TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Legalism si traditionalism bisericesc ?/COMENTARII Moderat de +Archangel+, Old  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 18 19 20 21 22
Delmoniko
Exclus

Inregistat: 16/05/07
Old, biblia chiar e un mit. Religia te ajuta sa mergi mai departe in viata, sa nu te simti singur in univers sa zicem asa. Vrei dovezi? Nu ai carti de istorie?L-ai vazut pe Dzeu sau vreun suflet pe acolo? O stim cu toti, las-o balta. Daca ai fii octogenar te-as intelege. N-ai fi putut mai mult de atat, la asta s-ar fi rezumat universul tau.
Un crestin, in viziunea mea, e ca un om inchis intr-o casa cu 4 camere. Cam asta e universul lui. Ce va face cand va deschide usa si va gasi un intreg univers acolo? Se vor mai aplica legile din "casa" lui universului? Probabil ca va incerca sa faca asta dar va esua lamentabil.

Te inteleg ca esti credincios/religios. E strict problema ta. Nu ma intereseaza nici macar apartenenta ta la vreun cult. Dar nu-mi spune mie sau altora ca mine ca nu sunt moral, ca ma bate Dzeu sau alte imbecilitati pe care le prolifereaza unii ca Irlanda. Unii ca astia strica pana si aura aia mitica si poetica care i-a mai ramas religiei.
Intelegi? Asta e tot ce ma deranjeaza. TU esti crestin, eu sunt pacatos/pagan/satanist. Cui ii pasa? Eu maine ma trezesc la Paris, tu poate la Tel-Aviv. Repet. Cui ii pasa?

16/05/13 19:40

Old
Moderator

Inregistat: 18/01/08

Delmoniko a scris:

Old, biblia chiar e un mit...
Biblia nu e chiar un mit. Doar tu spui ca-i un mit, e alta poveste asta, dar nu vorbim aici despre Biblie pentru ca este un subiect consacrat pentru asta.
Aici sunt comentarii alaturate subiectului general "legalism traditional si bisericesc."

...Un crestin, in viziunea mea, e ca un om inchis intr-o casa cu 4 camere. Cam asta e universul lui. Ce va face cand va deschide usa si va gasi un intreg univers acolo? Se vor mai aplica legile din "casa" lui universului? Probabil ca va incerca sa faca asta dar va esua lamentabil.

Incerc sa accept ca asta e "viziunea" ta in legatura cu un crestin. Ingust mai e orizontul prin care vezi. Atat de ingust ca se reduce la un punct: punctul tau de vedere.

Te inteleg ca esti credincios/religios. E strict problema ta.
Nu ai cum sa intelegi de vreme ce nu faci diferenta intre credincios si religios; doar ti se pare ca intelegi, dar intelegerea asta e deformata de ideile preconcepute pe care incerci sa le impui.

Dar nu-mi spune mie sau altora ca mine ca nu sunt moral,...

Si care-i baza moralitatii tale? Nu-mi spune ca sunt legile tarii pentru ca atunci esti imoral si pentru simplu fapt ca te gandesti sa se dea alte legi. Ma intelegi? Legea zice una, iar tu vrei contra. Chiar daca nu le calci ( de frica), tot esti imoral pentru ca vrei ceva impotriva legii.

Apoi moralitatea asta e asa de instabila, ca in romania esti imoral dar daca mergi in germania , spre exemplu esti moral iar cand ai ajuns in ungaria, iar esti imoral.

Tu esti crestin, eu sunt pacatos/pagan/satanist. Cui ii pasa? Eu maine ma trezesc la Paris, tu poate la Tel-Aviv. Repet. Cui ii pasa?

Pentru ca-mi pasa, de asta vorbesc cu tine; altfel te-as ignora.
Poate de asta esti si tu pe aici pentru ca aveai nevoie sa fie cineva caruia sa-i pese de tine.

16/05/13 22:32

Delmoniko
Exclus

Inregistat: 16/05/07
Despre mitul bibliei chiar as vrea sa vorbim pe alt topic destinat. Ar fi interesant. Deschizi tu? Eu nu stiu unde.

Mi-ai servit-o frumos la punctul meu de vedere ingust, dar e doar "punctul" TAU de vedere, nu? :)

Stiu care e diferenta intre credincios si religios. Credeam ca imi vei arata dex-ul. Doar ca nu ma intereseaza. Esenta e aceeasi. Stiu ca voi va razboiti pe chestia asta, ca sunteti mai credinciosi ca Papa, etc, dar asta nu ma priveste, eu vreau sa citesc in profunzime, nu la suprafata.

