|
|
|
Autor |
Mesaje |
Pagini: 1 2 3 4 5 ... 11 |
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
a, da? no bine 
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
17/04/08 16:47
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
uite fluflu, poate asta te ajuta http://www.mateonline.net/

_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
17/04/08 17:23
|
|
Magdy
membru
 Inregistat: 09/01/07
|
|
|
17/04/08 18:21
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
eu sunt la electronica... dau nas in nas cu functiile trigonometrice zilnic. suntem frati de suferinta )
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
17/04/08 18:32
|
|
Tanara crestina
membru
 Inregistat: 26/09/07
|
|
slava Domnului ca nu mai fac matematica de 2 ani....
_______________________________________ By grace - Daughter of the most high King
|
|
17/04/08 20:52
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
fluflu a scris:
Rainy e a 10-a |
asta face parte din categoria secrete de stat ,nu trebe sa spui la toata lumea .Mai cata si le dai adresa mea [dar oricum nu primesc vizite] Apropo ,in a 11-a iar dam de arcsin arccos arctg etc ? Ioi tanara crestina ,ce naspa ca nu mai faci mate .Acu serios ,te ajuta sa gandesti mai repede si sa nu te insele vanzatorii
Mai ,eu am 11 probleme la info [pentru luni] ,cu vectori si fisiere ,e vreun doritor ? [in pascal] .Sunt banale dar eu nu am acasa pascal sa incerc sa le fac si decat sa le fac prost mai bine o las balta [dar recunosc ca mi si lene]
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
18/04/08 15:49
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Te ajut eu bucuros dar nici eu n-am Pascal. Le fac din aducere aminte. Asa ca ar fi bine totusi sa le incerci pe un calculator inainte sa-i ranjesti profului in nas ca ti-ai facut tema. 
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
18/04/08 15:55
|
|
RainSong
membru
|
|
nu ii ranjesc ca nu e tema [la info nu exista teme] ,astea ne sunt subiectele de teza [are mustrari de constiinta profu ca ne-a umplut de 5, dar tot nu isi ia revansa, teza insemnand mai putin decat o nota .Si oricum poate se razgandeste si ne da altceva]
1.Se citeste de la tastatura un sir de n elem nr intregi .Sa se afiseze elem cu propr ca S cifrelor lor e divizibila cu o valoare p data . 2.Se citesc de la tastatura cele n elem ale uni sir dat de nr intregi .Sa se afiseze toate perechile de elem ale sirului [nu neaparat consecutive] cu propr ca ambele elem ale perechii au aceeasi S a cifrelor . 3.Se dau 2 multimi diferite prin intermediul vectorilor U si V cu m ,respectiv n elem .Sa se me,oreze in vect W si apoi sa se afiseze reuniunea celor 2 multimi [elem comune si necomune luate o singura data]. 4.Se citeste de la tastatura un sir de n nr intregi .Sa se afiseze maximul dintre elem pare ale sirului (asta o stiu face ,teoretic ,dar nu sunt asa sigura daca iau conditiile in ordinea buna).
citirea si afisarea trebuie facute in fisier ,din alea cu assign si reset etc ,dar in rest e clasic . Ti-as fi recunoscatoare daca mi-ai face problemele daca iti aduci aminte :P [descarca si tu pascal ]
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
18/04/08 16:07
|
|
Tanara crestina
membru
|
|
nasol...
_______________________________________ By grace - Daughter of the most high King
|
|
18/04/08 16:14
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
fluflu a scris:
am o prietena, e la filologie si ii para rau ca nu mai stie nimic de mate.nici ce e un logaritm nu stie. |
Mai fetelor, da' unde va faceti voi piata de va da restul in logaritmi? 
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
18/04/08 16:17
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
ehhhhhhh! ce stii tu 
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
18/04/08 16:18
|
|
RainSong
membru
|
|
fluflu a scris:
daaa asa nu imi plac nici mie.si sa vezi forumule de te saturi de ele pana peste cap!!
|
eu la din astea ma pricep ,am luat 10 in lucrare [aplauze ,aplauze .Normal ca mi-am stricat media luand 8 la combinari ,aranjamente]
|
|
18/04/08 16:19
|
|
RainSong
membru
|
|
pai profu asa le-a dictat dar se fac cu fisiere zicea .Adica se anuleaza faza cu tastatura .Numai continutul ramane valabil .Un coleg a facut la alte problobleme de genu ,cam asa : assign (f, 'numere.txt'); reset(f); assign (g,'raspuns.txt'); rewrite(g); readln (f,n); write('nr de elem al vect n=' ,n); o mai scris ceva de tablou si a inceput problema . Eu cred ca inceputul e la fel la toate probleme .
|
|
18/04/08 16:32
|
|
daniel
membru
Inregistat: 01/03/08
|
|
" fortran " stie cineva? ps: eu am probleme si la scheme logice
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
18/04/08 22:05
|
|
RainSong
membru
|
|
Archu ,daca nu te-ai apucat de ele sa nu le mai faci ,am gasit un baiat care mi le face  Multuemsc 
|
|
18/04/08 22:53
|
|
daniel
membru
Inregistat: 01/03/08
|
|
ok
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
19/04/08 00:21
|
|
Andreea
membru
Inregistat: 16/08/06
|
|
Aşa...din nou eu!acum am o problemă legată de tema la engleză.trebuie să fac o prezentare a unor chestii ciudate.în manual aveam exemplul cu nu ştiu ce aşa zis dinozaur dintr-un lac,care nu se ştie dacă e real.Acuma eu trebuie să fac la fel o prezentare,dar nu ştiu aşa ceva în ţara noastră sau oriunde în lume.Mă poate ajuta cineva? ps:sper că aţi înţeles despre ce e vorba...
_______________________________________ His grace is enough!
|
|
22/04/08 10:04
|
|
Tanara crestina
membru
|
|
........... am inteles ca trebuie sa faci o prezentare despre ceva neobisnuit din tara noastra...am inteles bine?
|
|
22/04/08 10:10
|
|
Andreea
membru
Inregistat: 16/08/06
|
|
da...adică ştii ceva genul cum e cu triunghiul bermudelor,doar că îmi trebuie un obiect,o fiinţă şi nu un loc...
_______________________________________ His grace is enough!
|
|
22/04/08 10:14
|
|
filip
membru
Inregistat: 27/04/05
|
|
Îţi trimit o poză cu mine? 
|
|
22/04/08 10:15
|
|
Tanara crestina
membru
|
|
ce idee stralucita.... filip e cel mai bun exemplu... 
|
|
22/04/08 10:17
|
|
filip
membru
Inregistat: 27/04/05
|
|
Păi ai la alegere între nosferatu, dracula, ana lui manole, ieleee... dinastea găseşti destule pă forum, marmote, vaci albastre, mister muscoli, comisarul moldovan, trandafirul galben, haiducul pintea viteazul etc., baba cloanţa (asta cred că se ascunde pă undeva pă forum, şi are o fetiţă mică...), mama omida etc etc.
Iar despre obiecte... "aici sunt bani dumneavoastră"..., comoara din lacul de argint, castelul din carpaţi (cu filtru), bomba atomică a lui ceauşescu din copac, codrii cosminului, pădurea Letea etc., muntele găina...
Ultima modificare de filip (22/04/08 10:28)
|
|
22/04/08 10:22
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|