|
|
|
irlanda
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
daniel.drehluta a scris:
Nu sunt botezat in nici o religie,cult,secta sau credinta am stiudiat majoritatea religiilor si deocamdata studiez cu martorii lui Iehova. |
daniel=drehluta a scris:
Martorii Lui Iehova nu sunt o secta ci ei sunt credinta rostita de gura Domnului(Isaia 62:2).Ca suntem catalogati ca "secta"nu este vina noastra. |
Prima data spui ca nu esti un membru al sectei martorilor lui iehova ,ci doar studiezi cu ei, dupa care te identifici cu ei folosind persoana intaia plural, cand e vorba sa spui despre cum sant catalogati martorii lui iehova.
Hotaraste-te . Esti sau nu esti un adept/membru al martorilor lui iehova? Nu ca ar fi extrem de important pentru discutarea ereziilor lor aici,dar macar sa stim cu cine stam de vorba.
daniel.drehluta a scris:
Trimite-mi te rog dovezi biblice care sa arate ca Isus este Dumnezeu ..... Banuiesc ca sunt suficiente dovezi cari arata ca Isus este inferior lui Iehova si nu deopotriva sau aceeasi persoana cu El. |
Sant multe, dar una dintre ele, foarte clara este : Ioan 10:30 :"Eu si Tatal una suntem."
Eu, ii consider pe martorii lui iehova ,dupa mormoni,cei mai periculosi,cei mai rataciti neoprotestanti, si cu cea mai stricata doctrina .
In doctrina lor stricata si-n credinta lor imaginara, asa cum sustine si daniel.drehluta, nu exista trinitate, Isus n-a fost decat "un om perfect" sau este confundat cu arhanghelul Mihail, Duhul Sant nu este decat o forta cu care Dumnezeu lucreaza pe pamant ,despre mantuire si viata vesnica alaturi de Dumnezeu, vor avea parte doar 144.ooo dintre martori, restul vor trai viata vesnica, intr-un paradis pamantesc, pentru ei nu exista iad sau omul nu are duh care sa traiasca si dupa moarte, Biblia nu poate fi inteleasa si interpretata cu adevarat, decat cei de la turnul de veghere, si la ce cocluzii si "adevaruri" ajung cei de acolo, sant litera de lege si toti trebuie sa se supuna ,fara a pune la indoiala, si multe alte inventari si interpretari gresite a Bibliei.
Ce este de apreciat la ei, este ravna si efortul pe care-l depun, in a raspandi aceste erezii, ravna si efort, cu care noi nu ne putem lauda nici macar pe jumatate.
Dar, din pacate pentru ei, nu vor primi nicio rasplata, ci din contra, vor fi osanditi pentru lucrarea de ratacire pe care o raspandesc printre oameni.
Ultima modificare de irlanda (13/03/09 01:07)
|
|
13/03/09 01:06
|
|
dodo86
membru
Inregistat: 14/02/07
|
|
irlanda a scris:
cei mai rataciti neoprotestanti |
Mormonii si martorii nu sunt nici macar crestini, cu atat mai putin neoprotestanti.
Ultima modificare de dodo86 (13/03/09 01:21)
_______________________________________ Dumnezeu nu exista. Dumnezeu este! Paul Tillich
|
|
13/03/09 01:15
|
|
irlanda
membru
|
|
Ce intelegi tu prin neoprotestanti?
Eu inteleg ,religii si culte, altele decat cea oficiala ,sa spunem. Sau mai inteleg ,protestanti noi(adevntisti ,baptisti,martori,etc), fata de cei vechi ,(anglicani ,lutherani...).
|
|
13/03/09 01:51
|
|
dodo86
membru
|
|
irlanda a scris:
Eu inteleg ,religii si culte, altele decat cea oficiala ,sa spunem. |
Dex sectă - SÉCTĂ, secte, s.f. Comunitate religioasă desprinsă de biserica oficială respectivă; p. ext. grup (închis) alcătuit din adepţii unei doctrine (filozofice sau politice). – Din fr. secte, lat. secta.
irlanda a scris:
(adevntisti ,baptisti,martori,etc) |
irlanda, martorii nu ii poti baga in aceeasi oala cu baptistii, penticostalii, crestinii dupa evanghelie si adventistii, nici macar cu ortodocsii sau cu catolicii deoarece martorii si mormonii nu sunt crestini.
