|
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
eu cand stiu ca trebuie sa-mi duc la reparat calcul, ma duc acolo unde a zis alex si imi salvezi undeva tot ce este acolo.iar cand vine calcul curatat si inatalez din nou messul,le copiez inapoi.daca nu as face asta,ar fi totul de la zero si mi s-ar sterge tot.
deci nu ai cum sa deschiz ce e acolo,decat tot cu messenger. asa trebuie sa faci si tu. mergi aici : C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\Profiles - selectezi id-ul tau - archive/message .si iti apar in oridnea cu cine ai vorbit,cu ceilalti oameni din lista. salvezi unde vrei. iar apoi,daca restartezi mess-ul, apoi intri tot acolo si dai paste la ce ai salvat.iar pe mess, cand vei da view archive iti va aparea si discutia salvata de tine.
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
05/01/10 17:53
|
|
fluflu
membru
|
|
de vreo 3 zile tot imi arata in mailu de pe yahoo ca am 2 mesaje in inbox.si nu le gasesc nicicum.am 3000 de mesaje,in prima suta m-am dus,in speranta ca gasesc,insa nici urma. nu se poate seta cumva sa imi apare mesajele necitite primele,sa le pot citi?iar apoi fac la loc.
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
06/01/10 13:26
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
mie asa imi arata. mesajele necitite sunt cele care-mi apar in prima fereastra cu bold. Poate ai prea multe si nu-l mai tine memoria. 
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
06/01/10 13:29
|
|
gabi
membru
Inregistat: 14/11/06
|
|
fluflu a scris:
de vreo 3 zile tot imi arata in mailu de pe yahoo ca am 2 mesaje in inbox.si nu le gasesc nicicum.am 3000 de mesaje,in prima suta m-am dus,in speranta ca gasesc,insa nici urma. nu se poate seta cumva sa imi apare mesajele necitite primele,sa le pot citi?iar apoi fac la loc. |
De multe ori, unele mail-uri reapar ca fiind noi, si au m-am trezit de multe ori cu mesaje aparute noi desi le citisem demult, si raman in pozitia inc are le-ai primit. Asaca e posibil sa ai vreo doua noi printre multimea de mailuri 
ALex, nu-ti merge de fel sau doar azi?
Ultima modificare de gabi (06/01/10 13:50)
_______________________________________ "... greutatea erudiţiei în definirea cuvintelor nu compensează slăbiciunea argumentului în chestiunile mai importante." Francis A. Schaeffer
|
|
06/01/10 13:49
|
|
edi.theraven
membru
Inregistat: 26/10/08
|
|
Pentru flu: Merge. Pagina iti apare asa:
"Inbox View:* All| * From Contacts| * From Connections|* Unread|* Flagged" Ce este dupa view sunt butoane. Si tu alegi nu ALL, ci unread.
Pentru april: Cu programul asta : http://yahoostatus.ro/decodeaza-yahoostatus.ro.exe. Nu necesita instalare. Il deschizi si in stanga iti apar conturile de messenger cu care te'ai logat pana acum. Dai click pe ele (de ex daca idul cu care te loghezi pe mess este "april" o sa iti apara in stanga "april") si in dreapta iti apar toate contactele cu care ai avut discutii si, mai jos, discutiile. Oricum, e in romana si e foarte simplu. In meniul FILE ai optiunea SAVE. Sper sa rezolvi. (Smileurile ti le arata sub forma de text)
Ultima modificare de edi.theraven (06/01/10 15:27)
|
|
06/01/10 13:55
|
|
alex
membru
Inregistat: 02/03/09
|
|
de luni seara... nu stiu ce are...o luat-o razna...pff
|
|
06/01/10 13:55
|
|
fluflu
membru
|
|
mersi edi. unde ai zis tu eu aveam doar all,from connections si from contacts ,insa mai jos aveam sory by si am pus unread.
ce era culmea ca cica era din 1/4/09 adica fix de un an si bineinteles ca erau ceva reclame
aaa...si acum nu pot sa fac la loc.m pus la loc,by date insa cele mai noi sunt la sfarsit si cele vechi la inceput...
