TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Legalism si traditionalism bisericesc ?/COMENTARII Moderat de +Archangel+, Old  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 ... 22
april
admin forum

Inregistat: 15/10/05
irlanda, nu cred ca Arch te-a facut nesimtita.

Arch, te rog sa-ti modifici mesajul cu "mictionatul".

Pt toti: discutati despre vin/must la subiectul respectiv. Aici sunt comentarii pe langa subiect, nu la subiect.

Multumesc.

20/01/10 19:35

polooradea
Exclus

Inregistat: 07/09/09
irlanda, avand in vedere ca ai primit numa o zi nu vad de ce te plangi. dupa cum ai vorbit cu mine te asteptai sa primesti flori?

24/01/10 12:58

april
admin forum

polooradea, eu zic sa nu mai faci asemenea comentarii.

24/01/10 19:03

+Archangel+
Moderator

Inregistat: 05/07/06

MRU a scris:

Daca nu-ti doresti sa faci un lucru, nu te intrebi daca ai voie sau nu, sa-l faci, daca este sau nu pacat. Nu incerci sa elimini disonanta cognitiva.

Nu elimin nimic. Eu chiar nu-mi doresc sa beau vin si nici nu beau pentru ca mi-e lene sa stau sa caut un vin bun (care nu e usor de gasit) iar vinul prost nu-mi place de nicio culoare. Asa ca singurul vin pe care il beau e cel de la Cina. Faptul ca nu imi doresc un lucru nu implica automat si lipsa curiozitatii fata de acel lucru mai ales ca este vorba despre un subiect pe care il moderez eu.

mru a scris:

Dupa principiul unde dai si unde crapa! :rolleyes:

Nu cred ca asta e singurul subiect de pe forum in care s-ar poticni cineva. ;)

26/01/10 12:04

Old
Moderator

Inregistat: 18/01/08

+Archangel+ a scris:

...Nu cred ca asta e singurul subiect de pe forum in care s-ar poticni cineva. ;)

Deci recunosti ca este unul dintre ele? :D

26/01/10 12:08

+Archangel+
Moderator

Desigur, de ce n-as recunoaste? :)

26/01/10 12:25

adriana
membru

Inregistat: 08/02/08

+Archangel+ a scris:

Referitor la ce zice in Numeri 6 sper ca nu o sa incepem acum sa aducem suport biblic ca avem voie sa mancam struguri sau stafide.

Incercam sa am o discutie matura cu oameni maturi, dar vad ca imi  pierd timpul. De mistouri pot avea parte si pe un site necrestin.

27/01/10 17:35

april
admin forum

Mie nu mi se pare ca a facut misto.

27/01/10 18:01

polooradea
Exclus

sincer si pe mine ma ia la misto(nu vorbesc de archangel) oameni ca mereutanar, alex, old traian, insa fac pariu ca daca i-as lua eu la misto mi s-ar da ban. ce sa faci... aia vechi au dreptul sa faca misto iar cei noi iau ban

27/01/10 18:01

april
admin forum

polo, eu zic sa te potolesti. daca ti se pare ca vezi mistouri pe forum le poti semnaliza.

in mesajul lui Arch cu strugurii si stafidele eu nu vad misto. Doar era vorba despre toaste roadele vitei in textul ala, sau ?

27/01/10 18:08

polooradea
Exclus

cred ca era o gluma nu misto. eu nu vorbeam de faptul ca arch glumeste ci despre altii.ceva de genu cum a facut edi "le cauti la piata?"

Ultima modificare de polooradea (27/01/10 18:12)

27/01/10 18:10

april
admin forum

si aia tot gluma era ;)

27/01/10 18:14

Old
Moderator

Inregistat: 18/01/08

MRU a scris:

Incercam sa am o discutie matura cu oameni maturi, dar vad ca imi  pierd timpul. De mistouri pot avea parte si pe un site necrestin.

