|
|
|
Turcu Ovidiu
membru
Inregistat: 16/06/09
|
|
Si Dumnezeu lucreaza prin om. Un om nu iti da bataie, de exemplu? Prin ce spun unei persoane, eu pot sa ii dau Lege sau Har. Eu aleg sa nu pun omul sub Lege de aia Dumnezeu are incredere in mine.
E bine ca discutam unde trebuie> legalism si traditionalism omenesc.
Ultima modificare de Turcu Ovidiu (17/08/09 14:42)
|
|
17/08/09 14:39
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
Imi scapa logica ta.
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
17/08/09 14:41
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
irlanda a scris:
Si atunci, ce cautau, sau de ce erau lasati sa joace fotbal in timpul serviciului divin? |
Eu am iesit din biserica pentru a merge la baie intre o cantare comuna si citirea textului predicii [deci nu e pauza la bise .. cat de amortit , mereu vin cu dureri de spate de la banca, ma omoara spatele]. Baietii aia nu erau in curtea bisericii ,ci pe un teren de fotbal care e foarte aproape de bise si sunt garduti din alea transparente, deci sa fi fost 25m fata de ei, eu ii vedeam foarte bine si mai erau si unii care stateau pur si simplu ,nu jucau ,ci discutau cu fata spre locul unde eram eu. [deci aia nu erau poca, e zona cu biserica naspa ,undeva in inima cartierului si acolo mereu sunt boschetari]. Oricum ,m-am simtit penibil ,nu mai port fusta aia decat cand sunt cu masina si cand cobor scarile o sa tin de ea daca e vant.
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
15/09/09 11:48
|
|
irlanda
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
RainSong a scris:
Eu am iesit din biserica pentru a merge la baie intre o cantare comuna si citirea textului predicii [deci nu e pauza la bise .. cat de amortit , mereu vin cu dureri de spate de la banca, ma omoara spatele]. |
Exista biserici, care considera ca-i prea mult sa stea omul 3 ore pe sacun, si s-au gandit ei ca dupa jumatate din program, sa faca o pauza(se face o galagie si o hlizeala acolo, de numa in biserica nu te mai simti.unii chiar si mananca)de jumatate de ora, dupa care se continua programul. Am fost intr-o astfel de biserica si nu m-as mai duce a doua oara pentru nimic in lume.
RainSong a scris:
Baietii aia nu erau in curtea bisericii ,ci pe un teren de fotbal care e foarte aproape de bise si sunt garduti din alea transparente, deci sa fi fost 25m fata de ei, eu ii vedeam foarte bine si mai erau si unii care stateau pur si simplu ,nu jucau ,ci discutau cu fata spre locul unde eram eu. [deci aia nu erau poca, e zona cu biserica naspa ,undeva in inima cartierului si acolo mereu sunt boschetari]. Oricum ,m-am simtit penibil ,nu mai port fusta aia decat cand sunt cu masina si cand cobor scarile o sa tin de ea daca e vant. |
Am inteles.
|
|
15/09/09 18:36
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
irlanda a scris:
Exista biserici, care considera ca-i prea mult sa stea omul 3 ore pe sacun, si s-au gandit ei ca dupa jumatate din program, sa faca o pauza(se face o galagie si o hlizeala acolo, de numa in biserica nu te mai simti.unii chiar si mananca)de jumatate de ora, dupa care se continua programul. Am fost intr-o astfel de biserica si nu m-as mai duce a doua oara pentru nimic in lume. |
Nu e usor sa stai 3 ore cu fundul pe scaun. Si nu e vb doar de a sta, ci e vb de a fi si atent, iar nimeni nu cred ca se poate concentra 3 ore continuu. Daca tu reusesti asta, super.
Intr-o biserica asa ca cea de sus nu pot zice ca m-as duce , dar nu sunt toate asa .
