|
|
|
alex
membru
Inregistat: 02/03/09
|
|
apai ala numa vin nu-i )
|
|
05/12/09 22:37
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
da ce-i rachiu?
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
07/12/09 10:59
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
soft drink 
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
07/12/09 17:08
|
|
edi.theraven
membru
Inregistat: 26/10/08
|
|
Dar nu e soft drink Soft drink e de ex, grogul. Rachiul este tarie (palinca, tuica)
|
|
07/12/09 17:13
|
|
FiicaDeRege
membru
Inregistat: 03/11/08
|
|
+Archangel+ a scris:
E bine ca esti adepta abstinentei. Dar nu face din incredintarea ta o porunca pentru ceilalti. |
FiicaDeRege a scris:
Din punctul meu de vedere, nu. |
Nu fac o porunca, mi-am spus doar punctul de vedere, la fel ca toti ceilalti. 
_______________________________________ Inima mea este Templul Lui.
|
|
14/12/09 13:47
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Faptul ca nu am pus smiley nu inseamna ca atunci cand am scris eram incruntat sau ceva de genul asta. Pur si simplu am vrut sa fac o mentiune la ceea ce tu ai scris. 
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
14/12/09 16:18
|
|
polooradea
Exclus
Inregistat: 07/09/09
|
|
irlanda, asa ma bucur ca ai revenit. serios 
_______________________________________ multi o ard aiurea.. http://www.youtube.com/watch?v=WLAjvZ2wgUQ
|
|
28/12/09 17:55
|
|
polooradea
Exclus
|
|
iar tre sa ma duc in sat... 
_______________________________________ multi o ard aiurea.. http://www.youtube.com/watch?v=WLAjvZ2wgUQ
|
|
29/12/09 07:44
|
|
Old
Moderator
|
|
polooradea a scris:
iar tre sa ma duc in sat...  |
polooradea a scris:
irlanda, asa ma bucur ca ai revenit. serios  |
a fost si ea dusa in sat?
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
05/01/10 11:47
|
|
irlanda
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
Nu, n-am fost in sat. Da' tu pe unde ai fost dus?
|
|
05/01/10 16:40
|
|
Old
Moderator
|
|
Am fost in Italia. La multi ani!
Ultima modificare de OLD TRAIAN (05/01/10 16:48)
|
|
05/01/10 16:47
|
|
irlanda
membru
|
|
Ala da "sat" Sa-ti fie de bine La multi ani binecuvantati si tie !
Ultima modificare de irlanda (05/01/10 16:52)
|
|
05/01/10 16:49
|
|
Old
Moderator
|
|
N-am gasit romani adunati mai multi decat in biserici de pocaiti.
Ai mei ereau pe acasa ca n-au popa. Singuri cuc.  Ma pocaiesc si eu! De as fi in Italia in mod sigur!
Totusi nu ma gandesc sa merg in Italia, ca e frumoasa dar mie nu-mi place.
Ultima modificare de OLD TRAIAN (05/01/10 17:06)
|
|
05/01/10 17:04
|
|
irlanda
membru
|
|
polooradea a scris:
pt irlanda: demonstreaza-mi ca vinul evreilor era apa chioara. sau nu ai argumentele necesare? |
Daca ce ti-am spus eu, pentru tine nu inseamna argumente, atunci scuteste-ma, ca oricata demonstratie ti-as face eu, nu pricepi nimic. Asa ca potrivit ar fi s-o lasam balta...
polooradea a scris:
1. bunicamea nu mi-a dat sa beau vin. l-am baut eu singur. nu imi dau seama de unde ai scos asta.. s-au ai obiceiul de a vorbit lucruri inexistente? |
Am scos-o din vorbele tale
polooradea a scris:
2. scuza-mi ironia, insa credeam ca va avea un efect aparte asupra ta. |
N-are niciun efect ironia asupra mea, cu atat mai mult ironia aia de doi lei a ta.
polooradea a scris:
3. eu nu am un Dumnezeu betiv.. insa al tau cred n-a mai citit Biblia demult.. |
Asta tot o ironie vrea sa fie? Tu ti-L imaginez pe Dumnezeu ahtiat dupa vin si band cot la cot cu petrecaretii, nu eu.
polooradea a scris:
5. Dumnezeu ridica orice lucru murdar si face ca el sa sclipeasca, la fel face si cu un biet betiv. nu stiai asta, asa-i? nu prea le ai cu Biblia, nu? |
Vad ca le ai tu cu toate...da ce crezi tu ca face cu un betiv care sustine sus si tare ca el de fapt este si credincios, pe langa betiv?
polooradea a scris:
daca tu te consideri mai mare, de ce nu pui o poza sa te vedem si pe tine? |
Eu ma consider asa cum sant, problema este ca tu te consideri asa cum nu esti. Si daca ma vezi in poza, ce?
polooradea a scris:
sau nu pui din cauza varstei? este aceasta o problema? |
Mai, ce sa zic, m-ai prins...asa este, este o imensa problema varsta mea...Iegzact d'aia nu pun eu poza. La etatea pe care o am eu, nici poze nu-mi vine sa mai fac, apai sa le mai pun si pe forum... ma roade invidia cand vad asa tinerei frumosi si barbatosi(ca tine) si tinerele frumoase in pozele de pe forum, dar ce sa fac, nu pot sa dau timpul inapoi. Imi accept batranetile cu demnitate si stoicism, chiar daca sufar ingrozitor ca nu pot posta si eu o poza in care sa stralucesc si sa debordez de tinerete...