Cat despre moralitatea mea...ar trebui sa ma simt ofensat?
Daca nu sunt crestin inseamna ca nu sunt moral? Ca nu am valori morale?
Atunci ce credeti despre un ateu? Un agnostic? Credeti ca ucidem oameni, violam, furam si facem chestii imorale in fiecare zi doar asa de fun?
Nu-mi pasa de legi. Legile sunt facute de oameni. Si tocmai din aceasta cauza vor fi incalcate. Eu sunt adeptul lui Bakunin aici.
In plus, respect legile Kybalionului. Acelea sunt legile wiccane ale vietii. Respect viata si tot ce decurge de aici. Respect familia si de aici morala.

Crezi ca morala ta parvine din Biblie? Nu de la parintii tai? Nu din cadrul socio-cultural in care esti angrenat? Un lucru admis aici e pedepsit cu moartea in Irak, samd.

Tie chiar iti pasa de un ateu, de un satanist? De ce?
Crezi ca e vreo diferenta intre un ateu-satanist-crestin din punct de vedere moral?

16/05/13 23:00

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05
mi se pare lipsit de respect sa postati pe unde vreti ca deh, are cine se plimba dupa voi si face modificari, mutari etc.

mohicanul a scris:

dar asa se practica peste tot. pe orice forum. a modera nu inseamna numai a supraveghea. ci a deschide subiecte noi cand ie cazul.(de genul a copia, a muta etc.) ca un thred nu mei prezinta importanta, se sterge, dar niciodata din cauza ca un user posteaza aiurea pe el.

care e subiectul ala asa interesant, care merita sa fie deschis de mine, nou-nout, si pe care nu l-am deschis ?

am mai scris de nu stiu cate ori : m-as bucura sa pot muta mesaje, dar nu pot muta decat subiecte intregi. si nu mai am de gand sa copiez mesajele celor care din anumite motive ( nepasare, comoditate etc ) le posteaza cum vor si pe unde vor.

inchid anumite subiecte destul de rar, pana hotarasc ce fac cu ele : curatenie partiala sau, mai rar, totala.

16/05/13 23:24

mohicanul
membru

Inregistat: 31/01/13

april a scris:

asta e traditie neoprotestanta ?

sa-ti copiez mesajul la Comentarii, pt ca nu ai binevoit sa-l scrii acolo ?

vad ca intre timp l-ai copiat. apreciez si imi cer scuze. dar eu am scris pe unde ai scris si tu off-topic nu? ca eu am fost primul e altceva. poti da delete adica sa stergi 6-7 postari off-topice si sa deschizi un subiect nou. in sensul sa muti comentariile acolo, sub forma de citate daca nu poti altfel. nu am vazut niciodata treaba asta.si a fost poate cazul de mai multe ori. dar ma insel eu. activitatea unui moderator/admin se rezuma la a atrage atentia la off-topice si la a bana.

Ultima modificare de mohicanul (16/05/13 23:32)

16/05/13 23:31

april
admin forum

n-ai vazut ca nu ai citit peste tot.

si nu stii tu cata treaba, vazuta sau nevazuta, am facut in timp pe forumul si site-ul  asta.

treaba se poate imparti, dar dupa cum vezi, nu sunt prea multi cei care se implica, moderatori sau nu.

deocamdata sa ma scuzi, pt ca de fapt sunt in concediu. inainte anuntam, in ultimul timp n-am mai facut-o.

16/05/13 23:38

mohicanul
membru

eu nu am ce sa-ti scuz. cat despre treaba pe care a facut-o conducerea in forumul asta.... se vede. sau mai bine zis las-o asa cum a cazut.

16/05/13 23:43

irlanda
membru

Inregistat: 14/03/08

mohicanul a scris:

cat despre treaba pe care a facut-o conducerea in forumul asta.... se vede. sau mai bine zis las-o asa cum a cazut.

Daca nu esti multumit de conducere, de forum sau de altele esti liber sa te plimbi acolo unde pretentiile-ti sint  satisfacute.