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
15/09/09 19:45
|
|
irlanda
membru
|
|
april a scris:
Nu e usor sa stai 3 ore cu fundul pe scaun. |
Nu se stau chiar 3 ore numai pe scaun. Rugaciunea de ex. se sta mai mult pe genunchi, dupa aceea la timpul de lauda si inchinare se mai ridica toata adunarea in picioare .Zic eu ca-i destul miscare ca sa nu amortesti stand pe scaune sau sa ti se para prea greu de suportat 3 ore, si sa fie nevoie de pauze.
april a scris:
Si nu e vb doar de a sta, ci e vb de a fi si atent, iar nimeni nu cred ca se poate concentra 3 ore continuu. Daca tu reusesti asta, super. |
Daca nu esti prea obosit, si daca chiar te intereseaza sa nu pierzi timpul stand in biserica, eu zic te poti concentra.
In ce ma priveste, lucrurile care-mi pot fura concentrarea, sunt oboseala, sau predica sa fie tinuta de cineva care nu este prea pregatit, nu este chemat pentru asa ceva. Ca mai sunt si d'astia, care se urca la amvon si bat campii vreo ora, si la sfarsit te intrebi despre ce a vorbit de fapt.
april a scris:
Intr-o biserica asa ca cea de sus nu pot zice ca m-as duce , dar nu sunt toate asa . |
Slava Domnului ca nu-s toate asa, sa avem si noi unde ne duce.
|
|
15/09/09 23:11
|
|
emanuel
membru
Inregistat: 14/09/08
|
|
irlanda a scris:
Daca nu esti prea obosit, si daca chiar te intereseaza sa nu pierzi timpul stand in biserica, eu zic te poti concentra.
In ce ma priveste, lucrurile care-mi pot fura concentrarea, sunt oboseala, sau predica sa fie tinuta de cineva care nu este prea pregatit, nu este chemat pentru asa ceva. Ca mai sunt si d'astia, care se urca la amvon si bat campii vreo ora, si la sfarsit te intrebi despre ce a vorbit de fapt.
|
Nu cred ca au acestia o scuza, dar nu intotdeauna e vinovat pentru plictiseala noastra cel ce predica.
Am fost si eu la un camin cultural unde a venit multa lume, iar un pastor in varsta predica. Mi se parea asa o predica monotona si plictisitoare! Asa vorbea de parca avea mamaliga in gura. Asa mi s-a parut mie. Cand omul se pregatea sa-si traga concluziile sau ceva de genul, am constatat ca totusi e bine, dar stii de ce? Pentru ca m-am uitat la ceas si mi-am dat seama ca s-a incadrat in timp. In rest , nu mi s-a parut nimic interesant.
Totusi pe cand rasfoia omul Biblia sa mai gaseasca ceva ce sa spuna, la final, poate in loc de concluzie, la un moment dat s-a oprit din rasfoit, si s-a uitat peste ochelari in sala, si a zis: Daca cineva s-a hotarat sa se pocaiasca sa se ridice in picioare! Am ramas stupefiat! S-au ridicat in picioare 10 adulti care au zis prin asta ca ei vor sa se pocaiasca.
Si eu as fi putut spune ca omul " a batut campii", dar sunt subiectiv sa fac o asemenea afirmatie.
Ultima modificare de mereu-tanar (16/09/09 23:14)
_______________________________________ Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)
|
|
16/09/09 23:13
|
|
daniel
membru
Inregistat: 01/03/08
|
|
irlanda a scris:
Nu se stau chiar 3 ore numai pe scaun. Rugaciunea de ex. se sta mai mult pe genunchi, dupa aceea la timpul de lauda si inchinare se mai ridica toata adunarea in picioare .Zic eu ca-i destul miscare ca sa nu amortesti stand pe scaune sau sa ti se para prea greu de suportat 3 ore, si sa fie nevoie de pauze. | Ai multa rabdare. Daca programul a fost ok ar trebui sa stii ce text a fost citit duminica, stii ? 
ps: poate fi predica buna, daca sunt frant de oboseala nu retin mare lucru 
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
17/09/09 09:16
|
|
adriana
membru
|
|
cami a scris:
Si cu incredintarea cum ramane totusi ? O ingropam ? |
S-ar putea sa nu fii 100% de acord cu anumite "practici" din Biserica din care faci parte. Fiecare Biserica are "hibele" ei. Am citit de curand ca Dumnezeu va rasplati supunerea neconditionata fata de cei sub care ne-a pus. Nu suna incurajator?
