|
|
|
daniel
membru
Inregistat: 01/03/08
|
|
anomis a scris:
Doar suntem crestini, nu daniel-l?  |
Buna intrebarea """"suntem crestini ? """" :P
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
10/11/08 22:10
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
Pai, sa asteptam raspunsurile. 
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
10/11/08 22:14
|
|
simona
membru
|
|
Eu sunt crestina, si ...las loc de mister.
Moama, citeam azi in ziarul local, ca unul a venit din strainatate de la munca, si a gasit familia marita. Sotia a mai nascut un copil in lipsa lui. Na, sa nu stea degeaba femeia. Si, normal ca el a ucis-o. Ii tragi-comic.
|
|
10/11/08 22:58
|
|
irlanda
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
Archangel a scris:
Nu discutam daca sa ai copil ci cand sa il ai. |
Cand vrea Domnul.
Archangel a scris:
nu daca ceri aprobarea sa ai raporturi sexuale (sau de dragoste, ma rog) cu partenerul ci cand sa ai. |
Cand ai tu chef.
Archangel a scris:
Corect. Reformulez: Un copil apare numai in urma unui raport sexual. |
Corect.Si ce-i cu asta?
anomis a scris:
Animalele se imperecheaza, draga mea. |
In primul rand nu-s draga ta.  In al doilea rand, sex sau imperechere e acelasi lucru.
anomis a scris:
Si de ce prostituatele nu ar face dragoste? Ele nu sunt femei? |
Sant femei,dar cand sant in exercitiul functiunii .devin niste obiecte care satisfac placerile unora.Nicidecum ce fac ele nu se poate numi a face dragoste.
anomis a scris:
Cred ca ai auzit de zilele 13, 14 ale lunii care sunt zilele cele mai fertile, si cand e foarte posibil sa ramai. |
Asta-i altceva.
anomis a scris:
E destul de deplasat sa consumi atata energie sa convingi deja niste convingeri. |
Daca energia consumata imi apartine, cred ca eu sant in masura sa spun daca-i deplasat sau nu.
daniel-l a scris:
Cred ca tonul pe care-l folositi ar merge mai bine la un suc intr-un bar unde e galagie multa. |
Iar se dramatizeaza...
anomis a scris:
Doar suntem crestini, nu daniel-l? |
Si se ironizeaza fara noima...
anomis a scris:
Pai, sa asteptam raspunsurile. |
Daca il astepti pe al meu,eu nu dau nici un raspuns.
Ultima modificare de irlanda (11/11/08 01:06)
|
|
11/11/08 00:05
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
irlanda a scris:
Cand vrea Domnul. |
Corect.
irlanda a scris:
Cand ai tu chef. |
Corect.
Ura. Am ajuns la un punct comun. 
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
11/11/08 11:48
|
|
simona
membru
|
|
Irlanda, incep sa realizez ca nu meriti efortul. 
|
|
11/11/08 12:16
|
|
gabi
membru
Inregistat: 14/11/06
|
|
hopa....iar dispute cu irlanda )....deja e prea personal...take it easy...serios 
_______________________________________ "... greutatea erudiţiei în definirea cuvintelor nu compensează slăbiciunea argumentului în chestiunile mai importante." Francis A. Schaeffer
|
|
11/11/08 14:45
|
|
livu2day
membru
Inregistat: 06/11/08
|
|
Interesant in primu rand, disputa e vorba daca faci copii dupa voia Domnului sau altau? Asta ce am inteles de asta. Daca conversatia despre sa face copii cand vrei tu sau voia Lui? Eu zic ca poti sa incerci pentru copii si nu se intimpla, sau invers nu incerci sa faci copi si opa suprize suprize. Multi a incercant cum vreau ei copi dar pina la urma copii sunt on binecuvintare de Domnul si nu poti sa faci dupa capul tau sau numa crezi asa.
_______________________________________ Proverbele 18:2 Nebunului nu-i este de învăţătură, ci vrea să arate ce ştie el. http://iaebetel.blogspot.com/
|
|
11/11/08 16:31
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
anomis a scris:
Irlanda, incep sa realizez ca nu meriti efortul.  |
Sa spui ca nu se merita efortul sa discuti ceva cu cineva e ceva, dar sa zici ca o persoana nu merita efortul e altceva.
Te rog sa faci diferenta intre persoane si ceea ce zic sau cred persoanele respective.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
11/11/08 19:58
|
|
simona
membru
|
|
Tocmai, april, ca fac foarte bine diferenta intre persoane si convingerile lor. Si nu cu persoana irlandei am ceva, ci cu faptul ca ia personal, si impotriva ei, orice afirmatie pe care o fac. Am incercat sa ii vorbesc frumos, si am vazut raspunsul ei. Si atunci, am zis, ca nu merita efortul de a mai raspunde. 
|
|
11/11/08 20:51
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
anomis a scris:
Si atunci, am zis, ca nu merita efortul de a mai raspunde.  |
ai zis altceva 
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
11/11/08 20:53
|
|
Sarah
membru
Inregistat: 08/03/07
|
|
april a scris:
eu stiam de 24 de ore, dar o sa ma mai interesez. |
april,si eu stiu la fel ca Sword,in fine....daca gasesti un raspuns,spune-ne si noua,te rog..sa stim corect 
_______________________________________ Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35
|
|
11/11/08 20:56
|
|
simona
membru
|
|
Pai, nu, nu merita efortul de a-i raspunde provocarilor. Eu i-am raspuns felului ei de a fi, din cadrul acestui subiect. Si, sincer? Daca mai are ceva de adaugat, as ruga-o sa nu o mai faca. O scutesc de acest efort. Chiar nu ma mai intereseaza ce are de zis. 
