|
|
|
gfod
membru
Inregistat: 21/03/05
|
|
Daca l-ai cunoaste, nu ai mai intreba chestia asta. Daca am zis ca-i greu sa fii fiu de pastor, ii pentru ca toti au ochii pe tine si se asteapta sa fii mai sfant decat se poate.
Nu stiu daca am vazut pestele pe dinauntru... nu m-am prea gandit la asta.
_______________________________________ sunt si eu om(sclab om!)...
|
|
09/10/06 20:34
|
|
Aruah
membru
Inregistat: 19/08/06
|
|
april a scris:
Am gasit o statistica : -dupa 75 de ani, numai unul din 700.000 de oameni ! |
Strabunica mea s-a intors la Domnul la 80 de ani, daca e sa judec dupa statistica asta multumesc Domnului, mare har pentru ea 
Cred, ca cel mai frumos e sa fii tanar si sa fii si crestin. Se zice ca tineretea e frumoasa da tineretea cu Dumnezeu e mult mai frumoasa. Asta ar trebui noi sa facem, sa convingem tinerii din jurul nostru ca pot fi tineri,aceasta implicand toata energia si toata pasiunea cu care sunt inzestrati tinerii si in acelasi timp sa-L aiba si pe Dumnezeu. hmm, ce poate fi mai frumos de atat..
_______________________________________ deocamdata nu stiu..
|
|
11/10/06 00:01
|
|
eusunt10
membru
Inregistat: 04/10/06
|
|
gfod a scris:
Daca l-ai cunoaste, nu ai mai intreba chestia asta. Daca am zis ca-i greu sa fii fiu de pastor, ii pentru ca toti au ochii pe tine si se asteapta sa fii mai sfant decat se poate.
Nu stiu daca am vazut pestele pe dinauntru... nu m-am prea gandit la asta. |
cu siguranta mi-ar face placere sa il cunosc. am un respect deosebit pentru oamenii care tintesc si reusesc sa fie pastori.
cat despre fiii lor... tragedia este daca nu cumva a fost mai mult pastorul altora decat tatal tau sau exact pe dos... ti-a fost tata dar nu a reusit sa iti fie pastor...
pestele pe dinauntru nu se "vede" dar se "miroase" ... insa daca nu mai sunt si alti fii de pastor prin preajma... vorbim deja chestii particulare si o sa te rog sa ne oprim aici. (pana nu ma apeleaza april)
_______________________________________ "The beating will stop when morals improves..."
|
|
16/10/06 09:40
|
|
mirella
membru
Inregistat: 18/03/05
|
|
e fain sa fim crestini mai ales ca suntem si tineri :P isus vrea sa lucreze mult prin tinerii crestini. si biblia zice ca isus o sa lucreze prin noi . stiu ca poate traim in lumea aceasta in care sunt multe tentatii dar noi avand duhul lui in noi putem trece biruitori prin si peste toate nu? :P sa multumim domnului ca ne-am nascut in familii crestine si sa multumim domnului ca el ne-a tinut aproape de el si suntem crestini :P eu ma bucur mult ca sunt crestina si ca isus ma iubeste si m-a binecuvantat cu atatea lucruri minunate...m-a binecuvantat cu parinti minunati care vor sa ma tina langa domnul, m-a binecuvantat cu un frate minunat OVidiu meu scump (mediator) de care mi-e dor ca nu l-am mai vazut de un an ( si cu o sora superba, Oana :P si m-a binecuvantat cu prieteni faini, cu duhul lui, si atatea lucruri a pus in mine... si incerc pe toate sa le folosesc ptr el...
Ultima modificare de mirella (03/03/07 20:03)
_______________________________________ "Pot TOTUL in Hristos care ma intareste". Filipeni 4:13
|
|
03/03/07 20:01
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
ABSOLUT...ooo...DAR NU SI OBLIGATORIU!!!
Ultima modificare de giany_v (14/08/07 14:45)
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
19/06/07 14:26
|
|
blue_angel
membru
Inregistat: 20/07/07
|
|
Daca suntem crestini si ne rugam intens la Dumnezeu,.. in momentul de fata o sa fim fericiti !
|
|
20/07/07 16:46
|
|
adryy89
membru
Inregistat: 28/09/07
|
|
vreau sa imi spunetzi sy mie cateceva despre botezul in apa
|
|
28/09/07 11:24
|
|
sytri
membru
Inregistat: 18/08/07
|
|
botezul e un ritual preluat din practicile pagane... gasesti pe undeva pe forum niste discutii
_______________________________________ Azi??? ...doar o poarta spre maine
|
|
28/09/07 11:56
|
|
Eagle 006
membru
Inregistat: 19/09/07
|
|
sytri a scris:
botezul e un ritual preluat din practicile pagane... gasesti pe undeva pe forum niste discutii |
Sytri,in cazul in care nu stiai,botezul nu e un ritual preluat din practicile pagane.
