|
|
|
ambasador
membru
Inregistat: 28/02/09
|
|
giany a scris:
dscuta cu tine si io o sa ma uit la tine cum te intrebi si cum iti raspunzi ... ce zici de asta ... ??? cred ca ar f interesant sa incepi sa iti pui intrebari la care sa gasesti raspunsuri sau nu ... hai fa-mi un mic serviciu si incearca macar ... citeaza-te ... raspunde-ti ... te descurci tu cumva ... |
Multumesc de sfat giany.Esti simpatic in declaratiile tale.Se vede ca esti in spiritul Domnului.
_______________________________________ Proverbe 18:10 Numele Domnului este un turn tare; cel neprihănit fuge în el, şi stă la adăpost.
|
|
13/04/09 20:14
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
deci ma ajuti sau nu sa te lamuresti cu tine prin tine si cu mine fara mine ...   
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
13/04/09 20:21
|
|
giany
membru
|
|
tin sa mai scriu un pic ... pentru cei ce scriu mult ... mai klaudiu ... parca undeva la BIBLIE spune DOMNUL DUMNEZEUL IISUS : "... EU SUNT DEODATA CU TATÃL ... " ... si parca mai spune : "... PENTRU CA TATÃL ESTE IN MINE SI EU SUNT IN TATÃL ..." ... prietene ... te avanti in niste discutii lungi si nu prea esti indemanatic ... tu ... dech tu ... nu poti spune NIMIC despre faptul ca IISUS a fost sau nu vreodata facut sau nu DOMN ... nici nu cred ca se cade sa pui tu astfel de probleme aici si niciunde pe nicaieri despre CAT DE DOMN ESTE IISUS??? si nici de cand ... te cam tragi de sireturi cu IISUS ... si iti mai spun un lucru interesant ... nu avea nici tenesi ... nici cizme cu vreun fermoar care cred ca ti s-ar potrivi tie la unele vorbe ... iria DESCULT ... asea ca ... retrage tu intrebarile alea ieftine si fara nici macar un dram de importanta ... iar devin rautacios ar spune unii ... dar nu cred ca e cazul sa mai discutam cuvantul DOMN si nici macar cuvantul domn ... prea clare sunt unele lucruri si unii le cam incetzoseaza ... hai sa se faca lumina ... dech ... astept ... poate ... poate ... vezi si tu ce ai scris ... !!!
mai e ceva ... nu te citesc tot ca ma apuca nervii nervosi ... io sincer ... bai ... cat se poate de sincer iti spun si tie ... nu am citit toata BIBLIA ... dar ca un idiot ce sunt ... te rog sa imi dai si mie un verset unde scrie ca IISUS i se supune lui DUMNEZEU TATÃL ... e alta bicicleta aici cred eu ... dar te las pe tine la cuvant ... sa vad si io marele tau verset ... unde si de unde il scoti tu ... din care BIBLIE ... pe care maneca
... scoate versetul cu faptul ca IISUS este supus lui DUMNEZEU TATÃL ... !!!
Ultima modificare de giany (13/04/09 21:03)
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
13/04/09 20:35
|
|
ambasador
membru
|
|
giany a scris:
... scoate versetul cu faptul ca IISUS este supus lui DUMNEZEU TATÃL ... !!! |
1 Corinteni 15:27 Dumnezeu, într-adevăr „a pus totul sub picioarele Lui”. Dar când zice că totul I-a fost supus, se înţelege că în afară de Cel ce I-a supus totul. 28 Şi când toate lucrurile Îi vor fi supuse, atunci chiar şi Fiul Se va supune Celui ce I-a supus toate lucrurile, pentru ca Dumnezeu să fie totul în toţi.
Asadar ce explicatie mai trebuie ca sa arate ca Dumnezeu este Dumnezeu si Isus este Isus?Se arata prin acesta dovada ca Isus nu este in aceeasi pozitie ca si Dumnezeu?Arata ca Isus este mai presus de toate lucrurile exceptand pe Tatal Sau,Iehova?
Ultima modificare de daniel.drehluta (13/04/09 21:35)
_______________________________________ Proverbe 18:10 Numele Domnului este un turn tare; cel neprihănit fuge în el, şi stă la adăpost.
|
|
13/04/09 21:35
|
|
gabi
membru
Inregistat: 14/11/06
|
|
daniel, spune-mi te rog despre asemanarile si deosebirile dintre martorii lui iehova ca religie si cei care o numesc strict credinta.
