|
|
|
Autor |
Mesaje |
Pagini: 1 2 3 4 5 ... 16 |
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
gata ?
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
07/09/08 23:35
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
Daca ar exista-ar mai exista topicul Intalnire TC, poate am vb acolo... Dar cum nu mai e... In fine. Sorry, eu nu mai zic nimic de asta.
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
07/09/08 23:40
|
|
april
admin forum
|
|
anomis a scris:
Daca ar exista-ar mai exista topicul Intalnire TC, poate am vb acolo... Dar cum nu mai e... In fine. Sorry, eu nu mai zic nimic de asta. |
am raspuns la ADMINISTRATIV .
|
|
07/09/08 23:41
|
|
gabi
membru
Inregistat: 14/11/06
|
|
the_stranger a scris:
O pun cu bold ca să vadă toată lumea.Nu critic pe nimeni,nu am făcut aluzie la nimeni de pe forum,doar că m-a săturat de cinism,şi de făţărnicie |
hopa
the_stranger a scris:
..cam mult ţi-a luat măi,gabi_aron.Deci..haideţi să nu mai avem grijă de ce zic alţii şi să încercăm să facem ceva concret în lumnea asta.Prin faptul că noi ne poticnim de bătrânele din ultima bancă,şi ele de noi cei tineri nu vom reuşi niciodată să vedem care sunt nevoile celor din jur şi să le împlinim. |
aici nu am prea inteles unde bateai
_______________________________________ "... greutatea erudiţiei în definirea cuvintelor nu compensează slăbiciunea argumentului în chestiunile mai importante." Francis A. Schaeffer
|
|
08/09/08 00:07
|
|
the_stranger
membru
 Inregistat: 15/01/08
|
|
Uite unde băteam..de multe ori ne gândim..bătrânii aştia sunt prea înapoiaţi..nici măcar nu ştiu să vorbească cu un tânăr..de fapt te îngheaţă cu privirea încă de când te zăreşte că eşti un pic mai..tare ciudat îmbrăcat.Şi în loc să facem o echipă de evanghelizare,ne trezim de fapt că suntem două tabere. Ok..dar cum putem să facem aceste echipe când e clar că nu suntem pe aceeaşi lungime de undă?Simpul...legătura dintre noi o reprezintă liderul de la tineri.Noi putem pleca în misiune,dar eu se pot ruga pt noi.Pot face o colectă specială(asta dacă implică şi nevoia de finanţe)etc..dacp nu la asta te aşteptai ca şi răspuns..atenţionează-mă.
_______________________________________ Haide sa zambim! Gata? 1,2,3 siiii....
|
|
08/09/08 00:15
|
|
gabi
membru
Inregistat: 14/11/06
|
|
nu intelegeam ce mi-a luat mult 
pai eu in biserica am o relatie buna cu batranii...biserica mea pot spune cu mandrie ca e foarte unita in ciuda diferentelor de generatii...am incercat sa ma implic si in partea batranilor si in cealalta parte de "modernizare" a bisericii(poate prea mult zis modernizare)...sunt tobosar in biserica si poate de multe ori nu plac batranilor dar am compensat asta implicandu-ma intr-o grupa de vizitare saptamanala a vaduvelor, bolnavilor (batrani) a bisericii...si am observat ca sunt de treaba si batraneii ..deasemenea...facand parte dintr-un grup de misiune avem un grup de femei (mai mult batrane) care ne sprijinesc mult in rugaciuni si am vazut ca sunt deschisi pentru misiune...la unele proiecte am vazut batraneii care au venit cu banii lor putini si au contribuit pentru lucrarea in care eram implicati. Vorbesc acumd e biserica din care fac parte....dar cunosc multe alte biserici in care intre batrani si tineri este un mare zid din cauza religiozitatii...asta critic eu
_______________________________________ "... greutatea erudiţiei în definirea cuvintelor nu compensează slăbiciunea argumentului în chestiunile mai importante." Francis A. Schaeffer
|
|
08/09/08 00:23
|
|
the_stranger
membru
|
|
Norkis a scris:
cred ca implicatia spiritualului in implnire este inmultirea talantilor, fie ca e-n Cer fie ca e pe Pamant Ideea de a bea din apa vietii si din frunzele pomului vietii cum scrie in Apocalipsa, cred ca imi atesta cele spuse. |
Cu prima parte sunt de acord cu înmulţirea talanţilor pe Pământ.ÃŽn cer nu se mai poate face nimic.Acolo doar ne vom bucura sau vom suferi veşnic.
