TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Legalism si traditionalism bisericesc ?/COMENTARII Moderat de +Archangel+, Old  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 ... 22
tamarta
membru

Inregistat: 22/11/06
Stiu irlanda, dar mai stiu si ca el si-a dat seama ca glumesc. ;)
Pentru ca il cunosc si in realitate, mi-am permis.

Oricum, in bisericile penticostale nu prea sunt permise aparatele de fotografiat, dar sunt unii care nu tin cont. E ca si la faza cu telefoanele mobile.

Si sunt biserici penticostale unde nu e volumul atat de ridicat incat sa nu auzi, mai ales daca aparatul cu pricina e langa tine. dar sunt si biserici unde daca nu te rogi cu voce tare iti da sora/fratele de langa tine cu cotul si te pune sa te rogi cu voce tare.

08/02/10 18:54

edi.theraven
membru

Inregistat: 26/10/08
La noi nu are nimeni nimic cu tine daca nu te rogi cu voce tare. Sincer, daca mi s'ar intampla asta, as schimba biserica.

08/02/10 19:03

Site web  
irlanda
membru

Inregistat: 14/03/08

tamarta a scris:

dar sunt si biserici unde daca nu te rogi cu voce tare iti da sora/fratele de langa tine cu cotul si te pune sa te rogi cu voce tare.

Hai ca asta-i cat se poate de exagerat! Nu exista asa ceva. Este o mare nesimtire sa ai tupeul sa denaturezi in felul acesta faptul ca la penticostali se roaga in comun si cu voce tare.

Nu mai credeti si nu scrieti toate bancurile si tampeniile care circula din gura-n gura pe seama penticostalilor, ca cine stie cine citeste si le ia de bune si dupa aia ne miram ca daca aud de penticostali isi fac semnul crucii si-si scuipa-n san...

Ultima modificare de irlanda (08/02/10 19:05)

08/02/10 19:04

gabi
membru

Inregistat: 14/11/06
Uite un penticostal înrăit, autentic :D :)

08/02/10 19:44

Site web  
Magdy
membru

Inregistat: 09/01/07
[Şi uite-aşa iar se nasc 2-3 pagini de certuri... ]

08/02/10 19:48

edi.theraven
membru

Comentariul irlandei mi se pare pozitiv si deloc aducator de certuri.

08/02/10 19:51

Site web  
Magdy
membru

1. După ce teoremă ai dedus tu că mă refeream la comentariul irlandei?!
2. Eh...

08/02/10 19:56

edi.theraven
membru

Nu cred ca era nevoie sa fi ironica. Bine, atunci : comentariul meu era strict parerea mea despre comentariul irlandei, fara nici o legatura cu nimic altceva.

08/02/10 19:58

Site web  
Magdy
membru

Nici nu am fost ironică.
Dar dacă vrei, pot fi.

08/02/10 20:01

edi.theraven
membru

Poti fi.

08/02/10 20:03

Site web  
Magdy
membru

Of, edi, edi....

08/02/10 20:04

gabi
membru

Magdy...tu cu edi umpleti paginilea alea de care vorbeai? :D :D

08/02/10 20:09

Site web  
tamarta
membru

irlanda a scris:

Hai ca asta-i cat se poate de exagerat! Nu exista asa ceva. Este o mare nesimtire sa ai tupeul sa denaturezi in felul acesta faptul ca la penticostali se roaga in comun si cu voce tare.

Nu mai credeti si nu scrieti toate bancurile si tampeniile care circula din gura-n gura pe seama penticostalilor, ca cine stie cine citeste si le ia de bune si dupa aia ne miram ca daca aud de penticostali isi fac semnul crucii si-si scuipa-n san...

Draga mea, sunt nascuta si crescuta intr-o familie de penticostali si am mers prin zeci de biserici de penticostali in misiune. Daca nu ai intalnit asa ceva, nu inseamna ca nu e adevarat. Am fost eu personal in doua astfel de biserici. Si am intalnit multe alte "ciudatenii" si nu numai la penticostali.

08/02/10 20:37

irlanda
membru

gabi a scris:

Uite un penticostal înrăit, autentic

Si uite inca un "moderator model"...

Edi, Magdy cred ca preconiza eventuale certuri in urma acestui "exemplar" mesaj al lui gabi.

gabi a scris:

Magdy...tu cu edi umpleti paginilea alea de care vorbeai?

