TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Hard & Soft/Ajutor la calculator Moderat de +Archangel+  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 ... 36
alex
membru

Inregistat: 02/03/09

polooradea a scris:

da cum dau de tine pe mess?

momentan messul meu nu merge e ceva cu legatura la net....si nu pot fi contactat decat peste cateva zile...eventual prin mail dak vrei si e asa urgent
...daca nu e graba atunci ne auzim in cateva zile....:)

april a scris:

Cum ?

am explicat,dar se pare ca n-ai inteles...mai explic odata
in prog files acolo unde ai instalat messu' ...asa ceva:C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\Profiles\alex_best_sb\Archive...nu stiu daca ai inteles :)
.....daca nu reusesti asa incearca sa intri in arhiva: dai clic dreapta pe unul din lista si dai message archive...iti apare o fereastra unde dai clic sus in colt dreapta...iti pun poza imd :)

Ultima modificare de alex (04/01/10 23:01)

04/01/10 22:45

fluflu
membru

Inregistat: 20/09/07
eu cand stiu ca trebuie sa-mi duc la reparat calcul, ma duc acolo unde a zis alex si imi salvezi undeva tot ce este acolo.iar cand vine calcul curatat si inatalez din nou messul,le copiez inapoi.daca nu as face asta,ar fi totul de la zero si mi s-ar sterge tot.

deci nu ai cum sa deschiz ce e acolo,decat tot cu messenger.
asa trebuie sa faci si tu. mergi aici : C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\Profiles - selectezi id-ul tau - archive/message .si iti apar in oridnea cu cine ai vorbit,cu ceilalti oameni din lista. salvezi unde vrei. iar apoi,daca restartezi mess-ul, apoi intri tot acolo si dai paste la ce ai salvat.iar pe mess, cand vei da view archive iti va aparea si discutia salvata de tine.

05/01/10 17:53

fluflu
membru

de vreo 3 zile tot imi arata in mailu de pe yahoo ca am 2 mesaje in inbox.si nu le gasesc nicicum.am 3000 de mesaje,in prima suta m-am dus,in speranta ca gasesc,insa nici urma.
nu se poate seta cumva sa imi apare mesajele necitite primele,sa le pot citi?iar apoi fac la loc.

06/01/10 13:26

Old
Moderator

Inregistat: 18/01/08
mie asa imi arata. mesajele necitite sunt cele care-mi apar in prima fereastra cu bold.
Poate ai prea multe si nu-l mai tine memoria. :D

06/01/10 13:29

alex
membru

flu...ce fel de mail ai? ai upgrade cumva la el?..daca da zi-mi si ce fel de upgrade ai...
si daca nu e prea greu poti face un print screen si sa pui poza aici?..;)

@nene Old nu are cum sa fie prea multe, eu de pilda am peste 6000 de email-uri, si nu are nimic, ideea e ca eu am facut upgrade si nu stiu poate din aia incap mai multe...:D
am patit si eu odata chestia asta, nu mi putea vedea nici cum email-urile dar pana la urma si-o revenit ;)

le: acu am nevoie si eu de "help" la calc..nu-mi merge messengeru nici cum, imi da eroare de conectare, si nu e din cauza la internet, pt ca netu' merge foarte bine, deocamdata :P

Ultima modificare de alex (06/01/10 13:45)

06/01/10 13:42

gabi
membru

Inregistat: 14/11/06

fluflu a scris:

de vreo 3 zile tot imi arata in mailu de pe yahoo ca am 2 mesaje in inbox.si nu le gasesc nicicum.am 3000 de mesaje,in prima suta m-am dus,in speranta ca gasesc,insa nici urma.
nu se poate seta cumva sa imi apare mesajele necitite primele,sa le pot citi?iar apoi fac la loc.

De multe ori, unele mail-uri reapar ca fiind noi, si au m-am trezit de multe ori cu mesaje aparute noi desi le citisem demult, si raman in pozitia inc are le-ai primit. Asaca e posibil sa ai vreo doua noi printre multimea de mailuri :D

ALex, nu-ti merge de fel sau doar azi?

Ultima modificare de gabi (06/01/10 13:50)

06/01/10 13:49

Site web  
edi.theraven
membru

Inregistat: 26/10/08
Pentru flu:
Merge. Pagina iti apare asa:

"Inbox
View:* All| * From Contacts| * From Connections|* Unread|* Flagged"
Ce este dupa view sunt butoane. Si tu alegi nu ALL, ci unread.

Pentru april:
Cu programul asta : http://yahoostatus.ro/decodeaza-yahoostatus.ro.exe. Nu necesita instalare. Il deschizi si in stanga iti apar conturile de messenger cu care te'ai logat pana acum. Dai click pe ele (de ex daca idul cu care te loghezi pe mess este "april" o sa iti apara in stanga "april") si in dreapta iti apar toate contactele cu care ai avut discutii si, mai jos, discutiile. Oricum, e in romana si e foarte simplu. In meniul FILE ai optiunea SAVE. Sper sa rezolvi. (Smileurile ti le arata sub forma de text)

Ultima modificare de edi.theraven (06/01/10 15:27)

06/01/10 13:55

Site web  
alex
membru

de luni seara...:( nu stiu ce are...o luat-o razna...pff

06/01/10 13:55

fluflu
membru

mersi edi. unde ai zis tu eu aveam doar all,from connections si from contacts ,insa mai jos aveam sory by si am pus unread.

ce era culmea ca cica era din 1/4/09 adica fix de un an :rolleyes: si bineinteles ca erau ceva reclame

aaa...si acum nu pot sa fac la loc.m pus la loc,by date insa cele mai noi sunt la sfarsit si cele vechi la inceput...