In plus, poate in timp vei avea posibilitatea sa te muti in alta localitate si sa-ti gasesti o Biserica in care sa nu te mai simti constransa. 
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
19/09/09 19:14
|
|
daniel
membru
Inregistat: 01/03/08
|
|
Eu cred ca e placut cand pleci definitiv din biserica sa nu pleci pentru ca e lunga lista cu obligatii. 
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
19/09/09 20:49
|
|
emanuel
membru
Inregistat: 14/09/08
|
|
maria_t a scris:
A scris printre altele cartile:
• Confruntari • Credinta adevarata • Fiti oameni • Traind prezentul in lumina viitorului • Curs de viata spirituala. Vol. 1 • Curs de viata spirituala. Vol. 2. Cum traim dupa invatatura Domnului Isus • Curs de viata spirituala. Vol. 3. Relatii • Oameni mari din Vechiul Testament • Viata de familie • Umblarea cu Dumnezeu, in unire cu Isus Cristos, sub calauzirea Duhului Sfant • Sa ne cunoastem crezul Petru Dugulescu, despre Iosif Ton, interviu la pasi.ro "Pastorul Iosif Ţon, reprezentant de seamă nu numai a evanghelicilor români, dar şi a intelectualităţii noastre cu spirit cucernic, a prins conjunctura de a se întoarce în ţară pe vremea când conducerea baptistă era aservită totalmente regimului ateu şi dictatorial... În sânul bisericilor nu numai baptiste, ci şi penticostale şi creştine după evanghelie, Iosif Ţon, este respectat şi apreciat nu numai ca păstor şi învăţător, dar şi ca cel mai bun scriitor creştin român în viaţă. Iosif Ţon mai este cel care a pus sănătos bazele şi a asigurat funcţionarea la cote înalte a celui mai reputat Institut Biblic Est-European, cunoscut şi sub numele de Universitatea EMANUEL din Oradea. Apoi a fost constrâns s-o părăsească fără voia lui."
..."ideile prostesti"??????? Cum spuneam, o somitate in materie si respectat in cadrul tuturor cultelor luat in "bascalie" de unii. |
O fi scris! Are meritele lui! Totusi nu poate fi citat ca autoritate in materie, chiar daca este o somitate; chiar daca este respectat, deoarece are si lacunele sale. Stiu bine ce spun si nu din carti ci din informatii de mana intai. De aceea cred ca trebuie sa studiem si opinia sa la fel ca opinia oricarui alt credincios bine intentionat. Asa cum ton isi sustine opinia sa, iar irlanda opinia pe care o are, fiecare putem sa ne indoim de oricare din aceste opinii si sa ne intoarcem la Biblie. Cand facem aceasta trebuie s-o facem cu respect pentru persoana in cauza. Trebuie sa respectam persoana, chiar daca-i combatem opinia pe care o consideram eronata.
felyy a scris:
.....ma rog destul si fara batic pe cap si sunt ascultata  |
De unde stii ca esti ascultata? 
Ultima modificare de mereu-tanar (25/10/09 11:15)
_______________________________________ Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)
|
|
25/10/09 11:12
|
|
adriana
membru
|
|
gogol a scris:
Unde ai gasit tu in Biblie ca exista egalitate intre barbat si femeie? Da-mi te rog numai un singur verset pentru a-ti sustine aceasta afirmatie! |
1 Petru 3:7.
Exista egalitate in drepturi, dar nu si in obligatii!
