TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Zilele din urma/COMENTARII Moderat de +Archangel+, Old  
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3 4 5 ... 12
simona
membru

Inregistat: 19/02/08
[Oooo, asta e o coarda sensibila! :D]

18/09/08 22:26

bairstow
membru

Inregistat: 27/10/07

UnderZero a scris:

bairstow a scris:

Mai ales aia care fac 10 copii.

Mda...ia intreaba biserica cea adevarata (scuze daca ti se pare ironic, dar sunt cuvintele tale ) ortodoxa despre contraceptie si mai stam de vorba ;)

Intraba tu.E contra ei si e mai mult decat categorica.Si folosirea unor anumitor plastice :) este interzisa.Chiar inghiti tot?

18/09/08 22:34

UnderZero
membru

Inregistat: 19/04/08
Ok. STIU ca asa e! Nu trebuie sa intreb pe nimeni..Atunci, care-i problema ca ei (la penti te referi, in mod evident! Corecteaza-ma daca gresesc) au 10 copii ??? Tu ai fost ironic cu asta, nu eu...;)

Ultima modificare de UnderZero (18/09/08 22:38)

18/09/08 22:36

bairstow
membru

Pai ori sti ca biserica mea e impotriva ori vad ca te prefaci :( .De ce la penti?La toti poicaitii.Oricum e mai bine sa faci 10 decat un avort.Sper sa nu te supar totusi si scuze am uitat ca esti fata :)

Ultima modificare de bairstow (18/09/08 22:44)

18/09/08 22:44

UnderZero
membru

Nu ma prefac...stiam ca stii dar nu intelegeam de ce esti ironic...De acord cu tine in privinta asta (ca mai bine x copii decat avort). Nu m-am suparat :) Nu am de ce. Iar in legatura cu faptul ca sunt fata - ehhh, aici nici macar nu conteaza (si nici macar penti nu sunt. E o chestiune de atitudine si comunicare. Atata tot :) )

Ultima modificare de UnderZero (18/09/08 22:48)

18/09/08 22:47

bairstow
membru

Pai m-ai facut curios.Ce biserica esti?
Sper sa nu fiu off topic sa traiesc zilele din urma :) Pe acest forum bineinteles :)

18/09/08 22:52

UnderZero
membru

:) Conteaza? Risc si eu sa primesc ban pt offtopic (scuze - din nou- april! ), deci vezi ce fac eu pt tine ?:D. Deci - ce relevanta are? Raspunde, si POATE :D raspund :)

PS: Vrei sa stii unde sa ataci, nu? ;) Atata timp cat sunt eu si nu EL -  ok :)

Ultima modificare de UnderZero (18/09/08 22:57)

18/09/08 22:55

bairstow
membru

Suna interesant.Chiar m-ai facut curios.
Revenind la subiect :) zilele din urma sunt zilele in care traim dar sunt si zilele in care a trait de exemplu Stefan Cel Mare

18/09/08 23:26

UnderZero
membru

Referitor la zilele din urma - de acord. Te-am facut curios? Sincer, n-a fost ceva intentionat. :)

19/09/08 10:40

livu2day
membru

Inregistat: 06/11/08

bairstow a scris:

Cred ca as fi cel mai bun predicator.Va stiu toate lipsurile.Sincer,nu cred as fi prea iubit :)

Dupa ochi tai ne sti lipsurile dar chiar sti, lasa Domnul sa iti zica de ce lipsesti tu in primu rand nu te ingrijora de alti.

26/11/08 17:18

gabi
membru

Inregistat: 14/11/06

giany a scris:

bai frate bai ... stau si ma gandesc ... oare si Basescu ... :D:D:D ... e fiul unei femei albe ... :)

nu...basescu cred ca e fiul unei femei negre rau, si cu coada si cu furca in mana...femeie care mai are un fiu, pe nume dracu :))

27/11/08 13:55

Site web  
+Archangel+
Moderator

Inregistat: 05/07/06
Ba, ai grija, ca mama lu' dracu', mai bine zis tata, e Dumnezeu. :D

27/11/08 13:59

gabi
membru

Inregistat: 14/11/06
da..ai dreptate...imi retrag cuvintele...rectific...he's son of a..mother :))

27/11/08 14:03

Site web  
RainSong
membru

Inregistat: 08/11/06

gabi_aron a scris:

rain, n-o sa-mi spun teoria aici si acum ca apoi vom devia subiectul la unul despre rapire, si asta e foarte controversat

dar exista alte topicuri /topice potrivite ,gen Apocalipsa ,Rapirea .

03/02/09 11:10

cami
membru

Inregistat: 17/07/07

RainSong a scris:

niciodata nu am priceput apocalipsa .
Nici eu ... pastorul Paul Negrut a scris o carte care trateaza in mare, cartea Apocalipsa [ cum va fi in cer, ce se va canta acolo, cele 7 Biserici, cele 7 peceti etc. ]. Eu vreau sa o citesc, numai sa fac rost de ea :) . Poate asa, ma mai lamuresc si eu putin. Apocalipsa e o carte grea. Eu mereu ma "impotmolesc" undeva cand o citesc ...

04/02/09 19:44

RainSong
membru

Inregistat: 08/11/06

flory a scris:

pastorul Paul Negrut a scris o carte care trateaza in mare, cartea Apocalipsa [ cum va fi in cer, ce se va canta acolo, cele 7 Biserici, cele 7 peceti etc.]

poti sa o asculti progresiv : http://www.resursecrestine.ro/predica_m ... =941#ancor [banuiesc ca din predicile astea e compusa cartea]
Uite ,la kerigma sunt 31 de carti cu predicile ,inmultit cu 6.5 lei ,dai in faliment :) http://www.kerigma.ro/predici.php?categ ... amp;main=3

Eu am auzit de la un pastor ca i-a invatat la seminar sa citeasca toata apocalipsa cap-coada ,ca se pricepe mai bine .Si am citit-o [acum 1 an si ceva] dar nu am ramas cu foarte multe .

