|
|
|
gabi
membru
Inregistat: 14/11/06
|
|
feed am spus acum despre moderatori pentruca mi s-a parut un exces de zel din partea unora...si urmarile sunt vizibile...despre ce momente invocate vorbesti??...eu vorbeam de faze ce m-i s-au intamplat si mai demult si mai recent, si erai moderator, si nu tin in mine problemele, le zic de fiecare data cand nu-mi convine, in caz ca inca ti-e greu sa observi asta...asaca nu se potrivesc vorbele tale in cazul meu...am vorbit la general pentruca nu am avut chef de dat nume, fiecare moderator sa ia ce crede ca i s epotriveste ...cand va fi doar unul implicat jur ca voi da nume...asa...si in ultimul rand nu se asteapta un conflict sa se zica problemele...e absurd..daca problemele au fost agravate de moderatori atunci cand sa zic nemultumirile?...conflictul in sine ii implica pe moderatori....toate cele bune
magdy ..stai no sa se rezolve problemele , e ca la familiile de rromi, dar nu-i asa ca e fain? )
Ultima modificare de gabi_aron (14/11/08 14:19)
_______________________________________ "... greutatea erudiţiei în definirea cuvintelor nu compensează slăbiciunea argumentului în chestiunile mai importante." Francis A. Schaeffer
|
|
14/11/08 14:16
|
|
feedback
Moderator
Inregistat: 28/04/08
|
|
+Archangel+ a scris:
Eu imi asum spusele altuia pentru ca stiu ce a intentionat. Tu nu ai stiut dar ti-ai asumat. E o diferenta. 
|
tu iti asumi spusele ei pt ca ea este... cine este. eu imi asum spusele ei ca om si ca moderator. e o diferenta. 
Magdy, nu descrie un dialog ca o scena de razboi. sint in joc sentimente, resentimente, prezente, trecute, deci... treaba se lamureste. care mai intra si mai citeste pe'aici, daca Citeste, intelege.
gabi_aron, am spus ca evoci momente pt ca puneai in discutie aspecte petrecute prin 2006. si iti spun sigur ca atunci nu eram aici, nici ca user, nici ca moderator.
problema nu e ca intervin moderatorii, problema e cand userii dramatizeaza si se victimizeaza.
si cu rromii ce ai?
Ultima modificare de feedback (14/11/08 14:33)
|
|
14/11/08 14:24
|
|
gabi
membru
|
|
pai...invocam momente din 2006 pentru a-i spune la april ceva...alea nu au legatura cu discutia generala.cu rromii?...am mult..tot stau si ma intreb dece nu ia dus Antonescu pe toti ) ...vorbeam de aspectul discutiei cand e un accident incare sunt implicati tigani vezi familiile cum vin cu bate si sabi ninja )
_______________________________________ "... greutatea erudiţiei în definirea cuvintelor nu compensează slăbiciunea argumentului în chestiunile mai importante." Francis A. Schaeffer
|
|
14/11/08 14:35
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Eu imi asum spusele ei pentru ca am vorbit cu ea nu pentru ca este... cine este. Tu nu iti asumi spusele ei ca om si ca moderator pentru ca ai fi intrebat ci ti le asumi ca femeie adica presupui.
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
14/11/08 14:55
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
gabi_aron a scris:
pai...invocam momente din 2006 pentru a-i spune la april ceva... |
vad ca nu te optesti cu anul 2006. care a fost problema atunci, de nu ai rezolvat-o nici pana acum ?
Si de la o replica unde s-a ajuns , fratilor si surorilor.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
14/11/08 16:21
|
|
gabi
membru
|
|
mai...sunteti culmea...nu ma opresc in 2006....aloooo...iti ziceam tie mai mult in gluma ca de cand m-am logat am avut mereu probleme cu conducerea in anumite circumstante...dar era doar un exempluuuuuuu...apoi feed a reamintit si i-am explicat si ei ca era doar ceva pentru tine...intelegeti acum sau continuati sa presupuneti? 
|
|
14/11/08 16:26
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
gabi_aron a scris:
mai...sunteti culmea...nu ma opresc in 2006....aloooo...iti ziceam tie mai mult in gluma ca de cand m-am logat am avut mereu probleme cu conducerea in anumite circumstante...dar era doar un exempluuuuuuu... |
nu stiu ce cu conducere ai avut tu probleme, dar daca ai fi avut mereu probleme cu conducerea a cui o fi fost vina ? a conducerii, nu ? sigur, doar a conducerii..
