TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/TANAR si CRESTIN ?/COMENTARII Moderat de feedback  
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3 4 5 6 7 ... 16
livu2day
membru

Inregistat: 06/11/08
Poate exagerez dar toate firme mari de haine folosesc sex = sells.
Dar "just do it" sa faci fara sa ingrijorezi ce sa intimpla. Normal e la sport dar e vorba despre sexuality vinde mult mai bine decit comfort nu? De acolo a lu-at "just do it", sa faci lucruri fara sa crezi nu esti cum sa zice cuvantul ala in romina... pedeapsa dar nu ala e cuvant. Nustiu exact.
Oricum de acolo e radacina, inainte de "just do it" campaign aia sa folosea la sex si etc.

Ultima modificare de livu2day (26/11/08 19:37)

26/11/08 19:35

+Archangel+
Moderator

Inregistat: 05/07/06

livu2day a scris:

90% in irlanda sa refera la asa ceva in limba engleza in irlanda.

Inseamna ca 90% din irlanda traieste in subcultura. E o informatie care nu m-ar soca. Traducerea lui "did you do it?" este "ai facut-o?". Dar pentru a te busi rasul gandindu-te la conotatii sexuale trebuie sa fii pe undeva pe la nivelul lui Dorel. (pentru cei care nu-l cunosc pe Dorel http://www.youtube.com/watch?v=1e9Dn_1t ... re=related)

livu2day a scris:

Poate exagerez dar toate firme mari de haine folosesc sex = sells.

Nu exagerezi deloc. Si nu numai firmele mari de haine ci mai toate firmele pentru ca, intr-adevar, sex sells. De exemplu, ce legatura este intre drujbele Stihl sau anvelopele Pirelli si calendarele pe care le fac acestea?

Revenind la sloganul "just do it" al lui Nike ar trebui sa mentionam ca Nike este zeita victoriei in mitologia greaca (http://ro.wikipedia.org/wiki/Nike) si, initial, sloganul a fost folosit in spirit competitional. Dar cum pe multi competitia in adevaratul sens al cuvantului ii lasa rece s-a facut asocierea cu "carpe diem" (traieste clipa) si care poate insemna orice (inclusiv sex).

27/11/08 09:08

+Archangel+
Moderator

giany, foloseste un limbaj mai temperat. :)

03/12/08 14:42

giany
membru

Inregistat: 18/05/07

+Archangel+ a scris:

giany, foloseste un limbaj mai temperat. :)

nu inteleg ... unde anume??? ... la chestia cine ne vorbeste din BIBLIE ??? :D:D:D

Ultima modificare de giany (03/12/08 14:48)

03/12/08 14:47

+Archangel+
Moderator

Vezi ca intelegi? :D

03/12/08 15:04

giany
membru

+Archangel+ a scris:

Vezi ca intelegi? :D

poi da mai archy ... dar vorbim uneori ... fara cap ... ma rog ... daca mama sau TATA a facut mancarea ... !!!

Ultima modificare de giany (03/12/08 15:07)

03/12/08 15:07

simona
membru

Inregistat: 19/02/08

giany a scris:

poi da mai livu ... si mie imi vorbeste ... dar nu deschid BIBLIA unde pica ... la mine e altfel ...  ... prin simturi[...]

Mai, ...daca am invatat ceva, e aceea ca, simturile pot fi inselatoare. Iar daca te iei dupa ele, de foarte multe ori ai de suferit. ;)

03/12/08 17:29

giany
membru

hai mai anomis ... asea de incuiat si superficial crezi ca sunt ... mai anomisule ... io verific tot ... intelegi ... ??? tot ... inclusiv pe mine ...:):D:) ... deci nu las loc pentru alte variante decat cea care este ...

03/12/08 17:33

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05

yoslivius a scris:

stie cineva unde gasesc in barila o Biserica Penticostala? STIU CA E DARNU STIU IN CE ZONA

03/12/08 22:53

gabi
membru

Inregistat: 14/11/06

RainSong a scris:

pe la noi se crede ca botezul e o declaratie oficiala ,in fata lui Dumnezeu ,in fata martorilor vazuti si nevazuti [la o bise din oras chiar asa ii intreaba pe astia - daca cred in fata celor mai sus precizati , ca Isus e Domnul si Mantuitorul lor] ca treci de partea Lui .

