TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Hard & Soft/Ajutor la calculator Moderat de +Archangel+  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 25 26 27 28 29 30 31 ... 36
+Archangel+
Moderator

Inregistat: 05/07/06
Daca nici OSD-ul nu se vede atunci cred ca e caz de service. :D

21/03/11 15:00

emanuel
membru

Inregistat: 14/09/08
Am verificat varianta cu alta unitate; acelasi lucru.
Cu ciocan inca n-am incercat, mai ramane varianta asta;:D :D
si evident service-ul.

Mersi. ;)

Ultima modificare de emanuel (21/03/11 15:04)

Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)

21/03/11 15:04

emma_mada
membru

Inregistat: 20/10/10
Deschid mess-ul si imi apare lista goala. Ies si intru din nou, imi apar in lista doar persoanele care sunt on-line, in conditiile in care cu cateva clipe inainte l-am folosit fara probleme. Aveti idee ce este? :(

"Deschide-mi ochii, ca sa vad lucrurile minunate ale Legii Tale!" Psalmul 119:18

25/03/11 20:22

edi.theraven
membru

Inregistat: 26/10/08
Poate ai apasat din greaseala crtl+h

25/03/11 20:35

Site web  
emma_mada
membru

Nu cred... nu stiu. Si daca ar fi asa, stii cum se rezolva? :D

"Deschide-mi ochii, ca sa vad lucrurile minunate ale Legii Tale!" Psalmul 119:18

25/03/11 20:41

edi.theraven
membru

Re-apesi ctrl-h cand ai lista de messenger focusata (adica at cand esti in fereastra listei).

25/03/11 20:48

Site web  
emma_mada
membru

Uh! asta era. Mersi :) Ma pricep foarte bine la chestii de-astea :P

25/03/11 20:50

edi.theraven
membru

Cand ai nevoie de ajutor, just say the word.

25/03/11 20:52

Site web  
emma_mada
membru

Mersi, voi apela cu incredere :D

25/03/11 21:00

avast
membru

Inregistat: 04/01/11
iarasi revin...

stie cineva un program cu ajutorul caruia sa fac un filmulet (5-15 secunde) ca sa promovez un lucru. fara voce, imi trebuie doar niste efecte si ceva scris, si totul sa se miste... adica nu movie maker sau mai stiu eu ce program, ci unul mai serios. poate stiti de pe youtube break si failblog, ceva in genul ala imi trebuie. sau ceva in genul siteului www.animoto.com

Ultima modificare de avast (29/03/11 14:51)

29/03/11 14:51

shoricel
membru

Inregistat: 04/01/08
sony vegas, pinapple, adobe premiere... sau daca vrei free poti incerca ashampoo www.ashampoo.com

Ultima modificare de shoricel (30/03/11 00:17)

30/03/11 00:14

benny
membru

Inregistat: 27/05/07
sau ProShow Producer

30/03/11 01:12

avast
membru

mersi o sa le incerc ;)

30/03/11 18:10

RainSong
membru

Inregistat: 08/11/06
exista vreo optiune in word sa dispara diacriticele? Sau vreun site unde sa copiez textul si sa faca treaba asta?

Ultima modificare de RainSong (30/03/11 18:43)

30/03/11 18:42

edi.theraven
membru

Dar dc nu dai replace all?

30/03/11 18:45

Site web  
shoricel
membru

RainSong a scris:

exista vreo optiune in word sa dispara diacriticele? Sau vreun site unde sa copiez textul si sa faca treaba asta?

Se poate cu replace all, numai ca nu este case sensitive, adica literele mari nu ti le inlocuieste cu litere mari. O varianta ar fi sa dai intai replace la grupurile de caractere ". [litera cu diacritice]" cu ". [litera fara diacritice]" si apoi sa le inlocuiesti pe restul. Numai sa te asiguri ca dupa fiecare punct de fraza este un spatiu inainte de urmatoarea litera, ca altfel nu-ti ia in considerare si va trebui sa dai replace si la varianta fara spatiu.