Realitatea mantuirii noastre si a identificarii noastre cu Cristos este ilustrata in mod simbolic,la nivel comunitar,prin Botez si CINA DOMNULUI. Botezul este necesar deoarece: -este o porunca a Domnului Isus Cristos(Matei 28:19-20) -botezul demonstreaza ca sunt cu adevarat crestin(Fapte 18:8; 1Ioan 2:3) -pentru a urma exemplul lui Cristos(Marcu 1:9) -botezul este o marturie publica a schimbarii produse in viata noastra(1 Petru3:21) -botezul marcheaza intrarea in familia bisericii(Fapte 2 :41) Botezul simbolizeaza inmormantarea si invierea noastra impreuna cu Hristos(1Corinteni 15:3-4; Coloseni 2:12) si ilustreaza noua mea viata ca si crestin(2 Corinteni 5:17; Romani 6:4).Botezul nu te face credincios,el arata ca tu crezi deja.Botezul nu te mantuieste,numai credinta in Cristos te poate mantui.Botezul este simbolul exterior al legamantului pe care l-ai facut deja in inima ta.(Efeseni 2:8-9) De ce botez prin imersiune(scufundare)??? -cuvantul baptizio"a boteza" in limba greaca inseamna "a scufunda intr-un lichid" -pentru ca Isus a fost botezat astfel (Matei 3:16) -botezul in Noul Testament a fost prin imersiune(Fapte 8:38-39) Fiecare persoana care a crezul in Cristos trebuie sa se boteze.Scopul botezului este marturisirea publica a dedicarii personale fata de Cristos.De aceea trebuie botezate doar persoanele mature,nu si bebelasii deoarece botezul trebuie facut cand persoana e suficient de matura ca sa creada si sa inteleaga adevarata semnificatie a botezului si doar dupa aceea trebuie botezata. Am pus acest mesaj si la: Crestinismul/Botezul Crestin
PS: sytri,nu-i mai du pe altii in ratacire!!!
Ultima modificare de Eagle 006 (28/09/07 14:37)
_______________________________________ Fii un gladiator al cerului in aceasta lume!!! 
|
|
28/09/07 14:24
|
|
sytri
membru
Inregistat: 18/08/07
|
|
acest ritual este preluat, dar initial era oarecum diferit. ritualul te apropria de zei si te purifica.
_______________________________________ Azi??? ...doar o poarta spre maine
|
|
29/09/07 09:02
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Unii cred ca ritualul asta te face crestin, tanar sau nu .
Dar nu ajunge .
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
30/09/07 15:17
|
|
Mallzebuth
membru
Inregistat: 10/07/07
|
|
Vad numai citate din biblie! Asta nu-mi place la voi!
mirella a scris: "si biblia zice ca isus o sa lucreze prin noi" Eagle 006: "este o porunca a Domnului Isus Cristos(Matei 28:19-20)", "botezul demonstreaza ca sunt cu adevarat crestin(Fapte 18:8; 1Ioan 2:3)", etc..
Intrebare: Cum stii ca in scripturile "tale" gasesti cu adevarat cuvantul lui Dumnezeu? Rapuns: Este scris in Biblie! Intrebare: Da, dar cum stii daca scripturile tale sunt autentice? Raspuns: Vin de la Dumnezeu! Intrebare: Ok, de unde stii asta? Raspuns: Pai, este scris in biblie! ... si tot asa, asta ca sa nu va obositi sa-mi raspundeti, nu-i nevoie, o sa primesc ca deobicei, raspunsuri tampite! Asa ca le-am enumerat eu mai sus. 
Ultima modificare de Mallzebuth (02/11/07 10:08)
_______________________________________ Libertatea creaza mai multa libertate, in timp ce supunerea la legea oarba a unui orb demiurg creeaza tot mai multa sclavie. Nu te poti elibera inchinandu-te la lanturi, ci rupandu-le! C. Jung.
|
|
02/11/07 10:07
|
|
filip
membru
Inregistat: 27/04/05
|
|
Tu poate ai impresia că majoritatea lucrurilor pe care tu zici că le cunoşti sunt certitudini bazate pe fapte. Noi măcar recunoaştem că ceea ce ştim se bazează pe o doză de credinţă. Tu ai curajul să recunoşti aşa ceva despre propriile tale păreri?
