|
|
|
edi.theraven
membru
Inregistat: 26/10/08
|
|
Pai. Ca sa verifici daca ai BT la laptop ai mai multe posibilitati : sa te uiti pe cd ul cu drivere si vezi daca e pe el driverul de bluetooth. Click dreapta>my computer>manage>device manager si vezi daca este vre'un BT pe acolo. Cam atat. Am cautat pe net si nici un laptop din seria toshiba L500/L505/L500D/L505D nu are BT. Wi-Fi este internet wireless.
|
|
24/06/10 20:08
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
...daca nu iti cumperi. e vreo20 lei unul 
apropo de laptopuri, de Craciun o sa primesc unul. Adica, ne cumparam unul si zicem ca e cadoul meu,ca-mi trebuie musai. Ce-mi recomandati? Trebuie sa aibe si webcam si microfon(fara astea 2 nu discut ca o sa fie nevoide de ele). In rest, nu stiu, dar sa ma interesez din timp, sa nu vina momentul,sa ma duc la magazin si sa-l iau pe cel mai mic si frumos, si sa nu stie sa faca nimic. 
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
24/06/10 20:53
|
|
homeless
membru
 Inregistat: 16/02/08
|
|
Multumesc dragii mei pt sfaturi. Forumul asta e chiar o binecuvantare, gasesc raspunsuri la orice intrebare. 
|
|
24/06/10 21:36
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
tu da, bravo tie si/sau celor care iti raspund.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
24/06/10 23:51
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
fluflu, in afara de webcam-uit si microfon-it ce mai vrei sa faci cu el? Ca altfel iti putem recomanda si un netbook.
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
25/06/10 10:52
|
|
edi.theraven
membru
|
|
April, sunt multe programe. Dar uite un site : http://www.voobys.com . Poti cauta direct acolo ce vrei sau poti inlocui asa: din http://www.youtube.com/watch?v=nEMogp0wRoQ transformi in http://www.voobys.com/watch?v=nEMogp0wRoQ . AI 3 optiunui, download flash player, convertor si download video, mai jos. Faza e ca majoritatea siteurilor de genul asta folosesc fisiere flash (flv sau swf) si ori tragi un player pt ele ori un convertor sa le faci avi.
Ps : daca vrei program de downloadat (adica nu site) si de convertit, sa imi zici ca iti explic.
Ultima modificare de edi.theraven (25/06/10 11:05)
|
|
25/06/10 11:01
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
Sau iti instalezi real player ( http://eu.real.com/realplayer ) si poti descarca orice video de pe net. Cand o sa iti incarce pe pagina de net un video o sa iti apara deasupra lui si o eticheta cu Download this video (sau ceva de genul).
|
|
25/06/10 11:09
|
|
edi.theraven
membru
|
|
Asa e mai bun download helper (addon pt firefox).
|
|
25/06/10 11:09
|
|
april
admin forum
|
|
mersi, o sa incerc.
antivirusul mi-e dezactivat si nu pot nici sa-l activez si nici sa-l reinstalez.
ce sa fac ?
|
|
25/06/10 11:23
|
|
edi.theraven
membru
|
|
|
25/06/10 11:24
|
|
april
admin forum
|
|
Norton 360° Online.
|
|
25/06/10 11:28
|
|
edi.theraven
membru
|
|
De ce nu il dezinstalezi si bagi avast free?
|
|
25/06/10 11:29
|
|
april
admin forum
|
|
nu pot nici sa-l dezinstalez. nu se mai deschide lista aia cu software.
il am de unde am internetul si nu renunt la el pt ca e online. eu nu ma pricep sa ma descurc mereu singura cu nu stiu ce alte antivirusuri si m-am cam saturat de experiente de astea cu calculatoare, programe, virusi etc 
+Archangel+ a scris:
Sau iti instalezi real player ( http://eu.real.com/realplayer ) si poti descarca orice video de pe net. Cand o sa iti incarce pe pagina de net un video o sa iti apara deasupra lui si o eticheta cu Download this video (sau ceva de genul). |
a mers, mersi.
|
|
25/06/10 11:32
|
|
fluflu
membru
|
|
+Archangel+ a scris:
fluflu, in afara de webcam-uit si microfon-it ce mai vrei sa faci cu el? Ca altfel iti putem recomanda si un netbook. |
pai, ce fac in mod normal de la calculatorul meu de acasa si sa aibe spatiu destul, nu m-am impacat niciodata bine cu spatiul,bine ca asta a meu are f putin si de aia.
totusi, care-i diferenta dintre un netbook si un laptop? imi cer scuze daca pun intrebari ridicole, insa nu m-au interesat niciodata laptopurile, pentru ca nu imi trebuie.acum e alta poveste 
PS: legat de problema aia lunga de pe pagina anterioara, s-a rezolvat, era arsa sursa.
