TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/TANAR si CRESTIN ?/COMENTARII Moderat de feedback  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 2 3 4 5 6 7 8 ... 16
KoJack
membru

Inregistat: 29/02/08
Nu vreau sa judec pe nimeni ... ca si eu postez mult la categoreia cu jocuri dar ma intreb de ce nu se inghesuie membrii forumului sa posteze si pe la categoria DISCUTII BIBLICE ... ???

KJ.

26/01/09 21:12

Site web  
mototey
membru

Inregistat: 11/12/06
pentru ca aici pe forum gasesti o varietate de lucruri interesante... uite... eu acum in sesiune nu ma bag in discutii foarte 'grele' pentru ca vreau doar sa ma mai relaxez putin... si de aceea sunt mai activ la jocuri, la chat si la altele... dar nici de discutiile doctrinare nu ma departez foarte tare... ;)

30/01/09 15:41

Site web  
KoJack
membru

mototey a scris:

deja au trecut 22 de saptamani???... wow!!!... ce repede trece timpul...

Care sunt cei care au dat start la prima intalnire???

kmK
               kidu, mototey, KoJack

:D

Ultima modificare de KoJack (08/02/09 13:39)

KJ.

08/02/09 13:38

Site web  
mototey
membru

atunci cand era testul de la Geneva... hmmm... mai tii minte?

08/02/09 18:41

Site web  
KoJack
membru

mototey a scris:

atunci cand era testul de la Geneva... hmmm... mai tii minte?

Experimentul de la Cern

nu ... nu imi mai aduc aminte ... ca doar nu era cu 4 zile dupa ce am implinit 16 ani ... :))

KJ.

08/02/09 21:55

Site web  
mototey
membru

nu ma... era chiar cu o seara inainte de experimentul de la Geneva... lasa ca  vorbim in privat... ;)

08/02/09 22:14

Site web  
daniel
membru

Inregistat: 01/03/08

gabi a scris:

dar prea putini stiu concert :)
(mai gabi nu vreau sa te stresez cu, corectiile)...ai dreptate, nu prea stiu (despre) concert(e) :D

26/02/09 00:14

gabi
membru

Inregistat: 14/11/06
mersi daniel :)...corectez acum ;)

daca vrei iti explic concret despre concert(e) :))

26/02/09 00:17

Site web  
april
admin forum

Inregistat: 15/10/05

tamarta4jc a scris:

dar poate o sa mute un moderator.

nu poate.

09/03/09 18:27

tamarta
membru

Inregistat: 22/11/06
nu stiam..
scuze pentru offtopic, dar am vrut sa fiu draguta cu el si sa ii explic ce sa faca :)

09/03/09 22:08

fluflu
membru

Inregistat: 20/09/07

soft_wind a scris:

[a, nu ca precis ingrasa, fluflu draga :P ;) [ eu zic mai bine sa te rezumi la stadiul de dorinta, sa nu pui si in practica :d . vai , ce rea sunt azi, sa nu ma bagi in seama . lucrarea la bio de maine e de vina, inca mai am de invatat si e o groaza .. :| ]

cuuumm?nu ingrasa mai mult ca o cioco :D
deja ma si gandesc la ce bunatatiuri as bea :D :D

17/03/09 22:35

cami
membru

Inregistat: 17/07/07

jezzy a scris:

P.S.Nu stiu ce am ca de la o vreme tot imi vine sa pun semnul exclamarii la final! :D
mai, eu chiar vroiam sa-ti zic asta :D . am impresia ca cine stie cum urli cand tastezi :D

19/03/09 11:44

lorre
membru

Inregistat: 07/10/06

livu2day a scris:

Vorbeste despre Mantuire, vorbeste in mai multe locuri clar de acest lucru.

Se vorbeste despre viata vesnica - care este rasplata alergarii noastre pe pamant,in urma deciziei de a-L urma pe El.Mantuirea o primesti cand Il primesti pe Isus in inima ta.

25/03/09 16:32

livu2day
membru

Inregistat: 06/11/08
Stiu ca se vorbeste despre viata vesnica de aceea am folosit "M" mare.
Despre... Mantuire cand primesti pe Isus, da ai dreptate dar depinde daca il pastreaza pe Isus in inima.
Matei 13:20 Sămânţa căzută în locuri stâncoase, este cel ce aude Cuvântul, şi-l primeşte îndată cu bucurie;
Matei 13:21 dar n-are rădăcină în el, ci ţine până la o vreme; şi, cum vine un necaz sau o prigonire din pricina Cuvântului, se leapădă îndată de el.

Deci vedem clar ca zice ca a primit Cuvantul cu bucurie... si?  Sa lepedat de el.
Sunt alte exemple ca zice altceva.

25/03/09 20:19

lorre
membru

eu nu am zis ca nu poti pierde mantuirea. Poti face asta,si inca foarte usor.Tocmai de aceea rasplata este la final,nu la inceput.Pentru ca[asa cum zicea tata]- conteaza cum ai terminat,nu cum ai inceput.

26/03/09 10:20

april
admin forum

lorre a scris:

eu nu am zis ca nu poti pierde mantuirea. Poti face asta,si inca foarte usor.Tocmai de aceea rasplata este la final,nu la inceput.Pentru ca[asa cum zicea tata]- conteaza cum ai terminat,nu cum ai inceput.

exista un alt subiect despre asta .

O observatie : mantuirea nu o castigi tu, adica nu-ti este data ca rasplata ca ai facut sau nu nu stiu ce.