Poate a fost usor ironic spunand asta, dar poate si tu esti mai sensibila decat se astepta el..
Eu nu impartasesc in toatalitate opinia lui Arh pe acest subiect, dar caut dovezi Biblice si nu numai sa-i rastorn opinia. Pana atunci, mingea este la el.
A'ma poate ca si arh poate sa fie putin mai fin in astfel de dueluri.
Poate noi, barbatii le consideram normale aceste intepaturi, femeile sunt mai fine, si trebuie sa fim si noi mai diplomati.;)

In ce priveste sensibilitatea copiilor care vor sa para barbati, am aceeasi atitudine. Daca sunt barbati nu sunt deranjati de micile "amabilitati", desigur in limite rezonabile, iar daca sunt copii s-o recunoasca si eu unul vreau sa-i menajez.
Daca-s barbati trebuie sa suporte "botezul barbatiei" ;)

Ultima modificare de OLD TRAIAN (27/01/10 18:16)

27/01/10 18:15

polooradea
Exclus

vrei sa-ti fac un botez al barbatiei? april imi dai voie? doar cinci minute si dupaia poti sterge ce am scris

27/01/10 18:23

adriana
membru

Inregistat: 08/02/08

april a scris:

in mesajul lui Arch cu strugurii si stafidele eu nu vad misto. Doar era vorba despre toaste roadele vitei in textul ala, sau ?

Eu cautam doar o legatura cauzala. Eu mi-am inchipuit ca in 2 ani de cand sunt pe forum n-am avut asa obiceiul de a bate campii. In fine, poate am eu o parere prea buna despre mine.

Ultima modificare de MRU (27/01/10 18:28)

27/01/10 18:28

+Archangel+
Moderator

MRU a scris:

Of, Doamne! Nici pe departe sa fac misto. Mai ales cu tine! Doar am incercat sa evidentiez o problema de logica imbracand-o intr-un stil mai glumet. Am vazut ca acele versete s-au adus ca sprijin ca nu e voie sa se bea vin iar eu am inclus si restul lucrurilor despre care se vorbeste. Pentru ca mi se pare ca se face o discriminare luand doar ceea ce vrem sa sustinem din anumite versete. Daca versetele respective zic ca nu ai voie sa bei vin si sa nu mananci struguri noi de ce zicem doar ca n-avem voie sa bem vin? Pentru ca ni se pare logic si normal sa avem voie sa mancam struguri dar nu ni se pare normal sa avem voie sa bem vin. Si de aici ruptura logica.

old a scris:

Eu nu impartasesc in toatalitate opinia lui Arh pe acest subiect, dar caut dovezi Biblice si nu numai sa-i rastorn opinia.

Daca vrei sa ma convingi ca nu e bine sa ma imbat sau sa ma ametesc atunci nu mai e cazul pentru ca sunt deja convins. Daca vrei sa ma convingi ca nu e bine sa beau vin atunci e mai greu pentru ca va trebui sa ma convingi sa nu mai iau nici Cina. :D

old a scris:

Pana atunci, mingea este la el.

Poate ai vrut sa zici paharul. :D

28/01/10 09:55

polooradea
Exclus

si daca bla il inlocuiesc cu alt cuvant?de exemplu: tralala, atunci am voie?

06/02/10 17:57

april
admin forum

polooradea a scris:

si daca bla il inlocuiesc cu alt cuvant?de exemplu: tralala, atunci am voie?

poti incerca cand vei reveni.

06/02/10 18:19

+Archangel+
Moderator

Nu topicul e o pata neagra a forumului ci cei care si-au permis sa foloseasca un limbaj nedemn de un crestin si s-au comportat ca si cum ar fi fost stapaniti de vin. Subiectul era unul foarte interesant dar imaturitatea unora l-au transformat intr-o mahala. Imi pare rau ca s-a inchis, chiar as fi vrut sa am o polemica cu old pe aceasta tema dar poate ca e mai bine asa. Acum putem discuta linistiti daca avem voie sa purtam slapi fara soseste cand mergem la mare.

