|
|
|
edi.theraven
membru
Inregistat: 26/10/08
|
|
avast free e gratuit. Aluia pro ii trebuie crack.
Ultima modificare de edi.theraven (25/05/10 14:04)
|
|
25/05/10 14:04
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
Da, ii trebuie crack, l-am pus cu tot cu crack. Dar calitativ ce diferenta e intre ele?
L.E. am gasit, uite: http://www.avast.com/comparison-chart
Ultima modificare de benny (25/05/10 14:09)
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
25/05/10 14:07
|
|
edi.theraven
membru
|
|
Ca antivirus nici una. Ala pro cred ca are si anti spam, mail check si alte bazdaganii.
|
|
25/05/10 14:08
|
|
benny
membru
|
|
Update-ul e mai rapid si securizeaza browsingul mai bine.
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
25/05/10 14:10
|
|
edi.theraven
membru
|
|
Uite diferentele : http://img19.imageshack.us/img19/8875/60280027.png Adica mai multe chicite si d'aia e mai bun. Dar prefer avast free si alt program free care face restul.
Ultima modificare de edi.theraven (25/05/10 14:17)
|
|
25/05/10 14:16
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
+Archangel+ a scris:
Iti las si eu un PM!  |
n-am de la tine.
RainSong a scris:
si mie imi trebe mp ca imi expira nodul vorbesc serios.
Oricum fluflu, cred ca era vrajeala faza cu 90 lei, ca era si cd-ul ala contrafacut, nu cred ca e numai atat ala original. |
mai,nu stiu, am intrat si eu pe site, dar ca sa ai o lista de preturi trebuie completata rubrici si habar nu am ce trebuie pe acolo. pe mine ma deranja ca pana acum , de 5,6 ani nu am avut probleme, si dntr-o data 'nu se mai poate' decat cu bani 
edi.theraven a scris:
Trage de pe net avast free. Si trage si malwarebytes anti-malware si da o scanare de 2-3 ori pe luna cu el si nu ai nici o problema. |
mi-a dat benny avast,insa inca nu am pus cu crack. dar si pana atunci mi-a gasit o gramada de troiani. si toate partitiile: c,d,e,f...
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
25/05/10 15:22
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
fluflu a scris:
n-am de la tine. |
Acum ai. Si tu si RainSong. 
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
25/05/10 16:29
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
va multumesc tuturor. Promit ca la urmatoarea verificare impartim frateste din virusi 
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
25/05/10 18:38
|
|
fluflu
membru
|
|
oare de ce nu imi mai recunoaste stickul? ieri seara nu vroia sa ma lase sa-l scot, cu safety remove, si-mi zicea ceva de volum, iar azi cand sa intru pe el nu mi-l recunoaste, ma pune sa aleg dintr-o lista cu ce sa-l deschida...
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
25/05/10 21:44
|
|
edi.theraven
membru
|
|
Pai ala e autorun. Inseamna ca il recunoaste. Dai open with file manager sau ceva de genul. Sau dai close la fereastra aia si ar trebui sa iti apara in my computer ca hard drive.
|
|
25/05/10 21:48
|
|
fluflu
membru
|
|
Cand dau click pe el imi zice 'open with' si eu sa aleg din lista. am dat explore acum si am reusit sa deschid... dar nu se mai deschide normal,adica ma pune sa aleg cu ce sa il deschid... nu e normal.
|
|
25/05/10 21:59
|
|
benny
membru
|
|
Era virusat si el. Poti sa scapi de chestia asta, copiind datele pe hard, devirusandu-le, formatand stickul si apoi punand datele inapoi.
|
|
25/05/10 23:47
|
|
emanuel
membru
Inregistat: 14/09/08
|
|
Si daca face asta cand sa deschizi hard-ul pe ce le copiezi pentru a le devirusa?
_______________________________________ Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)
|
|
26/05/10 06:35
|
|
benny
membru
|
|
Cu hardul e mai naspa. Totusi, trebuie sa existe ceva solutie de a scapa de virusii de acest gen fara a formata unitatea respectiva... Nu stiu, am sa ma interesez..
|
|
26/05/10 11:18
|
|
edi.theraven
membru
|
|
Open with iti apare cand este un fisier autorun.ini dar acolo e specificat la open=" " un fisier necunoscut. Sterge tot de pe stick. Nu este ceva anormal. Bine, daca iti trebuie ce e pe el (chiar asa, ce e pe el? arhive? programe?). Daca iti trebuie, du'te la explorer>tools>folder options>show hidden files and folders. Si sterge de pe stick autorun.inf.
Ultima modificare de edi.theraven (26/05/10 11:23)
|
|
26/05/10 11:21
|
|
benny
membru
|
|
Daca stergi autorun.inf (nu era .ini ??) rezolvi problema?
|
|
26/05/10 11:27
|
|
edi.theraven
membru
|
|
Nope. Uite un exemplu : http://img268.imageshack.us/img268/6195/87719464.png . Da, dispare problema din autorun. Daca are fisere executabile e mai nasol. Daca are muzica/filme/poze nu are cum sa aibe virusi.
|
|
26/05/10 11:30
|
|
fluflu
membru
|
|
am sa ma uit ce era... acum nu e la mine.probabil avea mama ceva program.
|
|
26/05/10 14:17
|
|
fluflu
membru
|
|
era un Saga. Probabil de aia... oricum pt orice eventualitate l-am sters si am googleit cum se formateaza un stick, nu inainte sa-i dau cu antivirus , sa vad daca gaseste ceva. a gasit doar vreo 20 de chestii infectate. apoi l-am formatat 
|
|
26/05/10 23:08
|
|
emanuel
membru
Inregistat: 14/09/08
|
|
Si crezi ca Saga da chestia aia? Si eu am Saga, si poate fi de acolo, dar e demult chestia asta si nu face alt rau.
_______________________________________ Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)
|
|
27/05/10 00:32
|
|
fluflu
membru
|
|
era vorba ca edi zicea ca probabil de aia se deschidea cu open with ca era un program,ceva. si intradevar era. doar aia ziceam. de formatata e altceva,nu de aia vorbeam.
|
|
27/05/10 18:14
|
|
RainSong
membru
|
|
durere. nu pot sa verific niciun mail daca nu intru intai pe mess, dau yahoomail.com si da eroare. Si cand vreau sa dau log out nu ma lasa, da eroare si inchid. Ce sa-i fac? Ma seaca.
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
28/05/10 22:29
|
|
edi.theraven
membru
|
|
Da clear cookies, saved passwords, cache de la browser. La firefox e la tools>clear private data (ctrl+shift+del).
|
|
28/05/10 22:30
|
|
RainSong
membru
|
|
tot asa e , zice asa: "Secure Connection Failed An error occurred during a connection to login.yahoo.com. Can't connect securely because the SSL protocol has been disabled. (Error code: ssl_error_ssl_disabled) * The page you are trying to view can not be shown because the authenticity of the received data could not be verified. * Please contact the web site owners to inform them of this problem. Alternatively, use the command found in the help menu to report this broken site." Iau alt/a mozilla, asa-i?
|
|
28/05/10 22:39
|
|
edi.theraven
membru
|
|
|
28/05/10 22:48
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|