TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Legalism si traditionalism bisericesc ?/COMENTARII Moderat de +Archangel+, Old  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 ... 22
april
admin forum

Inregistat: 15/10/05
irlanda, Archangel te-a banat cu acordul meu, pt ca i-ai ignorat avertismentul si ai continuat discutia cu polooradea in acelasi ton.

16/01/10 14:25

irlanda
membru

Inregistat: 14/03/08

april a scris:

irlanda, Archangel te-a banat cu acordul meu

....ma'ntreb ca reactie ar fi avut daca nu erai de acord. Probabil ameninta(din nou) cu plecarea si aducea acuzatii de subiectivism...

april a scris:

pt ca i-ai ignorat avertismentul

Nu-mi tot spune de tampenia aia de avertisment. Nu a avut motive sa-mi dea avertismentul ala.

polooradea a scris:

si ai continuat discutia cu polooradea in acelasi ton.

In discutie eram doi, el mi-a dat numai mie avertisment.

Probabil daca era vorba de un alt user nu se grabea sa dea ban asa de repede si respecta etapele normale si corecte pana sa ajunga sa dea ban.
Avertisment trebuia sa-mi dea in locul mesajului in care, chipurile, explica motivele pentru care m-a banat. Daca-l ignoram atunci, normal ca urmatoarea faza era banarea, si nu aveam nimic de comentat.
El in schimb, mi-a dat avertisment cand nu a avut motiv si cand trebuia s-o faca a trecut direct la excludere . Prost sa fii si sa nu iti dai seama ca a vrut cu tot dinadinsul sa ma baneze, nemaitinand contand daca avea sau nu vreun temei pertinent ca s-o faca.

In fine, consider nedrepta si scarbos de partinitoare excluderea mea. Mi-e sila...

16/01/10 16:12

april
admin forum

iar eu consider urat mesajul tau.

16/01/10 19:09

irlanda
membru

Exclude-ma...

16/01/10 19:11

april
admin forum

iti mai dau o sansa.

16/01/10 19:19

adriana
membru

Inregistat: 08/02/08

livu2day a scris:

Deci aceleasi termini nu se poate zice, fiindca VT si NT erau scrise in limbi diferite.

Stiam asta, livu. Precizase si arch, deja. :)
Am scris in VT, pentru ca majoritatea referintelor peste care m-am uitat erau din VT. In NT, in scrierile pauline, consumul de vin este clar dezaprobat. Eu n-as spune despre Timotei ca era vorba de consum de vin ci de o terapie. :D

Ultima modificare de MRU (17/01/10 13:58)

17/01/10 13:49

+Archangel+
Moderator

Inregistat: 05/07/06
irlanda, daca decizia mea ti se pare nedreapta poti face contestatie. Eu, unul, m-am supus autoritatii si nu am facut niciun pas fara a o consulta pe april. Eu vroiam sa-ti dau doua zile ban dar april a zis o zi si m-am conformat. Daca as fi reactionat "dupa muschii mei" te-as fi banat pe loc si nu ar mai fi fost dialogul acela rusinos cu polooradea. Faptul ca ma faci o albie de porci nu e o problema pentru mine, nu am de ce sa ma supar. Sunt lucruri mai groaznice de atat. Dar nu voi tolera aceasta atitudine fata de alti membri ai forumului. Nu unde moderez eu.

18/01/10 11:31

irlanda
membru

Archangel a scris:

irlanda, daca decizia mea ti se pare nedreapta poti face contestatie.

Am facut contestatie, fara sa-mi spui tu ca pot, dar la cat de "mult" am vazut ca-l mai intereseaza pe m3diator de forumul acesta, nu ma astept la o solutionare prea grabnica a reclamatiei mele.

Archangel a scris:

Eu, unul, m-am supus autoritatii si nu am facut niciun pas fara a o consulta pe april.

Nu-mi tot pomeni numele lui april, nu-mi mai baga pe gat aordul lui april si nu mai face pe supusul. Nu april a venit cu propunerea de excludere, ca sa poti spune ca te-ai supus autoritaii, chipurile.
April s-a supus moftului tau, ca altfel cu siguranta ii sareai in cap.

