TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Despre si pentru noi, forumistii/Amintiri din copilarie : ) Moderat de april, feedback  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 2 3 4 5 6 7
bornagain
membru

Inregistat: 03/05/07
si cand ma gandesc ca noi avem uniforme ce se aseamana cu "epoca ante `89" ma gandesc ca ori atunci cu " cravata de pionier al patriei" ori cu uniforma albastra, sacou bleu , tot comunisti suntem

06/03/08 08:51

Sarah
membru

Inregistat: 08/03/07
Magdy,si tu ai fost "mare" prin clasa?
Pacat ca nu am nici o poza din vremea aia,imi placea mult costumul de pioner,si in mare parte fetele aveau 2 cozi si fundite mari in par....(Aratam fain asa :D )

on topic:
Imi amintesc ca des ne faceam instrumente din orice gaseam prin curte,si cantam seara,pe racoare,de se adunau vecinii in poarta si se bucurau asa de mult...(cantam cu gura,cu restu mimam )(acu n-as mai face-o...)
Si de obicei ramaneam duminica dimineata acasa pe rand,sa avem grija de fratii mai micuti,cum eram vecini cu verisorii nostri,ne adunam si faceam biserica...cantam si predicam...de parca eram pastori...(inca purtam nume tari din comunitate... :D ){amintirile astea sunt cam spirituale}

Ultima modificare de Sarah (06/03/08 14:46)

Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35

06/03/08 14:45

Magdy
membru

Inregistat: 09/01/07

Sarah a scris:

Magdy,si tu ai fost "mare" prin clasa?..

Mare la...statură!!

06/03/08 14:49

narkia
membru

Inregistat: 04/04/08
imi aduc aminte ca demuuuuult(  acu vreo cinspe ani :)  ) eram in fata blocului cu mai multi copii. frate-miu era la balcon si ne striga. Am mers sa vedem ce zice. A spus ca ne da surprize( de la gume de mestecat).Noi ne-am adunat bucurosi si a inceput sa arunce de la etaj surprize din astea. Erau cam multe; si cum ne ocupam noi sa le prindem din  zbor el a inceput sa toarne apa peste noi cu niste pahare (hahahaha). nu prea ne-a nimerit da a fost tare faza! ;)

06/04/08 15:36

bbebe
membru

Inregistat: 19/03/06
pe la vreo opt ani, într-o seară mă plictiseam şi cum îmi plăcea muzica, am luat un Atlas d-ăla vechi de atunci, nişte elastice (ţichi), vreo 2 pixuri, şi m-am chinuit să le aşez ca până la urmă să iasă o chestie la care-i ziceam chitară. Scotea nişte sunete de m-a transformat în melancolic :)
Acum am chitară de-adevăratelea, şi stă mai mult in cui :rolleyes:

12/04/08 17:38

daniel
membru

Inregistat: 01/03/08
acum cativa ani cand mergeam la nepoti aveam o adevarata aventura. Toate bune si frumoase dar cand aveam de gand sa plec trebuia sa imi caut un papuc ( sau amandoi ) sau geaca sau sapca ( daca nu imi aduceam de aminte de ea aveau grija ei sa imi aminteasca :) )  faine vremuri...

13/04/08 16:42

diana.m
membru

Inregistat: 17/07/07
imi amintesc o intamplare din copilaria mea "zbuciumata":D.MA jucam cu prietenii mei..si la un moment dat am aruncat cu ceva...si cu acel ceva (nu-mi amintesc ce era) am spart capul unui baiat...:P.Bineinteles ca 2 saptamani nu am mai iesit la joaca...:D

13/04/08 19:07

fluflu
membru

Inregistat: 20/09/07
eu odata am pierdut suma de 100.000 vechi.era prin 2000-2001 deci erau ceva bani.si i-am urlat de jos la tata si o zis sa nu ma intorc fara ei, ca nu ma lasa in casa.si am stat,biata de mine vreo3 ore cautandu-i pana a venit mama de la lucru si m-a dus in casa.daca nu venea cred ca mai statea mult si bine...

29/04/08 19:38

UnderZero
membru

Inregistat: 19/04/08
Odata demult eram mica :) si cuminte ;) si aveam un var si mai "cuminte". A venit la buni o batranica si noi ne-am hotarat sa o speriem...Eu - desigur, in fruntele sirului indian. Cand sa sar pe biata femeie de dupa o gramada de lemne, mi-a intrat o aschie in buza :(. Batranica chiar s-a speriat! Si eu la fel :(. A trebuit sa fiu cusuta :(. Norocul meu ca nu se mai observa nimic. A trebuit si sa primesc ceva injectie. Nu m-a durut deloc, dar am plans de numa....de ciuda :).