Ma tem ca unele persoane de pe forum, vad acest loc ca un camp de bataie intre noi, crestinii, decat intr-un loc de schimbare a opiniilor, un loc pasnic, si in care respectul si dragostea sa fie modul in care ne impartasim parerile. Nu, tot mai pregnant unii aduc jigniri si ofense, doar pentru ca altii au curajul sa expuna o parere diferita. Eu, personal am incercat sa imi rectific comportamentul. Si chiar cred ca am reusit. Dar... Nu mai am nimic de zis. Si nici nu sunt dezamagita de irlanda, sau de oricine altcineva. Am invatat ca oamenii te dezamagesc mai mereu... Asa ca... O dezamagire in plus. 
|
|
11/11/08 21:10
|
|
Andreea
membru
Inregistat: 16/08/06
|
|
Anomis,nu văd ce e aşa de complicat în a recunoşte că ai folosit o frază prea dură.Atâta tot! 
_______________________________________ His grace is enough!
|
|
11/11/08 21:20
|
|
Magdy
membru
 Inregistat: 09/01/07
|
|
E, las' că şi alţii au folosit! Şi n-a murit nime'!
|
|
11/11/08 21:29
|
|
irlanda
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
anomis a scris:
Irlanda, incep sa realizez ca nu meriti efortul. |
Destul de tarziu ai realizat. Nu te contrazic,asa-i ,prea putine merit. In general, binele pe care l-am primit sau care mi s-a facut,a fost fara vreun merit al meu. Dar nu dspre asta era vorba,asa-i? Stiu ca-ti place sa "complimentezi" oamenii,dar totusi,incearca sa te rezumi si sa te limitezi la subiectul discutiei,fara a te lega de interlocutor. Asa-i frumos.
april a scris:
ai zis altceva |
Stie bine lucrul asta.
anomis a scris:
Daca mai are ceva de adaugat, as ruga-o sa nu o mai faca. |
Ma tem ca n-am sa tin cont de rugamintea ta.
anomis a scris:
O scutesc de acest efort. Chiar nu ma mai intereseaza ce are de zis. |
Pentru mine nu-i nici un efort ,si daca am scris, ce am scris, n-am facut-o ca te-ar fi interesat sau nu pe tine.
Magdy a scris:
E, las' că şi alţii au folosit! Şi n-a murit nime'! |
Deci, n-o sa mor nici eu.
gabi_aron a scris:
iar dispute cu irlanda |
Iar... Pentru ca linistea,pacea,dragostea si respectul sa salasluiasca pe acest forum,ma voi retrage pentru un timp.
|
|
12/11/08 00:45
|
|
feedback
Moderator
Inregistat: 28/04/08
|
|
ma'nervati cu nervii
fetele, cucuietele, daca stiti ca uneori nu sinteti de'acord asupra unei idei, n'o mai lungiti. disensiuni ati mai avut, au mai fost si vor mai fi, dar nu este posibil ca la fiecare discutie unii s'arunce cu acuze (de la particular la general) fara niciun temei, iar altii sa se supere (din cauza unuia pe toti) si sa plece. ca nici o situatie, nici alta, nu ajuta. pe nimeni si la nimic.
|
|
12/11/08 01:12
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
Cand anomis a zis ca irlanda nu merita efortul s-a referit la dialog si nu la persoana.
V-as ruga sa nu mai fiti pentru unii muma pentru altii ciuma. 
|
|
12/11/08 09:32
|
|
lara
membru
 Inregistat: 03/12/06
|
|
+Archangel+ a scris:
Cand anomis a zis ca irlanda nu merita efortul s-a referit la dialog si nu la persoana.
V-as ruga sa nu mai fiti pentru unii muma pentru altii ciuma.  |
anomis a scris:
Irlanda, incep sa realizez ca nu meriti efortul.  |
Ultima modificare de lara (12/11/08 10:16)
_______________________________________ Nu este nebun cel care da ceea ce nu poate tinea pentru a castiga ce niciodata nu pierde.- Jim Elliot
|
|
12/11/08 10:13
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
Efortul de a dialoga. Daca se poate numi dialog.
|
|
12/11/08 10:22
|
|
feedback
Moderator
Inregistat: 28/04/08
|
|
+Archangel+ a scris:
V-as ruga sa nu mai fiti pentru unii muma pentru altii ciuma.  |
aaaa, deci daca hora sa mareste, sa horim atunci 
ia da tu exemplu' concret, de mine si/sau de altcineva, care e pt unii "muma" si pt altii "ciuma". cu trimitere la topicu' in cauza si cu sublinierea mesajelor din care iti rezulta asta. ca de'acuzatii d'astea picate din luna, de'aluzii, subterfugii, ofuscari, bosumflari si altele de genu', io mi's un pic satula.
daca aveti a va plange de ceva, sau de cineva, spuneti'i clar pe nume, si aratati clar contextu' si mesaju'.
|
|
12/11/08 11:48
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|