Cât despre frunze,ele vor servi la vindecarea Neamurilor:Apocalipsa 22:2 ÃŽn mijlocul pieţii cetăţii, şi pe cele două maluri ale râului, era pomul vieţii, rodind douăsprezece feluri de rod, şi dând rod în fiecare lună; şi frunzele pomului slujesc la vindecarea Neamurilor. Nu văd legătura dintre talanţi şi vindecarea care se va face cu ajutorul frunzelor din pomul vieţii.
|
|
10/09/08 17:29
|
|
Norkis
membru
Inregistat: 17/07/08
|
|
ok 1)Da-mi cateva versete din Biblie unde spune ca in cer nu se va mai poate face nimic. 2) Cat despre a suferi vesnic, nu sunt de acord din convingere. Dumnezeul meu nu este unul care sa se bucure vesnic de suferinta copiilor pierduti, ai ales atunci cand insusi Satana va fi distrus dupa coborarea Noului Ierusalim. 3)Vindecarea neamurilor-cresterea in intelepciune, cresterea fizica etc. Repet: atata timp cat intr-un spatiu desavarsit ca Edenul Adam avea niste responsabilitati si activitati precum ingrijirea gradinii, refuz sa cred ca unii adepti conservatori ca noi vom trai intr-o vesnica plutire si zambet fara temei.
_______________________________________ Istetimea nu inseamna intelepciune...
|
|
10/09/08 21:18
|
|
the_stranger
membru
|
|
Nu am spus că nu vom face nimic.M-am referit strict la talanţii pe care Dumnezeu ni i-a dat,ca să îi investim aici pe Pământ.Dacă privim în pilda talanţilor,vedem că Stăpânul a încredinţat robilor săi talanţii pt o vreme cât El a fost "plecat în altă ţară".Şi în plus,sunt două versete care spun: 1 Corinteni 3:13 lucrarea fiecăruia va fi dată pe faţă: ziua Domnului o va face cunoscut, căci se va descoperi în foc. Şi focul va dovedi cum este lucrarea fiecăruia. 1 Corinteni 3:15 Dacă lucrarea lui va fi arsă, îşi va pierde răsplata. Cât despre el, va fi mântuit, dar ca prin foc. Deci noi trebuie să investim talanţii cât suntem pe Pământ.Când spun talanţi,eu mă refer de fapt la darurile Duhului Sfânt pe care fiecare copil al Lui le primeşte, după cum doreşte Duhul.
Cât despre chinul veşnic,el există.Dacă citim în pilda cu Lazăr şi bogatul,vom vedea ce a spus bogatul despre iad.Luca 16:24 "şi a strigat: ,Părinte Avraame, fie-ţi milă de mine, şi trimite pe Lazăr să-şi înmoaie vârful degetului în apă, şi să-mi răcorească limba; căci grozav sunt chinuit în văpaia aceasta."Deci există chin.Dumnezeu dă posibilitatea pe Pământ de a ne întoarece la El,dincolo nu se mai poate face nimic.
La punctul trei nu zic nimic pt că nu ştiu.Eu am făcut aluzie pt că nu am văzut legătura dinte talanţi şi Pomul vieţii,având in vedere că ai zis că întăreşte afirmaţia cu talanţii. 
|
|
11/09/08 08:57
|
|
Norkis
membru
|
|
Sunt foarte de acord c tine, exceptand al doilea punct. Argumentele mele, draga stranger: 1) Pilda lui Lazar este chiar o PILDA: adica, o povesire alegorica cu un cuprins religios sau moral, productie literara cu caracter moralizator, cu o structura apropiata de fabula, daca te uiti in DEX 2)Daca nu ar fi o pilda si ar fi un fapt literar, atunci cum se poate ca ale noastre corpuri pacatoase sa nu se mistuie in chinul vesnic? Ori, cum se poate ca noi in timp ce suferim sa vedem taramul cel sfant in care sunt toate bune? ori, cum poate un parinte mantuit sa-si vada vesnic chinuit copilul? Ce fel de Rai si bucurie ar mai fi aceea?Pot continua cu multe cuvinte...Efectul pacatului este vesnic. Trebuie multa intelepciune pentru a pricepe aceste fapte.
|
|
11/09/08 10:20
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Norkis a scris:
1) Pilda lui Lazar este chiar o PILDA: adica, o povesire alegorica cu un cuprins religios sau moral, productie literara cu caracter moralizator, cu o structura apropiata de fabula, daca te uiti in DEX |
As prefera sa ne uitam in Biblie:
Matei 25:41 Apoi va zice celor de la stanga Lui: "Duceti-va de la Mine, blestematilor, in focul cel vesnic care a fost pregatit diavolului si ingerilor lui!
