TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Principii crestine, etica, morala/COMENTARII Moderat de april, feedback  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 ... 32
april
admin forum

Inregistat: 15/10/05

gabi_aron a scris:

si pentru admini, moderatori si gasca lor: daca lasati acele spuse a lui anomis doar ca parte dintr-o disputa personala probabil ca spiritele se calmau si nu se lasa cu suparari si retrageri, ce e gresit sa consideri ca nu merita sa depui un efort pentru cineva?...fie ca e vorba de persoana sau discutie, ce e atat de grav?...uneori unii in ravna lor intervin si acolo unde nu e cazul, si in loc sa se faca un bine se ingruneaza situatia...tragic, nu? :)

dupa parerea ta cand ar trebui sa intervina sau nu un moderator ? uneori nu e bine ca nu intervine, alteori iar nu e bine ca intervine, apoi daca intervine nu a intervenit cum trebuie etc si etc.

disputele personale ar trebui sa fie in alta parte, nu aici. n-au decat sa se jigneacsa unde vor, dar daca o fac aici atunci este si treaba noastra .

si una este sa ataci ce spune cineva, si altceva este sa ataci ( prin ce spui, intentionat sau nu ) persoana . eu atat am vrut sa scot in evidenta . putea fi doar e greseala de exprimare, dar cu anumite cuvinte ar trebui sa fim mai atenti. am patit-o si eu de multe ori si sper sa fiu mai atenta pe viitor.

incheiem discutia ?

13/11/08 23:02

+Archangel+
Moderator

Inregistat: 05/07/06
Cu ce ma ameninti, under? Imi trimiti vreo felicitare cu antrax de pe tanarcrestin? :D

Ultima modificare de +Archangel+ (13/11/08 23:05)

13/11/08 23:04

gabi
membru

Inregistat: 14/11/06

april a scris:

dupa parerea ta cand ar trebui sa intervina sau nu un moderator ? uneori nu e bine ca nu intervine, alteori iar nu e bine ca intervine, apoi daca intervine nu a intervenit cum trebuie etc si etc.

mi se pare ceva normal sa fac asta pentruca uneori nu se intervine iar alteori se intervine prost...dar astea sunt exceptii...sau cu degetele incucisate la spate as putea zice ca nu se intampla pe forumul acesta, poate asa dau satisfactie "liderilor" :)

april a scris:

n-au decat sa se jigneacsa unde vor, dar daca o fac aici atunci este si treaba noastra .

urat...sa inteleg ca nu te intereseaza relatiile adevarate intre useri ci doar sa-ti fie curat forumul?...ciudat

13/11/08 23:08

Site web  
UnderZero
membru

Inregistat: 19/04/08
Archie, am scris la chat ca dupa aia primesc ban :D. Sau poate pt ca esti moderator scap? :D

13/11/08 23:11

gabi
membru

arch si tu esti moderator? :D ...ia'uzi :))

13/11/08 23:12

Site web  
april
admin forum

gabi_aron a scris:

urat...sa inteleg ca nu te intereseaza relatiile adevarate intre useri ci doar sa-ti fie curat forumul?...ciudat

urat ca intelegi gresit. tu ai zis ca este disputa lor personala si sa nu ne bagam. eu ti-am spus ca daca este aici, atunci nu este doar disputa lor personala ci si treaba noastra. in sensul asta nu conteaza ce fac in afara forumului, si nu ca nu mi-ar /ne-ar pasa .

in alta ordine de idei sa semnalizezi de cat ori ti se pare sa nu s-a intervenit si ca s-a intervenit gresit, pt ca nu e nimeni perfect.

13/11/08 23:14

gabi
membru

ok...o sa ma straduiesc sa inteleg corect....si-n aceasi ordine de idei cred ca se observa ca semnalizez de fiecare data cand mi se pare incorect....desi niciodata nu am scapat fara "palme" dupa semnalizari nu o sa incetez :D ...o sa ma aveti pe cap cat timp voi fi membru activ al acestui forum :)

13/11/08 23:16

Site web  
UnderZero
membru

Se pare ca si gabi_aron vrea ceva amenintari :D Ai face bine sa ramai activ ;).
Offff, copii ce suntem! Suntem diferiti, deci avem opinii si reactii dferite! Toti vrem sa fie bine, nu? Asta e important! Daca aici nu ne intelegem de nici o culoare, apai Acolo Sus?

