|
|
|
irlanda
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
N-am auzit de "injuratura" asta. E un fel mai "delicat" de a spune sa-ti iei talpasita.
|
|
06/01/10 21:22
|
|
polooradea
Exclus
Inregistat: 07/09/09
|
|
mda.. si la ce te referi atunci cand zici "dute de unde ai venit". tu de unde ai venit?
_______________________________________ multi o ard aiurea.. http://www.youtube.com/watch?v=WLAjvZ2wgUQ
|
|
06/01/10 21:23
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
polooradea, daca tot crezi ca irlanda este atat de batrana ar trebui sa-i respecti macar varsta. ai cam depasit limita, baiete.
irlanda, daca polooradea este atat de tanar si imatur ar trebui sa nu te mai pui tu la mintea lui.
eu zic sa va potoliti amandoi.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
06/01/10 22:00
|
|
polooradea
Exclus
|
|
pai daca e batrana ce cauta pe un forum de tineri? mda... ce sa zic. dupa ce ma injura, toata vina ii numa a mea. daca ziceam eu sa se duca de unde a venit, imi stergeai contul nu? halal dreptate. pe net toti is mari si tari. as vrea sa am o discutie cu irlanda intre patru ochi, sa vad daca ar mai vorbi ea asa. fii sigura ca nu.
Ultima modificare de polooradea (06/01/10 22:14)
_______________________________________ multi o ard aiurea.. http://www.youtube.com/watch?v=WLAjvZ2wgUQ
|
|
06/01/10 22:07
|
|
alex
membru
Inregistat: 02/03/09
|
|
ba eu cred ca nu ai mai vorbi tu asa...sincer nu pricep de ce iti place sa porti dispute fara sens...sau de asta te bucuri ca a revenit irlanda? nu mai aveai cu cine sa te contrazici? pff nu te inteleg... daca tot te crezi atat de bun precum zici da dovada de asta si comportate ca atare cu respect si bun simt, asta daca vrei sa mai ai zile bune pe aici...:|
Ultima modificare de alex (07/01/10 00:29)
|
|
07/01/10 00:28
|
|
irlanda
membru
|
|
polooradea a scris:
pai daca e batrana ce cauta pe un forum de tineri? |
Imi caut tineretea. Limita maxima de varsta cand te inregistrezi este de 50 de ani.
polooradea a scris:
mda.. si la ce te referi atunci cand zici "dute de unde ai venit" ... dupa ce ma injura, toata vina ii numa a mea. |
In orice caz nu la ce te referi tu. Deci, nu te-am injurat si nu mai face pe victima.
Ultima modificare de irlanda (07/01/10 00:42)
|
|
07/01/10 00:35
|
|
polooradea
Exclus
|
|
hai las-o balta si nu te mai scoate. si un pustan de pe strada stie ce inseamna asta. culmea e ca tu, care esti batrana si ai trecut prin tinerete nu stii. macar nu te scoate vorbind prostii
|
|
07/01/10 08:07
|
|
emanuel
membru
Inregistat: 14/09/08
|
|
@Polooradea ,
Nu o lua la-ntors, ca sa pari victima cand tu esti cel obraznic.
irlanda a scris:
...daca nu poti da dovada pe aici decat de talente, prostie, mojicie si lipsa de educatie te sfatuiesc sa te cari de unde ai venit. |
irlanda a scris:
N-am auzit de "injuratura" asta. E un fel mai "delicat" de a spune sa-ti iei talpasita. |
Din afirmatiile Irlandei nu se vede nici o injuratura, dar tu o tii sus si tare ca a fost, stii de ce? Pentru ca asta ai in minte, ti-e virusata mintea baiete, si orice-ar spune cineva tu vezi adversari , ofensa, injuraturi. Nu da bine sa te dai smecher, cel putin aici, pe forumul crestin nu e cadrul potrivit!
Ultima modificare de mereu-tanar (07/01/10 08:24)
_______________________________________ Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)
|
|
07/01/10 08:18
|
|
polooradea
Exclus
|
|
nu mie mintea virusata, insa cred ca multi au inteles ca si mine. insa prefera sa zica altceva ca sa arate cat sunt ei de sfinti, si ca nu au iesit niciodata afara din biserica. cand i-am cerut la irlanda explicari despre propozitia aia nu mia dat niciuna.nu te-ai luminat?.mda... dupa o lista lunga pe care e enumerat-o irlanda, despre "calitatile" mele, eu sunt cel vinovat.. ma rog..