16/05/13 23:46

mohicanul
membru

eu am plimb pe unde vreau. nici nu ma deranjeaza ca se ingroapa acest forum. si ca nu se ocupa nimeni de el. si ca putea sa aiba mult mai multi useri (seriosi, constanti, nu alde poloradea sau mai stiu eu) dar nu pot sa ma abtin sa nu prezint un adevar. la acest site trebuie lucrat. la nivel de conducere. si nu se face nimic.....dar cum am zis, tu poti foarte bine socializa cu april pe tc, in loc de mess. ca nu prea mai vad useri pe aci.

Ultima modificare de mohicanul (16/05/13 23:57)

16/05/13 23:51

irlanda
membru

Daca nu te deranjeaza de acest forum, abtine-te de la prezentari de adevaruri neadevarate.

17/05/13 00:00

april
admin forum

nu s-a ingropat , chiar daca unii cred ca asta urmaresc.

noapte buna, ca unii mai dorm, nu stau sa urmareasca polemicile facute de altii pe forum.

17/05/13 00:01

mohicanul
membru

irlanda a scris:

Daca nu te deranjeaza de acest forum, abtine-te de la prezentari de adevaruri neadevarate.

tot ce am spus este adevarat si real. numai un ignorant sau un orb nu vede ca am dreptate. fa o comparatie simpla. vezi de ex. cate postari au fost in luna aprilie acum doi ani si vezi cate sunt acum. (si ma refer la comentarii scrise de useri activi si vechi, nu ocazionali) ca nu se mai posteaza e un efect. trebuie cautata cauza daca se vrea sa se repare ceva. dar nu se vrea.

conducere? ar trebui sa le aduc laude? partea tehnica stau prost. nu eu ci ei.modul de moderare? inechidistant, rigid si absurd pe alocuri. se ocupa de thred-uri? de subiecte? neh. tot ce a facut conducerea pana acum a fost sa baneze, si sa strige tare:"off-topic" (asta de multe ori in situatii cand ei trebuiau sa deschida un alt subiect interesant cu acele off-topice. dar lenea ie mare). in ritmul asta, poate fi oricine admin. nu stiu cine i-a invatat ca a fi in conducere, inseamna numai sa banezi si atat. nu nene, faci split-uri, deschizi thred-uri noi cand se extrapoleaza discutia pe un subiect, etc.

ca sa nu mai zic ca te-au tinut in brate pe tine multa vreme.si cati useri au plecat din cauza asta.

17/05/13 14:57

irlanda
membru

Ma repet sa inteleaga si ignorantul si orbul: daca nu te intereseaza de acest forum, daca nu ajuti si nu te implici cu nimic spre bunul mers al acestui forum, daca activitatea ta pe acest forum se rezuma la a deschide topice nefolositoare, a saluta de ziua sau noapte sau a zgandari cand prinzi ocazia, nu ai niciun drept sa critici conducerea, metodele folosite pentru supravegherea forumului sau partea tehnica a acestuia.

Si nu ma lua cu "fac si zic ce vreau" sau sa-mi amintesti de vreun drept de agnostic care-ti da voie sa critici ceva pe care nu dai doi bani, pentru care nu faci nimic bun, ca nu esti deloc in masura.

De atitudinea asta de roman ignorant frustrat si nemultumit de conducere mi-e lehamite pana peste cap.Ca doar d'aia o ducem asa bine si in tara asta.
Ca toti stim sa judecam si sa criticam pe cine ne pica ochii, toti stim cum ar trebui ca sa fie bine in comparatie cu ce este care nu este nicicum bine, dar noi stam bine-mersi si spargem seminte pe prispa...

Halal critica, halal atitudine, halal bune intentii...

17/05/13 16:03

mohicanul
membru

irlanda a scris:

..... daca nu te intereseaza de acest forum, daca nu ajuti si nu te implici cu nimic spre bunul mers al acestui forum, daca activitatea ta pe acest forum se rezuma la a deschide topice nefolositoare, a saluta de ziua sau noapte sau a zgandari cand prinzi ocazia, nu ai niciun drept sa critici conducerea, metodele folosite pentru supravegherea forumului sau partea tehnica a acestuia.

orbul si ignorantul nu vede. nici nu am pretentii. unde nu e, nici Dumnezeu nu cere.
am facut o petitie si publica si prin pm, catre conducere. am fost luat la misto.ce am cerut eu printre altele:

sa apara ca ai pm, pe forum, nu pe pagina principala, ca stiu ca multi deschid doar forumul in sine. bineinteles nu am fost bagat in seama. peste ceva vreme april zice sa nu se mai scrie la "ai pm".............asta a fost chiar amuzant.

am cerut ca mesajele sa nu pot fi modificate, decat intr-un interval de 3 ore (relativ). peste alt timp april se supara ca sterg userii mesaje vechi si se pierde evident cursivitatea scrierilor. si mai amuzant.

am cerut si altele, pt bunul mers al forumului, dar.....

doi la mana, irlanda tu zgandari de cate ori ai ocazia, dar asta o stie toata lumea nu trebuie sa o mai spun eu.

