|
|
|
nathanael
membru
Inregistat: 05/01/09
|
|
trebuie sa compun niste poezii pentru un concurs la scoala...ati putea sa ma ajutati cu niste titluri...asa sa-mi gasesc si eu inspiratia (tema poeziilor nu conteaza ...deci orice)
_______________________________________ Psalmul 62:5 Da, suflete, increde-te in Dumnezeu, caci de la El imi vine nadejdea.
http://cristianhercuti.wordpress.com
|
|
19/01/09 21:24
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
nathanael, cauta pe google.scire poezii si iti aapre o grama da de siteuri cu poezii postate de oameni,sigur vreun titlu iti va face cu ochiul 
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
19/01/09 21:38
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
crisstina a scris:
am de facut o povestire fantastica cu titlul Povestea unui frigider pentru romana si is in pana de idei ... va rog sa ma ajutati cu o idee  |
http://www.tanarcrestin.net/forum/viewt ... 83&p=3
prima jumatate a penultimului mesaj 
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
19/01/09 21:45
|
|
nathanael
membru
Inregistat: 05/01/09
|
|
da fluflu dar eu vreau ceva original...(ceva ce n-afost compus inca)
_______________________________________ Psalmul 62:5 Da, suflete, increde-te in Dumnezeu, caci de la El imi vine nadejdea.
http://cristianhercuti.wordpress.com
|
|
19/01/09 21:46
|
|
crisstina
membru
 Inregistat: 10/03/08
|
|
multumesc pentru ideeile pe care mi le-ati dat .. sper ca maine sa iau o nota bun 
_______________________________________ Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna,un zambet la fiecare lacrima,o binecuvantare la fiecare pas si un raspuns la fiecare intrebare!!!
|
|
20/01/09 19:44
|
|
fluflu
membru
|
|
Daca ma poate ajuta cineva sa gasesc imagini de genul acesta : http://thumbs.dreamstime.com/thumb_238/ ... eh1NK3.jpg, http://1.bp.blogspot.com/_hUEPk0K81as/S ... orners.jpg as fi recunoscatoare sa-mi spuneti site-ul. neaparat sa fie pe colturi! se poate sa fie si de pe siteuri gen crestock, istockphoto, adica care sa nu le poti downloada.oricum mie doar modelul imi trebuie,ca as gasi cine sa le faca. sunt multe,insa nu prea stiu unde sa caut si ce sa scriu.cine gaseste mai multe,sa imi trimita un MP sa nu incarce aici prea mult pagina.
Ultima modificare de fluflu (29/01/09 12:00)
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
29/01/09 12:00
|
|
feedback
Moderator
Inregistat: 28/04/08
|
|
|
29/01/09 21:44
|
|
fluflu
membru
|
|
mersi feedback,le vazusem dar uitasem sa-ti multumesc.
Am o noua tema pentru voi  Am de scris cat mai multe versuri din cantecele de zi cu zi ascultate la radio,tv, care sunt cat de cat cunoscute de toti,incepand cu anii '90(adica merg si melodii mai expirate sa zic asa dar care la timpul lor au fost hituri), care sa fie un fel de versuri despre viata,sau incurajatoare,sau pline de motivatie.
un exemplu am sa va dau:'make a wish,take a chance,make a change and breakaway'(Kelly Clarkson).
Va rog veniti si voi cu cateva versuri de genul,caci nu am timp sa imi ascult toate melodiile si sa ma uit la lyricsuri.Merge si engleza,si romana(asta daca gastiti ceva frumos de la Directia 5,Holograf,Voltaj etc). Nu am timp limita,dar e de preferat sa fie gata in 2-3 sapt.
|
|
12/02/09 14:57
|
|
fluflu
membru
|
|
nimeni nimic? hai mai!sigur aveti macar o melodie care va place in mod deosebit datorita versurilor...