_______________________________________ "... greutatea erudiţiei în definirea cuvintelor nu compensează slăbiciunea argumentului în chestiunile mai importante." Francis A. Schaeffer
|
|
13/04/09 21:42
|
|
ambasador
membru
|
|
gabi a scris:
daniel, spune-mi te rog despre asemanarile si deosebirile dintre martorii lui iehova ca religie si cei care o numesc strict credinta. |
Iti pot spune insa nu pe acest forum.Deoarece nu vreau sa intru in discutii cu voi privitor la diferentele intre ei.Eu unu le-am analizat,le stiu si le pot intelege.Voi insa nu puteti intelege niste lucruri fundamentale,cum ar fi treimea sau nemurirea sufletului,dar nu mai zic cum sa intelegeti altele care sunt mult mai greu de inteles.Putem vb pe messenger sau in particular despre aceste lucruri.As putea insa sa amintesc unele invataturi cari ii despart: invatatura despre inaltele stapaniri,despre portul femeii in adunare,despre pacatele care pot fi iertate si cele ce nu pot fi iertate... Insa nu le vom dezbate aici.
|
|
13/04/09 21:50
|
|
giany
membru
|
|
daniel.drehluta a scris:
Te mai intreb si eu giany: arata-mi o dovada in care Isus spune ca El este Dumnezeul Cel Atotputernic. |
mai aschiutza ... cum sa iti raspund eu la o afirmatie facuta de tine??? am spus eu ca IISUS este ATOTPUTERNICUL ??? ... io ti-am spus ca e o alta bicicleta ... pe care tu nu ai timp sa inveti sa mergi ... stai sa caut si eu versetul ala cu supunerea in scrieri in care ma mai pot increde ... nu le-oi lua eu de bune pe toate care mi le insiri tu ...
|
|
13/04/09 22:03
|
|
giany
membru
|
|
aha ... dech ... pentru incultura ta drehluta omule ... spune undeva ... daca stiu eu bine gramatica si limba romana ... Dumnezeu, în adevãr, "a pus totul sub picioarele Lui". Dar când zice cã totul I-a fost supus, se întelege cã afarã de Cel ce I-a supus totul. explicatie ... cine o fi Cel ce I-a supus totul ??? nimeni nu stie ... poate tu drehluta ... poate eu ... dar io nu iti spun ... asta e doar incalzirea ... punctul doi ...    Si când toate lucrurile Îi vor fi supuse, atunci chiar si Fiul Se va supune Celui ce I-a supus toate lucrurile, pentru ca Dumnezeu sã fie totul în toti. dech ... spune pe la inceput "cand" ... esti praf ... de unde stii tu "cand" ???... vezi ca mai e si "atunci" deci iar nu stii nimic ... "atunci" poate nu nu o sa stii cine e UNUL si poate tu vei fi niciunul ... mare bicicleta dom`le ...
|
|
13/04/09 22:15
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
giany, prima avertizare. schimba-ti tonul.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
13/04/09 22:16
|
|
giany
membru
|
|
poi el o zis ca e incult ... io doar imi reaminteam ... pe bune ... 
|
|
13/04/09 22:17
|
|
ambasador
membru
|
|
giany poti sa te uiti si in discutiile anterioare,in care s-au pus aceleasi intrebari care le pui tu,vei gasi raspunsul acolo.
|
|
13/04/09 22:27
|
|
giany
membru
|
|
io nu schimb bicicleta mai dupa cum scrie turnul vostru de ce o fi ... io si daca am pana ... merg pe janta ... se consuma janta ... merg pe cadru ... pana se tremina bicicleta ... si dope ... merg pe jos ...   ... sau pe SUS ...
|
|
13/04/09 22:29
|
|
Klaudiu
membru
 Inregistat: 23/06/07
|
|
giany a scris:
tin sa mai scriu un pic ... pentru cei ce scriu mult ... mai klaudiu ... parca undeva la BIBLIE spune DOMNUL DUMNEZEUL IISUS : "... EU SUNT DEODATA CU TATÃL ... "
|
Asa ceva nu scrie in Biblie.