30/03/11 22:04

avast
membru

daca eu am o poza, exista vreun program prin care dupa ce am atasat o semnatura digitala pe poza, sa vad pe ce siteuri e poza? sau un program asemanantor? :)

la intrebarea de ieri am gasit ceva fain, poate va trebuie si voua: blufftitler ;)

Ultima modificare de avast (31/03/11 19:01)

31/03/11 18:59

+Archangel+
Moderator

http://www.tineye.com/

01/04/11 09:03

Oblio
membru

Inregistat: 03/10/10

avast a scris:

iarasi revin...

stie cineva un program cu ajutorul caruia sa fac un filmulet (5-15 secunde) ca sa promovez un lucru. fara voce, imi trebuie doar niste efecte si ceva scris, si totul sa se miste... adica nu movie maker sau mai stiu eu ce program, ci unul mai serios. poate stiti de pe youtube break si failblog, ceva in genul ala imi trebuie. sau ceva in genul siteului www.animoto.com

Detin Sony Vegas pro 10 care este un soft de editare video profesional. Am inceput de putin timp sa-l invat si cred ca este cotat printre cele mai bune la ora actuala. In plus, exista un topic pe softpedia dedicat acestui soft aici: http://forum.softpedia.com/index.php?sh ... mp;st=3222 .Membrii acestuia sunt extrem de saritori in a sustine pe oricine cere ajutor (o adevarata familie). Din pacate, softul nu poate fi abordat cu usurinta daca nu detii un minimum de cunostinte in domeniul editarilor video si nu dispui de rabdare si timp. Totusi, odata ce ai avut ocazia sa-l abordezi, "te indragostesti" de el. Personal nu am apucat sa lucrez mult cu el, dar daca te pot ajuta cumva sunt aici pentru tine (poti folosi si pm ori email)

02/04/11 00:23

jezzy
membru

Inregistat: 13/03/06
De cateva zile ma chinui sa instalez windows-ul.
Cand bag cd-ul imi apare o eroare:ATAPI incompatible press F1 to resume.
Daca apas F1, incepe instalarea, merge sa formatez, si apoi cand incepe sa copieze fisierele, la unele zice ca sunt corupte si nu le poate copia.
Daca apas Esc sare peste fisierele alea, dar la final se restarteaza pc-ul si trece din nou prin ce am descris mai sus.
Am resetat si BIOS-ul, si de la jumperi si de la baterie, si nimic. O fi cumva vreo problema hardware?

04/04/11 19:13

edi.theraven
membru

Ce configuratie ai?

04/04/11 19:14

Site web  
shoricel
membru

E posibil sa fie CD-ul zgariat. Incearca sa faci rost de un CD nezgariat sau sa ii faci celui pe care il ai o copie.

04/04/11 20:23

jezzy
membru

Inregistat: 13/03/06
Nu e din cauza cd-ului ca pe alt pc merge.
Habar n-am ce configuratie am:P pt ca nu m-a interesat.De obicei nu ma ocupam eu de chestiile astea, dar acum am incercat, pe principiul 'cat de complicat poate fi?' :D
Stiu ca e un program care iti spune tot despre componente, dar nu-l mai pot folosi acum.

Ultima modificare de jezzy (05/04/11 00:44)

05/04/11 00:42

emanuel
membru

Inregistat: 14/09/08
Chiar daca merge pe altul poate fi pb cu cd-ul. Sunt unitati de citire mai lenese si atunci le trebuie posmagii muiati.

Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)

05/04/11 07:06

+Archangel+
Moderator

Cauze probabile:

- s-a dus unitatea CD-ROM - cel mai probabil (incearca sa vezi daca iti face la fel pe alt calculator);
- cablurile de conectare nu sunt prinse bine;
- setarile din BIOS (in CMOS) nu sunt cum trebuie;
- daca ai doua unitati CD-ROM verifica sa fie una pe slave si alta pe master;
- daca nu e niciuna de mai sus e foarte probabil sa fie defecte cablurile de conectare (IDE) sau chiar placa de baza.

De asemenea, emanuel are dreptate. Incearca cu un CD de calitate (Made in Taiwan, Singapore) si scris cu "Verify written data".

05/04/11 09:06

Pagini: 1 ... 25 26 27 28 29 30 31 ... 36    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la