|
|
14/02/09 17:52
|
|
feedback
Moderator
|
|
mie'mi plac versurile (si melodia) "zece" -florin chilian
" Zece intamplari ciudate si-o minune Te-au adus in casa, zece Zece pictori se tot mira Cat esti de frumoasa
Zece zile trec absurd de nu stiu Nu stiu cum, nu stiu pe unde, nu stiu Zece vieti de-as sta cu tine Tot ar fi putine
Doua stele, paralele, Stele, lacrimi innodate si Lumina de la ele Pentru tine toate
Patru printi cu trei castele Ape, lanturi fermecate si Tot cerul peste ele Pentru tine toate
Zece intamplari ciudate si-o minune Te-au adus in casa, zece Zece pictori se tot mira Cat esti de frumoasa
Zece zile trec absurd de nu stiu Nu stiu cum, nu stiu pe unde, nu stiu Zece vieti de-as sta cu tine Tot ar fi putine
Sapte zane, toate bune Licurici, sperante-n noapte si Piticii din poveste Pentru tine toate
Noua magi in faptul serii O potcoava sus departe, si Comorile din suflet Pentru tine toate
Zece intamplari ciudate si-o minune Te-au adus in casa, zece Zece pictori se tot mira Cat esti de frumoasa
Zece zile trec absurd de nu stiu Nu stiu cum, nu stiu pe unde, nu stiu Zece vieti de-as sta cu tine Tot ar fi putine"
http://www.youtube.com/watch?v=GXgGf-1eIFw
voltaj -scrisoare
" I: Azi a fost cald si soare dar nu in inima mea Si dimineata mi s-a parut ca aud vocea ta. Nu stiu cum sa fac sa nu-mi mai fie asa de dor Si iti scriu aceste randuri sperand ca timpul va trece mai usor.
Refren(x2): Numar zilele, numar noptile Cat mai am s-astept sa te strang la piept Zilele, noptile, astept...
II: Si nu mai vreau sa ma trezesc intre aceeasi pereti albi si goi La fel ca sufletul meu cand nu suntem amandoi Departe si singur, ma intreb cand oare am sa ajung inapoi? Am nevoie de tine ca pamantul de ploï."
http://www.youtube.com/watch?v=Q1ecbGkhgh8
sper sa'ti fie de ajutor 
|
|
14/02/09 18:00
|
|
fluflu
membru
|
|
cred ca am uitat sa specific ca nu de dragoste mi-ar trebui. sa fei incurajatoare sau sa te motiveze.
mai am un ex ,ce am gasit eu si cam ce mi-ar trebui. 'We live we love We forgive and never give up Cuz the days we are given are gifts from above And today we remember to live and to love' [superchick - we love]
'Let your memories grow stronger and stronger Til they're before your eyes' (regina spektor - the call)
Ultima modificare de fluflu (14/02/09 18:39)
|
|
14/02/09 18:06
|
|
tamarta
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|
sa ti le scriu pe toate aici? postez cateva. daca sunt bune astea sa-mi spui.
Holograf- Chiar daca e greu
Si unii-mi spun ca viata nu-i deloc usoara, Dar eu am parerea mea E mai usor sa plangi,decat sa lupti sa-ncerci sa faci ceva Iar altii spun ca dragostea-i mereu amara Nici pe aceea nu-i ascult Nu va cred, nu va cred, nu va cred Fiindca stiu ce-i dragostea de mai demult Si vreau sa fiu mereu in felul meu Omul care aduce Soarele Si-o sa raman asa, neschimbat Pana se vor duce zilele
R: Chiar daca e greu, chiar daca e greu Chiar daca e greu Eu nu voi renunta Chiar daca e greu Eu nu voi renunta nici gand la viata mea La viata mea
Sunt zile cand si eu ma tem ca mi-am pierdut speranta Dar nu ma judeca gresit Nu te mint atunci cand spun ca ea speranta nu, nu a murit Dar vreau sa fii mereu, in felul tau Omul care-atinge Soarele Si sa ram?i asa, neschimbat Pana se vor duce zilele
R: Omule asculta-ma acum pe mine Si crede-n vorba mea Viata ta e mai de pret...stii bine Asa ca vreau, vreau sa crezi in ea
R: Si unii-mi spun ca viata nu-ï deloc usoara...