... si parca mai spune : "... PENTRU CA TATÃL ESTE IN MINE SI EU SUNT IN TATÃL ..."
|
Vezi threadul "erezii antitrinitare". N-o sa ma apuc sa repet fiecaruia ceea ce am zis deja.
... prietene ... te avanti in niste discutii lungi si nu prea esti indemanatic ... tu ... dech tu ... nu poti spune NIMIC despre faptul ca IISUS a fost sau nu vreodata facut sau nu DOMN ...
|
prietene, nu te apuca tu sa ma caracterizezi pe mine, ca nu e persoana mea subiectul threadului. Citeste Fapte 2 si vezi ca pot spune ca Isus a fost facut Domn.
nici nu cred ca se cade sa pui tu astfel de probleme aici si niciunde pe nicaieri despre
|
Fiecare crede ce vrea. Si ce daca?
asea ca ... retrage tu intrebarile alea ieftine si fara nici macar un dram de importanta ... iar devin rautacios ar spune unii ...
|
O fi si rautatea astea un rod al Duhului Sfant, ce sa zic. Intr-adevar, pe buna dreptate ar zice unii ca esti rautacios. Nu te astepta sa continui sa porti o discutie cu mine pe tonul asta. Daca nu esti in stare sa porti o discutie civilizata, las-o balta. Eu nu-s Gica de dupa blocuri sa te iei tu in gura cu mine.
mai e ceva ... nu te citesc tot ca ma apuca nervii nervosi ... io sincer ... bai ... cat se poate de sincer iti spun si tie ... nu am citit toata BIBLIA
|
Ti-as sugera s-o citesti, altfel vorbim degeaba.
... dar ca un idiot ce sunt ... te rog sa imi dai si mie un verset unde scrie ca IISUS i se supune lui DUMNEZEU TATÃL ...
|
Da, se vede ca n-ai citit-o. Daniel ti-a dat deja un verset. Mai gasesti pe threadul citat mai sus. Citeste-l, si dupa aia daca ai intrebari sau comentarii le poti face acolo si imi atragi atentia. Nu vad ce rost are sa fac copy/paste de-acolo in acest thread.
_______________________________________ http://ascultarearatiunii.wordpress.com/
|
|
14/04/09 07:20
|
|
giany
membru
|
|
mdea ... threadul asta mai ... IISUS ne-a prevenit ca va fi greu cu threadul ... sunteti penibili ... nu mai stiti limba romana ... intr-o buna zi o sa citesc pe aici ca BIBLIA nu mai e trendy ... ca nu merge la tinute casual ... cat despre versetul lui daniel ... da si tu tot la pedale ... io is upgradat la bicicleta ... am panze mey ... si inca ceva as dori sa stiu ... tu esti iehovist sau nu klaudiu ... ??? ca drehluta intelesei ca iestie ...
|
|
14/04/09 09:14
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Si, giany, fara postari consecutive.
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
14/04/09 09:18
|
|
nascutinvingator
membru
Inregistat: 25/03/06
|
|
asa si ce sa discutam aici? cum a venit Isus in 1914 si cum nu este El Dumnezeu? Literatura Martorilor lui Yehova este chiar mai mult decat sf-ul obisnuit al neoprotestantilor ....este neo sf 
Ultima modificare de nascutinvingator (24/04/09 21:47)
_______________________________________ Mi s-a inradacinat credinta ca omul care lupta, chiar si singur,pentru Dumnezeu si Neamul sau, nu poate fi invins niciodata
|
|
24/04/09 21:44
|
|
ambasador
membru
|
|
Daca vei citi mai sus vei gasi explicatie si la anul 1914,si la treime. Credca s-au adus destule dovezi cu privire la asta. Altceva ce zici tu ca ar fi S.F.
