|
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
http://ro.wikipedia.org/wiki/Mi%C8%99carea_Rastafari
Desigur, ce inteleg baietii de cartier din rasta e coafura, drogurile si, eventual, muzica raggae. Deh, cultura asta nu e pentru oricine.
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
09/06/10 15:51
|
|
ultimul mohican
membru
Inregistat: 23/03/10
|
|
copilu* acel pusti se mentine intr-o stare de usoara ameteala dar nu e niciodata beat (sau in general) desi bea constant. sunt o multime de oameni in situatia lui.
apoi da, drogurile usoare (legale sau ilegale) au fost testate macar o data de o multime de pusti. totusi ma indoiesc ca procentul de 90% e real. l-as vedea ceva mai mic.
_______________________________________ "Eu arat altora calea cea dreapta, pe care am cunoscut-o tarziu, cand eram obosit de ratacire"
|
|
09/06/10 19:56
|
|
monday_73
membru
Inregistat: 19/01/08
|
|
anomis a scris:
Te-ai simtit presat vreodata, direct sau indirect, sa iei o decizie? |
Bineinteles, toti ne-am simtit presati la un moment dat in vietile noastre. Important e cat de mult ai dat importanta presiunii. Daca presiunea te impinge la lucruri impotriva principiilor tale, ceva nu e ok.
anomis a scris:
Ai facut presiuni asupra cuiva? |
Nu in lucruri rele. Nu-mi amintesc ultima oara sa fi presat pe cineva sa ia o decizie gresita, cel putin nu constient...
anomis a scris:
Obisnuiesti sa schimbi oameni, sau oamenii te schimba pe tine? |
Nu stiu cat de mult schimb oamenii, nu multi mi-au spus asta (direct sau indirect), insa incerc cu ajutorul Domnului sa nu ma las eu schimbata (daca e spre rau, ca de bine nu se plange nimeni ).
"Sufletul nostru nadajduieste in Domnul; El este ajutorul si scutul nostru." (Ps.33:20)
|
|
16/08/10 09:18
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|