04/02/09 20:57

cami
membru

Inregistat: 17/07/07
multumesc, Rain.

04/02/09 21:01

mototey
membru

Inregistat: 11/12/06

just_for_jesus a scris:

deci inca nu team convins???????:):):):):):):):):):):):):):):):):)):)pacat!!!!!!!!!!!!!!!!!:):)::)):)o sa mai incerc!!!iti promit!!!:):):):)

mototey a scris:

succes... Domnul sa te ajute... ;)

10/02/09 14:03

Site web  
april
admin forum

Inregistat: 15/10/05

just_for_jesus a scris:

cand ma gandesc ca traim vremurile din urma ma rog Domnului sa "amane" Apocalipsa deoarece mai am multe lucruri de facut pentru EL si nu vreau sa vina asa repede APOcalipsa.................dar faca-se voia Sa nu voia mea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

daca strigi mai tare poate te aud si eu ;)

merge si fara prea multe !!!!!!!!!??????????????...........:):):):):):)..etc ?

si Isus, nu isus ;)

10/02/09 14:18

daniel
membru

Inregistat: 01/03/08

Reynard a scris:

Daniel, care crezi ca e diferenta dintre sambata, duminica, miercuri, joi... ? Toate sunt zile ale saptamanii insa pe una din ele Dumnezeu a ales-o ca zi de odihna, sambata, Sabatul.
Gandeste-te putin la cum isi calculau evreii zilele saptamanii:
- Sabatul
- nu ziceau duminica, ziceau prima zi dupa Sabat
- nu ziceau luni, ziceau a doua zi dupa sabat
......
- zilei de vineri i se spunea "ziua pregatitoare pentru Sabat"

Suna taietor, suparator pentru unii ce urmeaza sa zic dar asta este. Sambata este inchinata lui Dumnezeu iar despre restul zilelor saptamanii Dumnezeu zice "sa-ti faci lucrul tau".
Sper ca ti-am raspuns la intrebare.
Pentru evrei e clar ca sambata era ziua in care trebuia sa nu lucreze etc asta pana a venit Isus. Ce se intampla dupa venirea lui ? Pai el lucreaza si in Sabat (in cateva randuri recunoaste deci nu se pune problema ca de fapt n-r fi lucrat nimic).

Acum pentru neamuri nu vad sa fie Sambata mai importanta decat Miercurea. Intre primii crestini au fost unii care ziceau despre neamuri ca trebuie sa tina legea lui Moise dar pentru noi chiar nu stiu sa scrie sa tinem 'Sabatul'.

ps: l-am pus la comentarii ca nu eram la subiect :)

19/02/09 20:21

Reynard
membru

Inregistat: 16/02/09
:) interesant...Imi arati si mie unde ai gasit tu in Biblie ca Isus ar fi lucrat in Sabat? Si crezi ca noi, neamurile suntem mai cu mot?
Ai zis de legea lui Moise. Stii ce cuprindea legea lui Moise? cuprindea legea ceremoniala legata de preotie, jertfe etc si era pusa LANGA chivot. Legea lui Moise a fost valabila pana la moartea lui Isus pe cruce pentru ca toate obiceiurile aratau spre jerfa suprema a Mielului care avea sa fie dat pentru noi. Tablele din piatra pe care le scrise insusi Dumnezeu cu degetul Lui erau puse IN chivot si aveau sa fie pentru vesnicie pentru ca a zis "Eu nu ma schimb"
Ca sa-ti faci o idee de durata in timp a Sabatului citeste
Isaia 66:22.23
"Cãci dupã cum cerurile cele noi si pãmîntul cel nou, pe care le voi face, vor dãinui înaintea Mea zice Domnul, asa va dãinui si sãmînþa voastrã si numele vostru.
În fiecare lunã nouã si în fiecare Sabat, va veni orice fãpturã sã se închine înaintea Mea, zice Domnul."

Apocalipsa 14,12
"Aici este rãbdarea sfinþilor, care pãzesc poruncile lui Dumnezeu ºi credinþa lui Isus."

19/02/09 20:45

april
admin forum

vedeti si la http://www.tanarcrestin.net/forum/viewtopic.php?id=202 ;)

19/02/09 22:15

+Archangel+
Moderator

Inregistat: 05/07/06

Reynard a scris:

Si legat de Neamuri, noi suntem Neamurile. Tu stiind ca Biserica Penticostala e Biserica adevarata crezi ca numai penticostalii vor fi mantuiti ?

Nu inteleg ce vrei sa zici prin noi suntem Neamurile. Daca te referi la cultele crestine iar nu e bine. Neamurile sunt toti cei care nu sunt evrei.
Nu conteaza ce biserica cred eu ca e adevarata. Ci conteaza ce zice Dumnezeu despre biserica. Si nu a folosit niciodata pluralul. Pentru El este O singura Biserica. Ca membrii acestei Biserici sunt raspanditi in mai multe culte asta e o problema noastra, a oamenilor.

20/02/09 13:15

daniel
membru

Inregistat: 01/03/08
Scuze april :D

mesaj mutat la (linkul dar de april :D)

Ultima modificare de daniel (23/02/09 21:13)

23/02/09 21:07

april
admin forum

http://www.tanarcrestin.net/forum/viewtopic.php?id=202

23/02/09 21:08

Pagini:  1 2 3 4 5 ... 12    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la