|
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
S-au referit la o singura replica ce poate fi inteleasa in mai multe feluri dar au luat ce inteles li s-a parut ca ar fi cel corect fara sa mai intrebe care a fost intentia celui care a emis acea replica.
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
12/11/08 12:29
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
Am incercat sa port un dialog decent cu irlanda. Chiar am incercat sa ii inteleg felul de a fi. Si, chiar nu cred ca am jignit-o. I-am scris un mesaj, aici, la comentarii, in care ii ziceam ca inteleg unde s-a ivit neintelegerea. Si chiar credeam ca lucrurile se vor rezolva. Dar, ea, irlanda, a ales sa imi mai "dea" una, asa, pentru ca am incercat sa fiu ok.[ Si daca o sa urmariti firul povestii, poate ajungeti la concluzia asta. ] Si chiar m-am simtit foarte aiurea, pentru ca intentiile mele au fost prost intelese. Dar, presupun ca nu ati citit tot, in paginile anterioare.[In timp ce scriu, imi dau seama ca ceea ce fac acum, e inutil... Probabil simt ca aveti nevoie sa intelegeti, voi cei care i-ati luat apararea, ca eu nu simt decat o rautate crancena in replicile ei. Si daca am meritat sa imi vbeasca asa, ok, accept, dar daca nu am meritat, de ce o face? ]
Cand am gresit, si am stiut ca am gresit, mi-am cerut scuze. Si nu am facut-o doar asa, ca sa fie. Cand imi cer iertare, o fac cu toata inima. Indiferent cine ar fi, pentru ca nu imi plac lucrurile facute de forma. Dar de data asta, nu am gresit, pentru ca doar i-am zis ca nu merita. Nu merita un nou dialog, pentru ca oricum intelege ce vrea. Ce ar fi trebuit sa fac? Sa ii dau in cap cu tot ce zicea doar de dragul de a ma certa? Nu sunt genul ala de crestin.
Va rog sa nu mai discutati despre subiectul asta. Nu am ce explicatii sa dau, si nici scuze nu consider ca datorez. Daca irlanda are ceva sa imi zica, sa o faca in privat.
Ultima modificare de anomis (12/11/08 13:29)
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
12/11/08 13:28
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
+Archangel+ a scris:
S-au referit la o singura replica ce poate fi inteleasa in mai multe feluri dar au luat ce inteles li s-a parut ca ar fi cel corect fara sa mai intrebe care a fost intentia celui care a emis acea replica. |
Am vrut sa o fac atenta la exprimare. Replica aia putea fi inteleasa exact asa cum era scrisa, si anume referitor la persoana.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
12/11/08 15:43
|
|
Andreea
membru
Inregistat: 16/08/06
|
|
daniel-l a scris:
@ Andreea nu stiu de ce crezi tu ca a fost dura anomis , daca citesti ultimele pagini vei vedea ca asa se vorbeste si daca vrei sa fie putin mai 'linistită' discutia de fapt |
Daniel,nu am făcut altceva decât să îi spun lui anomis că nu e aşa greu să recunoască faptul că s-a exprimat prea dur.Sincer,când ajungi să spui unei persoane "nu meriti efortul" eu cred că îi spui ceva de genul "hai dispari..mă cam enervezi".Înţelegi? Nu spun că sunt de acuma 100% de acord cu tot ce spune irlanda,dar ea măcar nu spune "hai că nu meriţi efortul." (punct) 
_______________________________________ His grace is enough!
|
|
13/11/08 17:57
|
|
livu2day
membru
Inregistat: 06/11/08
|
|
Cred ca cel mai naspa e ca irlanda sa simtit ne-vruta (daca e cuvint) si cred ca crede ca a fost atacata de multi. Nu trebuie sa supere pentru lucruri de astea, caci suntem madularere Lui Isus Hristos si trebuie sa functionam impreuna cu pace si dragoste.
_______________________________________ Proverbele 18:2 Nebunului nu-i este de învăţătură, ci vrea să arate ce ştie el. http://iaebetel.blogspot.com/
|
|
13/11/08 18:18
|
|
Magdy
membru
 Inregistat: 09/01/07
|
|
Daniele, te mănâncă ceafa!? :p
Apăi abia se calmase spiritele şi te găsişi să le agiţi din nou? :p:p
|
|
13/11/08 18:22
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
Nu vroiam sa fac asta, dar acum chiar o sa o fac. Pentru ca nu sunt chiar atat de nesimtita sa nu imi dau seama ce sentimente aveti fata de mine, de fapt.