Si nu ma lua cu "fac si zic ce vreau" sau sa-mi amintesti de vreun drept de agnostic care-ti da voie sa critici ceva pe care nu dai doi bani, pentru care nu faci nimic bun, ca nu esti deloc in masura.

eu am dreptul de om, tu cataloghezi oamenii si detii adevarul absolut.si pe forumul asta ai multe drepturi.ceva mai multe decat ceilalti. dar si asta ma amuza.

De atitudinea asta de roman ignorant frustrat si nemultumit de conducere mi-e lehamite pana peste cap.Ca doar d'aia o ducem asa bine si in tara asta.
Ca toti stim sa judecam si sa criticam pe cine ne pica ochii, toti stim cum ar trebui ca sa fie bine in comparatie cu ce este care nu este nicicum bine, dar noi stam bine-mersi si spargem seminte pe prispa...

Halal critica, halal atitudine, halal bune intentii...

de atitudini de romani care tac, care se fac ca ploua si care se dau bine pe langa cei mai de sus sunt eu satul, de cei ca mine nu.

cat despre thred-uri nefolositoare, tu nu vezi ca eu sunt un derutat si le-am deschis, (subiectul culinar si cafeneaua tc) dar mi-am dat seama ca am gresit (din doi motive, ca sunt pagane subiectele si ca nu ti-am cerut aprobarea inainte) eu nu am mai postat pe ele, dar sunt niste eretici ca mru, march, roxana, etc care posteaza. eu zic ori sa inchidem subiectele ori sa-i banam.

Ultima modificare de mohicanul (17/05/13 16:42)

17/05/13 16:19

irlanda
membru

mohican a scris:

orbul si ignorantul nu vede. nici nu am pretentii. unde nu e, nici Dumnezeu nu cere.

Dar pot intelege. Dar cum spuneai...unde nu e, nici eu nu am pretentii.

mohican a scris:

ce am cerut eu printre altele:

De cand a cere este echivalentul cu a face?

Daca tot ai vent cu cereri, trebuia sa vii si cu exemple si metode de a se putea implinii acele cereri...asta numai daca se merita efortul vis-a-vis de acele cereri.

mohican a scris:

sa apara ca ai pm, pe forum, nu pe pagina principala, ca stiu ca multi deschid doar forumul in sine. bineinteles nu am fost bagat in seama.

Te cred si eu la asa o cerere importanta numa' sa-ti bati capul nu se merita...

mohican a scris:

peste ceva vreme april zice sa nu se mai scrie la "ai pm".............asta a fost chiar amuzant.

Nu-i deloc amuzant, pentru ca nu-i adevarat.Eu imi aduc aminte ca a spus sa nu se mai scrie la "Ai MP" atunci cand acele mp.-uri sint directionate spre ea.

mohican a scris:

am cerut ca mesajele sa nu pot fi modificate, decat intr-un interval de 3 ore (relativ). peste alt timp april se supara ca sterg userii mesaje vechi si se pierde evident cursivitatea scrierilor. si mai amuzant.

Nu o singura data s-a mentionat faptul ca m3diator este singurul care se ocupa cu partea tehnica si ca omu' avand si el pe ale lui nu poate sa stea non-stop pe forum sa vada daca mohicanu mai are vreo cere care sa i-o implineasca.

mohican a scris:

am cerut si altele, pt bunul mers al forumului, dar.....

Dar trebuie sa faci nu sa ceri...

mohican a scris:

cat despre thred-uri nefolositoare, tu nu vezi ca eu sunt un derutat si le-am deschis, (subiectul culinar si cafeneaua tc) dar mi-am dat seama ca am gresit (din doi motive, ca sunt pagane subiectele si ca nu ti-am cerut aprobarea inainte) eu nu am mai postat pe ele, dar sunt niste eretici ca mru, march, roxana, etc care posteaza. eu zic ori sa inchidem subiectele ori sa-i banam.