|
|
06/01/10 16:49
|
|
edi.theraven
membru
|
|
Mai da o data click pe "sort by date".
|
|
06/01/10 16:54
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
edi.theraven a scris:
Pentru april: Cu programul asta : http://yahoostatus.ro/decodeaza-yahoostatus.ro.exe. Nu necesita instalare. Il deschizi si in stanga iti apar conturile de messenger cu care te'ai logat pana acum. Dai click pe ele (de ex daca idul cu care te loghezi pe mess este "april" o sa iti apara in stanga "april") si in dreapta iti apar toate contactele cu care ai avut discutii si, mai jos, discutiile. Oricum, e in romana si e foarte simplu. In meniul FILE ai optiunea SAVE. Sper sa rezolvi. (Smileurile ti le arata sub forma de text) |
Am dat. In stanga sunt ID-urile , dar in dreapta nu e nicio discutie....
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
06/01/10 18:27
|
|
edi.theraven
membru
|
|
Nu iti apare asa? http://img402.imageshack.us/img402/3028/61768012.gif
Ultima modificare de edi.theraven (06/01/10 18:40)
|
|
06/01/10 18:37
|
|
april
admin forum
|
|
nu, in apar numai in coltul din stanga, jos,ID-urile folosite de pe calculatorul asta.
|
|
06/01/10 18:56
|
|
edi.theraven
membru
|
|
Atunci singura explicatie este ca nu ai selectata optiunea in yahoo messenger "save all messages". Sau daca o ai, yahoo messenger nu le salveaza. Daca in c:program files/yahoo!/messenger/profiles/%numele profilului tau%/archive/messages nu e nimic, atunci asa e.
|
|
06/01/10 19:01
|
|
april
admin forum
|
|
ba o am selectata, si imi apar toate mesajele cand deschid arhiva.
|
|
06/01/10 19:09
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
discutiile din arhiva de mess sunt salvate si in computer? Ca eu mereu imi pierd arhiva cand intru o laptop si apoi pierd cand intru pe comp si invers. Nu ca mi-ar trebui-o dar e aiurea. la fel si cu avatarele ,nu inteleg de ce nu le poate salva si sa i le afiseze de pe orice computer ai intra.
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
06/01/10 20:18
|
|
april
admin forum
|
|
Sunt salvate in computerul unde le-ai avut.
|
|
06/01/10 22:04
|
|
alex
membru
|
|
pff nu mai inteleg ce are messu asta...acu imi zice ca e gresit useru sau parola.....offf care stie ce are?? oare mi-a spart cineva parola? mi-a zis odata unu la faculta asa mai in gluma ca o sa imi sparga parola si dupa o sa o modifice ca sa nu mai pot intra..... sa- mi fac oare alt cont? oare merge asa?
|
|
07/01/10 11:51
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
poti sa faci alt cont dar pierzi istoricul si in plus cei ce te-au avut in agenda, trebuie sa modifice fiecare.
S-ar putea sa nu fie spart si dupa o zi, 2 sa-ti functioneze din nou. Mi s-a intamplat sa nu-mi recunoasca userul sau parola, apoi, dupa o zi sau doua a uitat ca nu mi-o recunoscuse mai devreme. Sau poate am dat eu ceva comanda gresita. 
Ultima modificare de OLD TRAIAN (07/01/10 11:55)
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
07/01/10 11:55
|
|
alex
membru
|
|
nu stiu ce sa zic..tocmai asta e, nu vreau sa pierd istoricul si tot...dar deja sunt mai mult de 3 zile de cand nu vrea sa mearga..intai zicea ca eroare de conectare acu imi zice ca e gresit id sau parola ....hmm
|
|
07/01/10 12:02
|
|
edi.theraven
membru
|
|
Pai daca esti logat permanent pe mail cu ajutorul cookies (stii la ce ma refer) du'te si schimba parola si incearca din nou. Sau daca te poti loga pe mail cu contul ala cu parola veche, nu ti'a schimbat'o nimeni.
|
|
07/01/10 12:27
|
|
alex
membru
|
|
|
07/01/10 15:14
|
|
edi.theraven
membru
|
|
|
07/01/10 15:35
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|