Archangel a scris:

Eu vroiam sa-ti dau doua zile ban dar april a zis o zi si m-am conformat

Dupa cum vezi nu acord o prea mare importanta perioadei de excludere cat acord excluderii in sine. Nu ma deranja sa primesc si doua luni de restrictie, nu doua zile, dar sa fie pe drept.

Archangel a scris:

Daca as fi reactionat "dupa muschii mei" te-as fi banat pe loc si nu ar mai fi fost dialogul acela rusinos cu polooradea.

Se poate, dar dupa aceea trebuia sa dai niste explicatii, si astfel ai cautat un nod cat de mic in papura, ca sa poti sa reactionezi dupa muschii tai, dar sa para totul legal. Ingrata tactica...

Archangel a scris:

Faptul ca ma faci o albie de porci nu e o problema pentru mine, nu am de ce sa ma supar.Sunt lucruri mai groaznice de atat. Dar nu voi tolera aceasta atitudine fata de alti membri ai forumului.

Din nou ma acuzi de niste lucruri neadevarate. Arata-mi unde-i albia aia de porci. Ti-am explicat doar ca m-ai nedreptatit.

Cat priveste atitudinea ta artificiala de protectie si sacrificiu in favoarea membrilor forumului, ma dezgusta la maxim. Vrei sa te dai si sa pozezi in aparatorul si salvatorul membrilor acestui forum, ca sa se evidentieze cat se  poate de clar imaginea si  diferenta dintre tine, un inger in slujba binelui si a asupritilor, si eu, dracul gol, care taie in stanga si dreapta...
Josnic!

Archangel a scris:

Nu unde moderez eu.

Nu dau nici macar doi bani pe faptul ca moderezi pe undeva pe acest forum. Pentru mine este egal cu zero faptul ca sub numele tau scrie "moderator". Inca de  cand m-am nregistrat pe acest forum, n-ai dat dovada(in ce ma priveste) nici macar o data  de moderatie in nicio situatie.

Tu nu moderezi, tu faci abuz de functia pe care o ai ca sa-ti faci mendrele si sa-ti saturi setea de razbunare. In astfel de conditii, voi ignora si-ti voi sfida orice mesaj care-mi va fi adresat.

18/01/10 20:08

april
admin forum

Te rog sa te potolesti.

[Nu-mi sarea in cap daca nu-l lasam sa te baneze]

18/01/10 21:01

+Archangel+
Moderator

irlanda a scris:

Nu dau nici macar doi bani pe faptul ca moderezi pe undeva pe acest forum.

Nu banii tai ma intereseaza unde moderez ci bunul tau simt. Daca o sa mai dai dovada ca nu il ai vei mai primi un ban.

irlanda a scris:

Tu nu moderezi, tu faci abuz de functia pe care o ai ca sa-ti faci mendrele si sa-ti saturi setea de razbunare. In astfel de conditii, voi ignora si-ti voi sfida orice mesaj care-mi va fi adresat.

Daca tu sau oricine altcineva considera ca eu sau oricare alt moderator face abuz de functia pe care o are poate sa faca o contestatie. Si nu neaparat la m3diator. Avem si administrator de forum.

19/01/10 13:46

irlanda
membru

Archangel a scris:

Nu banii tai ma intereseaza unde moderez ci bunul tau simt. Daca o sa mai dai dovada ca nu il ai vei mai primi un ban.

Oi fu eu din cale afara de rea si in toate felurile, dar fara bun simt(nesimtita) nu sant, oricat de mult ai vrea tu sa convingi de lucrul asta.
Modereaza-ti/retracteaza-ti/modifica-ti te rog mesajul ca altfel ti-l semnalez.

Mi-am propusa sa nu ma mai atinga in niciun fel banii primiti de la tine. Deci, spor la a-mi da bani.

Archangel a scris:

Daca tu sau oricine altcineva considera ca eu sau oricare alt moderator face abuz de functia pe care o are poate sa faca o contestatie. Si nu neaparat la m3diator. Avem si administrator de forum.

Imagineaza-ti ca am vorbit mai intai cu administratorul forumului, dar n-am gasit intelegere si ca sa-mi mai amagesc constiinta am facut reclamatie mai sus, la m3diator. Dar nu am prea mari asteptari nici de la el, ca asa-i pe pamantul asta, multa nedreptate.

19/01/10 14:28

+Archangel+
Moderator

irlanda a scris:

Mi-am propusa sa nu ma mai atinga in niciun fel banii primiti de la tine. Deci, spor la a-mi da bani.