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
25/06/10 11:35
|
|
edi.theraven
membru
|
|
Uite. Trage de pe net : http://www.piriform.com/ccleaner/download . In aplicatie ai tabul "tools" si acolo uninstall. Cauta norton si da'i uninstall. Sa imi zici daca merge.
|
|
25/06/10 11:35
|
|
april
admin forum
|
|
sincera sa fiu n-am curaj.
|
|
25/06/10 11:37
|
|
edi.theraven
membru
|
|
Eu unul din 12 ani de experiente cu Pcul nu recomand norton. Windosul, dupa un anumit timp, se umple de setari gresite fisiere aiurea etc si nu numai ca merge mai greu, ci si gresit. Astfel, aplicatii de genul ccleaner care poate sterge fisiere ce nu trebuiesc si setari de registrii aiurea sunt de folosit.
Ultima modificare de edi.theraven (25/06/10 11:40)
|
|
25/06/10 11:39
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
fluflu a scris:
pai, ce fac in mod normal de la calculatorul meu de acasa  |
Asta e un fel de invitatie subtila? Poate citeste anomis.  De unde sa stiu/stim ce faci in mod normal la calculatorul tau de acasa? Poate te joci ultimele jocuri, poate faci editare grafica complexa in Photoshop sau editare video in Premiere. 
fluflu a scris:
si sa aibe spatiu destul, nu m-am impacat niciodata bine cu spatiul |
Cat spatiu are asta al tau si cu ce umpli hardul?
fluflu a scris:
totusi, care-i diferenta dintre un netbook si un laptop? |
De fapt sunt trei: laptop, notebook, netbook. Ar mai fi si PC-urile ultramobile dar ne indepartam prea mult.
Nu exista niste criterii bine definite de diferentiere dar, in mare, cam astea sunt:
Laptop: Ecran > 17 inchi; Greutate > 3 kg
Notebook: Ecran intre 12 si 17 inchi; Greutate intre 2 si 3 kg
Netbook: Ecran < 12 inchi; Greutate < 2kg
De asemenea performantele difera cel mai puternic fiind Laptop-ul apoi urmeaza Notebook-ul si cel mai slab Netbook-ul.
Netbook-ul, dupa cum ii spune si denumirea, a fost gandit pentru userii care folosesc un computer pentru a naviga pe net.
|
|
25/06/10 12:55
|
|
fluflu
membru
|
|
80gb daca nu ma insel. si e ocupat de filme, muzica si programele. nici pozele nu imi incap, si periodic fac dvduri sa mai am loc.
nu ma joc ultimele jocuri, nu fac editare grafica complexa si nici cealalta. deci nimic neobisnuit.
Netbook nu vreau,atunci, asa ca poti sa-mi faci un top pt laptopuri si unul pentru notebookuri. 
|
|
25/06/10 18:06
|
|
edi.theraven
membru
|
|
In limita a 20 de milioane?
|
|
25/06/10 18:07
|
|
edi.theraven
membru
|
|
|
25/06/10 18:12
|
|
fluflu
membru
|
|
da, in limita a 20 mil. o sa ma uit pe astea, sper sa se gaseasca si pe la noi:flanco,domo,media galaxy, metro,real,auchan 
|
|
25/06/10 18:15
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
Eu nu recomand hp/compaq. Tocmai mi s-a defectat placa de baza la COMPAQ. Costa 250 euro una noua. Varul meu se ocupa cu service laptopuri, si 70% din cele aduse de clienti sunt hp/compaq. Da, sunt faine ca design, dar foarte sensibile. Nu recomand. Mai bine dell sau lenovo
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
25/06/10 19:09
|
|
edi.theraven
membru
|
|
|
25/06/10 19:09
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|