|
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Nu trebuia sa-l stergi, trebuia sa-l modifici astfel incat sa nu poata fi atasat de cineva anume.
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
09/03/10 16:36
|
|
edi.theraven
membru
Inregistat: 26/10/08
|
|
Am modificat dupa cum ai propus tu, scurt si la obiect. La fel si relatarile fetelor depre cine se rimeleaza la oglinda poate fi atasat de cine cunoaste colectivul de cineva anume. Lumea e prea mica 
|
|
09/03/10 16:38
|
|
epicx
membru
Inregistat: 12/02/10
|
|
RainSong a scris:
In schimb fete sunt cu duzina, numai fitze pe ele, fac coada la baie sa se rimeleze si sa nu cumva sa nu aiba gloss pe buze "fata ,dar cum imi sta parul, fata?" "vai fata, arati bine. Uite cum imi sta mine ,nu mai stiu ce sa ii fac". - ah ce rea sunt azi  |
Super tare 
Ultima modificare de epicx (09/03/10 17:34)
|
|
09/03/10 17:34
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
edi.theraven a scris:
La fel si relatarile fetelor depre cine se rimeleaza la oglinda poate fi atasat de cine cunoaste colectivul de cineva anume. Lumea e prea mica  |
glumesti. asa-i? Adica faza cu lumea mica e adevarata, dar fete cu rimel in fata oglinzii din baia bisericii gasesti mai peste tot :P
epicx a scris:
Super tare  |
nu-i tare mai.E tragic sa intri intr-o baie din asta de fete ) Uneori e tragic sa fii fata
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
09/03/10 18:05
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
irlanda a scris:
Lasati-l mai si pe el sa se simta moderator... |
este moderator aici si trebuie sa-l respecti.
te rog sa nu se mai repete .
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
09/03/10 19:03
|
|
edi.theraven
membru
|
|
Arch, in orice caz, Ploiestiul e mare. In Biserici sunt o groaza de alti tipi cu butoni si cum eu nu frecventez doar o biserica nu prea are de unde sa stie ca vorbesc despre el. La fel si tu.
|
|
12/03/10 20:14
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Nu e asa de mare in ce priveste bisericile. Chiar in biserica unde mergi am fost de cateva ori. 
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
15/03/10 09:38
|
|
Roxana
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
la ce se refera traditiile din 1 co 11 v 2?
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
11/12/10 16:52
|
|
emanuel
membru
Inregistat: 14/09/08
|
|
Editia sf. Sinod 1991 nu zice traditii ci predanii, care inseamna lectiuni.
Traducerea Cornilescu zice invataturi.
Iar living Bible zice: ati facut ce v-am invatat!
_______________________________________ Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)
|
|
13/12/10 22:09
|
|
edi.theraven
membru
|
|
In a mea zice traditii. Dar cred ca nu trebuie luat acest "traditii" cu sensul actual raspandit, de superstitie.
|
|
14/12/10 06:32
|
|
emanuel
membru
|
|
Eu nu inteleg prin traditie neaparat superstitie, ci o invatatura, actiune, obicei, transmise din generatie in generatie pe cale orala.
Apostolul Pavel nu le putea numi traditii pentru ca lipsea sirul generatiilor, de la care sa fie primite. Dupa spusa lui, a primit invatatura prin descoperire Dumnezeiasca.(Galateni 1:11,12) E adevarat ca apostolul Pavel avea parte si de invatatura omeneasca, cu gramada, dar nu asta i-a invatat el pe altii.
Aici incape o discutie. Aici nu era traditie, datina, dar pana la noi invataturile au putut sa devina traditie, cutuma. Totusi varianta asta se exclude, pentru ca iese din calcul un element important pentru o traditie aceea ca statornicirea ei se face pe cale orala. Mai apoi poate sa fie culeasa. In cazul 1 Corinteni de care ne ocupam, aceasta invatatura a fost pusa in scris destul de timpuriu asa ca nu mai era timpul de maturizare pentru o ...traditie.
De aceea eu cred ca cei ce au tradus "invataturi" au mai multa acuratete.
