TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Evenimente crestine/Conferinţe de tineret Moderat de +Archangel+  
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3 4
Sword
membru

Inregistat: 01/02/08
Voi vorbeati de o conferinta dupa cate imi aduc aminte. Aici am auzit de la unii ca este o evanghelizare. Eu stiu ca o conferinta poate contine si evanghelizare, dar poate fi si numai pe un anumit subiect. Ptr. mine este o diferenta intre ele. De-asta nu am luat-o ca fiind acelasi lucru

01/07/08 22:25

benny
membru

Inregistat: 27/05/07
da Sword, e o evanghelizare destul de uriaşă... va fi transmisă în direct pe postul naţional. vor veni păstori vestiţi precum Franklin Graham, fiul marelui evanghelist, Billy Graham.

pentru mai multe detalii scrie şi tu "Festivalul speranţei" in google, şi pe primul site găseşti mai multe info. Oricum, curios, că n-ai auzit până acum de acest eveniment.

01/07/08 22:43

fluflu
membru

Inregistat: 20/09/07

benny a scris:

d va fi transmisă în direct pe postul naţional.

pe ce post national?tvr1? :D

01/07/08 22:46

benny
membru

Inregistat: 27/05/07
da, aşa am auzit. şi se vor monta ecrane mari in centrele marilor oraşe, ca să poată urmări oamenii totul în direct. ;)

01/07/08 22:48

shoricel
membru

Inregistat: 04/01/08
Cine merge la festivalul '100% pentru Cristos'? este in perioada 31 iulie - 3 august (joi - duminica), va fi gazduit in campusul Victoria, din Navodari. Locurile sunt limitate: 500 de baieti si fete. Cazarea este disponibila cu sau fara masa inclusa. Pana pe 15 iulie (martea viitoare) pretul fara masa este de 100 RON (1 milion lei vechi), iar dupa aceasta data va fi 130 RON (1 milion 300 de mii lei vechi). Cu masa pretul este de 280 RON (2 mil 800 mii de lei vechi) fix. Conditiile, conform informatiilor de pe site, sunt cel putin bune. Camere de 4-5 paturi, baie in camere, apa calda cel putin 4 ore pe zi, masa se serveste la cantina modernizata in 2008.
Trupe invitate: Decean, 321, CurentContinuu, Valul inchinarii, Elim, Milo.
Mai multe informatii pe site!
www.sutalasuta.ro

Festivalul asta poate fi o oportunitate pentru forumisti sa petreaca cateva zile impreuna (cel putin cu mine si Arhanghel :D:D:D) si cred ca este o ocazie detul de rara. Eu unul, imi doresc sa vad cativa forumisti (forumiste ) pe acolo... o partasie, un volei/fotbal/badminton, o plimbare prin mamaia/pe malul marii , o pizza/suc/inghetata, cateva burti de ras si (o) voie buna la maxim (sau mai multe voi bune ), etc... Ca fatza lu` Arhanghel o vad cel putin bisaptamanal :D (si totusi nu mi s-a acrit ) Hai sa facem si o intalnire TanarCrestin pe acolo! ;)

www.sutalasuta.ro

Ultima modificare de shoricel (09/07/08 01:47)

09/07/08 01:35

fluflu
membru

In localitatea 2 Mai, intre 12-17 august va avea loc un eveniment deosebit care va cuprinde: concerte, filme, mesaje pline de speranta, jocuri, discutii si posibilitatea de a intalni noi prieteni.
Programul are loc in aer liber, in str. Izlazului 3, orele 20. Intarea este libera.
Participa tineri din 8 orase ale tarii!
Evenimentul se adreseaza intregii familii.

sursa: http://evenimentcrestin.blogspot.com/

21/07/08 16:30

RainSong
membru

Inregistat: 08/11/06
lorre_diana ,am vazut ca pleci la DTS parca ,sa faci curat in oras ,si seara ii ceva program ... asa cred ca trebuia si noi tinerii sa plecam [de fapt eu am inteles Hunedoara ,dar cum tot plecata am fost de acasa sunt pe langa] .