Ultima modificare de UnderZero (13/11/08 23:19)

13/11/08 23:17

april
admin forum

gabi_aron a scris:

ok...o sa ma straduiesc sa inteleg corect....si-n aceasi ordine de idei cred ca se observa ca semnalizez de fiecare data cand mi se pare incorect....desi niciodata nu am scapat fara "palme" dupa semnalizari nu o sa incetez :D ...o sa ma aveti pe cap cat timp voi fi membru activ al acestui forum :)

cine ti-a dat palme ? gasca moderatorilor ;) ?

nu e nici o problema sa intrebi cand nu intelegi ceva. e mai bine decat sa ramai cu nu stiu ce impresie.

13/11/08 23:18

gabi
membru

nu gasca moderatorilor.....ci adminii, moderatorii si gasca lor :))
da...probabil ca nu e nicio problema sa intrebi, faza e ca eu nu intreb..ci zic direct ce am de zis :)

Ultima modificare de gabi_aron (13/11/08 23:21)

13/11/08 23:21

Site web  
feedback
Moderator

Inregistat: 28/04/08

gabi_aron a scris:

aa...foarte gresit...am avut n dispute cu irlanda...si mereu le-am scos la capat fara plecari din forum

exact. asta'i miezu'. si tu, si anomis, si +Archangel+, si toti stim stilul irlandei. si eu am avut dispute cu ea, dar am inteles ca asta e felul ei de a scrie. dupa acest stil nu se ascunde nici rautatate, nici viclenie, nici ipocrizie. are ideile ei si si le apara asa cum stie ea.
din moment ce si eu, si tu si altii stim asta, nu'nteleg de ce se continua un dialog cu o persoana, pe un anumit subiect, atunci cand stii din start ca nu are un bun sfarsit.
daca ai vreun raspuns, spune'l :D

gabi_aron a scris:

...ca si moderatori daca nu gasim substraturile le inventam :)

chiar vrei o analiza "pe text"? o pot face, mesajele sint aici, nu sint inventate.

gabi_aron a scris:

...si cred ca ar fi cazul sa va mai bazati si pe incredere...si daca autorul spuselor a zis ca ati apreciat gresit vorbele sale dece mama lor de vorbe le tot intoarceti pe toate partile si incercati sa scoateti din lapte petrol?

da, am toata increderea ca mesajul a fost spus cu rautate, si de aceea i s'a atras atentia.
deci, daca eu am un moment de furie, si'mi "scapa" o replica dura si te reduc la zero, si sint atentionata, nu'ncep sa spun ca de fapt voiam sa'mi declar iubirea si simpatia, dar mi'a iesit mesaju' distorsionat.
imi asum ceea ce am simtit, ceea ce am spus, si gata.

gabi_aron a scris:

sigur...nu ma asteptam sa mi se dea dreptate din aprtea vre-unui moderator, dar ce sa zic....faceti o cercetare si vedeti cu ce urmari s-au stins conflictele fara interventia moderatorilor si cu ce urmari s-au stins conflictele cu interventia moderatorilor....

deci... moarte moderatorilor? :D stii cum e? diferenta dintre useri si moderatori e ca si diferenta dintre copii/parinti, elevi/profesori, tineri/batrani, etc.
mai intotdeauna primii au impresia ca ceilalti le vor raul, si ca exista pe lume doar sa le faca viata amara :D  insa in realitate nu este asa, si nu de aceea exista moderatorii, parintii, profesorii, batranii, etc.
si... nici unii, nici altii nu ar exista fara ceilalti. ;)

gabi_aron a scris:

....in rest...no ofence...mai ales feed care mi se pare cea mai competenta dintre moderatori :D

:D nicio problema, putem discuta orice. multumesc :D

+Archangel+ a scris:

Gagicilor. :D

aoleo :D daca citeste cineva definitia, si p'orma raspunsul tau... :D

13/11/08 23:23

UnderZero
membru

Exact! Eu as zice sa corectezi imediat semnele de punctuatie, gabi_aron :))
PS: fid, in ordinea"periculoasa" am citit eu :rolleyes:

Ultima modificare de UnderZero (13/11/08 23:24)

13/11/08 23:23

april
admin forum

gabi_aron a scris:

nu gasca moderatorilor.....ci adminii, moderatorii si gasca lor :))
da...probabil ca nu e nicio problema sa intrebi, faza e ca eu nu intreb..ci zic direct ce am de zis :)

eu ti-am dat peste nas ca ai semnalizat ? nu cred. ceilalti admini nici atat.

dimpotriva, eu am tot scris sa semnalizati, pt ca nu am mereu timp sa studiez tot ce scrieti si-mi pot scapa anumite lucruri.

problema e ca uneori zici mai multe decat sunt .