Ultima modificare de irlanda (06/01/10 01:36)
|
|
06/01/10 01:35
|
|
polooradea
Exclus
|
|
1. intradevar nu inseamna argumente, fiindca nu le argumentezi. 2. nu ai avut cum o scoate din vorbele mele, fiindca nu am zis ca bunicamea mi-a dat vin. 3. macar ironia mea face 2 lei, pe cand a ta nici o para chioara. 4. am zis clar ca Dumnezeu nu e betiv, sau nu stii sa citesti? 5. am zis clar ca Dumnezeu il ridica pe cel pacatos. insa ii coboara pe cei mandri. 6. frumusetea exista si la batranete. asa ca poti sa pui poze linistita. sau frageda tinerete e motivul pentru care nu le afisezi?
|
|
06/01/10 14:17
|
|
Magdy
membru
 Inregistat: 09/01/07
|
|
irlanda a scris:
... Mai, ce sa zic, m-ai prins...asa este, este o imensa problema varsta mea...Iegzact d'aia nu pun eu poza. La etatea pe care o am eu, nici poze nu-mi vine sa mai fac, apai sa le mai pun si pe forum... ma roade invidia cand vad asa tinerei frumosi si barbatosi(ca tine) si tinerele frumoase in pozele de pe forum, dar ce sa fac, nu pot sa dau timpul inapoi. Imi accept batranetile cu demnitate si stoicism, chiar daca sufar ingrozitor ca nu pot posta si eu o poza in care sa stralucesc si sa debordez de tinerete... |
  : Măi, ştiu c-ai zis-o-n glumă (sau la mişto :P ), da' nu mă pot abţine să nu zic Welcome to the club! ))
|
|
06/01/10 14:26
|
|
gabi
membru
Inregistat: 14/11/06
|
|
Da magdy, tu mai ai noroc cu Rebe, ca pui poze cu ea..ca altfel 
_______________________________________ "... greutatea erudiţiei în definirea cuvintelor nu compensează slăbiciunea argumentului în chestiunile mai importante." Francis A. Schaeffer
|
|
06/01/10 14:30
|
|
Old
Moderator
|
|
Bine ca magdy-i batrana si nu te aude ce zici mai incet pentru ca altfel... 
Ultima modificare de OLD TRAIAN (06/01/10 14:51)
|
|
06/01/10 14:50
|
|
Magdy
membru
 Inregistat: 09/01/07
|
|
Şmecheriloooor... :P:P:P:P
|
|
06/01/10 15:26
|
|
irlanda
membru
|
|
polooradea a scris:
bla...bla...bla... |
Ia o pauza tinere.
Magdy a scris:
Măi, ştiu c-ai zis-o-n glumă (sau la mişto :P ), da' nu mă pot abţine să nu zic Welcome to the club! )) |
Multam, colega 
|
|
06/01/10 19:53
|
|
polooradea
Exclus
|
|
nu am nevoie de pauze. eu zic sa iai tu una si sa-ti cauti un sot, ca esti fata batrana si vad ca asta te afecteaza in diferite moduri.
|
|
06/01/10 20:31
|
|
irlanda
membru
|
|
polooradea a scris:
eu zic sa iai tu una si sa-ti cauti un sot, ca esti fata batrana si vad ca asta te afecteaza in diferite moduri. |
In primul rand nu-mi caut eu sot pentru ca are Cine s-o faca. In al doilea rand, ma simt foarte bine in pielea mea de fata batrana spre surprindera multor incuiati ca tine, care in prostia si ingustimea lor, compatimesc fara nicio noima o fata batrana. In al treilea rand daca nu poti da dovada pe aici decat de talente, prostie, mojicie si lipsa de educatie te sfatuiesc sa te cari de unde ai venit.
|
|
06/01/10 21:04
|
|
polooradea
Exclus
|
|
acuma o dai pe injuraturi? ) s-au terminat argumentele? caci din prinosul inimii vorbeste gura 
Ultima modificare de polooradea (06/01/10 21:12)
|
|
06/01/10 21:12
|
|
irlanda
membru
|
|
Care-s injuraturile alea, sfintisorule?
|
|
06/01/10 21:16
|
|
polooradea
Exclus
|
|
"sa te cari de unde ai venit" - o injuratura mai moderna
|
|
06/01/10 21:17
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|