Confesiuni neoprotestante >>> http://ro.wikipedia.org/wiki/Confesiuni_neoprotestante
_______________________________________ Dumnezeu nu exista. Dumnezeu este! Paul Tillich
|
|
13/03/09 02:00
|
|
irlanda
membru
|
|
Am citit de pe wikipedia, o sa ma mai interesez pentru a ma lamuri .
|
|
13/03/09 02:09
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
dodo86 a scris:
irlanda, martorii nu ii poti baga in aceeasi oala cu baptistii, penticostalii, crestinii dupa evanghelie si adventistii, nici macar cu ortodocsii sau cu catolicii deoarece martorii si mormonii nu sunt crestini.
|
Nu sunt crestini in cazul in care intelegem crestinismul in felul nostru adica in mod ortodocs. In cazul in care intelegem crestinismul la fel ca ei, si ei sunt crestini.
Noi zicem ca nu sunt crestini pentru ca ei nu cred doctrina trinitatii.
Dar oare comemorarea ce inseamna la ei daca nu se refera la Hristos?
Sa nu fiu inteles gresit: nu zic ca ei sunt buni.
Ultima modificare de OLD TRAIAN (13/03/09 08:25)
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
13/03/09 08:25
|
|
dodo86
membru
|
|
OLD TRAIAN a scris:
Nu sunt crestini in cazul in care intelegem crestinismul |
OLD TRAIAN, martorii nu sunt crestini si gata. Dute si ii intreaba pe iei daca se considera crestini si apoi mai vorbim. Martorii urasc crestinismul si crucea.
|
|
13/03/09 12:18
|
|
livu2day
membru
Inregistat: 06/11/08
|
|
Crestini sunt cei ce cred ca sunt nascuti din Dumnezeu, adica copii Lui Dumnezeu... Daca ei cred ca Isus era un inger, sau nustiu ce fiinta mare dar nu era Dumnezeu, inseamna ca ei nu cred ca sa nascut din Dumnezeu ci sa nascut intrun inger, om sau alta fiinta care nustiu ce cred ei. Crestin e copil a-Lui Dumnezeu, nascut din Dumnezeu cum zice in Ioan 1.
_______________________________________ Proverbele 18:2 Nebunului nu-i este de învăţătură, ci vrea să arate ce ştie el. http://iaebetel.blogspot.com/
|
|
13/03/09 18:21
|
|
ambasador
membru
Inregistat: 28/02/09
|
|
+Archangel+ a scris:
Sunt un sustinator al crezului atanasian. In toata istoria bisericii a fost sustinuta ca fiind erezie nedumnezeirea lui Isus. Si daca nu este Dumnezeu atunci ce este? Daca este orice altceva inseamna ca Dumnezeu a trimis pe altcineva pentru a-Si satisface dreptatea si nu pe Sine Insusi. A trimis o creatura in locul Creatorului. |
Archangel ce rau fac sau au facut martorii lui Iehova? Nu am nimic impotriva a ceea ce vrezi tu sau altcineva.Nici nu ma intereseaza.Si farieii eu spus:"noi il avem pe Moise" atunci cand le vorbea Isus. Isus este Fiul lui Dumnezeu si, Dumnezeu nu sa trimis pe sine ci pe Fiul Sau nascut.(Ps.2:7). Daca spui ca Isus nu este o creatura atunci cum explici:"Domnul m-a facut cea dintai dintre lucrarile Lui,inaintea celor mai vechi lucrari ale Lui.(Prov.8:22-31)"Dovedeste aceasta dovada ca Isus a fost creat de D-zeu sau nu?Fiind astfel creat nu este o creatura?
_______________________________________ Proverbe 18:10 Numele Domnului este un turn tare; cel neprihănit fuge în el, şi stă la adăpost.
|
|
13/03/09 18:28
|
|
ambasador
membru
|
|
irlanda a scris:
daniel.drehluta a scris:
Nu sunt botezat in nici o religie,cult,secta sau credinta am stiudiat majoritatea religiilor si deocamdata studiez cu martorii lui Iehova. |
daniel=drehluta a scris:
Martorii Lui Iehova nu sunt o secta ci ei sunt credinta rostita de gura Domnului(Isaia 62:2).Ca suntem catalogati ca "secta"nu este vina noastra. |
Prima data spui ca nu esti un membru al sectei martorilor lui iehova ,ci doar studiezi cu ei, dupa care te identifici cu ei folosind persoana intaia plural, cand e vorba sa spui despre cum sant catalogati martorii lui iehova.