13/11/08 23:24

shoricel
membru

Inregistat: 04/01/08

feedback a scris:

fetele, cucuietele, daca stiti ca uneori nu sinteti de'acord asupra unei idei, n'o mai lungiti.

in sfarsit cineva care gandeste ca mine :D

irlanda a scris:

Pentru ca linistea,pacea,dragostea si respectul sa salasluiasca pe acest forum,ma voi retrage pentru un timp.

anomis a scris:

E ok sa nu ma doriti aici. Dar nu dramatizati ce e nu e de dramatizat. Pentru ca am vazut pozitia voastra fata de mine, si pentru ca consider ca prezenta mea, nu numai ca e de prisos, dar mai si incomodeaza,... O sa mai raresc vizitele mele.

ooh God... :rolleyes: incep sa cred ca e o epidemie pe forum!!

anomis a scris:

Nu vroiam sa fac asta, dar acum chiar o sa o fac. Pentru ca nu sunt chiar atat de nesimtita sa nu imi dau seama ce sentimente aveti fata de mine, de fapt.

rezultatul ambitiei de a nu renunta la un rezultat cand nu impartasesti aceleasi convingeri cu interlocutorul...  :|

13/11/08 23:27

gabi
membru

feedback a scris:

exact. asta'i miezu'. si tu, si anomis, si +Archangel+, si toti stim stilul irlandei. si eu am avut dispute cu ea, dar am inteles ca asta e felul ei de a scrie. dupa acest stil nu se ascunde nici rautatate, nici viclenie, nici ipocrizie. are ideile ei si si le apara asa cum stie ea.
din moment ce si eu, si tu si altii stim asta, nu'nteleg de ce se continua un dialog cu o persoana, pe un anumit subiect, atunci cand stii din start ca nu are un bun sfarsit.
daca ai vreun raspuns, spune'l :D

pai pentruca asta inseamna forumul, fiecare isi sustine ideea si pentur unul care citeste e important sa vada acoperirea fiecaruia...si astfel va alege ce e bine...chiar daca nuu se ajunge la un consens cititorul poate selecta ideea care e cea mai fondata, si atunci dece sa tac?

feed a scris:

deci... moarte moderatorilor? :D stii cum e? diferenta dintre useri si moderatori e ca si diferenta dintre copii/parinti, elevi/profesori, tineri/batrani, etc.
mai intotdeauna primii au impresia ca ceilalti le vor raul, si ca exista pe lume doar sa le faca viata amara :D  insa in realitate nu este asa, si nu de aceea exista moderatorii, parintii, profesorii, batranii, etc.
si... nici unii, nici altii nu ar exista fara ceilalti. ;)

vezi....asta e o mare problema...moderatorii se cred parintii discutiilor....wow...nu-i asa ca-i tare sa controlam totul?...suuper tare...doar ca pentru asta ai nevoie de competenta, sa sti cand sa intervi sau cand sa taci, de multe ori au intervenit aiurea moderatori in discutii(si vorbesc acum doar de discutiile la care aprticipam si eu)...ca sa fi profesor trebuie sa ai o pregatire, si un parinte e mai matur, mai trecut prin viata decat copiii, dar la moderator ce e de zis?...cu ce e mai presus ca si valoare decat un user?...nu cred ca moderator= profesor, parinte, etc. mai degraba moderator=user+organizator

april a scris:

eu ti-am dat peste nas ca ai semnalizat ? nu cred. ceilalti admini nici atat.

dimpotriva, eu am tot scris sa semnalizati, pt ca nu am mereu timp sa studiez tot ce scrieti si-mi pot scapa anumite lucruri.

problema e ca uneori zici mai multe decat sunt .

eh..cu adminii am avut probleme inca de prin anul 2006 :) ...pai zic mai multe decat sunt din privinta ta, din privinta mea zic doar ce trebuie :D

Ultima modificare de gabi_aron (13/11/08 23:42)

13/11/08 23:33

Site web  
+Archangel+
Moderator

april a scris:

nu e nici o problema sa intrebi cand nu intelegi ceva. e mai bine decat sa ramai cu nu stiu ce impresie.