Timpul trece si ironia ta ieftina ramane...

Topicele sint nefolositoare prin ceea ce se posteaza pe ele. Nu prin cine se posteaza acele mesaje.

In concluzie, forumul TanarCrestin, chiar daca nu este perfect din toate punctele de vedere( si nici nu cred ca asta s-a dorit sau se doreste vreodata ori in primul rand), ramane unul din putinele forumuri existente care si-a atins, isi atinge si-si va atinge in continuare tinta de a atrage oamenii/tinerii spre adevarata viziune si intelegere a Divinitatii.

Domnul sa lase in continuare binecuvantarea peste acest forum.

17/05/13 17:07

mohicanul
membru

ultima idee a fost deosebita. tot amuzant.

irlanda, eu nu am ce sa fac ca user. eu propun. si daca mediator imi raspunde peste o luna, in zeflemea nu ma mai obosesc.cat despre ce a zis april in legatura cu pm-urile, cre'ca imi amintesc perfect. dar poti verifica.

nu e vorba ca forumul asta nu ie perfect, ca nu exista asa ceva, dar.... e e varza. acum dati cu pietre. :)

cat despre inutilitatea acelor thred-uri, eu am zis sa fie inchise. si nu o data. am gresit, dar din pacate nu le pot sterge eu. da, cineva trebuie sa faca curat. ca de aia moderam, nu doar sa banam. eu nu am mai postat pe ele de multa vreme. rugam conducerea sa te consulte in aceasta problema (ironie ieftina)

Ultima modificare de mohicanul (17/05/13 17:19)

17/05/13 17:17

irlanda
membru

mohican a scris:

irlanda, eu nu am ce sa fac ca user. eu propun. si daca mediator imi raspunde peste o luna, in zeflemea nu ma mai obosesc.

Ce propui? Cereri? Propune cum sa se poate indeplini acele cereri. Ceva in genul la ce face edi.
Dar nu poti, ca tu doar astepti criticand fara sa oferi nimic bun.

mohican a scris:

cat despre ce a zis april in legatura cu pm-urile, cre'ca imi amintesc perfect. dar poti verifica.

Nu ai memorie buna. Verifica tu, ca tu esti cel care acuza.

mohican a scris:

nu e vorba ca forumul asta nu ie perfect, ca nu exista asa ceva, dar.... e e varza. acum dati cu pietre.

Atata timp cat pe forumul asta se poate cunoaste si intelege Adevarul daca chiar intereseaza pe cineva, atunci este cat se poate de ok.

Varza esti tu si amuzamentul tau de doi lei. Cara-te undeva unde gasesti o mancare pe gustul tau, daca varza nu-ti pica bine la stomacel.

17/05/13 17:24

mohicanul
membru

cata rautate.....

april a zis sa se foloseasca thred-ul cu "ai pm" doar in caz de urgente. dar nu stau sa ma contrazic. asa o fi cum zici tu, desi eu am verificat acum 2 minuti.

in rest, cat sa-ti mai explic, eu propun , nu am cum veni cu solutii daca nu sunt bagat in seama. si doi la mana, conducerea trebe sa caute solutiii nu io. dar stai ca am uitat. pe acest forum a fi moderator/admin, inseamna sa nu faci nimic, doar sa critici si sa banezi .

Ultima modificare de mohicanul (17/05/13 17:35)

17/05/13 17:33

irlanda
membru

mohican a scris:

april a zis sa se foloseasca thred-ul cu "ai pm" doar in caz de urgente. dar nu stau sa ma contrazic. asa o fi cum zici tu, desi eu am verificat acum 2 minuti.

Aha, acum o dai la intors. Mai sus spuneai altceva...cata bunatate...

mohican a scris:

in rest, cat sa-ti mai explic, eu propun , nu am cum veni cu solutii daca nu sunt bagat in seama.

Nu mai explica. Vino cu solutii si capacitatea de a le pune in practica si dupa aia sa ai pretentia sa fii bagat in seama.

mohican a scris:

si doi la mana, conducerea trebe sa caute solutiii nu io.

Conducerea trebuie sa-ti bage si in gura si sa si tritureze in locul tau, asa-i?
Daca forumul asta functioneaza inseamna ca, conducerea a cautat si a si pus in practica solutii. Ca nu functioneaza dupa pretentiile de mohican, e neimportant.

mohican a scris:

dar stai ca am uitat. pe acest forum a fi moderator/admin, inseamna sa nu faci nimic, doar sa critici si sa banezi.