Si aici nu e vorba de nicio pilda. Si sa nu uitam ca si Diavolul e unul din copiii Lui. Ca doar El l-a creat.
bairstow a scris:
dar in Romania statul isi apara biserica |
bair, trezeste-te din vise legionare. Romania nu are biserica. Prin lege toate cultele recunoscute (inclusiv cel ortodox) sunt egale.
Ultima modificare de +Archangel+ (11/09/08 11:14)
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
11/09/08 11:10
|
|
Norkis
membru
|
|
Sa inteleg ca lucrurile se vor intampla exact asa ca in itrebarile mele?! Greu de crezut.Si Sodoma si Gomora scrie in Biblie ca sunt in focul cel vesnic. Si totusi este sunt astazi literar acoperite de apele Marii Moarte
|
|
11/09/08 11:20
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Hai mai Norkis ca stii si tu sa faci diferenta intre suflet si trup. Bineinteles ca in Iad nu vor "arde" (ramane de vazut daca e vorba de un foc propriu-zis deoarece focul mai simbolizeaza si judecata) trupuri ci suflete.
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
11/09/08 11:47
|
|
Norkis
membru
|
|
no, vezi, maestre:)
|
|
11/09/08 11:56
|
|
april
admin forum
|
|
Si de ce sa discutati voi la "Raiul si iadul" cand puteti discuta aici , nu?
|
|
11/09/08 15:44
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
tamarta4jc a scris:
giany e vorba de un tanar crestin. nu e vorba de nici un cult, de nici o religie. cand puteti oare intelege asta?
scuze april inca o data... ma mut la COMENTARII |
mai ... io nu mai inteleg nimic ... botezul omului nu se face in zilele noastre la un anumit cult ... ei ... daca e pe asea ... io inteleg ceva de aici ... omul ala spune ca s-o crestinat la acel cult si ca e crestin ... altfel ... intreb poti fi crestin ??? ce inseamna a te crestina???
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
19/09/08 19:53
|
|
tamarta
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|
Bairstow a scris:
Eu nu cred ca am vazut pe cineva ca mine :P pana acum sa ierte pe toti asa de usor cum o fac eu.Sa il doara inima cand o crestina(eretica dupa parerea mea) sau orice om ar fi suparat pe mine.Intotdeauna am dat dreptate chiar daca acel om ar fi si pagan, asa cum am mai spus, daca chiar are dreptate.... |
vai Doamne..acum la faza asta l-as cita pe mototey  nu ai de unde sti ce fel sunt ceilalti. si daca nu ai vazut inseamna ca,chiar exista o problema. nu mai privi la ceea ce izbeste ochiul. nu le poti cunoaste inima, nu poti sti ce e inauntrul lor. poate ca cineva care e tacut si nu spune nimic a iertat mai mult decat tine, decat mine si multi altii la un loc. nu e nevoie sa sunam cu trambita daca noi consideram ca facem ceva mai bine decat ceilalti. trebuie sa ne smerim ca sa fim ridicati si nu invers. si..care e crestina..eretica..la care te referi tu? si la faza cu dreptatea...nu trebuie sa ii dau cuiva dreptate atunci cand gresesti, ci sa incerci sa ii arati care este adevarul. atunci cand am crezut ca gresesti ti-am spus, dar ti-am dat si dreptate atunci cand ai avut dreptate. mai departe nu mai comentez....