Uite un sfat demn de retinut... de toata lumea.

feed a scris:

chiar vrei o analiza "pe text"? o pot face, mesajele sint aici, nu sint inventate.

Mesajele nu, interpretarile da.

feed a scris:

imi asum ceea ce am simtit, ceea ce am spus, si gata.

Pai asuma-ti ceea ce ai spus tu nu altul.

13/11/08 23:42

feedback
Moderator

gabi_aron a scris:

pai pentruca asta inseamna forumul, fiecare isi sustine ideea si pentur unul care citeste e important sa vada acoperirea fiecaruia...si astfel va alege ce e bine...chiar daca nuu se ajunge la un consens cititorul poate selecta ideea care e cea mai fondata, si atunci dece sa tac?

si atunci, de ce sa jignesti? calcand pe altii nu sintem mai inalti...

gabi_aron a scris:

vezi....asta e o mare problema...moderatorii se cred parintii discutiilor....wow...

ori n'ai inteles ideea mea, ori ai extrapolat'o voluntar, dandu'i un cu totul alt sens.

gabi_aron a scris:

nu-i asa ca-i tare sa controlam totul?...suuper tare...doar ca pentru asta ai nevoie de competenta, sa sti cand sa intervi sau cand sa taci, de multe ori au intervenit aiurea moderatori in discutii(si vorbesc acum doar de discutiile la care aprticipam si eu)...ca sa fi profesor trebuie sa ai o pregatire, si un parinte e mai matur, mai trecut prin viata decat copiii, dar la moderator ce e de zis?...cu ce e mai presus ca si valoare decat un user?...nu cred ca moderator= profesor, parinte, etc. mai degraba moderator=user+organizator

cine spune ca un moderator "controleaza totul", sau, pe ce te bazezi cand spui asta, sau, cum ar fi posibil asta? daca ar putea'o face, fii sigur ca ar face'o astfel incat sa nu fie discutii/certuri.
nu am spus moderatori= profesori= parinti, ci subliniam diferentele dintre unii si altii, in raport cu userii, elevii, copiii. pt ca intotdeauna vor exista useri care se vor plange de moderatori, copii care se plang de parinti, elevi care se plang de profesori, ca tinerii nu's intelesi de batrani, etc etc.
dar nici unii, nici altii, nu pot fi eliminati.

deci... la'nghesuiala si la buna invoiala :D

+Archangel+ a scris:

e ceva ce nu mi'am asumat?

Ultima modificare de feedback (13/11/08 23:59)

13/11/08 23:55

gabi
membru

feed...hai sa-ti spun dece am folosi "controlam totul" si dece nu mi-a placut deloc exemplul cu profesorii/parintii, am mai sugerat-o si-n mesajele anterioare dar o repet pentru a fi inteles....mi sa intamplat de multe ori sa discut pe subiecte oarecare si sa am anumite dispute si ,chair daca era o chesie doar de diversitate nu un razboi intre noi, au intervenit unii moderatori foarte vitejeste si foarte pe langa...si dece?...pentruca sub numele meu e scris "moderator"...vrajeala...cum poti interveni acolo unde nu ai nici o treaba cu subiectul, esti neimplicat si vezi totul doar de suprafata?...prin moderator eu vad un om care in primul rand participa la discutii, si nu pot avea respect pentru moderatori care vorbesc doar la chat si la pozele noastre si apoi vin sa-ti atraga atentia ca jignesti (jignirea e un termen relativ), intreci masura cu glumele, incingi spirite si etc.
no...cam asta e ce am eu de zis despre moderatori...adica o mica parte din tot :)) ...oricum...nu sunt toti in aceeasi oala...dar fara suparare...sunt si oameni incompetenti (in acest domeniu) in "conducere"

14/11/08 00:09

Site web  
livu2day
membru

Inregistat: 06/11/08
Nu va mai atacati va rog sau puneti pe oameni la zid, trebuie sa iertam si dupa ne-intelegeri suntem mai lipiti si hugs ca crestini :(
Serios fiti la credinta, iertare, impacare ca copii si maturii la minte :D
Cine are ID de mess bagati pe Anomis si Irlanda la o grupare de dragoste si pace, nu ne putem lasa cu spatele la ne-intelegeri. Findca trebuie iuberie ca Isus a dat viata pentru noi si daca El a vazut ceva special in noi trebuie sa gasim dragostea fata de unu si altu.
Domnul sa ne ajute si ne binecuvinteaza.