Ultima modificare de polooradea (07/01/10 08:24)
|
|
07/01/10 08:21
|
|
emanuel
membru
Inregistat: 14/09/08
|
|
polooradea a scris:
nu mie mintea virusata, insa cred ca multi au inteles ca si mine. insa prefera sa zica altceva ca sa arate cat sunt ei de sfinti, si ca nu au iesit niciodata afara din biserica. cand i-am cerut la irlanda explicari despre propozitia aia nu mia dat niciuna.nu te-ai luminat?... |
NU se spune i-am cerut la irlanda, ci i-am cerut irlandei,
iar afirmatia ca nu ti-a dat raspuns e minciuna. In postul meu precedent am citat si afirmatia irlandei si raspunsul ce l-a dat la acuzatia ta. Vezi ca ti-e rosu nasul.
Stii ce-ti spun? S-ar putea sa primesti pauza chiar daca nu fac eu plangere la admin, de aceea mai bine potolestete singur. Eventual i-ati singur o zi libera sa ti se limpezeasca putin gandurile.
Ultima modificare de mereu-tanar (07/01/10 08:45)
_______________________________________ Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)
|
|
07/01/10 08:35
|
|
april
admin forum
|
|
mereu-tanar a scris:
Eventual ia-ti singur o zi libera sa ti se limpezeasca putin gandurile. |
Buna idee.
Iar irlanda nu este atat de batrana, tu crezi asta. Si daca pt tine ea este batrana, pai sunt si eu si altii/altele.
|
|
07/01/10 11:31
|
|
polooradea
Exclus
|
|
pai ce a spus irlanda, nu e un raspuns, fiindca i-am zis dupaia sa-mi zica concret. doar o vrut sa dreaga lucrurile. uite de exemplu astazi am avut o discutie cu niste colegii penticostali despre vorbirea in limbi. am discutat normal, desi ei ridicau vocea destul de des, insa s-a terminat fara injurii, sau alte atacuri la persoana. sunt unele persoane pe acest forum cu care poti discuta normal, fara ironii, cum sunt majoritatea moderatorilor, si sunt altele care tot timpul te contrazic, iar daca nu le convine ce spui, te ia la misto.
|
|
07/01/10 14:41
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
Doamne, ce de vorbe care ar trebui sa aduca rusine, de la prea mult vin!  Se pare ca alcoolul asta ne face rau chiar si virtual!
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
07/01/10 19:54
|
|
ghicicineii
Exclus
Inregistat: 14/01/10
|
|
mai bine scriu aicea, ca dupaia mi se da ban fiindca nu scriu unde trebuie. cat tine restrictia? sau e definitiva? ca sa stiu daca sa imi fac alt cont, sau sa il tin pe ala
|
|
14/01/10 15:24
|
|
irlanda
membru
|
|
E definitiva si irevocabila...
|
|
14/01/10 15:24
|
|
ghicicineii
Exclus
|
|
|
14/01/10 15:26
|
|
irlanda
membru
|
|
Stiu eu. Daca nu-ti faceai al cont, era temporara. Dar pentru ca ai avut tupeul sa iti faci alt cont dupa ce ai fost exclus, restrictia ramane forever...
|
|
14/01/10 15:28
|
|
ghicicineii
Exclus
|
|
eu ti-as sugera april sa imi o interdictie de cateva zile. fiindca v-am zis ca degeaba imi dati ban ca se prinde ca nuca de perete. iar eu voi incerca sa imi controlez limbajul. desigur daca asta iti convine.
|
|
14/01/10 15:30
|
|
ghicicineii
Exclus
|
|
irlanda, mi-am facut acest cont nu cu scopul de a "devasta" forumul, ci am vrut sa stiu daca restrictia e definitiva.
|
|
14/01/10 15:31
|
|
irlanda
membru
|
|
Prea tarziu. Salvarea ta ar fi fost daca ramanei cuminte exclus. Dar cum ai facut imprudenta sa-ti faci alt cont, nici o sansa....totul este pierdut pentru tine pe acest forum.... )
polooradea a scris:
asa ceva nu scrie in regulament. |
Regulamentul se poate adapta functie de fiecare situatie...