Holograf- Viata are gust
Un prieten bun,un zambet curat Un cer senin cand norii au plecat Un gol perfect in ultimul minut:> Emotia unui inceput,
Daca stii sa privesti Orice clipa e o minune
Refren: Viata are gust, Daca inima ta e tot timpul deschisa, Viata are gust, Simti ca traiesti din plin cu adevarat
Soarele pe cer,o fata splendid Ca o coca coke intr-o zi torid Florile de tei,dragostea din jori, Saruturi ei dulci aripi ca sa zbor
Daca stii sa privesti Orice clipa e o minune
Refren: Viata are gust Daca inima ta e tot deschisa, Viata are gust Bucura-te de ea, Viata are gust Daca inima ta e tot timpu deschisa, Viata are gust Simti ca traiesti din plin cu adevarat.
Orice clipa e o minune Viata are gust Daca inima ta e tot timpul deschisa Viata are gust Bucura-te de ea, Viata are gust Daca inima ta e tot timpul deschisa, Viata are gust Simti ca traiesti din plïn.
Directia 5- Am invatat sa ascult
Cu fiecare zi redescoperim Tot ce se ascunde in noi Si cum am vrea sa fim Dar am inteles ca nu-i usor sa pierzi Ce ai fi vrut sa fie pentru totdeauna.
Refren: Eu am invatat s-ascult si vreau tot mai mult Sa imi spui ca norii au trecut cu-adevarat Eu am invatat sa cred,am invatat sa sper Fara dragoste ne indreptam spre nicaieri.
Printre atatea nopti ce au fost in viata mea Printre atatea sute de iluzii in urma mea Candva am inteles ca nu-i usor sa pierzi Ce ai fi vrut sa fïe pentru totdeauna.
Refren...
Directia 5- Crede in tine
1.Ai crezut vreo data Ca totul se intampla numai pentru tine Ai vrea macar odata sa stii cum e Ai inteles vreo data Ca fiecare are rostul lui in lume Si nimeni nu poate Sa ajunga pe drumul tau
Refren:Crede in tine!Crede orice ar fi Nimeni nu poate sti Crede ca ai sa mergi pana la capat Crede in tine!Fa din noapte o zi Crede in ea si vei sti Crede ca ai sa mergi pana la capat.
2.Ai crezut vreo data Ca totul se intampla numai pentru tine Si nimenï nu poate Sa ajunga pe drumul tau
Refren: X2
Directia 5- In niciun caz
Am cazut,ma ridic in picioare, Am pierdut,voi mai da in reluare, Da … Sunt falit,banii ar sa ne-nincapa, S-a sfarsit,maine ar sa-nceapa iar .
Am uitat,imi aduc eu aminte, Mi-a scapat,maine ar sa-mi intre iar. Am dat gres,dar nu mai conteaza, Eu incerc,maine ar sa-mi iasa, Da ..
In nici un caz,eu nu am sa ma dau batut. In orice caz,am s-o iau de la inceput.
Am cazut,ma ridic in picioare, Am pierdut,voi mai da in reluare, Da … Sunt falit,banii ar sa ne-nincapa, S-a sfarsit,maine ar sa-nceapa iar . Oh,no!
In nici un caz,eu nu am sa ma dau batut. In orice caz,am s-o iau de la inceput. In orice caz,stiu ca am un avantaj. In nici un caz,stiu ca tu n-ai sa ma lasï.
Directia 5- Un pas inainte
I: Ai plecat in lume Crezand ca cineva iti spune Insa reusesti sai ai un loc, cat mai departe Sa lasi totul in spate.
Refren: Vrei sa faci un pas inainte Intreaba-ti inima ce simte Totul e sa ai mai mult incredere in tine Si vei sti ce-i bine
II: Ai descoperit ca poti fi iar fericit Doar tu si lumea ta Vei vrea sa fi de neatins Candva tu ti-ai promis.
Vrei sa faci un pas inainte Intreaba-ti inima ce simte Totul e sa ai mai mult incredere in tine Si vei sti ce-i bine...
