|
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
E recent? Altceva poti asculta, muzica sau orice? Se aude ceva sau nimic?
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
14/03/11 18:55
|
|
feedback
Moderator
Inregistat: 28/04/08
|
|
da, recent. am avut probleme cu pc'ul si am reinstalat totul.
se aude, cu toate programele care le am, numa' pe youtube nu se'aude nimic.
|
|
14/03/11 19:56
|
|
antonela
Moderator
Inregistat: 02/11/05
|
|
si mie mi s-a intamplat ...
ai instalat Adobe player ?
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
14/03/11 20:03
|
|
feedback
Moderator
|
|
doar adobe reader. incerc.
multumesc 
|
|
14/03/11 20:06
|
|
antonela
Moderator
|
|
Cu placere. 
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
14/03/11 20:10
|
|
feedback
Moderator
|
|
|
15/03/11 08:53
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Si mie mi s-a intamplat. E in conflict cu ceva si trebuie sa dezinstalezi acel ceva dar nu-mi mai aduc aminte. Ce ai instalat pe el?
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
15/03/11 10:50
|
|
feedback
Moderator
|
|
nu enumar programele mai vechi, ca nu faceau probleme. programe mai nou instalate sint TeamViewer (sa controleze nenea tehnicu' pc'ul de la distanta), Nero Start Smart (de facut cd'uri/ dvd'uri) si Real Player.
pe asta ultimul am incercat sa'l dezinstalez, insa nu'mi sterge toate fisierele. si cred ca el e buba, pt ca, daca tin mouse'ul pe un filmulet pe youtube, apare optiunea download (al acelui filmulet), cu sigla acelui program. la fel se intampla si cu el instalat si cu el dezinstalat.
|
|
15/03/11 12:04
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
Faptul ca se intampla cu el dezinstalat nu e bine. Inseamna ca au ramas niste urme. Si eu am Real Player dar nu imi face nicio problema. Incearca sa il instalezi din nou si apoi dezinstaleaza-l dar sa nu ai Internet Explorer deschis.
|
|
15/03/11 12:54
|
|
feedback
Moderator
|
|
si cum s'ar putea sterge acele urme? nu folosesc internet explorer.
am facut tot ce puteam face... tot nu merge 
multumesc oricum 
Ultima modificare de feedback (15/03/11 13:56)
|
|
15/03/11 13:55
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
feedback a scris:
si cum s'ar putea sterge acele urme? |
Ti-am zis sa-l reinstalezi si apoi sa-l dezinstalezi.
feedback a scris:
nu folosesc internet explorer. |
Hmmm... Ce FlashPlayer ai instalat? Cel pentru Internet Explorer sau pentru celelalte browsere?
|
|
15/03/11 14:27
|
|
feedback
Moderator
|
|
da, si eu ti'am zis ca, desi il dezinstalez, ii raman fisiere nesterse, si'ntrebam ce'as putea face sa'i sterg urmele.
l'am chemat pe "mester", sa vad ce'o spune cand o veni... cand i'am explicat la telefon a spus "ciudat" ma tem ca habar n'are 
|
|
15/03/11 17:04
|
|
zambezi
membru
Inregistat: 19/09/07
|
|
incearca sa verifici daca ai sonorul dat la minim la vreuna din intrarile mixerului.
|
|
15/03/11 22:27
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
feedback a scris:
se aude, cu toate programele care le am, numa' pe youtube nu se'aude nimic. |
zambezi, doar in youtube are problema asta. Si eu am avut-o dar chiar nu mai stiu cum am rezolvat-o.
|
|
16/03/11 09:19
|
|
antonela
Moderator
|
|
feed' incearca sa downloadezi MyTubePlayer 1.4 Beta
|
|
16/03/11 09:36
|
|
emanuel
membru
Inregistat: 14/09/08
|
|
Sau downloadezi un alt pc sau laptop. 
_______________________________________ Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)
|
|
16/03/11 09:48
|
|
feedback
Moderator
|
|
sa downloadeze el asta, ca el e "mesteru" 
|
|
16/03/11 09:51
|
|
emanuel
membru
|
|
am setat din greseala contrastul 0 la un monitor si nu mai vad nimic; cum pot regla dupa metoda oarba, sau este un soft care face asta? 
Mointorul este HP 1530
Ultima modificare de emanuel (20/03/11 15:22)
_______________________________________ Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)
|
|
20/03/11 15:21
|
|
ultimul mohican
membru
Inregistat: 23/03/10
|
|
poi banuiesc ca l-ai setat la 0 din setari. da o poti face din metoda oarba, eu am mai reglat asa rezolutii si alte prostii. ai nevoie doar de cineva care sa-ti zica unde sa te duci si pe ce sa apesi, desi nu vezi nimic. asta in masura in care am inteles eu bine.
_______________________________________ "Eu arat altora calea cea dreapta, pe care am cunoscut-o tarziu, cand eram obosit de ratacire"
|
|
20/03/11 17:41
|
|
emanuel
membru
|
|
Mersi. 
Inca nu am reusit. Am proiectat pe monitor o lumina tangenta, asa se vede ce este, (cu o lanterna) si am facut setarile, am salvat si tot nu merge. Ma tem sa nu fie ceva mai grav.
|
|
21/03/11 08:18
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
Din cate stiu eu meniul monitorului nu se vede in functie de setari. Se vede chiar si atunci cand setezi monitorul pe negru.
|
|
21/03/11 10:25
|
|
emanuel
membru
|
|
numai ca acuma nu se vede, decat asa cum am zis
asa se vede orice alta pictograma , doar cu lanterna. 
Inseamna ca daca nu s vede meniul e grav de tot? Trebuie sa-i pun sare (monitorului) ? 
|
|
21/03/11 10:28
|
|
alex
membru
Inregistat: 02/03/09
|
|
emanuel, ai un ciocan? 
|
|
21/03/11 13:25
|
|
ultimul mohican
membru
Inregistat: 23/03/10
|
|
vezi rezolutia. vezi conectarea la unitate. incearca separat monitorul la alta unitate si vezi daca merge. adica verificarile de rutina sa-ti dai seama de unde e. si verifica rezolutia.
_______________________________________ "Eu arat altora calea cea dreapta, pe care am cunoscut-o tarziu, cand eram obosit de ratacire"
|
|
21/03/11 13:45
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|