E ok sa nu ma doriti aici. Dar nu dramatizati ce e nu e de dramatizat. Pentru ca am vazut pozitia voastra fata de mine, si pentru ca consider ca prezenta mea, nu numai ca e de prisos, dar mai si incomodeaza,... O sa mai raresc vizitele mele.
Domnul sa va dea intelepciune.
Va multumesc pt tot. Si pentru comentarii, si pt acuzari, si pt tot. O seara buna.
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
13/11/08 18:31
|
|
Magdy
membru
|
|
anomis a scris:
...E ok sa nu ma doriti aici. Dar nu dramatizati ce e nu e de dramatizat. Pentru ca am vazut pozitia voastra fata de mine, si pentru ca consider ca prezenta mea, nu numai ca e de prisos, dar mai si incomodeaza,... O sa mai raresc vizitele mele. ... |
ANOMISOOOOOOOOOOOOOO, ce-i asta, fată!? Chiar nu m-aşteptam să faci asta!
Apăi, eu dacă aş ştii că nu mă suportă careva, numa' de afurisită ce sunt , aş sta pe capul acelei persoane! 
Terminaţi cu prostiile, fetelor, şi 'napoi pe baricade cu voi, că vă fugăresc cu făcăleţul pe forum de nu vă vedeţi!! :p
|
|
13/11/08 18:35
|
|
UnderZero
membru
Inregistat: 19/04/08
|
|
Daca ai nevoie de ajutor, oricand, Magdy ...SERIOS! 
Ultima modificare de UnderZero (13/11/08 18:40)
|
|
13/11/08 18:40
|
|
april
admin forum
|
|
Eu chiar nu va inteleg . Parca sunteti copii, of.
In loc sa va impacati plecati. Sa nu mai zic de jucarii, ca am deranjat pe cineva deja cu expresia asta.
NU exista persoane care sa nu fie dorite aici ! Asta o data pt totdeauna .
Asa ca lasati mania, parasiti iutimea, nu va suparati ca supararea duce numai la rau .
Magdy, ai nevoie de ajutor ?
|
|
13/11/08 18:42
|
|
Magdy
membru
|
|
Under şi april, haideţi să-l ciufulim pe daniel! Aide sufletul tău, daniele! :p
|
|
13/11/08 18:48
|
|
april
admin forum
|
|
Magdy a scris:
Under şi april, haideţi să-l ciufulim pe daniel! Aide sufletul tău, daniele! :p |
Eu credeam ca pe irlanda si anomis .
|
|
13/11/08 18:50
|
|
gabi
membru
Inregistat: 14/11/06
|
|
irlanda a scris:
Iar... Pentru ca linistea,pacea,dragostea si respectul sa salasluiasca pe acest forum,ma voi retrage pentru un timp. |
nu cred ca asta era solutia...da...stiu ce urmeaza...rugaminti de revenire si subiecte de chemare inapoi "irlanda ne e dor de tineeeee"...."irlanda vino inapoi" ....of doamne hai sa ne retragem toti pentruca avem dispute ..asta suna si pentru anomis care cica rareste vizitele.
si pentru admini, moderatori si gasca lor: daca lasati acele spuse a lui anomis doar ca parte dintr-o disputa personala probabil ca spiritele se calmau si nu se lasa cu suparari si retrageri, ce e gresit sa consideri ca nu merita sa depui un efort pentru cineva?...fie ca e vorba de persoana sau discutie, ce e atat de grav?...uneori unii in ravna lor intervin si acolo unde nu e cazul, si in loc sa se faca un bine se ingruneaza situatia...tragic, nu? 
_______________________________________ "... greutatea erudiţiei în definirea cuvintelor nu compensează slăbiciunea argumentului în chestiunile mai importante." Francis A. Schaeffer
|
|
13/11/08 21:59
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
Bravo gabi! 
Gagicilor, cred ca sunteti multumite de realizarile voastre. Sa va urez s-o tineti tot asa?
Ultima modificare de +Archangel+ (13/11/08 22:34)
|
|
13/11/08 22:22
|
|
gabi
membru
|
|
mda...si eu de-abia m-am abtinut sa nu le aplaud
_______________________________________ "... greutatea erudiţiei în definirea cuvintelor nu compensează slăbiciunea argumentului în chestiunile mai importante." Francis A. Schaeffer
|
|
13/11/08 22:38
|
|
Magdy
membru
|
|
+Archangel+ a scris:
Gagicilor, cred ca sunteti multumite de realizarile voastre. |
Văleeuuu, da' ne bagi pe toate în aceeaşi oală!? :0
[Urât cuvânt, archule! :P ]
Ultima modificare de Magdy (13/11/08 22:39)
|
|
13/11/08 22:39
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
E nu pe toate. Cat sa fac de o supica. 
