|
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
ma jutati va rog si pe mine sa imi instalez nba 2k10, habar nu am sa il instalez :(( desi mi-am mai instalat si nfs underground singur si altele, da cred ca am avut doar noroc cand le-am instaleat pe alea, ca nu ma descurc cu asta desi pun pariu ca ii usor :D
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
10/02/10 21:05
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
Pai cum ti-e install-ul? E imagine de dvd/cd/cd-uri?
Nu e fra' acasa?
Ultima modificare de benny (10/02/10 21:10)
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
10/02/10 21:07
|
|
tamarta
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|
pai nu-i fratele? 
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
10/02/10 21:13
|
|
RainSong
membru
|
|
bah, va dezamagesc da io sunt fra, l-am instalat, da imiediat cand incerc sa il deschid imi da eroare, imi spune ceva de genu ca ii piratat, l-am luat de pe torrent, de asta nu merge sau l-am instalat eu prost?? :((
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
10/02/10 21:28
|
|
edi.theraven
membru
Inregistat: 26/10/08
|
|
Pai cauta'i alt crack in alta parte.
|
|
10/02/10 21:31
|
|
zambezi
membru
Inregistat: 19/09/07
|
|
|
10/02/10 21:35
|
|
RainSong
membru
|
|
aha, ok, ms, momentan in seara asta joc cs, il instalez din nou maine :D
daca imi dai bani imi cumpar unu, caci mie nu imi permite alocatia :(
Ultima modificare de RainSong (10/02/10 21:38)
|
|
10/02/10 21:37
|
|
tamarta
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|
RainSong a scris:
bah, va dezamagesc da io sunt fra |
asta spuneam si eu. Pe beny il intrebam  ca RainSong vorbeste altfel
Spor la treaba!
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
10/02/10 21:53
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
Alex, eu nu ma pricep ce a facut, dar eu vad ca ultima modificare a facut-o azi la ora 9:25, dar acolo ii arata omului ultima vizita azi la 13:34, si inca nu suntem la ora aceea. Cred ca la asta se refera.
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
19/02/10 11:57
|
|
RainSong
membru
|
|
[cred ca asta inseamna sa mai lasi forumul si sa te pui pe invatat/lucru :)) Suntem la pagina 29 la chat]
|
|
21/02/10 20:50
|
|
cami
membru
Inregistat: 17/07/07
|
|
Nu mai reusesc sa intru pe mess nicicum... cand incerc sa ma loghez, imi apare chestia asta: There was a problem signing to Yahoo! Messenger. Your account has been locked. Please click "Forgot your Password..." to start the unlocking process. (81003003)
Mi-a spus cineva ca a patit asa si nu s-a mai putut rezolva... din ce cauza se intampla chestia asta? Cum as putea sa o rezolv? ca nu prea as vrea sa-mi fac un alt ID.. Multumesc.
_______________________________________ "If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world." - C. S. Lewis
|
|
22/02/10 17:52
|
|
edi.theraven
membru
|
|
|
22/02/10 18:06
|
|
cami
membru
|
|
Am incercat deja si nu merge...
_______________________________________ "If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world." - C. S. Lewis
|
|
22/02/10 18:12
|
|
edi.theraven
membru
|
|
|
22/02/10 18:14
|
|
cami
membru
|
|
de pe yahoomail. pentru ca acolo ma trimite de pe mess
Ultima modificare de cami (22/02/10 18:18)
|
|
22/02/10 18:16
|
|
RainSong
membru
|
|
asa, care ma ajutati cu o problema la imprimanta?? :( cred ca tusu e de vina, ii cam vechi si acum am curatat cartusu cu niste vata cu spirt, pe vata imi apar cateva culori, da pe foaie cand scot ceva se vede rau de tot, oare ii imprimanta de vina sau tusu?? eu cred ca tusu, dar inainte sa dau un mil pe alte 2 cartuse noi, vreau sa ma asigur ca am dreptate :D
|
|
24/02/10 20:19
|
|
edi.theraven
membru
|
|
E de la cartus. Intreaba in oras unde se reincarca cartuse, cu cateva sute de mii le umpli. Ca sa faci un test mai amanuntit, incearca sa scoti la imprimanta o pagina rosie, una verde si cealalta albastra, astfel iti vei da seama ce culoare s'a terminat. Oricum, nu trebuie cartus nou. Se reincarca cu cerneala.
|
|
24/02/10 20:24
|
|
RainSong
membru
|
|
stim ce culori nu avem ca am facut testul. Doar ca le-am reincarcat si chiar si cand erau pline nu scoteau bine. Atunci cred ca ramane variante cu cartuse noi, ele sunt si cam "puscate" de la reincarcarea de data trecuta, nu stiu ce le facu ..
|
|
24/02/10 20:46
|
|
benny
membru
|
|
Daca nu folosesti imprimanta un timp mai indelungat, se usca cerneala in cartus. Proprie experienta.
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
24/02/10 23:39
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
Pai cum? 
eu am desfacut odata cartusul la imprimanta asa din curiozitate, desi mergea, dar erea gata uscata. To praf am facut cat e masa.
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
25/02/10 10:36
|
|
benny
membru
|
|
OLD TRAIAN a scris:
To praf am facut cat e masa. |
De-aici rezulta ca ai imprimanta laser (pe baza de toner=praf). Cartusul unei imprimante cu cerneala nu poate fi desfacut. Adica poate fi, dar il distrugi. A, si contine un burete impregnat cu cerneala.
|
|
25/02/10 10:50
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|