april a scris:
ne arati cum se poarta un tanar crestin ? |
giany a scris:
spune-mi cultul si o sa incerc ... tks ...!!! |
giany, dupa cum ti-am mai spus. acesta este un forum crestin si se vorbeste despre tinerii crestini in general. nu este vorba despre nu stiu ce religie. aici nu exista diferenta. suntem crestini, suntem copii ai lui Dumnezeu  sper ca si tu, dar si altii, o sa tineti cont de asta  ne poti spune cum vezi tu ca este normal sa arate/poarte un tanar crestin, indiferent de religie 
giany a scris:
mai ... io nu mai inteleg nimic ... botezul omului nu se face in zilele noastre la un anumit cult ... ei ... daca e pe asea ... io inteleg ceva de aici ... omul ala spune ca s-o crestinat la acel cult si ca e crestin ... altfel ... intreb poti fi crestin ??? ce inseamna a te crestina??? |
of.. botezul se face diferit, in functie de religie. eu m-am botezat intr-o biserica penticostala si sunt penticostala, dar asta nu inseamna ca inainte de botez nu eram crestina. atata timp cat credeam in Dumnezeu, aveam e relatie personala cu El si incercam in fiecare zi sa fac lucrurile asa cum credeam ca vrea El sa le fac, eu eram crestina. botezul a fost un pas important, dar nu despre asta discutam aici, ca poti afla mai multe la subiectul respectiv. dupa cum am mai spus.te poti numi crestin si inainte sa ai botezul. ca daca ai trait o viata in deplina dependenta de El si ai facut tot ce ai putut ca sa raspandesti Evanghelia mai departe, si daca fiecare clipa din viata ta ai trait-o pentru El, dar nu ai apucat sa faci botezul nu inseamna ca nu poti ajunge in Cer.
Ultima modificare de tamarta4jc (19/09/08 20:46)
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
19/09/08 20:37
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
adrienne a scris:
iar cand m-a vazut a disparut. |
adrienne a scris:
daca nu ajungeam in jumatate de ora,se urca la inima si murea. Probabil daca mai ramaneam pe site povesteam zeci de experiente si taine cu DUMNEZEU,dar si cu celalat,pt ca am un f.mare defect,am ambitia sa ma apropii din ce in ce mai mult de DOMNUL,este o ambitie veche care mi-a adus multa bucurie alaturi de DOMNUL,dar si alte multe necazuri...... |
Totul s-a terminat cu bine,nu? de ce nu vezi altfel lucrurile? ca Domnul ti-a dat biruinta si cu mama ta si in vis?
Tu spui ca il cunosti pe Domnul...nu are de ce sa-ti fie frica de Satan. Doar nu e Satan mai puternic ca Dumnezeu,nu?aminteste-ti cum se rugau demonii de Domnul Isus sa nu-i dea afara din oameni..
Eu sunt de acord ca oamenii care doresc sa traisca la cote cat mai inalte sunt atacati mai des de Satan dar asta nu insemna totul...El ne duce in carul Lui de biruinta,nu?
Ultima modificare de mereu_alaturi_de_tine (20/09/08 00:06)
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
20/09/08 00:03
|
|
april
admin forum
|
|
foarte urat, adrienne, ca ti-ai sters mesajele.
imi pare rau ca nu am fost pe faza .
|
|
20/09/08 11:47
|
|
lorre
membru
Inregistat: 07/10/06
|
|
si mie imi pare rau ..imi placeau "experientele" 
|
|
20/09/08 14:28
|
|
daniel
membru
Inregistat: 01/03/08
|
|
Adrienne adrienne adrienne.... nu asta era solutia, ai inteles total gresit 
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
20/09/08 21:11
|
|
bairstow
membru
Inregistat: 27/10/07
|
|
Eu cred ca crestinii din ziua de azi se inseala cel mai des cu tot felul de experiente care sunt defapt prefabricate de ei.Si apoi aceasta fata am vazut ca nu urmarea decat un scop:sa se certe 
_______________________________________ Daca se poate, pe cat sta in puterea noastra ,traiti in buna pace cu toti oamenii.
|
|
21/09/08 10:07
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
Mai stiu pe cineva, bairstrow... 
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
21/09/08 18:43
|
|
just_4_jesus
membru
Inregistat: 14/08/08
|
|
as` avea si eu ceva de obiectat!! la tot forumu` asta! un singur lucru!
hai sa nu mai scriem asa mult.. ma refer sa fim mai scurti si LA SUBIECT.. k nu toata lumea are chef sa citeasca un comentariu de o jumate de pagina.. din care sa intelega cat din doua randuri!
mersi mult;)
_______________________________________ I belong to Jesus..
|
|
21/09/08 19:13
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|