Ultima modificare de tamarta4jc (14/02/09 19:19)
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
14/02/09 19:06
|
|
fluflu
membru
|
|
is foarte bune  dar poti sa selectezi doar cateva versuri, sa nu pui chiar tot cantecul. multumesc mult!
|
|
14/02/09 19:28
|
|
tamarta
membru
|
|
aa..nu stiam credeam ca iti trebuie tot cantecul. Am inteles! sa traiti! Stai sa vad ce mai am  cu placere 
later edit: iti selectezi tu versurile care iti plac..
Ultima modificare de tamarta4jc (14/02/09 19:47)
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
14/02/09 19:29
|
|
tamarta
membru
|
|
Ovidiu Komornik - Sa nu iti pierzi speranta
Nu e usor, dar nici greu Sa mergi pana la capat pe drumul tau Si sa nu te-opresti Sa faci tot ce-ti doresti Chiar daca mai si gresesti Vei vedea ca lumea e a ta Nu privi in urma ta
Refren: Chiar de-i scurta viata Sa nu-ti pierzi speranta Lupta si vei castiga Nu crede-n iluzii Toate sunt confuzii Esti doar tu de partea ta
Stiu, a trecut inca o zi (a trecut inca o zi) Si uit ca poate vei gasi (poate vei gasi) Tot ce ti-ai dorit O raza de speranta Poate incepe-o noua viata Si atunci imi vei da dreptate Nu te mai ascunde-n noapte
Refren:..
Nu-ncerca sa fugi de tine E viata ta, tu o traiesti Important e s-ai curajul Sa nu ... sa reusesti
Kylie Minogue - Over the rainbow
When all the world is a hopeless jumble, and the raindrops tumble all around, heaven opens a magic lane. When all the clouds darken up the skyway, there's a rainbow highway to be found, leading from your window pane, to a place behind the sun, just a step beyond the rain.
Somewhere, over the rainbow, way up high, there's a land that I heard of once in a lullaby.
Somewhere over the rainbow, skies are blue, and the dreams that you dare to dream, really do come true.
Someday, I'll wish upon a star and wake up where the clouds are far behind me. Where troubles melt like lemon drops, away above the chimney tops, that's where you'll find me.
Ultima modificare de tamarta4jc (14/02/09 19:46)
|
|
14/02/09 19:39
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Voltaj - Si ce
Si ce . . . Daca viata ti-a luat Mai mult decat ti-a dat Si ce . . . Poti alege sa visezi Sau poti alege sa pierzi Dar e bine cand poti spune Nu sunt singur in ploaie si vant Am cei mai buni prieteni de pe pamant
Poti sa pierd in viata tot Nu imi pasa ma ridic la loc Si poti sa imi iei ce vrei Cand am langa mine toti prietenii mei
Si ce . . . Vrei nu vrei se intampla in viata Sa mai si cazi Si ce . . . Nu te mai gandi la maine Ca uiti ziua de azi Si e bine ca poti spune Nu sunt singur in ploaie si vant Am cei mai buni prieteni de pe pamant
Voltaj - Crede
Crede in iarba ce iese din nea Crede-n iubirea ce nu va pleca Crede in zane si uita de zmei Crede-n dorinte implinite la trei Crede ca orice boboc va-nflori Crede ca ea intr-o zi-ti va zambi Crede ca azi e mai bine ca ieri Crede ca viata-ti va da ce ii ceri
Nu-ti fie teama va fi bine Nu-ti fie teama crede in tine Si soarele te va vedea Nu-ti fie teama va fi bine Nu-ti fie teama crede in tine Macar putin ploaia va sta
Crede in glasul din inima ta Crede si-n ce ochii nu pot vedea Crede ca poti fi mai bun decat rau Crede in ochii copilului tau Crede in soarele de dupa nori Crede-n surasul iubitei din zori Crede in maine nu privi inapoi Crede in tine in mine in noi
Tot ce-i frumos e chiar in fata ta Doar crede-n asta si-ai sa poti vedea
Vei fii mereu undeva acolo in inima mea Pot sa ma trezesc in orice zi zambind pot sa ajung oriunde pot in gand caci fie soare fie ploi V-am avut mereu pe voi Iar atunci cand poate tu nu vei mai stii ce drum sa alegi cu tine eu voi fii Si cu soare si cu ploi Anii trec dar va avem pe voi
Pot sa ma trezesc in orice zi zambind pot sa ajung oriunde pot in gand caci fie soare fie ploi V-am avut mereu pe voi Iar atunci cand poate tu nu vei mai stii ce drum sa alegi cu tine eu voi fii Si cu soare si cu ploi Anii trec dar va avem pe voï
Voltaj - De maine
I: Si pun pariu ca ai iubit candva Credeai ca-i jumatatea ta Si-ai plans o noapte intreaga Cand a plecat in graba Simteai ca-i gata viata ta. Dar de maine toate astea nu vor mai conta Daca incerci sa spui asa :
Refren: Am sa trec si peste asta Ce va fi, va fi Am sa strig iar 'Asta-i viata' E si maine o zi.