Cât despre dovezi pentru Scripturi, ai putea să evaluezi vieţile celor care cred în Dumnezeu şi în Scriptură, la nivel faptic nu declarativ. Compară cu alte credinţe manifestate faptic, inspirate de alte scrieri, şi o să poţi vedea şi singur ce vine de la Dumnezeu şi ce vine din altă sursă.
|
|
02/11/07 12:34
|
|
deea
membru
Inregistat: 25/08/07
|
|
Filip. a scris:
Tu poate ai impresia că majoritatea lucrurilor pe care tu zici că le cunoşti sunt certitudini bazate pe fapte. Noi măcar recunoaştem că ceea ce ştim se bazează pe o doză de credinţă. |
o carte nu se poate numi doza de credintza...ramane o carte...si pana una alta toate 'credintzele' au cartzi chiar daca is scrise chestii total opuse...deci nu avetzi pic de credibilitate :-?? ganditzi_va putzin..daca eu v_ash da o carte satanista atunci atzi crede ce scrie acolo doar pt ca zic eu ca asha a zis satan?
|
|
10/11/07 13:21
|
|
filip
membru
Inregistat: 27/04/05
|
|
|
10/11/07 14:30
|
|
stely777
membru
Inregistat: 06/01/08
|
|
orice tanar poate fii un tanar crestin, dar bineinteles ... ispitele sunt destul de mari ...
_______________________________________ don't give up ... look up!
|
|
06/01/08 22:03
|
|
LuvLi
membru
Inregistat: 07/01/08
|
|
Sa fi tanar crestin in vremea asta nar trebui sa fie greu daca D-l e cu tine,dar totusi e asa de greu........noi avem pret in fata lui D-zeu asta ii sigur.....Uneori te simti descurajat knd vezi k unii nu traiesc asa cum ar trebuie ca si crestini, si te intrebi de ce ai face-o tu?da si prietenii astia,care nu-s crestini.....ar trebui sa fim noi lumina pentru ei,dar am patit-o si eu,am devenit eu ca ei.. ....si sa stiti e o mare binecuvantare ca avem parinti crestini,:)Vorbeam cu un fost coleg,era asa de confuz privind credinta,Hristos......Multi percep lucrurile astea intr-un mod foarte ciudat,ei nu inteleg,credinta e ceva personal ,,,NUUUU doar teorie,nu asta,,,ei nu simt prezenta lui Hristos in vietile lor,de aceea avem noi obligatia sa le spunem,noi suntem asa de norocosi si tocmai de asta noi trebuie sa traim frumos pt El,sa fim lumini..
Ultima modificare de LuvLi (08/01/08 20:38)
_______________________________________ Increde-te in Domnul din toata inima si nu te bizui pe intelepciunea ta..... )
|
|
07/01/08 22:55
|
|
charisma
membru
Inregistat: 14/01/08
|
|
sigur ca poti fi crestin daca esti tanar!este minunat cand vezi tot mai multi tineri care isi dau viata Domnului. eu nu am parinti crestini,ei nu au fost de acord cand au vazut ca vreau sa merg la biserica,insa cu rugaciune multa si rabdrae i`am convins.ce poate fi asa de greu in a fi crestin?pentru mine e o placere sa merg la biserica,sa ascult muzica crestina(desi ascult si alte genuri de muzica),sa ma rog,sa postesc...oricine vrea,poate.doar Isus a spus"Cere,si vei primi" 
_______________________________________ "I`ll never know how much it costed to see my sins upon the cross"
|
|
14/01/08 23:46
|
|
tinutz
membru
Inregistat: 03/02/08
|
|
Esti liber sa fii diferit!