Daca barbatul este indemnat sa-si iubeasca nevasta cum iubeste Hristos Biserica eu zic ca nu inferioritatea ei este cauza.
Ultima modificare de MRU (26/10/09 10:11)
|
|
26/10/09 10:10
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
MRU a scris:
Exista egalitate in drepturi, dar nu si in obligatii!
|
Eu cred ca nu exista drepturi care sa nu implice responsabilitati!
La aceleasi drepturi, aceleasi responsabilitati!
La drepturi diferite, responsabilitati diferite!
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
26/10/09 11:30
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
gogol a scris:
Unde ai gasit tu in Biblie ca exista egalitate intre barbat si femeie? Da-mi te rog numai un singur verset pentru a-ti sustine aceasta afirmatie! |
daca erai baptist faceai lectia asta ieri la studiu biblic ) Deci ,asa cum Isus s-a supus Tatalui si totusi era deopotriva cu El ,tot asa femeile se pot supune barbatilor si sa ramana egale. Si cand Petru adauga "barbatilor purtati-va cu intelepciune cu nevestele voastre" trebe din start sa stii ca intelepciunea la care se refere o gasesti la Iacov 3:17, deci sa fii bland ,pasnic, induplecabil etc Sa nu mai pomenim de faptul ca daca barbatii trebuie sa-si iubeasca femeile precum Hristos Biserica ,tinand cont de toate cate le-a patimit Domnul ,iesiti in dezavantaj clar si se duce teoria prin care femeia ii sclava in casa Si cum e mult mai greu sa iubesti ca Hristos decat sa te supui, barbatii au mai multe responsabilitati . Si daca mai vrei sa fii cel dintai trebe sa te faci cel de pe urma ,slujitor al tuturor, suna aiurea ,nu? vai voua ,fiecaruia ii sare in ochi ce pasaj ii convine.
apropo: esti misogin nene ,foarte misogin ,cum sa iti permiti sa ii spui unui user feminin [chiar nu am gasit discutia ca sa vad cine era] sa mearga la cratita unde ii este locul? Iar apoi in alta parte sa postezi ca Dumnezeu te-a schimbat prin nu stiu ce circumstante?
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
26/10/09 13:41
|
|
Old
Moderator
|
|
RainSong a scris:
...,cum sa iti permiti sa ii spui unui user feminin sa mearga la cratita unde ii este locul? |
poate tre' sa-i spui: fugi faaaa de la cratita! (daca cumva este mai plinuta, n-are ce cauta la cratita )
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
26/10/09 16:53
|
|
gogol
membru
Inregistat: 22/07/09
|
|
RainSong a scris:
apropo: esti misogin nene ,foarte misogin ,cum sa iti permiti sa ii spui unui user feminin [chiar nu am gasit discutia ca sa vad cine era] sa mearga la cratita unde ii este locul? Iar apoi in alta parte sa postezi ca Dumnezeu te-a schimbat prin nu stiu ce circumstante? |
Hai sa o lamuresc si pe asta si apoi imi iau talpasita de aici:
Nu stiu ce intelegi tu prin 'misogin', dar sunt convins ca avem intelegeri total diferite. Daca crezi ca am ceva cu genul feminin apoi te inseli! Eu am o mare probleme cu diferitele subspecii ale genului feminin, cum ar fi pitipoanca, 'intelectuala', 'culta', desteapta care are dar de invator, impertinenta, tupeista etc, intr-un cuvant FEMEIA MODERNA, care are alergie la conceptul de supunere, respect fata de barbat etc! Femeia moderna este independenta si nesupusa, vorbareata, tupeista, fara iubire naturala, gata oricand sa ia locul barbatului, reusind aproape de fiecare data sa ruineze familii si camine, etc etc. Fata de aceste specimene (sau chiar specii!!) am o mare alergie si un mare dispret!