Si tu vad ca ai placerea dai startul la umplerea paginilor cu certuri?

tamarta a scris:

Draga mea, sunt nascuta si crescuta intr-o familie de penticostali si am mers prin zeci de biserici de penticostali in misiune.

Si eu asemeni.

tamarta a scris:

Daca nu ai intalnit asa ceva, nu inseamna ca nu e adevarat. Am fost eu personal in doua astfel de biserici.Si am intalnit multe alte "ciudatenii" si nu numai la penticostali.

Mersul la biserica nu te face crestin asa cum nici statul in garaj nu te face masina( si nici rugatul cu voce tare nu te face penticostal), as adauga eu. E o vorba.
Ciudatenii si ciudati o sa mai tot intalnesti, dar nu inseamna ca ei reprezinta penticostalii  sau penticostalismul si este gresit sa faci o astfel remarca care vizeaza sau care afecteaza intreaga imaginea a penticostalilor.

Ultima modificare de irlanda (08/02/10 20:58)

08/02/10 20:39

gabi
membru

Aaa...nu...eu doar glumeam :)...îmi cer scuze dacă te-a ofensat în vreun fel...chiar eşti un penticostal autentic, asta nu are un sens rău.

08/02/10 20:42

Site web  
irlanda
membru

gabi a scris:

chiar eşti un penticostal autentic, asta nu are un sens rău.

Nu, are sens ironic...Si inrait ce sens are? Las-o balta...

08/02/10 20:56

zambezi
membru

Inregistat: 19/09/07

edi.theraven a scris:

Comentariul irlandei mi se pare pozitiv si deloc aducator de certuri.

Edi, fara nici o rautate te intreb, daca tu ai vorbi despre un lucru pe care l-ai vazut intamplandu-se in fata ta, neavand totusi pretentia de a fi un punct de vedere universal valabil si obiectiv si eu l-as caracteriza drept denaturare si te-as face nesimtit, mi-ai aduce multumiri si mi-ai privi parerea drept pozitiva?

08/02/10 20:59

tamarta
membru

irlanda a scris:

Mersul la biserica nu te face crestin asa cum nici statul in garaj nu te face masina( si nici rugatul cu voce tare nu te face penticostal), as adauga eu. E o vorba.
Ciudatenii si ciudati o sa mai tot intalnesti, dar nu inseamna ca ei reprezinta penticostalii  sau penticostalismul si este gresit sa faci o astfel remarca care vizeaza sau care afecteaza imaginea penticostalilor.

N-am spus ca peste tot e asa, ci doar ca am intalnit si asa ceva. N-am spus ca ei reprezinta penticostalismul, ca toti fac asa cum fac ei. E gresit sa spui ca asta se intampla in orice biserica de penticostali, dar nu e gresit sa spui ca se mai intampla. Si trebuie sa fim realisti. Nu peste tot e "perfect" si nu toti merg dupa aceleasi reguli.

08/02/10 21:01

irlanda
membru

zambezi a scris:

si eu l-as caracteriza drept denaturare si te-as face nesimtit, mi-ai aduce multumiri si mi-ai privi parerea drept pozitiva?

Te rog citeste mai cu atentie mesajul meu sa-ti dai seama pe cine am acuzat ca denatureaza si de nesimtire.

08/02/10 21:02

benny
membru

Inregistat: 27/05/07
Pe cine?

08/02/10 21:04

irlanda
membru

Tu pe cine crezi?

08/02/10 21:05

zambezi
membru

Inregistat: 19/09/07
te rog, lamureste-ma, am observat ca ai raspuns citand spusele tamartei.

08/02/10 21:05

benny
membru

Inregistat: 27/05/07
Chiar asa, lamureste-ne.

08/02/10 21:06

irlanda
membru

irlanda a scris:

Am acuzat ca denatureaza si de nesimtire, pe cei care nu-s ei penticostali sau un dinte impotriva penticostalilor si scornesc snoave si bancuri pe seama manifestarilor peticostalicesti.

Pe tamarta am incadrat-o in categoria celor care pleaca urechea la asa ceva.

Te-am lamurit? Si pe tine benny?

08/02/10 21:09

tamarta
membru

Nu plec urechea la ce spun altii, ci doar am spus ce am vazut eu. Nu cred ca e nimic rau in asta. ;)

08/02/10 21:11

Pagini: 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 ... 22    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la