TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/TANAR si CRESTIN ?/Intalnirile noastre de tineret Moderat de feedback  
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3 4 ... 5
fluflu
membru

Inregistat: 20/09/07
Am deschis acest topic,pentru a ne putea impartasi unii altora,ce facem noi la Tineret:despre ce s-a discutat, ce ne-a marcat, ce jocuri am facut, ce planuri o sa avem , si multe alte ;ucruri care vreti sa le stim si noi.

07/06/08 19:41

cornelius
membru

Inregistat: 09/04/08
noi am inceput sa studiem 1SAMUEL la tineret

10/06/08 10:11

bornagain
membru

Inregistat: 03/05/07
jocuri.. in general jucam ping-pong :X , mafia ( care  e prea fain ) , si astea sunt baza... :D
apoi , la studiu am ajuns sa vorbim despre Imaginea de sine... si aici sunt multe de spus, si o sa fie un studiu de vreo 3-4 "lectii" :)

12/06/08 10:32

RainSong
membru

Inregistat: 08/11/06
mai fluflu ,acuma te-ai gasit sa deschizi topicul ,dupa ce am luat vacanta si s-au terminat intalnirile :P

Ultima modificare de RainSong (19/03/09 11:10)

12/06/08 14:56

fluflu
membru

ce?la voi s-au terminat?cum..si acolo sunt vacante?:))pai atunci nici duminica nu mergi la biserica ca e vacanta? :D :D
vreau sa iti zic RainSong ca noi de doi ani nu am mai facut vreun joc.si gustare mai facem din cand in cand-suc si saratele/chipsuri

12/06/08 15:22

tamarta
membru

Inregistat: 22/11/06
ce trist...

de multe ori nu eram multumita de intalnirile de tineri de la mine de la biserica, dar acum cred ca ar trebui sa fiu mai mult decat multumita.
pe langa intalnirile de tineret, care sunt in fiecare duminica seara dupa slujba, avem si AGT[Adunarea Generala a Tinerilor]. este un timp in care cantam, ne jucam, ne stabilim prioritatile, programul pe care il vom avea grupele de studiu, de misiune,evanghelizare, de ajutoare, de rugaciune...mai adaugam poze sau anumite lucruri interesante la hi5-ul nostru [ http://tpgtineret.hi5.com] . iar pe timp de vara intalnirile se fac intr-un parc de langa faleza, ne luam cate o chitara si cantam sau facem anumite jocuri.
abia astept tabara de anul acesta cu biserica :) va fi un timp minunat

12/06/08 20:24

RainSong
membru

Inregistat: 08/11/06

fluflu a scris:

ce?la voi s-au terminat?cum..si acolo sunt vacante?:))pai atunci nici duminica nu mergi la biserica ca e vacanta? :D :D

Nu ,nici pe departe cum zici tu .La biserica majoritatea o reprezinta muncitori care au 2 saptamani de concediu in timpul verii si pensionari sedentari care nu isi permit sa mearga in vacanta ,pe cand tinerii ,cum iau vacanta ,cum migreaza in tarile reci .Stiu biserici care au "vacanta" la tineret ca si noi ,biserici din orade mari ,unde nu duc lipsa de tineri vara .

13/06/08 09:17

bornagain
membru

nu mai , tocmai acum ca veni vacanta, baza asta e( defapt Craiova e baza dar incerc sa fiu mai subtil :D ) . ca mai pleaca unul altul pe `ici pe `colo asta nu e bai. azi avem zeara de tineret de la 17.00 :D

14/06/08 11:48

benny
membru

Inregistat: 27/05/07
La noi nu se mai fac întâlniri de tineret în vacanţă :( Toţi îs cu examene, mai pleacă prin vacanţe, tabere, la lucru... şi practic nu avem cu cine să ne întâlnim, aşa că s-a renunţat la întâlniri pe timpul verii..
Însă mare parte din tineri se implică în tabere, ca lideri sau consilieri pentru copii. Am fost şi eu de câteva ori şi lider de grupă, şi lider responsabil cu lauda şi închinarea/partea muzicală şi tehnică a taberei.

Când nu este vacanţă, avem întâlnire de tineri în fiecare vineri seara, şi dezbatem tot felul de teme interesante, şi practice. Şi cel mai fain e că nu e un monolog al unui lider, ci e ca şi un forum :D toţi îşi pot spune părerea.
În afară de asta, facem tot felul de ieşiri... mergem pe la alte biserici, de prin alte localităţi, pe la conferinţe, şi cunoaştem noi tineri :D

07/07/08 23:49

bornagain
membru

asa tare a fost ultima seara de tineret de sambata trecuta. am vorbit despre pilda celor 10 fecioare , apoi am avut un timp de inchinare.. si dupa o partty de ziua liderului nostru :).

ce jocuri aveti voi in general?

