TANARCRESTIN.net
 




Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Personaje biblice/Corneliu Moderat de +Archangel+, Old  
Autor
Mesaje Pagini: 1
KoJack
membru

Locatie: Avrig-Sibiu, Romania
Inregistat: 29/02/08
Ce parere aveti despre acest personaj??? Prin el a intrat mantuirea la Neamuri? Ce parere aveti despre credinta lui??? Cum il puteti caracteriza pe Corneliu??

Ultima modificare de KoJack (07/02/09 02:57)


_______________________________________
Semnat...

KJ.

07/02/09 02:55

Site web  
adriana
membru

Inregistat: 08/02/08
"Sutasul Corneliu, om drept si temator de Dumnezeu si vorbit de bine de tot neamul Iudeilor" (Fapt.10:22)

Iudeii nu erau chiar prieteni cu romanii, dar Corneliu prin comportamentul sau reuseste sa atraga admiratia iudeilor. Cred ca  modul in care un om gestioneaza relatia cu "dusmanii"[sau in cazul nostru cu cei care aveau motive sa il urasca] spune multe despre caracterul sau.


_______________________________________
"Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)

07/02/09 10:10

   
KoJack
membru

Locatie: Avrig-Sibiu, Romania
Inregistat: 29/02/08
A fost primul dintre Neamuri care a primit mantuirea ... si povestirea acestui personaj este buna pentru cei care is pun intrebarea : Oare mantuirea a fost si este doar pentru evrei?

_______________________________________
Semnat...

KJ.

08/02/09 12:32

Site web  
f_repede
membru

Locatie: Galgau
Inregistat: 13/02/09
"Sutaşul Corneliu a făcut multă milostenie şi s-a rugat mult, dar nu L-a cunoscut pe Hristos. Şi pentru că faptele fără credinţă sunt goale, preabunul şi dreptul Dumnezeu i-a trimis aceluia un înger, care i-a spus: Rugăciunile tale şi milosteniile tale s-au suit, spre pomenire, înaintea lui Dumnezeu (Fapte 10, 4). Poate că sutaşul Corneliu s-a întrebat: „Dacă rugăciunile şi milosteniile mele au fost primite de Dumnezeu, de ce anume mai am nevoie acum ca să fiu drept?” Iar îngerul l-a lămurit: Trimite bărbaţi la Iope şi cheamă să vină un oarecare Simon, care se numeşte şi Petru. El este găzduit la un om oarecare Simon, tăbăcar, a cărui casă este lângă mare. Acesta îţi va spune ce să faci (Fapte 11, 13-14). Dacă sutaşul Corneliu s-a mântuit prin cele ce i-a spus Petru, înseamnă că nu i-au fost de ajuns faptele sale bune pentru mântuire. Mai avea nevoie şi de credinţă." (Ioan Gura de Aur)

Ultima modificare de f_repede (30/05/09 00:04)


_______________________________________
Cand privirea mea e indreptata spre cer... incercarile vietii imi par doar trepte ce ma duc mai aproape de Tine!

30/05/09 00:04

   
Pagini: 1    



Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la
Powered by PunBB
© Copyright '02-'04 Rickard Andersson




© 2005-2018 TANARCRESTIN.net