In ce ma priveste ador frumusetea feminitatii, acea puritate si inocenta care caracterizeaza pe femeia cu adevarat virtuasa. Pe langa frumusetea caracterului si a demnitatii ei , ea se manifesta si practic(vezi Proverbe 31)!
Spre stiinta ta, femeia visurilor mele(si a tuturor celor credinciosi!) cat si, prin harul lui Dumnezeu, a realitatii mele, este o femeie care m-a supus prin caracterul si credinciosia ei, care niciodata nu a iesit din vorba mea, si eu niciodata n-am iesit din vorba ei! Este o femeie extrem de inteligenta, care a reusit sa-mi subjuge capriciile si sa le transforme in sentimente inaltatoare! Asta este femeie pe care a gandit-o Dumnezeu, si pe care El o da in dar!(Proverbe 19:14)
Deci cred ca n-ar fi cazul sa te simti lezata ca am trimis una din aceste tupeiste sa mai exerseze gatitul la cratita, in loc sa faca pe aici atmosfera!
Si hai sa-ti mai spun un pont: CE PUI IN UNDITA AIA PRINZI! N-AI CUM SA PRINZI STIUCA, CU GOGOLOASE DE MAMALIGA!
Adios amigos!
Ultima modificare de gogol (30/10/09 15:02)
|
|
29/10/09 11:36
|
|
irlanda
membru
|
|
gogol a scris:
Hai sa o lamuresc si pe asta si apoi imi iau talpasita din acest club al tinerilor cu dor de socializare..si atat: |
Puteai sa-ti iei talpasita si fara sa mai lamuresti nimic. Totul este foarte clar.
Si decat sa ne descrii femeia visurilor tale, mai bine a-i medita la diferitele specimene ale genului masculin, care masoara supusenia si virtutea unei femei, functie de cate feluri de mancare stie sa gateasca si cate de ascultatoare de vorba lui este.
Eu am o mare alergie si un mare dispret fata de astfel de "barbati" care din cauza prea putinei lor capacitati de a intelege, si de a se purta asa cum Biblia le-o cere, gasesc tap ispasitor razvratirea femeii.
Un barbat credincios,cu adevarat barbat credincios, niciodata nu-si va simti amenintat locul si pozitia pe care Domnul i-a dat-o, si niciodata nu se va vaicarii si nu va tremura in fata "tupeului" unei femei, pentru ca un barbat cu adevarat credincios, care a inteles ca femia nu ii este cu nimic inferioara, se va purta in asa fel incat va castiga respectul , supunerea si devotamentul unei femei.
O femeie credincioasa, prin constructia ei sufleteasca, este dornica si incantata sa-si manifeste supunerea si ascultarea fata de barbat, dar numa' sa aibe cui...Ca adevarul este ca, in zilele noastre, nu mai ai cui sa-i fii supusa si ascultatoare.
Barbatii, care se simt barbati, doar ca scrie in certificatul de nastere asta, vor avea tot timpul un dinte impotriva femeilor, care spre nesansa lor, nu accepta o manifestare a barbatiei, care nu are nimic in comun cu ceea ce Biblia cere.
gogol a scris:
Deci cred ca n-ar fi cazul sa te simti lezata ca am trimis una din aceste tupeiste sa mai exerseze gatitul la cratita, in loc sa faca pe aici atmosfera! |
Nici tu sa nu te simti lezat daca te trimit sa-ti exersezi "barbatia" cu nevasta ta acasa, in loc sa faci aici atmosfera si sa-ti versi frustrarea fata de femei, in alta parte unde probabil te vor ridica la rang de "barbat autentic". Am observat ca, de obicei, cei care sunt asa de speriati si frustrati fata de femei, in realitate sunt sub papucul nevestei, si astfel, neputand iesi de sub papucul nevestei, pentru ca nu stiu cu ce se mananca rolul de barbat, se "razbuna" ponegrind si acuzand pe orice fiinta de gen feminin care-i iese-n cale, si le face pe toate o apa si-un pamant. E o boala si asta...