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
14/11/08 16:28
|
|
gabi
membru
|
|
nu asta voiam sa evidentiez mai april ci sa intelegeti ce e cu acel 2006... dar vad ca va pricepeti de minune la facut din tantar armasar...si ne mai miram la ce se ajunge de la o propozitie. din cate vad eu am zis ca am avut mereu probleme in anumite circumstante
|
|
14/11/08 16:37
|
|
Magdy
membru
 Inregistat: 09/01/07
|
|
Gabi, nu te supăra că-ţi zic, te respect ca om, da' eşti culmea, pe bune. Baţi apa-n piuă şi nu e cazul.
Deja s-au umplut pagini întregi pe tema asta. Nu crezi că e de-ajuns?
|
|
14/11/08 16:54
|
|
gabi
membru
|
|
pai...ce sa zic...am zis ca ma opresc deja de mai multe ori...dar daca mi se interpreteaza aiurea spusele mi le sustin...pana se ajunge la pagina 100 daca e cazul ...intelegi?...cand vor inceta interpretarile am incheiat si eu..pana atunci fac abstractie de numarul paginilor. 
|
|
14/11/08 16:57
|
|
Magdy
membru
|
|
gabi_aron a scris:
...dar daca mi se interpreteaza aiurea spusele mi le sustin...pana se ajunge la pagina 100 daca e cazul ... |
Stau şi mă întreb cât de mult şi-a susţinut Isus cauza în faţa lui Pillat sau a preoţilor. De fapt, a tăcut. Şi tot El a câştigat.
|
|
14/11/08 17:01
|
|
feedback
Moderator
|
|
gabi_aron a scris:
... dar vad ca va pricepeti de minune la facut din tantar armasar...si ne mai miram la ce se ajunge de la o propozitie. din cate vad eu am zis ca am avut mereu probleme in anumite circumstante |
gabi, ai intrat in discutie afirmand ca moderatorii's incompetenti, p'orma ca nu toti, ci doar unii, p'orma ca te referi la trecut, p'orma nu, ca nu la trecut te refereai, p'orma ca te referi la discutia in care te aflai, p'orma nu, ca n'avea legatura cu discutia, etc etc si'acu vii tu si spui ca facem din tantar armasar, si tot tu te miri unde se'ajunge. is clare "anumitele circumstante".
eu spun asa: cand "ai/aveti chef" (ca vad ca'i functie de chef) sa spui ceva clar, la obiect, coerent si cu argumente, spune. cand vrei sa intri in vorba doar ca sa deviezi subiectul si sa bagi zazanii, abtine'te.
in rest, cum stiti: cand, ce, la cine, nu va convine, semnalati.
am inchis subiectul.
|
|
14/11/08 18:50
|
|
livu2day
membru
Inregistat: 06/11/08
|
|
Trebuie sa fi un om extraordinar sa te poti abtine ca sa nu se faca cearta, hai lasati de astea si acceptam unii pe alti ca copii a-Lui, inca mai avem cu toti pe Calea Lui si nu suntem tot perfecti. Cel slab sa fie interti si etc, de aia ne sustinem si simtim pentru uni si alti caci toti suntem una (adica Biserica Lui Isus sau Mireasa Lui). Ce fel de mireasa suntem daca madularile Lui Isus sa lumpta sau nu sa inteleg impreuna. Daca cineva a gresit sau are opini diferite si ai zis tu opinia ta si tot nu se intelegem ne lasam, pentru ca sa ne rugam le El care doar El poate Lumina cu adevarat. Pacea si Dragostea Lui Isus sa fie in noi si cu noi.
