|
|
|
mihaella
+
 Inregistat: 04/07/07
|
|
Am si eu ceva de obiectat la tine ! Un singur lucru! Daca ai anumite nemultumiri , avem un subiect special Reclamatii : http://www.tanarcrestin.net/forum/viewt ... 82&p=7 sau alegi un subiect potrivit de la topicul ADMINISTRATIV.
Si..o sugestie : uneori este greu sa te exprimi in 2 randuri:prezentare, argumentare, concluzie . Daca gasesti un mesaj prea lung , dai skip .
Merci si eu ! 
_______________________________________ Poate că oamenii se vor îndoi de ce spui, dar vor crede ceea ce faci!
|
|
21/09/08 21:58
|
|
shulea
membru
Inregistat: 21/09/08
|
|
Salve. Nu stiu daca am postat bine.Dati-mi voie sa exprim un punct de vedere personal . Am vizitat forumul acesta si alte forumuri si am ajuns la urmatoarea concluzie: Foarte multi ( chiar de pe acest forum) sunt peocupati pentru "forma" lucrurilor si foarte putin de esenta existentei noastre pe planeta pamant .De aici si foarte multe intrebari la care vom gasi foarte multe raspunsuri.Am putea sa cadem in plasa, sa ne inselam si sa spunem ca aproape orice raspuns am primi este cel adevarat .Depinde de "unde privim"Intodeauna "forma " a putut sa sufere modificari in functie de :epoca istorica, civilizatie ,natiune,etc...dar intodeauna oameni lui Dumnezeu au incercat sa modeleze aceasta "forma"pentru scopul pe care au inteles ca il au pe acest pamant. Exista anumite caracteristici care vor fi adevarate pentru toti crestini din orice loc si din orice vreme ,dar pentru fiecare crestin se ridica o intrebare , nu ce e adevarat pentru toti crestini dintodeauna ,ci : Care este voia lui Dumnezeu in aceasta situatie unica ,particulara ,in care ma gasesc? Dio vi benedica.
|
|
25/09/08 00:44
|
|
tamarta
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|
este bine, numai ca indicat ar fi fost sa postezi la urmatoarea adresa: http://tanarcrestin.net/forum/viewtopic ... 2&p=12
bine ai venit pe forum. ne bucuram ca te avem printre noi si asteptam sa ne spui mai multe despre tine la http://tanarcrestin.net/forum/viewtopic ... 6&p=41
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
25/09/08 21:28
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
april a scris:
foarte urat, adrienne, ca ti-ai sters mesajele. |
Nu-i niciun bai. Cateva erezii in minus pe TC.
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
28/09/08 23:35
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
UnderZero a scris:
La noi in biserica... |
Under, la ce biserica mergi?
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
22/10/08 18:00
|
|
UnderZero
membru
Inregistat: 19/04/08
|
|
Nu ma duc la una penticostala ..deci nu cred ca stii...
|
|
22/10/08 22:16
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
atunci de care?(pura curiozitate)
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
22/10/08 22:22
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
Pai care ar mai fi decat baptista? 
|
|
23/10/08 08:52
|
|
UnderZero
membru
Inregistat: 19/04/08
|
|
Archie, Archie...ce sa ne facem noi cu tine? 
|
|
23/10/08 09:04
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
Nu stiu, intrebati-o pe anomis. :P
|
|
23/10/08 09:39
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
Mmmmm... O ciorbita din aripi de archangel? Sau ...iti taiem pletele...blonde... si iti piere puterea... Sau... Lasa, pastrez pt mine. 
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
23/10/08 21:57
|
|
fluflu
membru
|
|
+Archangel+ a scris:
Pai care ar mai fi decat baptista?  |
mai sunt ...