Alt cuvant imi vine greu pe limba in acest context.
|
|
13/11/08 22:42
|
|
feedback
Moderator
Inregistat: 28/04/08
|
|
gabi_aron a scris:
si pentru admini, moderatori si gasca lor: daca lasati acele spuse a lui anomis doar ca parte dintr-o disputa personala... |
cum sa nu. daca nu se intervenea presupun ca aveai un alt mesaj "pt admini, moderatori si gasca lor" (apropo, care'i gasca?), in care ai fi spus ca nu se intervine in "dispute personale" si nu reactionam cand unii jignesc pe altii.
gabi_aron a scris:
probabil ca spiritele se calmau si nu se lasa cu suparari si retrageri, |
daca se admitea din start ca intentia mesajului (fie referit la idee sau la persoana) era vadit rautacios, de umilire, dezapreciere, ridiculizare a interlocutorului, nu probabil, ci sigur nu se lasa cu suparari si retrageri.
gabi_aron a scris:
...uneori unii in ravna lor intervin si acolo unde nu e cazul, si in loc sa se faca un bine se ingruneaza situatia...tragic, nu?  |
nu'i nici o tragedie. si problema nu e ca se intervine acolo unde se considera necesar. problemele sint altele.
+Archangel+ a scris:
Gagicilor, cred ca sunteti multumite de realizarile voastre. Sa va urez s-o tineti tot asa? |
de la dex citire:
GAGÍ//C ~că (~ci, ~ce) m. şi f. pop. Persoană care întreţine relaţii de dragoste nelegitime cu o altă persoană de sex opus; amant; ibovnic. /<ţig. gaği
deci... cui te adresezi? 
Ultima modificare de feedback (13/11/08 22:57)
|
|
13/11/08 22:45
|
|
gabi
membru
|
|
feedback a scris:
cum sa nu. daca nu se intervenea presupun ca aveai un alt mesaj "pt admini, moderatori si gasca lor" (apropo, care'i gasca?), in care ai fi spus ca nu se intervine in "dispute personale" si nu reactionam cand unii jignesc pe altii. |
aa...foarte gresit...am avut n dispute cu irlanda...si mereu le-am scos la capat fara plecari din forum si independent de actiunile moderatorilor, si cei care au mai avut dispute cu ea stiu bine asta...jignire?...nici vorba, pur si simplu o concluzie...daca eu trag concluzia ca nu mai are rost sa ma obosesc sa-ti explic ceva te-am jignit?...mai cata sensibilitate
feed a scris:
daca se admitea din start ca intentia mesajului (fie referit la idee sau la persoana) era de vadit rautacios, de umilire, dezapreciere, ridiculizare a interlocutorului, nu probabil, ci sigur nu se lasa cu suparari si retrageri. |
probabil nici irlanda si niic anomis nu s-au gandit la atatea substraturi cate ai enumerat aici, dar ma rog...ca si moderatori daca nu gasim substraturile le inventam ...si cred ca ar fi cazul sa va mai bazati si pe incredere...si daca autorul spuselor a zis ca ati apreciat gresit vorbele sale dece mama lor de vorbe le tot intoarceti pe toate partile si incercati sa scoateti din lapte petrol?
feed a scris:
nu'i nici o tragedie. si problema nu e ca se intervine acolo unde se considera necesar. problemele sint altele. |
sigur...nu ma asteptam sa mi se dea dreptate din aprtea vre-unui moderator, dar ce sa zic....faceti o cercetare si vedeti cu ce urmari s-au stins conflictele fara interventia moderatorilor si cu ce urmari s-au stins conflictele cu interventia moderatorilor....in rest...no ofence...mai ales feed care mi se pare cea mai competenta dintre moderatori 
|
|
13/11/08 22:58
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
Gagicilor. 
gabi a scris:
ca si moderatori daca nu gasim substraturile le inventam |
Acuma intelegi ca nu degeaba l-a pus Dumnezeu pe barbat sa fie capul familiei. 
Ultima modificare de +Archangel+ (13/11/08 23:03)
|
|
13/11/08 22:59
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|