gogol a scris:
Adios amigos! |
Adios si atat.
|
|
29/10/09 12:49
|
|
feedback
Moderator
Inregistat: 28/04/08
|
|
voi chiar nu va potoliti? din cate persoane sint in forum, ati ales sa vorbiti doar cu cei pe care nu'i suportati? din cate subiecte sint in forum, ati ales numa' sa va certati?
trag nadejde ca veti lua forumul in ansamblul lui, si ca veti plasa rafuielile personale in discutii private.
|
|
29/10/09 17:37
|
|
Old
Moderator
|
|
gogol a scris:
Hai sa o lamuresc si pe asta si apoi imi iau talpasita din acest club al tinerilor cu dor de socializare..si atat:
|
Daca asa consideri forumul, atunci e clar ca locul unui om ce nu mai poate de atata sfintenie nu este aici in mijlocul formalismului. Te inteleg destul de bine de ce vrei sa pleci!
Da ce ai vrea nene? Sa ne asezam frumusel in banci si sa te intrebam, fara sa mai adaugam sau scadem nimic?
Ceea ce totusi nu inteleg, chiar daca pleci e de ce pleci in felul acesta? Mai arunci o petarda, doua, mai insulti o usera de pe forum, (nu apar pe cineva anume, ci vreau sa apar principii), apoi pleci. Si inca mai vrei sa schimbam credinta noastra cu a ta. Pai, nu suntem gata sa schimbam o credinta practica, chiar daca avem denumiri diferite, si s-o dam pe credinta ta care esti crestin si atat!
Nadajduiesc ca atitudinea ta vis-a-vis de userii de pe acest forum este doar din exces de zel, sau lipsa de maturitate! Daca nu este asa, atunci e mai grav. Stii de ce ? Pentru ca ai numele de crestin si atat! Nimic mai mult; sau cum zice Biblia: iti umbla numele ca traiesti , dar esti mort.
As vrea ca in dreptul tau sa nu fie varianta asta, ci mai degraba as considera imaturitatea un rau mai mic, ce se poate corecta!
Ultima modificare de OLD TRAIAN (30/10/09 08:28)
|
|
30/10/09 07:57
|
|
gogol
membru
Inregistat: 22/07/09
|
|
Ok ok, recunosc am gresit. Mi-am corectat mesajul.
Adios again!
|
|
30/10/09 15:03
|
|
polooradea
Exclus
Inregistat: 07/09/09
|
|
+Archangel+ a scris:
RainSong a scris:
Ma intreb ce gust are vinul alb  |
Daca iti vei satisface aceasta curiozitate iti recomand tamaioasa.  |
mie cel mai bun mi s-a parut vinul ausbruch 
Ultima modificare de polooradea (03/12/09 15:33)
_______________________________________ multi o ard aiurea.. http://www.youtube.com/watch?v=WLAjvZ2wgUQ
|
|
03/12/09 15:32
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Sper ca l-ai baut in Austria ca in Romania nu prea cred ca era chiar ausbruch. 
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
04/12/09 09:18
|
|
polooradea
Exclus
Inregistat: 07/09/09
|
|
+Archangel+ a scris:
Sper ca l-ai baut in Austria ca in Romania nu prea cred ca era chiar ausbruch.  |
nuu.. in romania l-am baut. odata cand eram in sat, si odata cand am fost intr-o excursie. costa in jur de 10-12 lei. in real l-am vazut si mai ieftin. am vazut ca a aparut in real o oferta cu ceva vin alb cu 3 lei )
_______________________________________ multi o ard aiurea.. http://www.youtube.com/watch?v=WLAjvZ2wgUQ
|
|
05/12/09 21:50
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|