Scopul meu nu e de a-ti da ban. Chiar am alte scopuri in viata. Vreau doar sa ai un limbaj civilizat si atat.

irlanda a scris:

Dar nu am prea mari asteptari nici de la el, ca asa-i pe pamantul asta, multa nedreptate.

Oare toti de pe forumul asta ne-am stricat si tu, singura, ai ramas nedreptatita? Ai putea, de exemplu, sa vorbesti cu mai multi moderatori si daca strangi o majoritate de partea ta cu siguranta se va putea lua o decizie punitiva impotriva mea.

19/01/10 16:34

irlanda
membru

Archangel a scris:

Scopul meu nu e de a-ti da ban. Chiar am alte scopuri in viata. Vreau doar sa ai un limbaj civilizat si atat.

Nu ma intereseaza scopurile tale in viata. Cert este ca scopul tau pe acest forum, nu-i ala pe care-l pretinzi tu, adica de a modera ci de a face pe zmeul. Limbajul meu este cel mult unul mai dur, dar nicidecum unul necivilizat.

Te rog sa-ti modifici acest mesaj!

Archangel a scris:

Archangel a scris:

Ai putea, de exemplu, sa vorbesti cu mai multi moderatori si daca strangi o majoritate de partea ta cu siguranta se va putea lua o decizie punitiva impotriva mea.

Nu intotdeauna majoritatea are dreptatea de partea ei. Dintre moderatori m-ar interesa parerea lui feed, dar nu reusesc sa dau de ea.

Admite ca m-ai nedreptatit grabindu-te sa ma excluzi prin banare, si nu mai cauta sa te scoti mai bun si mai drept decat esti.

Ultima modificare de irlanda (19/01/10 18:13)

19/01/10 18:11

adriana
membru

+Archangel+ a scris:

Dar, pe de alta parte, corintenii cu ce se imbatau? Cu must? Si daca era vin cu alcool de ce nu le spune Pavel sa foloseasca must? Sau Pavel nu stia cum trebuie sa se desfasoare Cina?

Ma asteptam la o astfel de replica. :D
E ciudat ca in FA, ucenicii care vorbesc in limbi sunt etichetati ca fiind plin de must...inca mai meditez. :D

Ultima modificare de MRU (19/01/10 19:57)

19/01/10 19:55

emanuel
membru

Inregistat: 14/09/08

MRU a scris:

E ciudat ca in FA, ucenicii care vorbesc in limbi sunt etichetati ca fiind plin de must...inca mai meditez. :D

Si oare chiar erau?

Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)

19/01/10 22:04

adriana
membru

Nu erau. Dar nu asta am vrut sa punctez. Intrebarea mea era de ce s-a zis/scris must si nu vin.

20/01/10 08:13

emanuel
membru

Am prins ideea, nu comentam asta. Am cautat in limba greaca veche si acolo spune vin, nu must. La fel in limba engleza versiunea CAKJV spune tot vin; iar versiunea Tyndale, zice simplu:<<Unii au zis:sunt beti!>>
Se pare ca expresia plini de must este folosita de Cornilescu, poate fiind , o expresie uzuala in anturajul sau, care se refera la betie.

Ceea ce am vrut sa se observe este ca cei care i-au acuzat si-au dat cu parerea despre ceva ce nu puteau explica.
In realitate nu aveau de-a face cu vinul, nu erau plini de vin ci de Duh! :)

Ultima modificare de mereu-tanar (20/01/10 09:20)

Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)

20/01/10 09:19

+Archangel+
Moderator

irlanda a scris:

Admite ca m-ai nedreptatit grabindu-te sa ma excluzi prin banare, si nu mai cauta sa te scoti mai bun si mai drept decat esti.

Din punctul meu de vedere nu te-am nedreptatit cu nimic. Te-am avertizat, in calitate de moderator, sa te abtii de la a-i trata cu superioritate pe cei care nu sunt de acord cu tine. Nu ai tinut cont de asta. Puteai, foarte simplu, sa-mi reclami mesajul ca fiind abuz. Ban-ul nu l-ai primit atat pentru lipsa de politete in discutie cat pentru faptul ca m-ai sfidat. Si nu in calitate de simplu user, pentru ca asta nu ma intereseaza, ci in calitate de moderator. Daca am fost pus moderator poate ca au existat niste criterii pentru care am fost pus. Daca acele criterii, in prezent, nu mai stau in picioare esti libera sa dezvalui acest fapt si voi suporta consecintele ca atare.

