TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Zilele din urma/COMENTARII Moderat de +Archangel+, Old  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 6 7 8 9 10 11 12
Magdy
membru

Inregistat: 09/01/07

aurelian177 a scris:

O... am vazut ca mi-ai scos niste expresii din tot ce am scris...si nu imi dadeam seama ce ai vrut sa spui...sunt bucuros de astfel de discutii sa stii si n-am gand sa nu ascult pareri:D

Iti citasem doar anumite parti din postarea ta fiindca nu avea rost sa citez tot, atat timp cat raspundeam doar anumitor fraze de'ale tale. Umpleam pagina degeaba. :)

E bine ca esti deschis la discutii. Domnul sa-ti dea intelepciuni sa digeri bine tot ce auzi si sa iei doar ce este bun. ;)

10/08/09 21:07

aurelian177
membru

Inregistat: 30/07/09
Ok magdy...ne-am lamurit..pentru ca nu vreau sa fie cearta...dar am vazut ca mi-ai scos niste expresii din tot ce am scris...si nu imi dadeam seama ce ai vrut sa spui...sunt bucuros de astfel de discutii sa stii si n-am de gand sa nu ascult pareri:D
Asta am scris in partea cealalta dar se pare ca am omis faptul ca eram off-topic..asa ca rog sa fie sters ultimul comentariu al meu de la treadul mileniul pentru ca l-am adus aici:D

10/08/09 21:31

aurelian177
membru

Inregistat: 30/07/09

april a scris:

Pe cine ai vrut sa citezi ?

Pe mereu tanar si pe Turcu Ovidiu:D...acum vad ce am facut...era citat peste citat...peste citat..si eu am citat tot

Ultima modificare de aurelian177 (11/08/09 18:44)

11/08/09 18:16

adriana
membru

Inregistat: 08/02/08

Magdy a scris:

Linkurile tale sunt în engleză toate.

Nu sunt toate. Intra pe al doilea si o sa-ti formezi o parere.

15/09/09 21:01

Magdy
membru

Ok. Eu începusem de la coadă la cap. :P Citesc acu'.

15/09/09 21:12

Magdy
membru

[Am un milion de nervi că am scris adineauri un kilometru de mesaj la Mileniul şi în loc de enter am dat delete! Încerc să reiau ideile. ] :x

04/11/09 15:24

simona
membru

Inregistat: 19/02/08
Ce s-a intamplat cu pagina de la Apocalipsa ?

15/02/10 00:34

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05
care pagina?

15/02/10 07:50

simona
membru

Inregistat: 19/02/08
Era ultima pagina de acolo. Acum vad ca e ok. :)

15/02/10 18:47

Roxana
membru

Inregistat: 14/03/08
Care este diferenta dintre Iad , Seol, Gheena, Locuinta mortilor, pedeapsa vesnica,Hadesul, mormantul?
Va spun ce am priceput eu..Iadul este locuinta mortilor,pedeapsa vesnica este Iazul de foc, acolo unde merg cei nemantuiti, si restul?

19/11/10 17:43

benny
membru

Inregistat: 27/05/07
sunt sinonime, cred. :)

20/11/10 11:20

Sword
membru

Inregistat: 01/02/08
Iad, Gheena si Hades(parca)sunt sinonime si reprezinta locul de pedeapsa. Sheol, mormant si locuinta mortilor sunt sinonime reprezentand locul fizic al trupului ingropat. Raiul este ceea ce stim toti. Toti merg in primul rand in mormant. Apoi sufletul va ajunge la judecata sau mantuire. Simplu, nu?

20/11/10 21:21

emanuel
membru

Inregistat: 14/09/08
Pe aproape. Cred ca sunt sinonime iad, hades, sheol, locuinta mortilor. Gheena indica spre locul pedepsei vesnice la fel ca iazul de foc. Mai exact ne poate spune gabi ca el e la teologie.
Uzual cuvantul iad indica pedeapsa vesnica, dar cred ca etimologia cuvantului e alta.

Ultima modificare de emanuel (21/11/10 07:11)

Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)

20/11/10 21:31

giany
membru

Inregistat: 18/05/07

Claudiu a scris:

Sunt crestin in primul rand. Religia mea este cea crestina :)

nu vrei sa spui si ce religie?
scuze april. :D

14/03/11 20:17

Claudiu
membru

Inregistat: 30/12/10
Apartin miscarii advente si intelegerea mea se regaseste si in viata  altora care apartin acestei miscari.

14/03/11 22:22

irlanda
membru

Inregistat: 14/03/08
Pacat ca nu se regaseste si in Biblie...

15/03/11 00:32

furtuna dragos
membru

Inregistat: 26/01/11
Aa.. nu Irlanda? eşti sigură ?

Îmi pare bine că nu-s singrul adventist de pe forumul ăsta :)

Te salut Claudiu ;)

15/03/11 01:06

Site web  
Claudiu
membru

Te salut si eu Dragos. Imi pare si mie bine ca am inceput aceasta comunicare virtuala si pentru ca mai este cineva pe aici care poate declara in mod public ca intr-adevar crede ca si mine.

15/03/11 09:38

+Archangel+
Moderator

Inregistat: 05/07/06
Hmmm... nu stiam ca adventistii sustin doua faze ale mantuirii.

15/03/11 09:55

emanuel
membru

Care dintre ei? Adventistii de ziua a saptea, sau miscarea de reforma?

Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)

15/03/11 10:03

+Archangel+
Moderator

Miscarea de reforma tot de ziua a saptea e numai ca ei au niste idei si mai nastrusnice. De exemplu, nu poti fi mantuit daca mananci carne.

15/03/11 10:55

furtuna dragos
membru

Inregistat: 26/01/11
Nu sunt 2 faze, e doar una şi nu este condiţionată de carne, mâncarea nu te mântuie doar te ţine sănătos sau te îmolnăveşte

15/03/11 11:16

Site web  
+Archangel+
Moderator

Se pare ca amicul tau nu e de acord cu prima parte enuntata de tine.

15/03/11 12:51

Claudiu
membru

Prin afirmatia in care am spus 'ca poate recunoaste public ca intr-adevar crede ca si mine' as vrea sa se inteleaga ca aceasta la subiectul acesta despre rapirea secreta cel putin.

Eu nu subscriu la adventismul traditional insa multi membrii azs o fac si deoarece nu au ajuns sa inteleaga alte adevaruri mai profunde.

Eu am spus ca apartin miscarii advente nu Bisericii Adventiste de ziua a saptea.

16/03/11 12:33

emanuel
membru

Asta asa e. Tot miscari advente sunt consideratii si urmasii lui russel, si rutheford, si multe alte factiuni milerite.

Nu zic ca ai fi dintre ei. Cineva se poate considera adventist prin simplul fapt ca se focalizeaza cu sperantele pe al II-lea advent. (cum sunt eu. :) )

Ultima modificare de emanuel (16/03/11 13:08)

16/03/11 13:08

Pagini: 1 ... 6 7 8 9 10 11 12    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la