Hotaraste-te . Esti sau nu esti un adept/membru al martorilor lui iehova? Nu ca ar fi extrem de important pentru discutarea ereziilor lor aici,dar macar sa stim cu cine stam de vorba.
daniel.drehluta a scris:
Trimite-mi te rog dovezi biblice care sa arate ca Isus este Dumnezeu ..... Banuiesc ca sunt suficiente dovezi cari arata ca Isus este inferior lui Iehova si nu deopotriva sau aceeasi persoana cu El. |
Sant multe, dar una dintre ele, foarte clara este : Ioan 10:30 :"Eu si Tatal una suntem."
Eu, ii consider pe martorii lui iehova ,dupa mormoni,cei mai periculosi,cei mai rataciti neoprotestanti, si cu cea mai stricata doctrina .
In doctrina lor stricata si-n credinta lor imaginara, asa cum sustine si daniel.drehluta, nu exista trinitate, Isus n-a fost decat "un om perfect" sau este confundat cu arhanghelul Mihail, Duhul Sant nu este decat o forta cu care Dumnezeu lucreaza pe pamant ,despre mantuire si viata vesnica alaturi de Dumnezeu, vor avea parte doar 144.ooo dintre martori, restul vor trai viata vesnica, intr-un paradis pamantesc, pentru ei nu exista iad sau omul nu are duh care sa traiasca si dupa moarte, Biblia nu poate fi inteleasa si interpretata cu adevarat, decat cei de la turnul de veghere, si la ce cocluzii si "adevaruri" ajung cei de acolo, sant litera de lege si toti trebuie sa se supuna ,fara a pune la indoiala, si multe alte inventari si interpretari gresite a Bibliei.
Ce este de apreciat la ei, este ravna si efortul pe care-l depun, in a raspandi aceste erezii, ravna si efort, cu care noi nu ne putem lauda nici macar pe jumatate.
Dar, din pacate pentru ei, nu vor primi nicio rasplata, ci din contra, vor fi osanditi pentru lucrarea de ratacire pe care o raspandesc printre oameni. |
Nu sunt botezat in randul martorilor lui Iehova.Vad ca aici este adevarul si la timpul potrivit voi lua si decizia cu privire la botez.Daca te intereseaza mai multe amanunte cu privire la persoana mea vb pe mail. Arata-mi cu ce dovedesti ca este cea mai stricata doctrina?Sau vb asa ca sa nu adormi.Atata timp cat ceea ce vorbim si iti spun este argumentat biblic nu cred ca este stricata.Dar poate tu nu folosesti biblia ca sprijin. ha haa.Haide dragul meu critic al credintei martorilor sa vorbim despre una din cele relatate de tine(cu privire la treime,duh,iad sau orice alt lucru pe care martorii il invata) si sa vedem Biblia de ce parte este?Accepti provocarea?
Erezii sunt acele invataturi ale oamenilor facute sa indoctrineze si sa indobitaceasca mintile.Daca vreun mrtor iti va aduce cu el ca agument la ceea ce zice Biblia,nu mai pot fi clasate ca "erezii".
sa vedem dar ce este lucrare de ratacire!ceea ce inveti si sustii tu sau invataturile Bibliei pe care martorii le folosesc in lucrarea lor de "dezdobitocire" a lumii. Uite ce rasplata vor avea cei cari marturisesc Cuvantul Domnului:"Romani 10:10 Căci prin credinţa din inimă se capătă neprihănirea, şi prin mărturisirea cu gura se ajunge la mântuire".Asadar la mantuire se poate ajunge prin marturisire cu gura.
_______________________________________ Proverbe 18:10 Numele Domnului este un turn tare; cel neprihănit fuge în el, şi stă la adăpost.
|
|
13/03/09 18:43
|
|
ambasador
membru
|
|
dodo86 a scris:
irlanda a scris:
cei mai rataciti neoprotestanti |
Mormonii si martorii nu sunt nici macar crestini, cu atat mai putin neoprotestanti. |
Martorii sunt poporul le care sa adresat Dumnezeu:"Isaia 43:10 „Voi Sunteţi martorii Mei-,zice Domnul, voi şi Robul Meu pe care L-am ales, ca să ştiţi, ca să Mă credeţi şi să înţelegeţi că Eu Sunt: înainte de Mine n-a fost făcut nici un Dumnezeu, şi după Mine nu va fi, 11 Eu, Eu Sunt Domnul, şi în afară de Mine nu este nici un mântuitor! 12 Eu am vestit, am mântuit, am proorocit, nu Sunt străin între voi; voi Îmi Sunteţi martori-,zice Domnul, că Eu Sunt Dumnezeu." Crestini sunt aceea cari calca pe urmele lui Christos.Invatand ideile unor oameni cum fac toate sectele si religiile din ziua de azi nu poti calca pe urmele lui Christos.Degeaba va numiti crestini.Sunteti in ratacire. Si lucru mai rau care vi se poate intampla este ca atunci cand ti se prezinta adevarul il respingi imbracand astfel "haina" ca preotii lui baal.
