|
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
am nevoie de putin mai mult de atata! haidetiiiii! va roooooog
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
02/12/08 17:41
|
|
jezzy
membru
 Inregistat: 13/03/06
|
|
ce anume ai de facut?
_______________________________________ I only fear that I don’t have enough time left to tell the world that there’s no time left!
|
|
02/12/08 17:45
|
|
fluflu
membru
|
|
sa scriu vreo 5-6 propozitii ori 2 deci vreo 12 propozitii 
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
02/12/08 17:50
|
|
jezzy
membru
|
|
pai si ce e asa greu? 
_______________________________________ I only fear that I don’t have enough time left to tell the world that there’s no time left!
|
|
02/12/08 17:59
|
|
fluflu
membru
|
|
pai e greu cand nu stii franceza. te oferi sa ma ajuti?pe bune ca e simplu dar eu chiar nu le am cu franceza decat chestii simple.
|
|
02/12/08 18:02
|
|
jezzy
membru
|
|
pentru cand iti trebuie?poate am timp...
Ultima modificare de jezzy (02/12/08 18:06)
|
|
02/12/08 18:05
|
|
fluflu
membru
|
|
aa pentru maine!  dar e foarte usor ..in 10-15 minute e gata.
|
|
02/12/08 18:07
|
|
jezzy
membru
|
|
hai bine.trimite pm 
Ultima modificare de jezzy (02/12/08 18:12)
|
|
02/12/08 18:08
|
|
fluflu
membru
|
|
ok
|
|
02/12/08 18:13
|
|
fluflu
membru
|
|
jezzy, te descurci?
|
|
02/12/08 19:25
|
|
jezzy
membru
|
|
uff, am terminat.ti-am trimis pm.mi-a luat o gramada ca nu mai stiam sa conjug verbe, a trebuit sa caut pe net un program.uite ce fac eu pentru tine 
|
|
02/12/08 20:01
|
|
fluflu
membru
|
|
multumesc!
|
|
02/12/08 20:12
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
la engleza sunt la reviews [recenzii de carti ,filme ,albume muzicale etc] .Parca vad ca imi pica ceva de genu la teza ,si cum nu ma uit la filme nu o sa am ce scrie .Dati-mi o ideea ce film sa il dau exemplu pozitiv ,ca mi-a placut si ce film sa-l dau exemplu negativ [trebe sa spun de personaje ,interpretare ,efecte speciale ,scenariu ,intriga si ce se intampla prin film ,chestii de genu ,voi stiti mai multe. Sper sa gasesc ceva pe net ,daca nu imi dati voi idei ca am vazut ca va tot uitati la filme;)] .
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
05/12/08 12:17
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Pai ca exemplu pozitiv ai putea da "Saving Private Ryan" sau daca vrei ceva usor "Armageddon" (ca tot despre sacrificiul uman e vorba). De asemenea, iti recomand si "The Bridge Over the River Kwai".
Ca exemplu negativ ai putea da "An Inconvinient Truth" al lui Al Gore (manipulare).
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
05/12/08 12:54
|
|
fluflu
membru
|
|
mai ..sincer eu din cele zise de Arch nu il stiu decat pe Armageddon si ala cu Ryan imi suna cunoscut...
hai sa iti zic si eu ceva idei:
'Pay it foreward' , 'Freedom Writers', 'The Bucket list', 'The pursuit of happyness' - astea sunt la pozitive
la negative,nu prea inteleg.filme negative nu exista.filme care sa te invetet in totalitate ceva negativ,din nou nu sunt.ma gandesc...ca poti sa iei ceva poveste cu droguri,am vazut 'requiem for a dream' sau mai este un film cu adolescenta distrusa de droguri ,relatii etc , "Thirteen' se numeste.
Ultima modificare de fluflu (05/12/08 16:31)
|
|
05/12/08 16:16
|
|
fluflu
membru
|
|
ce?unde?cand?cum de ce scrii ceva ce eu nu am scris?? giany,din astea-mi faci tu mie??
|
|
05/12/08 16:31
|
|
RainSong
membru
|
|
frate ,ce exprimare pe mine ,cica am 10 la romana Am vrut sa zic ca imi trebe un film despre care sa zic ca merita vazut ,si unul despre care sa zic ca nu merita vazut - asta era faza cu exemplu negativ si pozitiv . Nu merita vazut in sensul ca e prost facut ,are un subiect neinteresant sau prea complicat ,personajele joaca superficial ,efectele speciale sunt proaste etc .
Multumesc ,o sa caut ceva despre ele ,sper sa gasesc .
Ultima modificare de RainSong (05/12/08 16:34)
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
05/12/08 16:32
|
|
nikku
membru
Inregistat: 26/11/08
|
|
giany, ochi ager, bravo! Paiul si barna 
Ultima modificare de nikku (05/12/08 16:33)
|
|
05/12/08 16:32
|
|
fluflu
membru
|
|
RainSong a scris:
frate ,ce exprimare pe mine ,cica am 10 la romana Am vrut sa zic ca imi trebe un film despre care sa zic ca merita vazut ,si unul despre care sa zic ca nu merita vazut - asta era faza cu exemplu negativ si pozitiv . Nu merita vazut in sensul ca e prost facut ,are un subiect neinteresant sau prea complicat ,personajele joaca superficial ,efectele speciale sunt proaste etc .
Multumesc ,o sa caut ceva despre ele ,sper sa gasesc . |
oooo atunci alea pe care eu le-am spus ca fiind negative nu merg.ca sunt fain facute...
la filme prost facute,nu ma bag ca...poate ce mie nu-mi place,altuia ii place.acolo tu ar trebui sa stii,cam ce ai vazut tu su nu ti-a placut.practic asa ar trebui sa faci la ambele sunt sigura ca si daca ai vazut in toata viata ta 10 filme poti spune unu care ti-a placut si unu care nu 
Ultima modificare de fluflu (05/12/08 16:40)
|
|
05/12/08 16:36
|
|
RainSong
membru
|
|
eu am inceput rugamintea de ajutor pentru tema cu precizarea clara ca nu ma uit la filme poate de 2 ori pe luna la unu de pe pro tv ,cand ma plictisesc ,pe computer nu ma uit deloc ,nu am si nici nu descarc de pe dc .
|
|
05/12/08 16:59
|
|
bornagain
membru
Inregistat: 03/05/07
|
|
eu te pot ajuta ( oricum stii k as termina repede ))... )
_______________________________________ "God is most glorified in us when we are most satisfied in Him" John Piper
|
|
06/12/08 11:35
|
|
RainSong
membru
|
|
nu ne mai da reviews la teza ,inca nu le-am facut ,probabil ne va da lucrare .
Imi trebe pentru germana o poezie de Craciun si un colind [in afara de "o tannenbaum" si "stille nacht"] . Stie cineva ceva de genu ? un copy-paste imi trebe .
|
|
09/12/08 11:48
|
|
Tanara crestina
membru
 Inregistat: 26/09/07
|
|
cine stie un site bun cu Teoria gramaticii limbii engleze in romana?
Ultima modificare de Tanara crestina (10/12/08 18:53)
_______________________________________ By grace - Daughter of the most high King
|
|
10/12/08 18:51
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|