14/11/08 01:15

april
admin forum

gabi_aron a scris:

eh..cu adminii am avut probleme inca de prin anul 2006 :) ...pai zic mai multe decat sunt din privinta ta, din privinta mea zic doar ce trebuie :D

in 2006 nu eram eu admin, si nu prea cred ca ai avut probleme cu m3diator si/sau cu webdev.

Un moderator trebuie sa modereze , sa medieze etc. este treaba lui sa intervina. Ca uneori nu a facut-o asa cum ai vrut tu este alta treaba. Iar faptul ca scrie sub numele lui "moderator" ar trebui sa te faca sa-i respecti pozitia, chiar daca pe el ca pers nu il respecti. Are o autoritate mai mare decat un simplu user, si si-au meritat autoritatea respectiva, indiferent de parerea ta.

Si bine ca recunosti ca in privinta mea zici si ce nu trebuie ;) .

14/11/08 06:34

+Archangel+
Moderator

feedback a scris:

+Archangel+ a scris:

e ceva ce nu mi'am asumat?

Poate nu a fost destul de clara exprimarea mea. Nu am zis ca nu ti-ai asumat ceea ce ai spus tu ci ca ti-ai asumat si ce a spus anomis din moment ce ai pus interpretarea "corecta" pe masa.

14/11/08 08:56

gabi
membru

april a scris:

Iar faptul ca scrie sub numele lui "moderator" ar trebui sa te faca sa-i respecti pozitia, chiar daca pe el ca pers nu il respecti. Are o autoritate mai mare decat un simplu user, si si-au meritat autoritatea respectiva, indiferent de parerea ta.

autoritatea nu implica automat respect..."respecta-ma ca am functie!!...daca nu, o iei pe coaja"...asta e un concept comunist...TRAIASCA PCR :)...respectul trebuie castigat, si nu pot fi acuzat ca nu respect pe cineva deoarece e o chestie personala, poate pentru mine inca nu si-a castigat respectul. conditiile in care au fost numiti unii moderatori nu le cunosc....si nici nu sunt prea importante, important e parcursul. Da in fine...m-am bagat cam afund in aceasta "patura" si cred ca ar fi cazul sa ies. :)

14/11/08 09:31

Site web  
feedback
Moderator

gabi_aron a scris:

feed...hai sa-ti spun dece am folosi "controlam totul" si dece nu mi-a placut deloc exemplul cu profesorii/parintii, am mai sugerat-o si-n mesajele anterioare dar o repet pentru a fi inteles....

am inteles. insa eu nu am spus ca moderatorii sint "parintii, profesorii" vostri, nici prin gand nu mi'a trecut asa ceva. eu voiam sa subliniez diferentele.

gabi_aron a scris:

mi sa intamplat de multe ori sa discut pe subiecte oarecare si sa am anumite dispute si ,chair daca era o chesie doar de diversitate nu un razboi intre noi, au intervenit unii moderatori foarte vitejeste si foarte pe langa...si dece?...pentruca sub numele meu e scris "moderator"...vrajeala...

nu prea inteleg de ce sint evocate si reevocate aceste momente, mai ales ca eu nici nu eram in forum (nici ca user, nici ca moderator). pt mine pb e simpla: ori se spune parerea atunci cand e de spus, ori ulterior se declara nemultumirea in topicurile potrivite, ori se tace pt totdeauna. nu tin in stomac ranchiuna, si la primul iz de prajeala vars tot.

gabi_aron a scris:

cum poti interveni acolo unde nu ai nici o treaba cu subiectul, esti neimplicat si vezi totul doar de suprafata?...
prin moderator eu vad un om care in primul rand participa la discutii, si nu pot avea respect pentru moderatori care vorbesc doar la chat si la pozele noastre si apoi vin sa-ti atraga atentia ca jignesti (jignirea e un termen relativ), intreci masura cu glumele, incingi spirite si etc.