_______________________________________ Proverbele 18:2 Nebunului nu-i este de învăţătură, ci vrea să arate ce ştie el. http://iaebetel.blogspot.com/
|
|
15/11/08 01:51
|
|
gabi
membru
|
|
hai no redeschide subiectul...e un video pe marginea caruia se pot discuta f multe aspecte...si nu cred ca se potriveste la topicul "ceva serios si fain si plictisitor"  era un subiect fain, parerea mea 
Ultima modificare de gabi_aron (23/11/08 01:20)
|
|
23/11/08 01:09
|
|
feedback
Moderator
|
|
Larisa a scris:
...romanii sunt invatati inca din frageda pruncie sa nu prea-si foloseasca creierul: ce auzi de la foarte multe mame? "Nu ma intrebi de ce, faci asa ca asa ti-am zis!"... |
a parte ca stilul asta de educatie era acum ceva anisori in urma, si daca mai e si'acum, e foarte bine, insa asta nu'nseamna ca sint invatati "sa nu prea'si foloseasca creierul". Dimpotriva. daca o mama isi educa copilul, (act in care e necesar putina severitate), nu'nseamna ca'i spala creierul.
Ultima modificare de feedback (26/11/08 13:17)
|
|
26/11/08 13:16
|
|
dodo86
membru
 Inregistat: 14/02/07
|
|
Larisa a scris:
...romanii sunt invatati inca din frageda pruncie sa nu prea-si foloseasca creierul: ce auzi de la foarte multe mame? "Nu ma intrebi de ce, faci asa ca asa ti-am zis!"... |
Very good point Larisa.... 100% de acord... Aceeasi experienta am avut eu cu drogurile... "Mama ce e aia marjuana?" "Maaaai... sa nu te mai aud cu astfel de intrebari!! Nu e bine si gata!!" Din pacate am aflat gresit de la persoane gresite ce e aia marjuana... Multumesc lui Hristos ca ma eliberat... God bless
_______________________________________ Dumnezeu nu exista. Dumnezeu este! Paul Tillich
|
|
26/11/08 13:22
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
dodooooooooo... ai fumat mary...??? ia povestesete-ne ...!!! interesant ...!!!
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
26/11/08 13:26
|
|
Magdy
membru
|
|
Giany, este o experienţă mult prea personală. Dacă avea de povestit, o făcea el. Tu eşti băiat deştept şi ar trebui să pricepi tot dintr-o frază. 
|
|
26/11/08 13:28
|
|
giany
membru
|
|
hai mai ... uite si mie mi-a dat cineva o mary ... cica sa nu o consum singur pt ca e prea tare ... ciudat ... io am fumat-o singur ... dar nimic ... bai fra ... deci nimic ... mi s-a parut mai slaba si decat o tigare normala ... nici o senzatie ... si mai apoi am mai avut ocazia sa fumez ... dar am refuzat ... ce ii asea greu de spus ... hai dodo ... 86 ...   ...!!!
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
26/11/08 13:31
|
|
Magdy
membru
|
|
Giany, deci tu vrei amănunte picante, că esenţialul l-a spus dodo.
Măi, ascultă la mine, în viaţa de azi trebuie să prinzi din zbor ce ai de prins, nu să ceri amănunte. 
|
|
26/11/08 13:33
|
|
giany
membru
|
|
hai - hai ... magdy ... lasa omul sa se descarce ... sau mai bine spune cum a fost la tine ...   ... vreau detalii si de la tine ... si inca ceva ... scrie-mi nick-ul cu g mic nu mare ...
Ultima modificare de giany (26/11/08 13:37)
|
|
26/11/08 13:35
|
|
dodo86
membru
 Inregistat: 14/02/07
|
|
giany frate e lunga povestea... Am consumat marjuana si nu numai patru ani jumate din adolescenta mea... Dar nu prea este nimic de interesant de povestit... Ani intunecati din viata... As putea totusi sa-ti povestec ca Hristos mi-a invadat viata si mi-a schimbato total. El este "drogul" care imi da fericire deplina zi di zi... Sunt un pianist si in ziua de azi conduc lauda si inchinarea in biserica... God bless
Ultima modificare de dodo86 (26/11/08 13:41)
_______________________________________ Dumnezeu nu exista. Dumnezeu este! Paul Tillich
|
|
26/11/08 13:39
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|