|
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
mai ... daca citesti mesajul tau ... mie imi reiese ca ai avut si tu experienta cu mary ... ... m-am inselat ??? 
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
26/11/08 13:44
|
|
giany
membru
|
|
opki... m-ai dezamagit ... sa nu incerci tu asea ceva ...??? sunt la pamant ... 
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
26/11/08 13:50
|
|
Magdy
membru
 Inregistat: 09/01/07
|
|
giany a scris:
... m-ai dezamagit ... sa nu incerci tu asea ceva ...??? sunt la pamant ...  |
Ce să zic, la faza asta chiar nu-mi pare rău că te-am dezamăgit. Am eu altele ale mele.
|
|
26/11/08 13:55
|
|
giany
membru
|
|
DAAAAAAAAAAAAA>.... vreau detaliiiiiiiiii... hai no ... te rogggggg... pe un mp ...
|
|
26/11/08 13:56
|
|
giany
membru
|
|
Magdy a scris:
... Am eu altele ale mele. |
si asta ce mai e ... recunoaste si preda-te ...!!!
|
|
26/11/08 13:59
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
giany, exista Chat .
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
26/11/08 18:50
|
|
giany
membru
|
|
iriam la comentarii ... iar nu e bini??? 
|
|
26/11/08 18:51
|
|
april
admin forum
|
|
giany a scris:
iriam la comentarii ... iar nu e bini???  |
e bine daca comentezi ceva ce s-a scris la topicul asta, nu daca discuti ce vrei .
|
|
26/11/08 18:53
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Hai ca usor, usor spune tot. Insista giany! 
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
27/11/08 09:14
|
|
daniel
membru
Inregistat: 01/03/08
|
|
Larisa a scris:
Acum nu trebuie sa sarim la gatul celuilalt ca el crede una si noi alta, dar in dragoste trebuie sa ne spunem modul de gandire. Asa se rezolva conflictele inca de la gradinita! |
Unii in gradinita 'bateau' copii de la scoala 
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
29/11/08 22:28
|
|
Sarah
membru
Inregistat: 08/03/07
|
|
dodo86 a scris:
Very good point Larisa.... 100% de acord... Aceeasi experienta am avut eu cu drogurile... "Mama ce e aia marjuana?" "Maaaai... sa nu te mai aud cu astfel de intrebari!! Nu e bine si gata!!" Din pacate am aflat gresit de la persoane gresite ce e aia marjuana... Multumesc lui Hristos ca ma eliberat... God bless |
Larisa si dodo,v-ati gandit vreodata la faptul ca multe chestii pentru parintii nostri,au fost pur si simplu niste necunoscute.Daca as intreba-o pe mama acum,o multime de lucruri care noua ni se par normale,nici pronunta nu le-ar sti,dar apoi sa imi explice...ganditi-va ca lumea evolueaza cu o rapiditate,ca oricum ai fi,nu poti sa tii pasul,si cel mai usor raspuns e: sigur e ceva rau... Eu nu garantez ca voi putea sa le explic totul copiilor mei,dar ma voi stradui,si cred ca asta face fiecare parinte,pentru ca in general,parintii,ne vor binele,chiar daca nu stiu cum sa explice asta de multe ori. Eu sunt fericita ca am invatat singura multe lucruri,asta m-a ajutat sa-i inteleg pe altii,si sa invat cum sa nu fiu.
_______________________________________ Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35
|
|
30/11/08 18:56
|
|
livu2day
membru
Inregistat: 06/11/08
|
|
Tea invatat doar El sara si nu singura, cand inveti doar la El iti sta in cap toata viata ca El lucra in asa fel 
_______________________________________ Proverbele 18:2 Nebunului nu-i este de învăţătură, ci vrea să arate ce ştie el. http://iaebetel.blogspot.com/
|
|
01/12/08 00:20
|
|
Sarah
membru
Inregistat: 08/03/07
|
|
ai dreptate,insa totusi m-am exprimat corect,in sensul ca nu am inv de la parinti multe chestii,ci le-am experimentat pe propria mea piele,dar El m-a ajutat sa deosebesc binele de rau.
_______________________________________ Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35
|
|
01/12/08 16:26
|
|
livu2day
membru
Inregistat: 06/11/08
|
|
Stiu la ce te-ai referit doar am adaugat ca sa fim precisi ca vorbesti de scoala Domnului vorbesti 
_______________________________________ Proverbele 18:2 Nebunului nu-i este de învăţătură, ci vrea să arate ce ştie el. http://iaebetel.blogspot.com/
|
|
01/12/08 17:35
|
|
april
admin forum
|
|
lorre a scris:
am vazut azi la tv,la stiri ceva cam amuzant si..in fine  |
In fine, lorre, eu iti propun sa nu mai postezi orice pe forum. Pe cine crezi tu ca ajuta ceea ce ai postat ?
|
|
05/01/09 21:39
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
gabi_aron a scris:
as defini invidia ca unul dintre sentimentele care ne fac deosebiti fata de animale.  |
Numa să nu fie singurul.. 
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
17/01/09 21:40
|
|
gabi
membru
Inregistat: 14/11/06
|
|
ar fi fain sa fie altele si acesta singur nu 
_______________________________________ "... greutatea erudiţiei în definirea cuvintelor nu compensează slăbiciunea argumentului în chestiunile mai importante." Francis A. Schaeffer
|
|
17/01/09 22:01
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
Se poate gabi. Dacă ne lăsăm transformați de Dumnezeu, dacă ne lăsăm modelați de Olarul suprem, El va forma din noi un vas bun, lipsit de ciobituri și găuri. 
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
17/01/09 22:04
|
|
gabi
membru
|
|
...teoretic vorbind 
_______________________________________ "... greutatea erudiţiei în definirea cuvintelor nu compensează slăbiciunea argumentului în chestiunile mai importante." Francis A. Schaeffer
|
|
17/01/09 22:05
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
MRU a scris:
Invidia a aparut de la inceput...adu-ti aminte de Cain |
ma tot intrebam :de ce jertfa lui nu a fost primita ? [mai bine merge la nelamuriri din Biblie]
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
19/01/09 22:07
|
|
gabi
membru
|
|
pentruca aduse o jertfa banala, una care nu l-a costat mare lucru...a adus o parte din multul care-l avea, dar nu o parte speciala...pe cand Abel a adus un miel gras, fara cusur...cred ca asta a facut diferenta intre jertfe...cand jertfesti ceva tre sa fie un sacrifiuciu pentru tine, sa renunti la ceva ce tie ti-ar folosi, si sa nu renunti pentru altceva decat pentru El. ...invidia apare si atunci cand unul dintre noi este mai binecuvantat, si poate e asa pentruca jertfa lui a insemnat sacrificiu 
|
|
20/01/09 12:54
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|