_______________________________________ Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)
|
|
14/12/10 08:04
|
|
Roxana
membru
|
|
va multumesc pentru explicatii,probabil cei care au tradus "traditii" au avut alt scop,cred ca este la fel cu varianta prezbiter-batran-preot
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
14/12/10 08:11
|
|
Comitet
membru
Inregistat: 12/12/10
|
|
Daca tinem cont de contextul la care Pavel se refera ne dam seama ca el vorbeste strict de datinile sau invataturile bisericesti pe care el le daduse,nicidecum la traditiile care noi intelegem . El facuse lucrare temeinica in bisericile prin care le infintase si le a dat instructiuni care faceau pe noii crestini sa fie plini de incredere in inchinarea lor si in viata de toate zilele...
|
|
14/12/10 17:30
|
|
emanuel
membru
|
|
Vorbeste doar de invataturi. Datini sunt anumite invataturi, sau obiceiuri care s-au impamantenit prin uzitarea lor in timp. Apostolul Pavel adusese invataturi.(Erau noi, nu erau datini), sper ca nu te superi pentru precizare.
P.S. Daca nu ti se pare nepotrivita intrebarea, de ce ti-ai pus tetragrama ca avatar?
Ultima modificare de emanuel (14/12/10 22:35)
|
|
14/12/10 22:33
|
|
Comitet
membru
|
|
da..invataturi ar fi termenul cel mai corect . daca spunem datini lasam loc de interpretari nepotrivite.. Cat despre avatar ..a fost singura foto care am gasit-o si se incadreaza in dimensiunile cerute de profil..
|
|
15/12/10 10:59
|
|
Sword
membru
Inregistat: 01/02/08
|
|
ce problema ar fi cu tetragrama? Stiu ca pentagrama ar fi ceva..da tetra?...
Ultima modificare de Sword (16/12/10 23:24)
_______________________________________ Cu putina credinta poti muta muntii, dar cu ceva intelepciune ii vei lasa la locul lor.
|
|
16/12/10 23:23
|
|
emanuel
membru
|
|
NU mai este bre. Avea avatar tetragrama YHWH in ebraica si de asta am intrebat.
|
|
16/12/10 23:41
|
|
Comitet
membru
|
|
Numele lui Dumnezeu in limba evreiasca ( YHWH ) - asta e tetragrama
|
|
17/12/10 18:34
|
|
Roxana
membru
|
|
Sword a scris:
Eu zic ca femeia ar trebui sa aibe ceva IN cap, nu PE cap. Si barbatii sa stie sa nu le subestimeze. |
Foarte tare Sword , nu am putut sa ma abtin sa nu iti apreciez "gandirea" 
Ultima modificare de ROXANA82 (31/01/11 16:34)
|
|
20/01/11 16:17
|
|
emanuel
membru
|
|
Sword a scris:
Eu zic ca femeia ar trebui sa aibe ceva IN cap, nu PE cap... |
In democratie este libertatea exprimarii. OK. Cu toata libertatea mea nu am dreptul sa ofensez pe cineva, chiar daca este "vas mai slab". Cand zici " ar trebui sa aiba" faci in mod indirect afirmatia ca IN CAP nu prea au. 
Ultima modificare de emanuel (21/01/11 10:48)
|
|
21/01/11 10:47
|
|
Sword
membru
Inregistat: 01/02/08
|
|
In democratie, de asemenea, fiecare are dreptul de a intelege ce vrea 
Ultima modificare de Sword (21/01/11 15:38)
_______________________________________ Cu putina credinta poti muta muntii, dar cu ceva intelepciune ii vei lasa la locul lor.
|
|
21/01/11 15:37
|
|
antonela
Moderator
Inregistat: 02/11/05
|
|
furtuna dragos a scris:
de jenat nu ma jenez doar ca nah, discut si yo in limitele regulamentului, eticii bla bla, obrazului etc.. am voie nu? |
Sigur, foarte bine ca vrei sa tii cont de regulament. De asemenea, am o rugaminte la tine: te rog frumos sa folosesti optiunea "modificati", pentru a-ti corecta mesajele. Uite, poti citi aici cum trebuie sa citezi corect.
Multumesc pentru intelegere.
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
26/01/11 19:18
|
|
alex
membru
Inregistat: 02/03/09
|
|
+Archangel+ a scris:
De ce nu te tunzi? Ai rezolva rapid problema. |
hai ca ai fost tare la faza asta 
|
|
30/04/11 16:19
|
|
daaria
membru
Inregistat: 20/05/07
|
|
Din perspectiva mea indraznesc sa spun[...] seriozitatea/cinstea/curatia unei fete trebuie sa se vada prin orice atitudine, gand, vorba, privire, fapta. | De acord. Ramane doar sa demonstram si cu fapta, ca numai teoria nu ne ajuta la nimic. Ba mai mult, ne-ar putea osandi, ca am stiut dar am facut altfel.
|
|
02/05/11 13:46
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|