MRU a scris:

Si, totusi, traducerea corecta este must. In original, cuvantul este gleukos si inseamna vin nou sau sucul de la struguri presati. Cert este ca e diferit de oinos care este vinul normal. Acum, depinde ce insemna pentru ei must.

20/01/10 09:57

emanuel
membru

+Archangel+ a scris:

...Nu ai tinut cont de asta, ba chiar ai mictionat (figurativ vorbind) pe ceea ce ti-am zis.

Nu te supara, dar din punctul meu de vedere aceasta afirmatie nu te califica ca moderator, nu este nici o apologie a bunei tale intentii ci eu o vad ca o provocare facuta irlandei, si nu vorbesc de limbajul in sine, ci de mesajul transmis. :(

Ultima modificare de mereu-tanar (20/01/10 10:10)

20/01/10 10:09

+Archangel+
Moderator

Nu ma supar. De ce as dori sa o provoc pe irlanda? Ti se pare ca nu e destul de provocata?

Eu nu fac nicio apologie a bunei mele intentii. Eu doar fac o apologie a relei ei intentii.

De asemenea, daca si tu crezi ca nu sunt bun de moderator imi poti semnala mesajul si la Motiv poti adauga tot ce crezi ca trebuie mentionat.

20/01/10 10:18

emanuel
membru

Nu vreau sa ma intelegi gresit! Cred ca faci treaba buna ca moderator, dar conflictul dintre tine si Irlanda cam depaseste normalitatea as zice eu, chiar daca irlanda nu-i usa de biserica.

Cred ca cel mai bine este sa-ti modifici mesajul la care m-am referit, apoi sa stergi si discutia dintre noi sa nu mai ramana urmele.

Ultima modificare de mereu-tanar (20/01/10 10:27)

20/01/10 10:23

+Archangel+
Moderator

Nu cred ca am de ce sa sterg pentru ca, de fapt, asta a fost atitudinea ei. Daca tu crezi ca ea a avut o reactie normala si eu sunt, de fapt, prigonitorul ba, mai mult, ca as avea un conflict cu irlanda atunci ma poti reclama pe motiv de conflict de interese si sa mi se interzica sa ma mai iau de ea din cauza ca am ceva cu ea si, astfel, sunt subiectiv.

Totusi, daca april imi va cere sa modific mesajul il voi modifica. De aceea, il poti semnala.

20/01/10 10:38

irlanda
membru

Archangel, esti penibil si-ti dai cu firma in cap...
Si mai ai tupeul sa-mi tii mie prelegeri de limbaj civilizat si bun simt... Ma ingretosezi din ce in ce mai mult.

Archangel a scris:

Totusi, daca april imi va cere sa modific mesajul il voi modifica. De aceea, il poti semnala.

Daca april nu-ti va cere sa-ti stergi mesajele in care ma faci nesimtita cat si acesta din urma, cu imensa parere de rau o spun ca nu-mi mai este locul aici.

Ultima modificare de irlanda (20/01/10 10:46)

20/01/10 10:44

emanuel
membru

Acuma eu nu consider conflictul acesta chiar asa de grav incat unul ar trebui sa se retraga. NU cred ca este un conflict intre un sfant si n calau, ci cred ca este un conflict intre doi sfinti, de aceea se poate rezolva ca-ntre sfinti. Cel mai tare dintre ei o lasa primul mai ...moale, sa nu mai zic despre pareri de rau pentru eventuala neveghere.

20/01/10 11:37

+Archangel+
Moderator

irlanda a scris:

Daca april nu-ti va cere sa-ti stergi mesajele in care ma faci nesimtita cat si acesta din urma, cu imensa parere de rau o spun ca nu-mi mai este locul aici.

Nu te-am facut nesimtita, nu folosesc un limbaj atat de direct. Eu doar am zis ca doresc de la tine sa dai dovada de bun simt sau buna crestere in relatia cu cei cu care dialoghezi. In ce priveste locul tau aici, cat timp te comporti asa cum o faci, nu as vrea sa ma exprim.

20/01/10 12:33

Pagini: 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 ... 22    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la