Ultima modificare de daniel.drehluta (24/04/09 21:48)
|
|
24/04/09 21:47
|
|
nascutinvingator
membru
|
|
daniel.drehluta a scris:
Daca vei citi mai sus vei gasi explicatie si la anul 1914,si la treime. Credca s-au adus destule dovezi cu privire la asta. Altceva ce zici tu ca ar fi S.F. |
ce dovezi s-au adus ? ca cele aduse de adventisti cu privire la 1844 ? hai sa fim seriosi
_______________________________________ Mi s-a inradacinat credinta ca omul care lupta, chiar si singur,pentru Dumnezeu si Neamul sau, nu poate fi invins niciodata
|
|
24/04/09 21:50
|
|
ambasador
membru
|
|
Daca tot acuzi pe martori ca invata S.F. atunci intreb si eu,cum imi demonstrezi biblic ca Dumnezeu a creat un "iad" de foc in care ii chinuie pe oameni dupa moarte datorita pacatelor sau nu stiu ce altceva. http://www.tanarcrestin.net/forum/viewt ... 16&p=6 aici cu privire la anul 1914, al 6-lea rasp.Il putem si largi acest subiect dar asta daca intradevar se doreste.Sunt multe alte puncte mai usor de inteles care nu se pot intelege si care se pot discuta, decat acest punct privitor la venirea a doua a lui Christos
Ultima modificare de daniel.drehluta (24/04/09 21:55)
|
|
24/04/09 21:51
|
|
nascutinvingator
membru
|
|
Cu privire la 1914 trecand peste intrepretarea eronata si fortata a unor evenimente istorice faceti aceeasi greseala de aritmetica elementara pe care au facut-o si adventistii cu 1844 al lor. Anul biblic are 360 de zile iar cel astronomic 365.24. Atunci cand aplicati timpul profetic la cel istoric trebuie sa tineti cont de aceasta diferenta si voi nu o faceti....deci adio 1844, adio 1914 Daca la aritmetica sunteti 0 ce rost mai are sa discutam probleme teologice complicate cum ar fi Sfanta Treime?
Ultima modificare de nascutinvingator (24/04/09 22:06)
|
|
24/04/09 22:05
|
|
ambasador
membru
|
|
Daca este fortata si eronata, poti da tu una mai buna? Ai dar o explicatie mai buna privitor la acest an 1914? daca da te rog sa mi-o prezinti. Si de ce sa nu discutam privitor la altele, te temi ca nu o sa ai suficiente dovezi pt ati dovedi afirmatiile?
|
|
24/04/09 22:10
|
|
nascutinvingator
membru
|
|
daniel.drehluta a scris:
Daca este fortata si eronata, poti da tu una mai buna? Ai dar o explicatie mai buna privitor la acest an 1914? daca da te rog sa mi-o prezinti. Si de ce sa nu discutam privitor la altele, te temi ca nu o sa ai suficiente dovezi pt ati dovedi afirmatiile? |
Nu am ce sa explic cu privire la 1844 ,1914 ,2000 ,2012.... si a nici unei date de dupa dustrugerea templului si Ierusalimului.Isus a spus foarte clar ca nimeni nu stie data intoarceri sale in afara de Tatal prin urmare aceste incercari insistente ale voastre de a gasi in biblie astfel de date arata de fapt ca nu-l credeti pe Isus si ca nu aveti incredere in El si in afirmatiile clare pe care le-a facut in legatura cu acest subiect.In afara de faptul ca in 1914 a inceput Marele Razboi si ca au murit milioane de oameni nu are absolut nici o seminificatie in istoria Bisericii, e un an ca oricare altul.
Nu-mi e teama ca nu am suficiente dovezi dar repet cum putem discuta probleme teologice complicate cand ne impotmolim la o chestiune de aritmetica de clasa primara. Intreaga voastra teologie e cladita pe nisipurile miscatoare ale speculatilor ilogice si nu pe stanca invataturilor fundamentale ale lui Hristos.
Ultima modificare de nascutinvingator (24/04/09 22:40)
|
|
24/04/09 22:39
|
|
ambasador
membru
|
|
Aritmetica de clasa primara ). Daca vrei aritmetica si explicatii la ani, iti pot da dar nu cred ca imi ajunge site-ul asta pt toate astea. Ma limitez in a da ceea ce poti oarecum intelege. Sa lasam dar aritmetica si sa trecem la invataturi. Sa luam Cuvantul Bibliei mai presus de altceva apoi la ani si aritmetica:)).Mi se par mai usoare problemele teologice decat cele aritmetice. Care sunt acele invataturi fundamentale ale lui Hristos?
|
|
24/04/09 22:49
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|