II: Si pun pariu ca ti-ai dorit candva Ceva ce n-ai putut avea Si te intrebai cum oare Doar altii pot sa zboare S-ajunga eï la steaua ta.
Voltaj - Orice roman poate fi si campion
De prea multi ani Noi repetam doar un sincron Un pas inainte Si-apoi doi inapoi Orice roman poate fi si campion Si poate-ajunge Mai sus de locul doi
Poti sa fii fata sau poti fi baiat Poti sa fii singur sau pe brate purtat In noaptea asta noi dam tonul aici Nu-i loc de-ntors cu noi tot ai sa strigi
Poti fi din Cluj , Craiova , Bucuresti Din Timisoara , Iasi ,Constanta , Pitesti Poti fi de-aici sau de oriunde ai fi Nu-i loc de-ntors cu noi tot ai sa fii
Poti sa ai bani sau sa nu ai nimic Poti sa-jungi mare chiar de esti cel mai mic Poti sta in tara sau peo-riunde-ai trai E loc de-ntors cu noi de-ai vrea sa fii
Poti sa fii vesel dar nu poti sa fii trist Poti sa fii caine sau poti fi stelist Poti sa te-ntrebi "Ce oare cauti aici" Nu-i loc de-ntors cu noi tot ai sa strigi
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
14/02/09 19:44
|
|
tamarta
membru
|
|
Black - Wonderful life Here I go out to sea again The sunshine fills my hair And dreams hang in the air
Gulls in the sky and in my blue eyes You know it feels unfair There's magic everywhere
Look at me standing Here on my own again Up straight in the sunshine
No need to run and hide It's a wonderful, wonderful life No need to hide and cry It's a wonderful, wonderful life
Sun in your eyes The heat is in your hair They seem to hate you Because you're there
And I need a friend Oh, I need a friend To make me happy Not stand here on my own
[acum scriam si eu de la Voltaj ]
Voltaj- De ce? de ce sa uiti sa te bucuri.. daca odata, lacrimi ai varsat de ce sa nu crezi in iubire.. daca odata, ai fost inselat.
de ce sa renunti la vise.. daca unul, nu s`a implinit de ce sa nu te mai rogi.. daca, un raspuns nu ai primit.
Refren: stiu ca uneori simti ca viata ta.. ea mai bine vrea.. doar furtuni in calea ta.. orice ar fi, zi de zi.. tine-te de ea
de ce sa nu incerci inca o data.. sa te ridici daca iar ai cazut.. de ce sa nu mai joci nici un joc... daca o data ai pierdut..
de ce sa nu mai zbori spre soare.. daca cerul, azi e innorat.. de ce sa iti uiti toti prietenii.. daca, unul te`a tradat?..
Refren: stiu ca uneori simti ca viata ta.. ea mai bine vrea.. doar furtuni in calea ta.. orice ar fi, zi de zi.. tine-te de ea
de ce sa fugi.. de ce sa pleci.. de ce sa pierzi pana sa`ncerci de ce sa certi.. de ce`i cu mult mai greu sa ierti?..