15/07/08 23:44

the_stranger
membru

Inregistat: 15/01/08
La noi încă se mai ţin înâlniri de tineri..chiar acum vreo  două săptămâni am avut una zonală,şi ne-am adunat de prin vreo 5 biserici.

Am avut un timp de laudă şi închinare,în care fiecare grup a avut timp de 2,3 cântări şi una,două poezii.

Apoi ne-am rugat,după care a urmat predica.A fost invitat un frate misionar,care a expus pe scurt unde trebuie să alerge tinerii atunci când vor să fugă de poftele tinereţii.

După,a avut o prezentare powerpoint,cu lucrarea lui din Niger,şi a urmat colecta pt fratele respectiv.(am rămas uimită când am văzut cât s-a strâns,având în vedere că eram tineri iar mulţi din ei nu lucrează şi nici nu am fost anunţaţi dinainte).

S-au jucat şi jocuri,dar eu nu am rămas deoarece era  deja târziu.

16/07/08 10:34

Site web  
bornagain
membru

:D.. legat de chestia asta " era deja tarziu"... nu stiu , insa de cele mai multe ori trece de 10 seara si noi tot n-am mai pleca acasa.. si sunt si fete care trebuie sa ajunga .. barim baietii, de ne lasi o zi intreaga la ping-pong, nici ca  mai plecam de acolo

16/07/08 12:25

fluflu
membru

momantan la noi e pauza.liderul nostru al' mai mare e ocupat cu altii, liderul de tineret lucreaza pe timpul verii si nu ajunge in oras...asa ca, avem si aici vacanta de vara.

15/08/08 22:50

for_elisse
membru

Inregistat: 27/09/08
Pe langa intalnirile noastre de marti la orele 18:00, ne mai intalnim la un timp de partasie, post si rugaciune, luni dimineata la ora 6.30. Ne intalnim, ne rugam pentru [problemele contemporane, problemele noastre personale, ale tinerilor si ale bisericii...la care si primim raspunsuri!!! Domnul asculta rugaciunile noastre! E ziditor si fain. chiar daca poate e mai greu sa ne trezim dimineata...SE MERITA DIN PLIN! va recomand! ;)

27/09/08 18:14

crisstina
membru

Inregistat: 10/03/08
for_elisse cum asa dimineata la 6:30 ... cat va rugati? m-ai apucati sa mergeti la scoala ?nimic nu poti face fara efort :)

Ultima modificare de crisstina (01/10/08 18:23)

01/10/08 18:22

for_elisse
membru

Inregistat: 27/09/08
timpul de dimineata la 6:30 se desfasoara cam asa: incepem la 6:30 cu unul din baietii care a pregatit un mic mesaj pentru noi...apoi ne rugam de fiecare data cine doreste si cat mai multi (asta in functie de cati venim...ne-am adunat si 5 si 25:D )...ne rugam pentru acel gand care l-a avut mesajul. Apoi..in a doua parte a timpului rugam  pentru problemele bisericii, problemele generale, si in a treia parte ne rugam pentru problemele personale sau bucuriile personale, victoriile, biruintele, incercarile noastre. Avem pe cineva din noi care noteaza toate problemele pe o agenda apoi le posteaza pe yahoo.groupul nostru, pentru ca toti membrii sa le citeasca si sa se roare si in timpul saptamanii. de obicei mai sunt care pleaca inainte de 7:30 pt ca trebuie sa ajunga la scoala, facultate, servici, dar in mare parte ramanem. si trminam in principiu intre 7:30 si 8... Dar e un timp fain si se merita din plin...BINECUVANTARILE au fost si sunt extraordinare!!!!
Inca o data, va recomand la toti tinerii, si toate grupurile de tineret! ;) :)

01/10/08 22:48

tamarta
membru

da...e superb un astfel de timp...in 2005 am inceput si noi..si ne intalneam intr-un parc, apoi cand se face mai frig, in magazinul cuiva de la biserica[e mare si incapem multi]...