Ultima modificare de irlanda (14/01/10 15:35)
|
|
14/01/10 15:31
|
|
ghicicineii
Exclus
|
|
asa ceva nu scrie in regulament. acuma l-am citit... pentru prima oara 
Ultima modificare de ghicicineii (14/01/10 15:34)
|
|
14/01/10 15:33
|
|
april
admin forum
|
|
nu era definitiva, dar daca iti mai faci alt cont se va prelungi.
|
|
14/01/10 15:55
|
|
ghicicineii
Exclus
|
|
ok. cate zile?
[ pauza mai mare decat cea initiala pt cont dublu - april ]
Ultima modificare de april (14/01/10 16:14)
|
|
14/01/10 16:07
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
irlanda a primit ban de o zi pentru atacuri la persoana asupra unui user si pentru sfidarea moderatorului. As dori sa fac un apel catre toti userii care posteaza pe acest forum, si in special unde moderez eu, sa se abtina de la atacuri la persoana si cuvinte injurioase.
Acesta este un forum crestin si ar trebui sa ne comportam ca atare. Faptul ca altcineva nu rezoneaza cu parerea noastra nu este un motiv pentru a folosi cuvinte necuviincioase sau sa-l tratam cu superioritate. Daca cineva nu poate face fata civilizat (crestineste nu mai zic) unui dialog cel mai bine este sa se retraga din discutia respectiva.
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
14/01/10 16:09
|
|
irlanda
membru
|
|
Archangel a scris:
irlanda a primit ban de o zi pentru atacuri la persoana asupra unui user si pentru sfidarea moderatorului. |
Am primit ban pe nedrept si degeaba.Ca-l fac pe plooradea baietel nu-i atac la persoana. Ai facut din tantar armasar. Ti-am sfidat avertismentul pentru ca l-am gasit nefondat asa cum gasesc si restrictia de o zi pe care mi-ai pus-o.
Archangel a scris:
As dori sa fac un apel catre toti userii care posteaza pe acest forum, si in special unde moderez eu, sa se abtina de la atacuri la persoana si cuvinte injurioase. |
Acest apel ar trebui sa ti-l faci mai inatai tie si dupa aceea userilor, pentru ca regulamentul este valabil si pentru moderatori.
Archangel a scris:
Stiu ca te crezi mult superioara celor care nu sunt de acord cu tine si ca ai impresia ca esti depozitarul adevaratei |
Asta-i luare in zeflemea si atac la persoana, "moderatorule".
Archangel a scris:
Acesta este un forum crestin si ar trebui sa ne comportam ca atare. |
Cred ca nu-i corect sa pretinzi de altii ceea ce tu nu esti capabil sa arati.
Archangel a scris:
Faptul ca altcineva nu rezoneaza cu parerea noastra nu este un motiv pentru a folosi cuvinte necuviincioase sau sa-l tratam cu superioritate. |
Unul din adevaratele motive pentru care ai avut chef sa-mi dai ban, a fost chiar faptul ca n-ai rezonat la parera mea cu privire la consumul de alcool.
Archangel a scris:
Daca cineva nu poate face fata civilizat (crestineste nu mai zic) unui dialog cel mai bine este sa se retraga din discutia respectiva. |
Cand o sa poti face tu fata la un dialog civilizat, si cand o sa poti sa iei niste decizii in ce priveste moderarea, nu conduse de subiectivism si resentimente, ci de corectitudine si obiectivism, atunci sa ai curajul si sa faci sfanta liturghie cu privire la civilizatie si crestinism...
Spre rusinea mea, nu este prima oara cand primesc ban...si nu am avut nimic de comentat sau contestat(pentru ca stiu cine sant si imi cunosc lipsurile si defectele) dimpotriva imi parea rau ca obligam moderatorii la o astfel de actiune impotriva mea si in cele din urma nu puteam decat sa le dau dreptate, pentru ca meritam sa mi se dea ban.
De data aceasta insa, nu meritam sa mi se dea ban, deci nici nu pot sa am aceeasi atitudine de acceptare si parere de rau. Din contra, ma revolta si ma intriga o astfel de hotarare nedreapta pentru ca nu-i corect a fiu sanctionata cu excluderea de pe forum doar pentru ca asa au vrut muschii lui Archangel.
Nu stiu altii cum privesc sau primesc excluderea sau banarea de pe acest forum, dar pentru mine este o umilire, o injosire pe care o accept atunci cand sant vinovata, dar pe care nu pot s-o accept si atunci cand nu sant vinovata.
|
|
16/01/10 02:09
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|