|
|
03/02/08 18:30
|
|
Alexa
membru
Inregistat: 15/11/08
|
|
Nici nustiu cum sa incep dar ceea ce vrea sa spun este ca nu scriu nimic despre ce inseamna sa fii crestin ci mai bine cer un mic ajutor din partea voastra...Fac parte dintr-o famile adevarat crestina,,,,de mica am mers la dunare si am invatat sa ma rog si sa-l laud pe Dzeu dar totul s-a schimbat in urma cu citiva ani,,asta a fost atunci cind nudtiu din ce cauza taicameu a plecat la Paris,,,ar fi trebuit sa se intoarca mai devreme dar deja a ramas acolo,astfel a luat si pe mami,si acum incearca sa ne ia si pe mine si pe sormea,,,dar nu asta e problema pur si simplu dupa ce ei au plecat viata mea s-a schimbat total,numai sint cine eram,fac diferite lucruri care niciodata nu s-ar fi gindit cineva ca le-as putea face,,mai pe scurt,merg la bar,am incercat si fumez si diferite lucuri de gemul asta...Stiu ca Dzeu ma iubeste dar am nevoie de sustinere in rugaciune,,va rooog din suflet rugati-va pt mine ,,am nevoie de asta,,,,eu stau nuami cu sormea si cu ea nu vb ami nimic,,,fiecare cu camera sa si cu lucrurile sale,nici cu mami si tati nu prea vb despre asta,parintii mei numai despre invatat imi zic,cred si acum ca eu sint fata care eram,dar nu sint asa si imi pare rau si imi dau seama ca satan isi bate joc de mine asa cumvrea el.,nu am puterea sa ma opresc singura...va roog rugati-va pt mine si as vrea sa vb cu cineva despre Dzeu,despre ce inseamna cu adevarat sa fiu crestin,,,asa ca ca ma gasiti daca vreti va roog pe scype:princess_lenutza sau pe mail: lenuta.alexa@yahoo.com Multumesc muut pt clipele acordate si scuze pt ca nu prea m-am referit la tema si am scris despre mine dar am avut nevoia s-o fac...Multumesc si Rugati-va pt mine,,,,Dzeu sa va binecuvinteze!
|
|
15/11/08 12:08
|
|
TINA@
membru
Inregistat: 07/05/09
|
|
Eu as crede ca poti fi tinar crestin in aceasta lume daca te tii strins de princiipiile biblice!Adica uitindute la Isus si a te impotrivi diavolului si poftelor lui di a spune nu pacatului atunci si doar atunci poti fi un tinar crestin cu adevarat nu numai cu numele!!!!Cred ca sunteti de acord cu parerea mea nu????????????????????????????????????????????
_______________________________________ Salutare la toti din partea mea! ,,Zimbeste Isus te iubeste"
|
|
09/05/09 20:35
|
|
romio78
membru
Inregistat: 02/06/11
|
|
rugativa si pt mine sa fiu si eu unul dintre cei mici ai lui DUMNEZEU,cai ma uit la vorbele voastre si parca imi vine sa pling
stiu ca EL este totul dar, exista un dar, nu ca nu exista el,nici nu ma indoiesc de aceasta ,duar ca nustiu cit poate sa ma mai rabde EL ,am impresia ca dragostea lui DUMNEZEU are limite ,citeodata, sau sint eu prea mic ca sa vad bine lucrurile in adevar.
|
|
02/06/11 18:34
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
Totusi, si tu poti sa fii crestin.
Cat poate sa te rabde? Chiar daca dragostea lui dumnezeu este nelimitata, s-ar putea ca vremea cercetarii tale sa fie limitata! Asa ca azi poti fi crestin, chiar daca esti tanar, si chiar daca esti luat de val. Noi vrem sa te ajutam sa te salvezi.
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
02/06/11 20:55
|
|
Oblio
membru
 Inregistat: 03/10/10
|
|
romio78 a scris:
am impresia ca dragostea lui DUMNEZEU are limite ,citeodata, sau sint eu prea mic ca sa vad bine lucrurile in adevar. |
Nu te indoi nicicum de dragostea Lui nemarginita. Scriptura abunda in oglindiri ale iubirii lui Dumnezeu pentru fii Sai ratacitori. Mediteaza la pilda "fiului risipitor", a fost lasata si pentru tine. Cererea ta facuta celor de aici a fost deja primita de El, ca o rugaciune adresata direct Lui. Te asteapta inca, sa te increzi mai mult in El si in "chemarile" pe care ti le aduce in cale. Mediteaza la ele si cand simti ca ai inteles importanta lor nu ezita si nu amana sa le dai curs. Asa cum ti sa mai dat de inteles, nu stii maine ce va fi, de ce sa amani? Unii au sansa asta la batranete aproape de moarte dar daca tu ai fost ales sa cresti pentru implinirea unei lucrari, pentru a inmulti talantii Tatalui? Asculta-i glasul si paseste in Imparatia Sa atunci cand vei avea convingerea interioara ca a devenit telul vietii tale. Nici un om nu e mic in ochii Tatalui. Nu a permis El de dragul tuturor suferinta si jertfa Celui mai ascultator dintre oameni? Dumnezeu sa-ti calauzeasca inima!
_______________________________________ “Domnul nu se uita la ce se uita omul; omul se uita la ce izbeste ochii, dar Domnul se uita la inima.” 1 Samuel 16:7.
|
|
03/06/11 11:45
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|