Refren x2
Voltaj- Prea scurta
Ref :Viata-i mult prea scurta Nu privi in urma Viata-i mult prea scurta Ca s-o dormi
Nu-mi pasa orice-ar spune Nu au cum sa ma schimbe Am fost si sus Am fost si jos Si dupa-o zi cu ploaie Vine o zi cu soare Traiesc cum vreau Sunt norocos
Ref 2x
Ia orice zi cand vine Si fa la fel ca mine Am fost si jos Am fost si sus Caut ceva in viata Sa ma aduca-n fata Traïesc cum vreau Spun ce-am de spus
Ultima modificare de tamarta4jc (14/02/09 19:56)
|
|
14/02/09 19:48
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
care-i diferenta dintre musulmanii siiti si cei suniti ? Am gasit ceva pe wikipedia ,dar prea putin .[documentare suplimentara la lectia de istorie]
Ultima modificare de RainSong (17/02/09 18:10)
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
17/02/09 18:09
|
|
feedback
Moderator
|
|
separarea dintre siiti si suniti a inceput dupa moartea lui Mahomed anul 632 (fondatorul credintei musulmane). unii dintre ei il voiau ca succesor a lui pe abu bakr (chemati ulterior suniti), iar altii il voiau ca succesor al lui pe ali ibn abu talib (chemati ulterior siiti). chiar daca initial neintelegerile erau de ordin politic, ulterior s'au degenerat si extins. sunitii reprezinta in medie 85% din lumea musulmana.
|
|
17/02/09 18:19
|
|
RainSong
membru
|
|
multumesc feedback.
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
18/02/09 13:43
|
|
RainSong
membru
|
|
versuri pentru fluflu :
"Keep the dream alive don't let it die If something deep inside keeps inspiring you to try, don't stop And never give up, don't ever give up on you Don't give up"
"Every victory comes in time, work today to change tomorrow It gets easier, who’s to say that you can’t fly"
"So you wanna change the world What are you waiting for? You say you wanna start right now What are you waiting for? It only takes one voice So come on now and shout it out Give a little more What are you waiting for?"
"Sometimes I feel a little helpless Seems like I can't do a thing But anything is possible Just you wait and see Good things happen if you just believe"
"Though you feel your heart break You're only human, your gonna have to deal with heartache Just like a boxer in a title fight You got to walk in that ring all alone You're not the only one who's made mistakes But they're the only things that you can truly call your own"
"You probably don't want to hear advice from someone else But I wouldn't be telling you if I hadn't been there myself It's alright, it's alright Sometimes that's all it takes We're only human We're supposed to make mistakes But I survived all those long lonely days When it seemed I did not have a friend Cause all I needed was a little faith So I could catch my breath and face the world again Don't forget your second wind Sooner or later you'll feel that momentum kick in"
|
|
19/02/09 10:26
|
|
fluflu
membru
|
|
gracias RainSong
|
|
19/02/09 14:28
|
|
RainSong
membru
|
|
imi trebe niste idei pentru un film anti-drog cu titlu "deschide-ti ochii" . Trebe sa gasesc ceva pana maine ,dar si zilele urmatoare e bine .. neuronii mei refuza sa produca ceva .
|
|
20/02/09 21:26
|
|
abelusca
membru
Inregistat: 20/03/08
|
|
Rainy,faci un film,cu power point sau altceva? am cateva idei ..:P
_______________________________________ http://www.youtube.com/watch?v=eEZIVeE0xLY
|
|
20/02/09 21:39
|
|
RainSong
membru
|
|
un film cu oameni - adica colegii mei ,e din categoria "mesajul meu antidrog" - cred ca e ceva concurs national sau nu stiu ce .De fapt un coleg ma tot seaca sa merg maine sa ne intalnim sa vedem ce si cum blabla ,ca eu nu vreau filme ,mi-a ajuns ce am facut acum 2 ani ,inca am sechele .
Ultima modificare de RainSong (20/02/09 21:44)
|
|
20/02/09 21:43
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|