreci cei mai frumosi ani ai vietii langa El. E frumos dar sincer prea putini tineri crestini am vazut. Nici eu nu pot afirma cu tarie ca sunt tanar crestin... voi puteti? Putem avea un nume de crestin dar apropo.... am auzit intr-o predica... cati frati ati vazut pusi deoparte pentru mandrie? Aveti mandrie in voi? Suntem foarte buni teologi dar de aici rezulta ca suntem farisei nu crestini (poate nu toti)
|
|
02/10/06 18:30
|
|
eusunt10
membru
Inregistat: 04/10/06
|
|
A fi tanar crestin = a fi mantuit! va ROG contraziceti-ma...
_______________________________________ "The beating will stop when morals improves..."
|
|
04/10/06 16:10
|
|
petru
membru
Inregistat: 18/03/05
|
|
nu te contrazic... dar incerc sa fiu mai clar, "a fi tanar crestin"="a fi mantuit deci a trai ca un mantuit" ... am zis ca incerc... ...
_______________________________________ Slava este a lui Dumnezeu!
|
|
04/10/06 19:03
|
|
brightsky
membru
Inregistat: 01/07/05
|
|
lidike_20 a scris:
eu cred ca poti fi tanar crestin mai ales ca D-zeu are nevoie de tineri pt ca ei au multa forta si de ce nu l-am sluji pe El,dar trebuie sa ducem o viata conform principilor biblice |
da evident ca putem fi tineri crestini..avem atatea exemple in Biblie! dar nu pentru ca Dumnezeu ar avea nevoie de tineri...Dumnezeu nu are nevoie de nimeni! El e Dumnezeu e Atotputernic..de ce ar avea El nevoie de mine? daca sunt tanara si sunt si crestina este doar datorita harului si iubirii Lui!!
_______________________________________ I have seen Jesus, for He is in everything I touch!
|
|
04/10/06 23:14
|
|
eusunt10
membru
|
|
silvia a scris:
...Dumnezeu nu are nevoie de nimeni! El e Dumnezeu e Atotputernic..de ce ar avea El nevoie de mine? daca sunt tanara si sunt si crestina este doar datorita harului si iubirii Lui!! |
wow!! silvia sper ca glumesti... D-zeu nu prea a facut nimic fara "ajutorul" omului in ce priveste mantuirea oamenilor... ARE nevoie de tine SAU de altcineva... 
poti fi tu cea care sa fi folosita de el sau poate fi altcineva... ma intreb oare: ai tu potibilitatea sa alegi sa fi folosita, sa ceri sa fi folosita... cum crezi ca va reactiona D-zeu la o cerere de genul asta?
_______________________________________ "The beating will stop when morals improves..."
|
|
05/10/06 15:15
|
|
brightsky
membru
|
|
nu, nu glumesc chiar deloc! Dumnezeu nu are nevoie de ajutorul nici unui om!..dar te rog nu intelege gresit..nu zic ca Dumnezeu nu vrea sa ne foloseasca din contra El vrea asta..dar asta nu inseamna ca are nevoie de noi! ..atunci cand m-am predat Domnului mi-am dat seama ca El ma poate folosi si ca vrea sa faca asta! dar nu pentru ca are nevoie de ajutorul meu..ci pentru ca ma vrea langa El si vrea sa fim impreuna si sa lucram impreuna! ..sper ca acuma am fost mai clara..
_______________________________________ I have seen Jesus, for He is in everything I touch!
|
|
05/10/06 19:10
|
|
eusunt10
membru
|
|
e fain ca macar esti mantuita 10 puncte dar am o veste si mai faina: asta este numai inceputul! ... mai e ceva ce seamana a porunca...? stii despre ce vorbesc?
|
|
05/10/06 20:43
|
|
sunshine
membru
Inregistat: 10/04/06
|
|
e minunat cum Dumnezeu foloseste tinerii crestini pentru a-i influenta pe ceilalti tineri.Stau si ma uit in jurul meu,tinerii sunt influentati mai mult de tinerii,adultii de adulti si iata ca ajung la concluzia ca cei care au cea mai mare nevoie de ajutor sunt adolescentii,adica tinerii(cred ca am repetat cuvantul acesta ).Copii Domnului,tinerii crestini cred ca sunt o mare lumina in lume,daca se lasa folositi de Domnul si lucreaza impreuna cu El si dupa poruncile sale.Si, da sa fii tanar si sa fii si crestin este unul dintre cele mai minunate perioade ale vietii unui om 
|
|
05/10/06 21:00
|
|
Ste.fan
membru
Inregistat: 15/11/05
|
|
eusunt10 a scris:
wow!! silvia sper ca glumesti... D-zeu nu prea a facut nimic fara "ajutorul" omului in ce priveste mantuirea oamenilor... ARE nevoie de tine SAU de altcineva...  |
serios? dar omul ce a făcut pentru mântuire? NIMIC! Şi asta să vă intre bine în cap. Absolut nimic . Faptul că accepţi mântuirea, nu înseamnă că ai făcut ceva pentru ea, nu l-ai ajutat pe Dumnezeu, ci pe tine atunci când ai acceptat salvarea. Evident, El ne vrea pentru el, dar nu are nevoie de ajutorul nostru(Iona vă spune ceva?). La Dumnezeu TOTUL e posibil.