26/03/09 10:31

mototey
membru

cel care pierde mantuirea nici nu a avut-o ;)

26/03/09 10:34

Site web  
lorre
membru

april a scris:

O observatie : mantuirea nu o castigi tu, adica nu-ti este data ca rasplata ca ai facut sau nu nu stiu ce.

asta zic si eu.

26/03/09 10:40

tamarta
membru

Inregistat: 22/11/06

mototey a scris:

nu sunt de acord cu tine. Prin Jerfta Lui de la Golgota am primit mantuirea, dar o putem pierde daca nu Il urmam pe El pana la capat. sunt mai multe exemple in Biblie si cred ca ar trebui sa stii asta

08/04/09 10:10

april
admin forum

nu Il putem urma noi singuri pe El pana la capat.

08/04/09 22:04

mototey
membru

tamarta a scris:

mototey a scris:

nu sunt de acord cu tine. Prin Jerfta Lui de la Golgota am primit mantuirea, dar o putem pierde daca nu Il urmam pe El pana la capat. sunt mai multe exemple in Biblie si cred ca ar trebui sa stii asta

aceia nici nu au avut mantuirea... mantuirea este un dar nemeritat... mantuirea nu se poate castiga... iar, ceea ce da Dumnezeu, El nu mai ia inapoi... dar se poate sa ni se para ca avem mantuirea primita, iar de fapt noi nu o avem... hmmm... ce spui de asta?

09/04/09 08:20

Site web  
mikhael
membru

Inregistat: 16/01/09
Sa nu bagam lumea in ceata, ca se sperie oamenii.Sa nu descurajeze.
Toti cei ce am facut legamant cu EL in apa botezului si AM CREZUT SI CREDEM suntem ai lui Hristos . El ne ghideaza pe calea desavarsirii.
"oricine va crede si se va boteza va fi mantuit".
Daca implinesti astea 2 conditii esti pe  Calea manturii..Insa nu pot sa nu remarc ca tot EL ne da credinta si ne ajuta sa crestem in ea.

09/04/09 09:28

daniel
membru

Inregistat: 01/03/08

o_mara a scris:

Daca va numiti crestini apai si fiti,cititi dar nu intinde-ti o mana unui tanar in suferinta cu un suflet mare.
Te inteleg ca esti dezamagita dar cum au zi si altii sa stii ca sunt persoane care s-au rugat pentru el.
     Imi amintesc ca citeam ieri-alaltaieri cum trebuie sa priveasca cei care l-au slujit pe Dumnezeu si au ajuns la sfarsitul lucrarii...daca au facut bine treaba sa priveasca cu smerenie, au facut doar ce aveau obligatia sa faca.

Este un topic special pentru rugaciuni, te invit sa intrii acolo si sa arunci cu piatra dupa ce citesti macar o pagina  ;)

Ultima modificare de daniel (13/04/09 22:31)

13/04/09 22:29

giany
membru

Inregistat: 18/05/07
io va invit sa cititi si sa ascultati si sa si vedeti filmuletul de pe www-ul omului ... sunt doo chestiuni ... una este suma ... o data se cere 100.000 de euro si la filmulet se cer 150.000 de euro ... si a doua este ca operatia se face prima data in austria dupa care in filmulet se face in irlanda ... poi mai ... sunati ca trebe 250.000 de euro ... io abia acu mi-am dat seama ... asta seara nici nu dorm ... sun continuu ... :D:D:D

13/04/09 22:39

liliana42
membru

Inregistat: 20/04/09
eu cred ca iti poti spune parerea in orice loc din lume dar sa nu vorbsti despre religii dar daca il predici pe isus nu este nimic rau dar sa nu confunzi reigia vorbesti despre isus si de dumnezeu ar nu de religii ,eu locuiesc in spania de 12 ani si am prieteni de toate religiile ,martori ,catolici,adventisti si am putut vorbi cu fiecare in parte dar am hotarit toti cind vorbim sa vorbim de isus sau dumnezeu dar sa nu vorbim de religii si am ajuns sa ne intelegem foarte bine si sa fim prietni si as dori sa-ti spun ca amavut prietena calugarira de la scoala fetitelor mele si a fost complet convinsa ca am un dumnezeu mre care ma asculta si ma ajuta si mia zis ca am credinta foarte mare si se bucura cu mine si se ruga pentru mine ,are ce ma impiedicazt ca sa nu vorbesc cu ea ? nimic si a ajuns sa vorbeasca si cu liderul de la biserica din care am facut parte la spanioli pe vremea acea si inva ea se numa maria luisa a ajuns ca sa ceara sprijinul in rugaciune de la noi cind avea nevoie ,asta nu impiedica ca sal predci pe isus in orice loc din lme dar sa stii sa nu ranesti credinta si religia nimanui deoarece ai desptul despre cine sa vorbesi,mai am si un preitn musulman si cu acela am vorbit despre dumnezeu dar nu desre religia lui si n intelgem foarte bine deoarece sintem si vecine de apartamente s nici cu aceasta persoana nu am vorbit despre religia musulmana ci numai despre dunmezeu si ce paote el fae si el a fost forte multumit cind am vorbit cu el,mai am avut preeteni martori si cu aceia am vorbit despre isus si chiar eu treceampreintro criza emotionala si ei mau ajuta sa o trec dar nu am vorbit despre religia lor deci nu este greu sa traiesti intro tara care nu comparte aceias religie cu tine dar sa stii cum si ce sa vorbesti daca incepi sa vorbesti despre religia ta nu este bine dar daca vorbesti despre dumnezeu tatal si fiul este bine.Domnul sa te binecuvinteze

Ultima modificare de liliana42 (20/04/09 11:15)

20/04/09 10:57

Pagini: 1 ... 2 3 4 5 6 7 8 ... 16    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la