Si a fi jigodie de om inseamna sa-ti instalezi fundul comod si sa incepi sa critici, sa ridiculizezi munca si aportul unora. Munca pe care tu n-ai face-o daca nu ti s-ar ridica vreo statuie sau daca nu ti-ar iesi ceva bani. Esti josnic, baietel.

Ultima modificare de irlanda (17/05/13 17:49)

17/05/13 17:49

Old
Moderator

Inregistat: 18/01/08

mohicanul a scris:

.... dar stai ca am uitat. pe acest forum a fi moderator/admin, inseamna sa nu faci nimic, doar sa critici si sa banezi .

Maai; maaaaaai, cine are treaba cu mine? :D :D

Chestia cu: sa nu poti sterge decat 3 ore. Eu am aprobat si am zis: ajunge jumate de ora. Numai ca nu permite platforma. Ori poti modifica, ori nu. Nu are temporizator.

17/05/13 18:52

Oblio
membru

Inregistat: 03/10/10

Old a scris:

La ce teologi te gandesti? (In afara de EW)

De E White am zis ca nu stiu mai nimic, nu am citit-o inca.

Exemplu de adventisti pe care i-am perceput mai profunzi...

Ioan Paicu (una din emisiunile lui este arhivata aici pe episoade: http://rvs.ro/emisiuni/tu-hotarasti.html ; se pot descarca sau asculta online; mai are si altele si se cupleaza in unele cu Aron Moldovan care, desi este f. priceput in scripturi, am cateva retineri fata de el)

Valeriu Petrescu (este invitat al acestei emisiuni: http://rvs.ro/emisiuni/impliniri.html Nu mai stiu daca apare si in alte emisiuni)

Ultima modificare de Oblio (17/05/13 21:25)

17/05/13 21:24

edi.theraven
membru

Inregistat: 26/10/08
http://punbb.informer.com/forums/topic/ ... it-period/
http://thehungrycoder.com/scripts/punbb ... ted-4.html

17/05/13 21:28

Site web  
Roxana
membru

Ca tot ziceai oblio de adventisti, imi place cum predica Daniel Darvasanu de la Speranta TV.

17/05/13 21:54

april
admin forum

va rog sa va adresati lui m3diator cu problemele tehnice. Nu stiti voi care propuneri am avut si eu pana acum si care dintre ele nu pot fi realizate.

Si mohicane, fa o reclamatie la el si in privinta mea. Nu am nicio problema cu asta. Enumera-i acolo tot ce ai pe suflet, pt bunul mers al forumului pt care eu nu sunt, in opinia ta, destul de buna. Dar poate ii dai si niste solutii, ca deh, sa critici e usor, sa vii cu solutii mai greu.

april a scris:

reiau o parte din emsajul meu de la Chat :

Initial subiectul despre MP a fost deschis din urmatoarele motive :

- pt ca inainte nu aparea la profil ca existau mesaje private noi
- pt ca userii se anuntau la Chat ca au mesaje noi
- pt ca unii nu si le verificau constant
- pt ca unii intrau direct pe forum (nu se delogheaza, trecand prin pagina principala)
- pt ca uneori existau urgente si era important ca userii respectivi sa nu iasa de pe forum fara a vedea mesajele respective.
......................

Acum ar fi bine ca MP-urile sa fie verificate de fiecare cand intra (sau iese de) pe forum si sa se foloseasca subiectul respectiv in caz de urgente.

ce o fi asa de amuzant nu stiu.

greu era sa fie citat mesajul asta. dar deh, lenea e cucoana mare, ca sa te citez, mohicane. posmagii trebuie muiati inainte de a fi mancati.

17/05/13 22:23

Oblio
membru

Inregistat: 03/10/10
Cornel Darvasan Roxana, nu?

Da este bun si sunt multi buni nu doar la adventisti. Dar cei pe care i-am nominalizat i-am apreciat nu pentru harul de predicator. Pe I. Paicu si Valeriu Petrescu i-am mentionat deoarece au alt mod de a evidentia adevarul prin acele emisiuni.

Ultima modificare de Oblio (17/05/13 22:41)

17/05/13 22:36

Pagini: 1 ... 18 19 20 21 22    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la