daca nu intervin in toate subiectele nu inseamna ca nu le citesc. recunosc, unele imi mai scapa, pt ca nu am timp. dar cand intervin, fii sigur ca am citit discutia.
si, apropo de asta, si de relativitatea jignirii, iti povestesc ceva.
discutia asta am urmarit'o de cand a inceput. desi nu'mi placea modu' in care se discuta si ce se spune, nu am intervenit. de ce? pt ca erau useri care se cunosteau, si ma bazam pe faptul ca, stiindu'se unii pe altii, vor sti cand sa se opreasca. si ca dovada +Archangel+, conclude "disputa oficiala" cu "ura. in sfarsit sintem de'acord" (citatul este aproximativ).
dupa aceasta finala concluzie, anomis spune replica cu pricina. desi nu mi'a placut, n'am intervenit. de ce? pt ca asteptam sa vad reactia irlandei. ori raspunde normal, ori se supara.
cand irlanda a raspuns, a spus ca se retrage din forum. in acest moment am intervenit. de ce? pt ca insasi reactia ei, spusele ei imi confirmau ca replica a suparat'o.
si nu am intervenit aparand pe una, atacand pe alta, nici macar n'am zis nimic de "replica" lui anomis, sau alte aspecte. am scris un mesaj neutru, care le privea pe amandoua, si pe altii posibil aflati in acea situatie.
revenind la ce spuneai, e drept ca sint moderatori care nu's prea activi, e drept ca nici eu nu particip la toate, dar te asigur ca niciodata nu intervin "pe langa". si asa cum scriam intr'un mesaj anterior, cine cand doreste, ii pot explica tot rationamentul meu, in baza mesajelor, zilelor si orelor in care au fost scrise. (pt ca si ordinea in care sint spuse conteaza foarte mult).

gabi_aron a scris:

no...cam asta e ce am eu de zis despre moderatori...adica o mica parte din tot :)) ...oricum...nu sunt toti in aceeasi oala...dar fara suparare...sunt si oameni incompetenti (in acest domeniu) in "conducere"

no... acum o sa iti spun, si tie si celorlalti, ca nu inteleg si nu aprob 3 aspecte:
1. de ce din cauza unuia sau unora "incompetenti", se vorbeste generic de "moderatori incompetenti"?
deci, daca tie nu'ti place moderatorul x, consideri ca nu'si face bine treaba, (si acum trec la punctul doi) exprima asta intr'un topic separat in sectiunea potrivita.
3. de ce se asteapta un conflict pt a spune ce te framanta? sint momente de tacere crunta pe forum, in care nimeni nu spune nimic si in care s'ar putea vorbi in liniste de toate. cand se iveste o neintelegere, brusc toti isi amintesc ca au ceva de spus. :D

liviu2day a scris:

Nu va mai atacati va rog... nu ne putem lasa cu spatele la ne-intelegeri.

nu ne atacam liviu2day, si tocmai ca nu putem intoarce spatele la neintelegeri, incercam sa ne/le intelegem.
ca drumu'i lung si calea nebatuta, asta'i alta poveste :D

+Archangel+ a scris:

scuza'ma, din cate vad si tu iti asumi spusele altuia.

+Archangel+ a scris:

Poate nu a fost destul de clara exprimarea mea. Nu am zis ca nu ti-ai asumat ceea ce ai spus tu ci ca ti-ai asumat si ce a spus anomis din moment ce ai pus interpretarea "corecta" pe masa.

ia uimeste'ma tu cu o interpretare corecta. daca cineva iti spune "nu meriti efortul", explica'mi cate si ce interpretari dai tu. :)

14/11/08 13:30

+Archangel+
Moderator

Te scuz. Eu imi asum spusele altuia pentru ca stiu ce a intentionat. Tu nu ai stiut dar ti-ai asumat. E o diferenta. :)

Problema nu e cate si ce interpretari pot exista. Problema e de a vorbi pe marginea interpretarii corecte.

Si da, poti spune ca cineva nu merita ceva fara sa ai ceva cu persoana respectiva. Daca cineva nu invata pentru un examen acea persoana nu merita sa treaca acel examen dar aceasta lipsa de merit nu ii diminueaza cu nimic valoarea sau calitatea umana. 'nteles? :)

14/11/08 13:48

Magdy
membru

Inregistat: 09/01/07
Toată situaţia asta este tare comică pe de-o parte şi tragică pe de alta. Este ca şi cum s-ar certa doi copii în parc şi vin mămicile şi se păruie între ele, apoi familiile vin cu bâte şi topoare! Iar copiii se joacă fiecare în partea lor cu jucăriile.

Închide-ţi, Doamne-iartă-mă, subiectul ăsta, că ne facem de ruşine, care mai intră şi citeşte pe'aci! Toţi au dreptate în cazul ăsta şi niciunul.

14/11/08 14:08

Pagini: 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 ... 32    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la