Ultima modificare de UnderZero (20/05/08 11:56)

04/05/08 16:52

fluflu
membru

ca tot am vazut bancnota lu Magdy de 5000 lei, mi-a amintit de vremea cand eu ram in clasa 1 si aparuse bancnota portocalie de 5000lei. (aceasta : http://www.banknotes.com/RO107.JPG). Ai mei lucrau amandoi la bacna si normal ca au primit bancnote din acestea noi.si mi-au dat sa am la scoala, cand ma duc la chiosc sa imi iau de mancare.si ma duc eu frumos, ii cer la tanti nu-stiu-ce ca sa mananc, si ii intind bancnota.ea l-a luat, se uita pe spate si pe dos(nu mai vazuse asa ceva) si s-a dus sa o intrebe pe colega sa daca nu cumva e falsa :D :D si colega i-a spus ca sa stea linistita ca  enoua fata a bancnotei de 5000 lei. :D :D ma tot intreb, oare ce bani credea ca sunt?de Monopoly? :D

25/05/08 16:36

bornagain
membru

Inregistat: 03/05/07
eh fluflu, toti te stiu "criminalista" in serie  ;))

25/05/08 16:57

fluflu
membru

27/05/08 21:17

jezzy
membru

Inregistat: 13/03/06
Mi-am adus aminte o chestie.Cand eram mica stateam la bloc si aveam un binoclu cu care ma uitam in apartamentele vecinilor de vizavi.Se intamplau cateodata chestii interesante pe acolo :D:D.

Ultima modificare de jezzy (23/06/08 13:32)

23/06/08 13:29

Sword
membru

Inregistat: 01/02/08
Pana la ce varsta se pot numi "amintiri din copilarie"? Ca eu cu un prieten bun eram cam pe clasa a 9-a cand ne-am facut "pirati". Am "achizitionat" o insula de la noi de pe rau si am facut locul nostru secret din ea. Membrii noi ai trupei trebuiau sa treaca prin mai multe "initieri" ca sa fie acceptati. Aveam capcane pe ea(bineinteles ca tot noi calcam in ele de uituci :D ), locuri de pescuit pesti (ca mai prindeam si cate-o gasca ratacita prin zona), frigeam mancarea ca adevaratii pirati...ce vremuri.... :D

23/06/08 14:44

Sword
membru

Si ca tot mi-am adus aminte de insula noastra...sambata imi iau familia si-i duc acolo la pescuit(de pesti) si o sa-i car intr-o aventura prin insulele "secrete" :D sa-mi reamintesc frumusetea copilariei

23/06/08 15:28

Magdy
membru

Sword a scris:

...sambata imi iau familia si-i duc acolo la pescuit....

Sword, o întrebare(iscată de binecunoscuta curiozitate feminină ;) ): ai şi copii?

23/06/08 15:32

Sword
membru

aha :) De-abia astept sa vad cum se comporta baietu la pescuit. Cred ca nu mai ramane coada de peste in zona :D

Ultima modificare de Sword (23/06/08 20:26)

23/06/08 20:24

Magdy
membru

Sword a scris:

...De-abia astept sa vad cum se comporta baietu la pescuit. ...

Să-ţi trăiască! ;)

23/06/08 20:51

Sword
membru

Merci!

23/06/08 21:01

RainSong
membru

Inregistat: 08/11/06
pe vremuri ,cand eram la bunici cu verisorii ,mergeam la Timis sa pescuim .Ne-am facut undite ,luam ramele in mana ,le bagam in carlig si asteptam :D [dar eram prea la mal ,intrun loc nu tocmai bun ,si nu prindeam nimic .Erau alti neni pe partea cealalata care pescuiau]

24/06/08 19:28

simona
membru

Inregistat: 19/02/08
Amintiri din copilaria tatalui meu. :D

Cand era foarte mic, si locuia la tara, a inhamat ratustele abia nascute, la caruta cu cai a bunicului meu...In locul cailor. Sarmanele ratuste, si-o luau bine cu biciul, pentru ca era prea grea pentru ele... Dar, tata, orgolios-ca orice alt baiat- nu renunta si astfel, chinuia bietele fapturi... pfff...

Ultima modificare de anomis (25/06/08 08:09)

25/06/08 08:07

lorre
membru

Inregistat: 07/10/06
x

Ultima modificare de lorre (12/02/12 20:51)

05/07/08 15:36

lorre
membru

x

05/07/08 16:15

filip
membru

Inregistat: 27/04/05
OK, OK! Dar întrebarea eeee... mai rămas-a vreo clătită-doo pe-acolo?!...

05/07/08 20:07

Site web  
lorre
membru

x

05/07/08 20:35

Pagini: 1 ... 2 3 4 5 6 7    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la