|
|
|
Sword
membru
Inregistat: 01/02/08
|
|
cine? Ca eu nu mai stiu de vreun an
_______________________________________ Cu putina credinta poti muta muntii, dar cu ceva intelepciune ii vei lasa la locul lor.
|
|
09/02/10 22:17
|
|
polooradea
Exclus
Inregistat: 07/09/09
|
|
pai s-a infiripat ceva intre ei 
_______________________________________ multi o ard aiurea.. http://www.youtube.com/watch?v=WLAjvZ2wgUQ
|
|
09/02/10 22:18
|
|
Sword
membru
|
|
Arch si Anomis? Sper ca mai sunt impreuna...Eu asa i-am lasat acu un an 
_______________________________________ Cu putina credinta poti muta muntii, dar cu ceva intelepciune ii vei lasa la locul lor.
|
|
09/02/10 22:19
|
|
polooradea
Exclus
|
|
hohoo.. da aicea is relatii nu gluma!
_______________________________________ multi o ard aiurea.. http://www.youtube.com/watch?v=WLAjvZ2wgUQ
|
|
09/02/10 22:20
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
irlanda a scris:
va spun lu' apriiil... |
O sa fiu martora! 
polooradea a scris:
hohoo.. da aicea is relatii nu gluma! |
Mai in gluma... Mai in serios... 
P.S. Eu ma mut la chat singurica, pana nu sunt dusa cu forta. 
Ultima modificare de anomis (09/02/10 22:23)
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
09/02/10 22:22
|
|
polooradea
Exclus
|
|
deci anomis, cum sta treaba?
|
|
09/02/10 22:22
|
|
Sword
membru
|
|
vreo greseala ceva?...Eu is ala cu bune intentii...scuze dac-am gresit cu ceva...doar ca n-am mai fost pe-aici de veun an Oricum sa revin la subiectu meu: Cum vi se pare sa fiti fotografiati in cele msi intime momente ale vietii voastre? Nu va vedeti cumva a la show?.....?
Ultima modificare de Sword (09/02/10 22:30)
|
|
09/02/10 22:25
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
aici nu avem unde revenii, ca sunt comentarii 
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
09/02/10 22:32
|
|
Sword
membru
|
|
no bine...oricum mi-esti draga....si Arch, si Old si Anomis...si restu, ca doar nu i-oi insira pe toti....Da-mi place atitudinea lu Arch...Cum adica drag?......Chiar si Irlanda...
Ultima modificare de Sword (09/02/10 22:36)
|
|
09/02/10 22:36
|
|
simona
membru
|
|
Sword a scris:
Oricum sa revin la subiectu meu: |
Discutiile pe subiect, la subiect.  
|
|
09/02/10 22:43
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Sword a scris:
Oricum sa revin la subiectu meu: Cum vi se pare sa fiti fotografiati in cele msi intime momente ale vietii voastre? Nu va vedeti cumva a la show?.....? |
sa intreb care-s alea ?
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
09/02/10 23:39
|
|
emanuel
membru
Inregistat: 14/09/08
|
|
Se referea la rugaciune, si inchinare, nu la altceva.
_______________________________________ Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)
|
|
09/02/10 23:43
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
Nu intreba, april   
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
09/02/10 23:45
|
|
simona
membru
|
|
Mama, chiar ca imi merg greu rotitele in seara asta. 
|
|
09/02/10 23:48
|
|
epicx
membru
Inregistat: 12/02/10
|
|
Irlanda, in opinia mea, nu este o greseala sa iti dai cu parerea despre Zeciuala, fie ca stapanesti sau nu subiectul, dar cred ca ai/avem o mare problema cu limbajul si expresiile pe care le folosesti.
|
|
27/02/10 11:33
|
|
Sword
membru
|
|
Eu unu nu mi-as permite sa vorbesc asa de sus unui slujitor al bisericii, fie el mai bun sau nu in teologie ca mine. Nici sa-l iau ca pe ultimul om cu joarda pe spate chiar de n-ar fi ce se pretinde. Cine se uita doar de sus in jos, pierde pana la urma ceea ce este deasupra. Si Domnul este deasupra, chiar daca nu toti pot privi si in sus.
|
|
27/02/10 17:03
|
|
irlanda
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
epix a scris:
Irlanda, in opinia mea, nu este o greseala sa iti dai cu parerea despre Zeciuala, fie ca stapanesti sau nu subiectul, dar cred ca ai/avem o mare problema cu limbajul si expresiile pe care le folosesti. |
Nu ti-am cerut opinia. Deci pastreazati-o.
Sword a scris:
Eu unu nu mi-as permite sa vorbesc asa de sus unui slujitor al bisericii |
Nici eu nu-mi permit sa vorbesc de sus cu un adevarat slujitor al bisericii.
Dar cum la ora actuala sint multe imitatii in aceasta categorie...imi permit sa vorbesc de sus cu cei care vorbesc ei de sus despre adevaratii slujitori ai bisericii.
|
|
27/02/10 18:08
|
|
epicx
membru
Inregistat: 12/02/10
|
|
Nu cred ca trebuia sa mi-o ceara cineva ca sa o scriu. Mi-a scapat mie si scrie undeva ca o opinie se posteaza, doar daca ii este ceruta cuiva in mod expres??
Ultima modificare de epicx (27/02/10 20:07)
|
|
27/02/10 20:06
|
|
irlanda
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
Atata timp cat iti permiti sa faci comentarii cu privire la exprimarea mea, trebuia sa-ti cer eu acest lucru ca sa-l poti face.
Aici iti exprimi opinia legat de subiectele prezente pe forum.
|
|
27/02/10 20:32
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
+Archangel+ a scris:
Mai ca te-as propune diaconita responsabila cu vestimentatia!  |
nu, sa nu ma pui ca ar fi vai de ei, toti ar veni cu robe si voal peste fata.
+Archangel+ a scris:
Daca am suparat pe cineva imi cer scuze!  |
te iertam mai ca esti de-al nostru si nu te putem da in adoptie la altii 
ps: nu-i asa usor sa identifici oamenii ,daca e cineva din biserica lui edi nu stiu cat de repede gaseste discutia asta si se prinde ca edi e si el de acolo.
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
09/03/10 16:19
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
RainSong a scris:
nu, sa nu ma pui ca ar fi vai de ei, toti ar veni cu robe si voal peste fata. |
Hmmm... deja ma gandesc serios sa te pun in aceasta functie!
RainSong a scris:
te iertam mai ca esti de-al nostru si nu te putem da in adoptie la altii  |
Bine, bine dar trebuie sa ma si ia cineva in adoptie! 
RainSong a scris:
nu-i asa usor sa identifici oamenii ,daca e cineva din biserica lui edi nu stiu cat de repede gaseste discutia asta si se prinde ca edi e si el de acolo. |
Depinde, daca esti un bun observator identifici destul de repede persoanele. Acum, sa fiu si eu un pic fata, oare ce melodii o avea in telefon tipul cu butonii? 
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
09/03/10 16:28
|
|
edi.theraven
membru
Inregistat: 26/10/08
|
|
Am sters comentariul fiindca ar fi putut fi considerat barfa, nu ca persoana respectiva ar citi aici.
|
|
09/03/10 16:34
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|