23/07/08 22:50

RainSong
membru

Andreea a scris:

Păi dacă faci rost de chef mergi.

o sa merg ,acuma dimineata m-am hotarat [nici nu am haine curate].Nu o sa particip propriu-zis la festival ,dar merg sa il ajut pe un baiat si sa respir aer de mare [nici nu ma gandesc sa ma bronzez] + pana ajung pe acolo vizitez orase pe care nu le-am vazut niciodata ,deseara sper sa fiu in Brasov si merg pe gratis .

Care mai mergeti ? :) [stati linistiti ca nu vin sa ma bag in vorba cu nimeni ,stau in banca mea]

Ultima modificare de RainSong (29/07/08 10:47)

29/07/08 10:47

+Archangel+
Moderator

Inregistat: 05/07/06

RainSong a scris:

Care mai mergeti ? :) [stati linistiti ca nu vin sa ma bag in vorba cu nimeni ,stau in banca mea]

Pot sa stau si eu in banca ta? :)

29/07/08 10:52

Magdy
membru

Inregistat: 09/01/07
Aaaaanooooooooomiiiiiiiiiissssss!!!!!!! :D )))

29/07/08 10:53

RainSong
membru

shoricel a scris:

Conditiile sunt cel putin bune.

si pocaitii mai mint :)

shoricel a scris:

festivalul 100% pentru Cristos

am comentat de peniel si ma gandeam sa zic si de festival [:D :D]: o fost mai mult "show pentru Isus" [cum ziceau cei de la Total] facut de charismatici ,ceva de genu .Erau unii in spate care se prosteau dansand si vorbeau asa tare in timp ce ala din fata vorbea si el. Dimineata lipseau multi [inclusiv eu :D] si in ultima seara muzica o fost poluare fonica . Si trag concluzia care am tras-o si dupa peniel ... :)

Madgy a scris:

Aaaaanooooooooomiiiiiiiiiissssss!!!!!!! :D )))

fiecare in banca lui ,la 5m distanta ;)

11/08/08 22:17

+Archangel+
Moderator

Sunt de acord cu Rainy mai putin la partea cu mesajele. Cine a avut urechi a avut ce sa auda.

12/08/08 01:42

RainSong
membru

+Archangel+ a scris:

Sunt de acord cu Rainy mai putin la partea cu mesajele. Cine a avut urechi a avut ce sa auda.

Nu am comentat mesajele lu tipu ala pentru ca nu prea le-am auzit [intro seara din cauza mea si in alte 2 pentru ca eram bolnava] ,deci nu poti sa nu fii de acord cu ce nu ziceam .Oricum dupa gafa uriasa de duminica seara e discutabil tipul , mie mi s-a parut ca tindea putin sper ideea prosperitatii . O chestie naspa o fost ca baietii aveau sepci [vai ,ce poticnoasa sunt] .
ps :ziceam show pentru Isus in sens nu tocmai dragut ,sa nu ma intelegi gresit  [si cum sunt pe langa subiect ma opresc aici]

12/08/08 20:36

fluflu
membru

mergeti careva in Satu Mare la conferinta regionala Peniel?

24/09/08 22:58

shoricel
membru

daca mergi si tu ma mai gandesc :D:D:D :))))))

24/09/08 23:01

fluflu
membru

În data de 23 octombrie 2008, orele 18.00, CAV şi Biserica „Isus Mantuitorul” organizează conferinţa cu tema “Imaginea lui Dumnezeu pe web”.

Vor fi prezentate teme actuale legate de prezenţa evenghelicilor pe web şi imaginea publică pe care o conturează aceasta. În cadrul conferinţei nu vor lipsi recitalurile muzicale, interacţiunea şi concursul.