06/01/10 16:49

edi.theraven
membru

Mai da o data click pe "sort by date".

06/01/10 16:54

Site web  
fluflu
membru

asa :D :D
multumesc.am plecat pana sa ma fac de rusine mai tare :D :D

06/01/10 17:06

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05

edi.theraven a scris:

Pentru april:
Cu programul asta : http://yahoostatus.ro/decodeaza-yahoostatus.ro.exe. Nu necesita instalare. Il deschizi si in stanga iti apar conturile de messenger cu care te'ai logat pana acum. Dai click pe ele (de ex daca idul cu care te loghezi pe mess este "april" o sa iti apara in stanga "april") si in dreapta iti apar toate contactele cu care ai avut discutii si, mai jos, discutiile. Oricum, e in romana si e foarte simplu. In meniul FILE ai optiunea SAVE. Sper sa rezolvi. (Smileurile ti le arata sub forma de text)

Am dat. In stanga sunt ID-urile , dar in dreapta nu e nicio discutie....

06/01/10 18:27

edi.theraven
membru

Nu iti apare asa?
http://img402.imageshack.us/img402/3028/61768012.gif

Ultima modificare de edi.theraven (06/01/10 18:40)

06/01/10 18:37

Site web  
april
admin forum

edi.theraven a scris:

Nu iti apare asa?
http://img402.imageshack.us/img402/3028/61768012.gif

nu, in apar numai in coltul din stanga, jos,ID-urile folosite de pe calculatorul asta.

06/01/10 18:56

edi.theraven
membru

Atunci singura explicatie este ca nu ai selectata optiunea in yahoo messenger "save all messages". Sau daca o ai, yahoo messenger nu le salveaza. Daca in c:program files/yahoo!/messenger/profiles/%numele profilului tau%/archive/messages nu e nimic, atunci asa e.

06/01/10 19:01

Site web  
emanuel
membru

Inregistat: 14/09/08

fluflu a scris:

asa :D :D
multumesc.am plecat pana sa ma fac de rusine mai tare :D :D

Nu-i o rusine. Nimeni nu le stie pe toate! ;)

Ultima modificare de mereu-tanar (06/01/10 19:10)

Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)

06/01/10 19:08

april
admin forum

ba o am selectata, si imi apar toate mesajele cand deschid arhiva.

06/01/10 19:09

RainSong
membru

Inregistat: 08/11/06
discutiile din arhiva de mess sunt salvate si in computer?
Ca eu mereu imi pierd arhiva cand intru o laptop si apoi pierd cand intru pe comp si invers. Nu ca mi-ar trebui-o dar e aiurea. la fel si cu avatarele ,nu inteleg de ce nu le poate salva si sa i le afiseze de pe orice computer ai intra.

06/01/10 20:18

april
admin forum

Sunt salvate in computerul unde le-ai avut.

06/01/10 22:04

alex
membru

pff nu mai inteleg ce are messu asta...acu imi zice ca e gresit useru sau parola.....offf
care stie ce are??
oare mi-a spart cineva parola? mi-a zis odata unu la faculta asa mai in gluma ca o sa imi sparga parola si dupa o sa o modifice ca sa nu mai pot intra.....
sa- mi fac oare alt cont? oare merge asa?

07/01/10 11:51

Old
Moderator

Inregistat: 18/01/08
poti sa faci alt cont dar pierzi istoricul si in plus  cei ce te-au avut in agenda, trebuie sa modifice fiecare.

S-ar putea sa nu fie spart si dupa o zi, 2 sa-ti functioneze din nou.
Mi s-a intamplat sa nu-mi recunoasca userul sau parola, apoi, dupa o zi sau doua a uitat ca nu mi-o recunoscuse mai devreme. :D Sau poate am dat eu ceva comanda gresita. ;)

Ultima modificare de OLD TRAIAN (07/01/10 11:55)

07/01/10 11:55

alex
membru

nu stiu ce sa zic..tocmai asta e, nu vreau sa pierd istoricul si tot...dar deja sunt mai mult de 3 zile de cand nu vrea sa mearga..intai zicea ca eroare de conectare acu imi zice ca e gresit id sau parola ....hmm

07/01/10 12:02

edi.theraven
membru

Pai daca esti logat permanent pe mail cu ajutorul cookies (stii la ce ma refer) du'te si schimba parola si incearca din nou. Sau daca te poti loga pe mail cu contul ala cu parola veche, nu ti'a schimbat'o nimeni.

07/01/10 12:27

Site web  
alex
membru

mersi edy...:d

07/01/10 15:14

edi.theraven
membru

Nu e nimic.

07/01/10 15:35

Site web  
Pagini: 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 ... 36    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la