Acuma eu imi pun problema de ce trebe sa fie jumate din pocaitii din oras de fata ... cand temnicierul a fost botezat ,el si toata casa lui [mai sunt si alte exemple] nu cred ca au fost alti oameni de fata .
Si cand ar trebui sa mergi sa te botezi ?

pai teoretic asa se zice, cu martorii, si nu zic ca e gresit, dar botezul in sine e ceva total personal, nu are treaba cu martorii, e intre tine si divinitate, bine ca e nevoie de martori mai mult pentru organizarea bisericeasca, pentru a deveni membru, bla bla ...intelegi? :D

04/12/08 20:37

Site web  
april
admin forum

april a scris:

Despre botez : http://www.tanarcrestin.net/forum/viewtopic.php?id=526

http://www.tanarcrestin.net/forum/viewtopic.php?id=595 .

04/12/08 20:38

gabi
membru

da no..dar in cazul in care am vrut doar sa dau un raspuns pentruca mi sa cerut, fara sa am intentia sa ma afund intr-o discutie despre botez ce am gresit? :|

04/12/08 20:41

Site web  
april
admin forum

gabi_aron a scris:

da no..dar in cazul in care am vrut doar sa dau un raspuns pentruca mi sa cerut, fara sa am intentia sa ma afund intr-o discutie despre botez ce am gresit? :|

n-am stiut ca nu vrei sa te...afunzi. iti aratam doar unde e apa mai adanca ;).

04/12/08 20:42

gabi
membru

pai stiam de locul acela, dar nu vreau dispute lungi si degeaba :D ...mersi oricum de dirijare :P

04/12/08 20:43

Site web  
april
admin forum

gabi_aron a scris:

pai stiam de locul acela, dar nu vreau dispute lungi si degeaba :D ...mersi oricum de dirijare :P

ok, ok. ideea era si ca poate altii ar fi lungit discutiile pe care tu le voiai scurte ;).

04/12/08 20:45

gabi
membru

pai..atunci e penru ei :P

04/12/08 20:47

Site web  
tamarta
membru

Inregistat: 22/11/06

giany a scris:

poi ai vazut mai ... ai vazut ce inseamna ca cineva sa stie despre tine anumite lucruri ... cum ca esti crestina ... se pune in garda ... deci esti un plus ca ei sa nu faca mai multe ... se autocontroleaza macar putin sau putin mai mult ...

dar ce faci tu daca iti spune EL : tamy, tre sa te duci la cheful cutare de pagani unde sunt toate cele rele de pe pamant adunate ... dar e unu acolo care tre salvat !!!

te duci sau nu???

Daca imi spune El sa ma duc, atunci ma duc, dar n-as indrazni sa intru intr-un astfel de mediu decat daca as sti ca El este de acord sa intru acolo si daca El va fi cu mine in fiecare clipa. Si, mai ales ca n-ar fi  prima oara cand mi-ar spune asta ;)
crede-ma, se merita...chiar si pentru un singur suflet.

16/01/09 11:27

fluflu
membru

Inregistat: 20/09/07

gabitzu.sb a scris:

si cand am vazut cine e autorul acestui topic am ramas uimit ... nu mai stiam ca eu am deschis un astfel de topic ... dar intr-un fel ma bucur ... ca am dat de acest topic si ca pot raspunde copilului care a deschis acest topic cum va vedea si el lucrurile la urmatorul revelion  2008-2009 .

nici un an nu a trecut de atunci.asa mare e diferenta intre cum erai atunci si cum esti acum?

22/01/09 12:57

RainSong
membru

Inregistat: 08/11/06

gabi_aron a scris:

eu nu-s deacord cu ideea "noi suntem pocaiti si nu mergem acolo sau acolo" ...dece nu? Dar la o iesire cu colegii ,si daca e pana acolo nu conteaza ca te-ai dus la chef daca te-ai dus cu gandul de a incerca sa intorci pe cineva .Daca te comporti ca un adevarat pocait si esti un exemplu pentru ei...daca reusesti sa le demonstrezi ca toata distractia lor e 0

Hai mai ,la petreceri nu ai cu cine conversa despre cele sfinte ,dupa juma de ora sunt in stare de ebrietate ,dupa 4 in prag de coma alcoolica . Si la iesiri cu colegii [iesiri care se fac in timpul orelor chiulite de obicei] nu prea ai ce face ,in afara de chestii obscene ,nu scot prea multe pe gura . La iesiri si petreceri chiar nu e locul ,nu poti face evanghelizare "Cica stiti ,vreau si eu sa va povestesc despre Domnul" . Cel mai bine ii iei separat .. sau si mai bine ii lasi sa iti citeasca evanghelia [asa nu esti acuzat de propaganda religioasa :)] ,daca le-o place pe a ta ,vor citi si celelalte 4 Evanghelii oficiale .
  Completare :eu nu ma duc la banchete ,"nu am ce cauta ,sunt pocaita" :D Adica as putea merge sa vorbesc cu colegele si sa mananc [:D :D] ,dar de dansat nu ,nu din cauza ca il consider pacat ,ci pentru ca af veni alte colege poca care s-ar poticni vazandu-ma si dupaia m-ar crede colegii un fel de depravata .. si oricum ,nu ma exteriorizez prin dans .