Aveţi grijă ! 
|
|
05/10/06 21:12
|
|
eusunt10
membru
|
|
Seraphim a scris:
Evident, El ne vrea pentru el, dar nu are nevoie de ajutorul nostru(Iona vă spune ceva?). La Dumnezeu TOTUL e posibil.
Aveţi grijă !  |
Evident nu ai inteles nimic... probabil din acelasi motiv nici nu faci mare lucru (am spus probabil nu am dat cu parul)
Iona este tocmai contra-argumentul la aberatia respectiva... a nu se confunda "cumpararea mantuirii" cu datoria crestinului de a poruncile lui Isus.
Dar hai sa vedem pe Iona cineva a spus: d-zeu nu te poate forta sa faci voia lui, dar se asigura ca iti va parea rau daca nu o faci"
...ti-a intrat in cap?
|
|
05/10/06 21:20
|
|
Ste.fan
membru
|
|
deci ... Iona a fost forţat de Dumnezeu. ÃŽn plus, dacă Iona în nebunia lui tot nu s-ar fi dus la Ninive, Dumnezeu ar fi găsit altă soluţie pentru acea cetate.
ps: la ce te-ai referit că nu aş face mare lucru?
|
|
05/10/06 21:29
|
|
eusunt10
membru
|
|
fortat?! eu zic ca dupa 3 zile de stat in supa de peste mort cu gandul ca sunt numai doua iesiri naturale din balena... (get my point?) as fi reconsiderat radicat orice pozitie 
ps: pai you tell me...
|
|
05/10/06 21:31
|
|
eusunt10
membru
|
|
mai incearca dom' doctor
PS: slab, slab de tot
|
|
05/10/06 21:41
|
|
Ste.fan
membru
|
|
M-ai băgat într-o ceaţă mult prea groasă, nici măcar cu cuţitul nu o pot tăia 
|
|
05/10/06 21:52
|
|
eusunt10
membru
|
|
hai sa o luam usor:
in locul lui Iona (ajuns deja in peste) tu ce ai fi facut?
|
|
05/10/06 22:01
|
|
Ste.fan
membru
|
|
:-w ... aş fi fost foarte calm în momentul ăsta :p
Ioana a fost forţat! Asta am vrut să spun, Dumnezeu nu i-a cerut ajutorul, pur şi simplu a făcut ce era şi normal: a pedepsit păcatul...
|
|
05/10/06 22:08
|
|
eusunt10
membru
|
|
... interesant. parerea mea este un pic diferita, iona a ales in final sa asculte. pare doar o reformulare dar panta e diferita: D-zeu nu forteaza! in cel mai rau caz da obtiuni din ce in ce mai putine.
daca ar exista o singura incalcare a respectivei reguli - responsabilitatea faptelor s-ar duce ... in suceava 
|
|
05/10/06 22:19
|
|
Kevin Levrone
membru
Inregistat: 24/04/05
|
|
Iona era si un ultranationalist.cand D-zeu ii spune sa mearga in Asiria,el vedea Asiria ca o amenintare pentru Israel.El nu si-ar fi imaginat ca D-zeu sa crute Asiria si culmea sa vrea sa se si pocaiasca.
|
|
09/10/06 11:32
|
|
eusunt10
membru
|
|
... si inca ceva seraphim, iona e daparte... aici l-as invita pe gfod sa ne spuna cum e sa mergi la biserica "fortat" de faptul ca tatal tau este pator?
gfod ai vazut vreodata pestele pe dinauntru? 
|
|
09/10/06 11:55
|
|
brightsky
membru
|
|
eusunt10 a scris:
e fain ca macar esti mantuita 10 puncte dar am o veste si mai faina: asta este numai inceputul! ... mai e ceva ce seamana a porunca...? stii despre ce vorbesc? |
gee thanks...dar nu cred ca esti in masura sa imi dai note ..no offens.
si apoi cred ca ne indepartam de la subiect...
|
|
09/10/06 17:23
|
|
eusunt10
membru
|
|
... asa e... imbatanim. 
|
|
09/10/06 18:13
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|