01/10/08 22:51

fluflu
membru

va anunt cu mare placere ca de o luna-doua,intalnirile noastre de tineret sunt foarte faine.(nu stiu daca mai tineti minte dar mai demult spuneam ca ne mergem cam prost...de vreo un an,doi.in sfarsit Domnul a lucrat!!).Vin mai multi tineri acum, aproximativ intre 17-20 ceea ce e foarte fain,tinand cont ca anul trecut abia eram vreo 10.avem la inceput lauda si inchinare iar apoi studiem din biblie.este o discutie libera,in care se pun intrebari,se primesc raspunsuri , se povestesc experiente etc.
si acum o faza tare: chiar azi ne-am jucat si jocul cu 'Ghici ce nu sunt' :D

30/11/08 22:26

tamarta
membru

fluflu a scris:

Vin mai multi tineri acum, aproximativ intre 17-20 ceea ce e foarte fain

pfiu..si noi ne plangem ca suntem putini cand suntem 60-70.

Avem intalnirea cu tinerii de doua ori pe luna, duminica seara, in locul slujbei. Pastorul e unul din fostii lideri de tineret si s-a gandit ca e mai bine asa pentru noi ca sa nu mai ajugem tarziu acasa.

La noi e mai mult decat cantarem rugaciune, studiu biblic..si totusi..sunt multi care spun ca se plictisesc :( Ma doare sa-i vad asa indiferenti.
Liderii nostri fac tot ce pot, fac eforturi mari ca sa ii atraga..si..degeaba.
Vizionam filme, marturii, predici, facem scenete, pantomime, jocuri, iesiri in oras..etc. Aseara a fost un timp superb..si sper sa nu fie doar un foc de paie.
Azi ne intalnim la biserica :) ca sa nu umble tinerii pe strazi, sau cine stie pe unde. Abia astept!!
Ma bucur fluflu ca s-a schimbat ceva la noi :) Cand privesc la numarul vostru nu pot decat sa-I multumesc Lui ca noi suntem asa multi.

01/12/08 10:10

fluflu
membru

tamarta4jc a scris:

bine tamarta,dar biserica voastra are cati membri?a noastra e micuta...
si la 60-70 deja aia e o biserica,nu?e ca un program de biserica?abia apuci sa il saluti pe ala din fata sau din spate.si nu prea cred ca la discutii,daca aveti asa ceva,participa 60.cred ca nici jumate din ei...

01/12/08 11:25

tamarta
membru

peste 300 membri pe hartie, ca suntem mai multi.
avem grupe pe varste, si nici la acele intalniri nu vorbesc toti. in grupa in acre sunt eu, 18-20 ani sunt singura care vorbesc

01/12/08 11:28

crisstina
membru

tamarta4jc a scris:

fluflu a scris:

Vin mai multi tineri acum, aproximativ intre 17-20 ceea ce e foarte fain

.

noi NU ne plangem ca suntem in jur de 300-400 de tineri
La noi la intalnirile de tineret :se face o ora lauda si inchinare cu toti tineri si apoi ne impartim pe clase (la demisol) in functie de varsta ,clasele fiind pe la 14 ani(cls 8) pana pe la vreo 21-22(absolventi 2,care sunt la facultate) .Si fiecare are clasa la care merge acolo se fac lectii dupa o carticica care o primim ,mergem in misiune ,mergem in tabere .Cam asa se desfasoara o seara de tineret ....

01/12/08 11:30

tamarta
membru

si noi suntem destul de multi, dar nu vin toti. intalnirile pe grupe se fac in alte zile. intalnirile de tineret se fac cu toti tinerii

01/12/08 11:36

crisstina
membru

tamarta4jc a scris:

si noi suntem destul de multi, dar nu vin toti. intalnirile pe grupe se fac in alte zile. intalnirile de tineret se fac cu toti tinerii

SI noi avem o data pe luna cand intalnirea se face cu toti tinerii(intanirea comuna).

01/12/08 11:38

fluflu
membru

tamarta4jc a scris:

avem grupe pe varste, si nici la acele intalniri nu vorbesc toti. in grupa in acre sunt eu, 18-20 ani sunt singura care vorbesc

pai vezi?aia incercam sa zic. la noi deja cu 20 se gandesc sa ne imparta in doua grupe :rolleyes:...oricum ma indoiesc ca se va face asa.dar si la voi ar fii o idee sa va impartiti cumva sa fiti mai putini.de exemplu tinerii mai energici sa fie impreuna sa faca activitati pe gustul lor,cei mai linistiti ,sa formeze o alta grupa unde pot face studiu biblic sa ma rog...ce le-ar place lor.e mai dificil cand sunt prea multi...

01/12/08 11:43

Pagini:  1 2 3 4 ... 5    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la