Cu această ocazie, organizatorii lansează Concursul de eseuri cu tema: „Imaginea lui Dumnezeu pe web.” Lucrările trebuie să nu depăşească o pagină A4, dimensiunea font-ului fiind de 12.

Acestea se primesc până în data de 23 octombrie la adresa birouapv@yahoo.com.Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.

Premierea se va face în data de 25 octombrie.

Vorbitori: Catălin Dupu, Florin Stoica şi Ruben Ologeanu.

Conferinţa se adresează celor interesaţi de noile mijloace media şi impactul pe care acestea le au în viaţa cotidiană.

Evenimentul se va desfăşura la sediul Bisericii amintite din Strada Dâmboviţei 9 – 11, sector 6, Bucureşti (La Capela).

sursa: http://www.infocrestin.ro

08/10/08 21:03

fluflu
membru

Conferinta de tineret Oradeo Amprente!

Conferinta de tineret ORADEO a ajuns la editia a patra, care va avea loc intre 14 si 16 noiembrie, la biserica Penticostala Maranata din Oradea. Tema conferintei este AMPRENTE. Mesajele vor fi sustinute de Cristian Barbosu, Florin Ianovici, Gabi Florut, Iuliu Centea. De asemnea, veti avea parte de inchinare, recital 321, concursuri, partasie si zidire spirituala! Ne gasiti si pe www.oradeo.ro Lasa si tu o amprenta!

Stire preluata de pe
www.oradeo.ro

04/11/08 18:38

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05
Chiar daca nu este doar pentru tineri :) :

Burkhard Schmidt este fizician la Organizaţia Europeană pentru Cercetări Nucleare (CERN) din Geneva, în cadrul proiectului LHC (Large Hadron Collider) - "Acceleratorul de particule" şi va susţine pe 14 noimebrie la Bucureşti o conferinţă cu tema "Creaţie sau evoluţie".

Conferinţa va avea loc la orele 19, la Centrul de conferinţe al Creştinior după Evanghelie din strada Iacob Felix nr. 40-42.

http://www.antena3.ro/stiri/stiinta/un- ... 57403.html

12/11/08 16:55

+Archangel+
Moderator

Geeee... multam fain :D Acolo o sa fiu maine seara.

13/11/08 10:22

robert.ion
membru

Inregistat: 06/12/05
Si eu voi fi prezent ! O sa fie foarte interesant ... daca doreste cineva invitatia in format electronic sa o trimita mai departe sa imi scrie la mihai.ion@gmail.com  Am si clipul care e difuzat pe zoom tv, apropo l-a vazut cineva din cei care circula cu metroul ?

13/11/08 13:24

Site web  
april
admin forum

Inregistat: 15/10/05

+Archangel+ a scris:

Mi-ar fi placut sa fi fost si eu.

Sper ca alta data .

Unde sunteti, bucurestenilor :) ?

13/11/08 18:29

shoricel
membru

+Archangel+ a scris:

aaarchuleee, merg si iooooo :D :D :D

april a scris:

Mi-ar fi placut sa fi fost si eu.

pai... hai! :D

Ultima modificare de shoricel (13/11/08 18:55)

13/11/08 18:54

CatalinD
membru

Inregistat: 02/03/07
Si eu voi fi acolo.
Poate iar da jezzy de mine ;).

"Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc şi ele vin după Mine. Eu le dau viaţa veşnică, în veac nu vor pieri şi nimeni nu le va smulge din mâna Mea." Ioan 10:27-28

13/11/08 21:27

jezzy
membru

Inregistat: 13/03/06
nu, ca io nu vin.

13/11/08 21:35

Magdy
membru

Inregistat: 09/01/07
Păcat. ;) Că ieşeaţi cu toţii la un suc şi vă cunoşteaţi şi aşa lua naştere o nouă întâlnire TC! :;)

13/11/08 21:36

Pagini:  1 2 3 4    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la