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
23/10/08 22:01
|
|
daniel
membru
Inregistat: 01/03/08
|
|
lorre_diana a scris:
La noi nu prea sunt tineri la biserica..si mai ales tineri noi..dar de obicei cand vine cineva de varsta mea la biserica binenteles ca il salut si fac cunostiinta cu el si dupaia il intreb mai multe despre el..eventual daca ma simt si eu ok vorbim mai mult timp..asta mai greu cu baietii da-n rest..i'm fine  |
pff...""""il saluti, il intrebi mai multe, despre el ....i'm faine """ ce-am mai ras , apoi daca tot de baieti [sex masculin] ai spus de ce era nevoie sa zici ca " cu baietii e mai greu " ? :P
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
23/10/08 23:05
|
|
[anda]
membru
Inregistat: 09/09/08
|
|
ehhh cred ca a vrut sa spuna despre persoana noua in general dar a folosit"el"hai ca de fapt ai inteles daniel-l nu te mai face :p
|
|
23/10/08 23:40
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
fluflu a scris:
+Archangel+ a scris:
Pai care ar mai fi decat baptista?  |
mai sunt ... |
Ia sa te aud. 
|
|
23/10/08 23:42
|
|
daniel
membru
Inregistat: 01/03/08
|
|
[anda] a scris:
ehhh cred ca a vrut sa spuna despre persoana noua in general dar a folosit"el"hai ca de fapt ai inteles daniel-l nu te mai face :p |
normal ca am inteles....ce spuneam mai sus :P
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
23/10/08 23:46
|
|
[anda]
membru
Inregistat: 09/09/08
|
|
daniel-l a scris:
normal ca am inteles....ce spuneam mai sus :P |
aaaa ok ..da n-am inteles de ce ai ras atata 
|
|
23/10/08 23:48
|
|
livu2day
membru
Inregistat: 06/11/08
|
|
Okies "justdoit", oare stie ea la ce sa refera fraza aia  Cand te intreaba cineva in engleza "Did you do it?" normal sa refera daca ai facut sex, iar daca zici "Do it" inseamna fa sex fara sa te ingrijesti. Doar ma intrebam daca stie la ce sa refera?
_______________________________________ Proverbele 18:2 Nebunului nu-i este de învăţătură, ci vrea să arate ce ştie el. http://iaebetel.blogspot.com/
|
|
26/11/08 18:05
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
expresia nu se refera strict la sex ... poate fi si alta situatie ... spre ex ... sa faci ceva anume ... dar nu sex neaparat ... 
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
26/11/08 18:16
|
|
livu2day
membru
|
|
90% in irlanda sa refera la asa ceva in limba engleza in irlanda. Bine doar ma intrebam daca stie, cand am venit in romania acuma 6 ani multi zicea F*** sau etc inseamna dute n*** ci inseamna ceva mai groaznic. Uni iau de la televizor cuvinte dupa translatia lor si iti spun ca subtitles nu traduce prea bine anumite cuvinte 
_______________________________________ Proverbele 18:2 Nebunului nu-i este de învăţătură, ci vrea să arate ce ştie el. http://iaebetel.blogspot.com/
|
|
26/11/08 18:43
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Si reclama de la Nike la ce se refera? "just do it" ?
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
26/11/08 18:46
|
|
livu2day
membru
|
|
Hehe adica sa faci ceva spontan fara sa te gandesti. Normal ca orice companie foloseste sex = sells campaign 
|
|
26/11/08 19:13
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
livu2day a scris:
Hehe adica sa faci ceva spontan fara sa te gandesti. Normal ca orice companie foloseste sex = sells campaign  |
hai sa nu exageram, ok ?
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
26/11/08 19:15
|
|
fluflu
membru
|
|
nu sunt de acord cu tine liviu! sunt mii si mii de exceptii (ex.cand o roaga mama sa ia paine de la magazin si ea nu vrea ,roteste din ochi si ii zice sa nu am comenteze si sa cumpere painea 'oh,just) do it!!')
Ultima modificare de fluflu (26/11/08 19:16)
|
|
26/11/08 19:16
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
daaaaaaaa.... f tare exemplul asta cu painea ... imi place ... 
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
26/11/08 19:17
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|