08/02/10 09:41

irlanda
membru

Inregistat: 14/03/08

Archangel a scris:

Nu topicul e o pata neagra a forumului ci cei care si-au permis sa foloseasca un limbaj nedemn de un crestin si s-au comportat ca si cum ar fi fost stapaniti de vin.

Eu recunosc ca nu sint o pata prea viu colorata a acestui forum. Dar eu sint un simplu user caruia i se poate pune interdictie de acces pe forum cand si cat vor muschii oricarui moderator si astfel se rezolva tot necazul si toata supararea.
Accept in cele din urma lucrul asta, ca nu-i forumu' lu' tata sa se faca ce si cum vreau eu.

Dar problema de fapt este alta. Ce te faci cand printre petele negre se numara si moderatori? Moderatori care se pare ca au imunitate forumistica, si nu li se poate administra nicio sanctiune?

08/02/10 10:19

+Archangel+
Moderator

Daca te referi la mine nu am o asemenea imunitate si nici nu-mi doresc. Chiar am vorbit cu ceilalti moderatori si le-am zis ca ma voi supune deciziei lor. Nu s-a luat o decizie asa ca ma voi autocenzura in ceea ce te priveste si pentru mine nu mai existi. Daca ceilalti moderatori vor considera in regula comportamentul tau sau nu este treaba si decizia lor.

08/02/10 10:40

irlanda
membru

Archangel a scris:

Nu s-a luat o decizie

Asta inseamna imunitate forumistica. S-o dai in bara si sa nu se ia nicio decizie impotriva ta.

Archangel a scris:

asa ca ma voi autocenzura in ceea ce te priveste

Un pas inainte ca ti-ai dat seama ca ai nevoie de cenzura.

Archangel a scris:

si pentru mine nu mai existi

Ma bucur ca nu mai exist pentru tine, dar termin-o si cu aluziile.

Archangel a scris:

Daca ceilalti moderatori vor considera in regula comportamentul tau sau nu este treaba si decizia lor.

Corect.

08/02/10 11:41

tamarta
membru

Inregistat: 22/11/06

old traian a scris:

acuma, vorba fie, in bisericile Penticostale nu-i cazul de aparate silentioase pentru ca oricum nu se aud

raule!! nu in toate bisericile e la fel ;)

08/02/10 16:45

fluflu
membru

Inregistat: 20/09/07

Sword a scris:

Nu stiu daca s-a mai vorbit despre subiectul asta pana acum, dar pentru mine este unul care ma irita foarte tare. Adica: Vine un frate american sau roman din alte parti in vizita la noi in adunare, sau mergem noi la ei. Incepe programul de rugaciune...TacPac!!! Blitzu-n fata. Ok... ne continuam rugaciunea si intram intr-o stare de meditatie la pacatele noastre si regretele incep sa-si faca datoria...TacPac!!! Blitzu-n ochi. Trecem si de asta ca doar suntem crestini si fratii vor o amintire cu noi. Incepe inchinarea prin muzica. Suntem intr-o stare de copleseala si bucurie sa-I cantam Domnului si-apoi..TacPac!!! Blitzu-n fata.

nu stiu despre voi,dar eu m-am amuzat teribil cand am citit paragraful acesta :D si incercam sa-mi si imaginez totul.

08/02/10 18:01

irlanda
membru

nenea OLD a scris:

(acuma, vorba fie, in bisericile Penticostale nu-i cazul de aparate silentioase pentru ca oricum nu se aud)

In timpul serviciului divin, adica in timpul predicii, se aud si la penticostali, nenea OLD.
Sa inteleg ca ai ceva impotriva felului de rugaciune al penticostalilor?

tamarta a scris:

raule!! nu in toate bisericile e la fel

Spui de parca ar fi ceva rau. Rau este daca nu-i asa in toate bisericile care-si spun penticostale.

Ultima modificare de irlanda (08/02/10 18:37)

08/02/10 18:35

Pagini: 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 ... 22    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la