TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/TANAR si CRESTIN ?/Tanar IMPLINIT Moderat de feedback  
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3
epicx
membru

Inregistat: 12/02/10
Citeste mai atent, si urmareste te rog si semnele de punctuatie. Ai sa vezi ca nu e vb de distorsionare, ci de niste intrebari retorice care au darul pe de o parte sa anime o discutie(foarte rare pe acest forum!), iar pe de alta sa arate catre un adevar imuabil. Dar daca tu vrei sa vezi distorsionare, si mai mult de atata rea credinta, atunci s-ar putea ca problema sa fie la tine.

PS: incep sa inteleg la ce useri se referea polooradea la inceput.

Ultima modificare de epicx (22/02/10 22:41)

22/02/10 21:52

RainSong
membru

Inregistat: 08/11/06

epicx a scris:

E doar un ideal, spre care tindem, dar niciodata nu-l putem ajunge?
... Undeva, ceva, trebuie sa fie cheia. Dar unde? Si care e cheia aia?

Nu cred ca este un ideal din moment ce avem exemple de oameni care au trait impliniti in Domnul inclusiv in suferinta - Pavel de exemplu, dar avem si contemporani. Cred ca unul din factorii care ne impiedica sa fim impliniti in modul asta este societatea moderna.
  Eu oricum vorbeam din perspectiva unui om cu o fire mai pesimista .
Cheia probabil e la noi, dar nu stim sa o activam :))

ps: bai copii, nu va certati si fara jigniri, va rog. Cred ca v-ati inteles gresit unul pe altul dar pentru asta nu trebe imediat sa va acuzati asa si sa veniti cu concluzii pripite :) Cereti-va iertare :P :))

22/02/10 22:22

flaviaD
membru

Inregistat: 08/10/10
primul lucru si cel mai de pret care il doresc in viata mea este Domnul si o viata traita dupia voia Lui, daca nu-L am pe El atunci nu voia avea nimic; o familie binecuvantata de El,iar in ceea ce privesc banii nu-mi doresc sa fac din viata mea o alergare dupa bani,sa am nu stiu ce averi sau vile sau nu stiu ce tip de masina...imi ajunge sa castig atata cat sa pot avea un trai decent.

Ultima modificare de flaviaD (11/10/10 21:23)

11/10/10 21:23

fluflu
membru

Inregistat: 20/09/07
Bine ai venit, flaviaD!
Poate ne spui mai multe despre tine aici : http://www.tanarcrestin.ro/forum/viewto ... 6&p=69

Ultima modificare de fluflu (11/10/10 21:45)

11/10/10 21:44

mmeee79
membru

Inregistat: 06/12/10
Dragii mei : "CAUTATI MAI INTAI IMPARATIA LUI DUMNEZEU SI NEPRIHANIREA LUI SI TOATE ACESTE LUCRURI VI SE VOR DA PE DEASUPRA." Matei 6:33

Ultima modificare de mmeee79 (20/12/10 11:58)

20/12/10 11:56

Roxana
membru

Inregistat: 14/03/08

mmeee79 a scris:

Dragii mei : "CAUTATI MAI INTAI IMPARATIA LUI DUMNEZEU SI NEPRIHANIREA LUI SI TOATE ACESTE LUCRURI VI SE VOR DA PE DEASUPRA." Matei 6:33

:)

30/12/10 17:24

FiicaDeRege
membru

Inregistat: 03/11/08
Vorbeam recent cu un tanar necrestin si m-a intrebat de ce ma supun la atatea chinuri (lipsa bauturii, nefrecventarea cluburilor, etc) si de ce am ales religia asta? I-am zis ca toti oamenii cauta fericirea si implinirea. Eu am gasit-o in Dumnezeu si in relatia cu oamenii pocaiti; nu are niciun sens sa o caut in "disctractii" sau altceva de felul acesta. Mi-am dat seama ca incercand si cautand sa Il descopar pe Dumnezeu mai mult m-am inteles mai bine pe mine insami, am inteles de ce am fost creata si ce rol am pe pamant.

15/11/11 20:43

Andreea
membru

Inregistat: 16/08/06
FiicaDeRege îmi place răspunsul tău. Într-o vreme mă tot invitau colegii la diverse petreceri și asta mi-a dat ocazia să le zic de ce nu beau, de ce nu suport fumatul , etc. Desigur, unii au strâmbat din nas , dar alții chiar mi-au respectat decizia și mi-au dat , într-o oarecare parte, dreptate .Am încetat să mai dau ca simplă explicație faptul că sunt pocăită și am adus argumente. Cel puțin în mediul în care trăiesci, dacă spui cuiva doar că "așa cred" , fără a argumenta, e ca și cum intrii în categoria "crede și nu cerceta".  . Păcat însă că totul e ca și cu avertizarea de pe pachetele de țigări, toți știu că le dăunează , dar nu renunță. Trist ! :(

Ultima modificare de Andreea (15/11/11 21:10)

15/11/11 21:08

FiicaDeRege
membru

Inregistat: 03/11/08
Perfect de acord cu tine, Andreea. Si eu incerc sa nu dau raspunsul "pt ca sunt de alta religie" ci incerc sa aduc argumente de ce fac asa, si nu altfel. Da, asa este. Sunt multi care iti dau dreptate, dar merg in continuare in drumul lor. :(

15/11/11 21:57

Old
Moderator

Inregistat: 18/01/08
Iar tu , pe drumul tau. :D
Dar asta te face tanara implinita?
Sau cum ar putea sa te implineasca vietuirea intre necredinciosi?

10/05/12 06:28

edi.theraven
membru

Inregistat: 26/10/08
Eu simt ca mor asa :D cu atat mai mult as aduce argumentul "ca sunt de alta religie" decat ca nu vreau eu sa fac asa.

10/05/12 07:16

Site web  
antondan13
membru

Inregistat: 13/01/12

Norkis a scris:

Ce ii implineste pe tinerii de astzi? Ce te implineste pe tine personal,formand din tine o entitate?

Care este implicatia spiritualitatii in viata unui tanar?

Va doresc o "corespndenta" de plcere. :) Norkis,

Sincer sa iti spun, eu ma simt implinit cand duc o treaba la bun sfarsit :)

10/05/12 13:51

adrian_mihai
membru

Inregistat: 23/06/12
Cum zice si Biblia, este Unul singur care ne poate implini, ce este afara de El nici nu merita luat in considerare. Problema este ca noi cautam si altceva, tocmai de aceea nu putem ajunge sa spunem ca Pavel : "Fraţilor, eu nu cred că l-am apucat încă; dar fac un singur lucru: uitând ce este în urma mea şi aruncându-mă spre ce este înainte"

23/06/12 19:13

Pagini:  1 2 3    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la