Ultima modificare de RainSong (23/01/09 14:01)

23/01/09 13:59

gabi
membru

ai incercat tu sa le vorbesti la iesiri cu ei despre DOmnul si nu au fost interesati ci vorbeau daor obscenitati?...sau e doar o imagine care ti-ai facut-o tu privindu-i de departe? ... eu vorbesc dinc e am vazut, si din ce mi s-a intamplat si nu doar mie, ci si altor prieteni care au adoptat acelasi stil. ;)

23/01/09 14:03

Site web  
RainSong
membru

poti sa explici mai cu amanuntul .
[mai ,ei de obicei pleaca de la franceza [eu fac germana] ,de la alte ore mai foarte rar ,si nu chiulesc cu ei . Si se mai intalnesc la discoteci sau la baluri ,in rest nu ,deci numai in situatiile de mai sus as putea iesi cu ei]

23/01/09 14:06

gabi
membru

uneori ieseam cu ei la suc (bine ca ei consumau bere majoritatea) si vorbeam diverse lucruri, se bucurau cand mergeam si eu pentruca nu ma comportam ca un innapoiat si reuseam sa ne simtim bine impreuna chair si cu diferente  de mentalitate, uneori ramaneam uimit cum ei deschideau subiecte despre DUmnezeu, si vorbeam...un prieten facea la fel, si a observat ca sunt atat de interesati de DUmnezeu, s-au saturat de toata degradarea si au nevoie de ceva nou, dar noi stam deaoparte sa nu ne "spurcam"...la banchet nu m-am dus desi mai apoi mi-a aprut rau ca au zis ca s-au plictisit de moarte si nu le-a palcut, puteam vorbi acolo mult...apoi acum nu ne-am ami avzut demult, dar mereu cand sae intalnesc ma anunta sa merg si eu daca pot, sunt absolut sigur ca nu trebuie sa ne ferim de ei ci sa mergem cu ei, bineinteles in anumite limite.

Ultima modificare de gabi_aron (23/01/09 14:14)

23/01/09 14:13

Site web  
april
admin forum

Nu pricep de ce discutati aici si nu la subiect(ul respectiv).

23/01/09 18:37

RainSong
membru

pentru ca mie mi se pare ca subiectul e deviat ,iar au inceput ironiile .

23/01/09 20:05

april
admin forum

lucian_credincios a scris:

E un website facut de niste fete crestine americane traditionale, despre rolul fetelor tinere si al femeilor in planul lui Dumnezeu http://www.returnofthedaughters.com/. 

Fetelor, ar fi bine sa le provocati pe fetele din lume, unele din prietenele voastre sa inceapa sa se gandeasca daca le convine sa fie femei dupa standardele pagane feministe care le promoveaza societatea. Dati-le site-uri de internet si chestii alternative unde sa poata cauta raspunsuri intelepte si folositoare. Am observat ca destul de multe fete din lume s-au cam saturat de talentele baietilor smecheri, de cliseele societatii si de manipularea asta consumerista -ce sa-si cumpere si pe ce sa-si dea banii ca sa fie in pas cu societatea. Ar fi timpul ca voi sa le oferiti o alternativa. :-)

La site-ul asta despre care v-am spus, au un blog cu multe discutii despre intrebari care le au fetele, confuzia din societate cu privire la rolul femeilor si un film documentar "The Return of the Daughters". Cred ca multe fete au nevoie de o astfel de discutie deschisa si de astfel de resurse biblice care sa le ajute sa inceapa sa gandeasca in loc sa accepte toate cliseele feministe pe care le baga pe gat societatea in ziua de azi. La fel si noi baietii avem nevoie de resurse crestine ca sa tinem piept atacurilor demonilor prin care se promoveaza o barbatie falsa si pusa in slujba raului si prostiei. Adevarata barbatie e cea a lui Isus Hristos.

Trebuia sa-l scrii de 2 ori pe forum ?

24/01/09 10:29

Pagini:  1 2 3 4 5 6 7 ... 16    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la