|
|
13/03/09 18:49
|
|
ambasador
membru
|
|
dodo86 a scris:
OLD TRAIAN a scris:
Nu sunt crestini in cazul in care intelegem crestinismul |
OLD TRAIAN, martorii nu sunt crestini si gata. Dute si ii intreaba pe iei daca se considera crestini si apoi mai vorbim. Martorii urasc crestinismul si crucea. |
Dodo in locul tau as tacea.Proverbe 12:16 Nebunul îndată îşi dă pe faţă mânia, dar înţeleptul ascunde ocara. Mai intereseaza-te si vei vedea.
ACEST LINK NU A FOST FACUT PENTRU A SE ADUCE ACUZATII NEFONDATE SI VORBE IN VANT MARTORILOR LUI IEHOVA! Fii dar intelept si intreaba ca sa vezi.
|
|
13/03/09 18:58
|
|
livu2day
membru
Inregistat: 06/11/08
|
|
daniel.drehluta a scris:
Sunteti in ratacire. Si lucru mai rau care vi se poate intampla este ca atunci cand ti se prezinta adevarul il respingi imbracand astfel "haina" ca preotii lui baal. |
Repet din nou, tu esti in ratacire. Poporul Lui Dumnezeu sa numesti copii Lui... n-ai cum sa te numesti copil a-Lui daca nu esti nascut din Dumnezeu. Adica sa te nasti prin Isus, nu poti sa fi una cu Isus daca nu crezi ca te-ai nascut din Dumnezeu. Degeaba esti martor la ce nu cunosti si ce nu sti. Eu stiu pentru ca Duhul Sfant lucra in viata mea si la alti care cred in Isus. Ioan 1:12 Dar tuturor celor ce L-au primit, adică celor ce cred în Numele Lui, le-a dat dreptul să se facă copii ai lui Dumnezeu; Ioan 1:13 născuţi nu din sânge, nici din voia firii lor, nici din voia vreunui om, ci din Dumnezeu
Renastere vine prin simbolul care vine de la; Matei 28:19 Duceţi-vă şi faceţi ucenici din toate neamurile, botezându-i în Numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh. Deci uite clar si cerceteaza.
_______________________________________ Proverbele 18:2 Nebunului nu-i este de învăţătură, ci vrea să arate ce ştie el. http://iaebetel.blogspot.com/
|
|
13/03/09 19:00
|
|
ambasador
membru
|
|
livu2day a scris:
Crestini sunt cei ce cred ca sunt nascuti din Dumnezeu, adica copii Lui Dumnezeu... Daca ei cred ca Isus era un inger, sau nustiu ce fiinta mare dar nu era Dumnezeu, inseamna ca ei nu cred ca sa nascut din Dumnezeu ci sa nascut intrun inger, om sau alta fiinta care nustiu ce cred ei. Crestin e copil a-Lui Dumnezeu, nascut din Dumnezeu cum zice in Ioan 1. |
Livu normal ca Isus sa nascut din Dumnezeu dar daca s anasut din Dumnezeu cum poate fi Dumnezeu?singur te contrazici in ceea ce afirmi.
Nu am zis nicaieri ca este un inger ci este Fiul lui Dumnezeu. Si prin faptul ca este Fiu se subaintelege ca nu ete Dumnezeu ci este Fiul lui Dumnezeu. Fii a lui Dumnezeu sunt aceea de cari se ingrijeste Dumnezeu ca sa ii invie la viata cereasca ,sau Biserica Sa.
|
|
13/03/09 19:04
|
|
ambasador
membru
|
|
livu2day a scris:
daniel.drehluta a scris:
Sunteti in ratacire. Si lucru mai rau care vi se poate intampla este ca atunci cand ti se prezinta adevarul il respingi imbracand astfel "haina" ca preotii lui baal. |
Repet din nou, tu esti in ratacire. Poporul Lui Dumnezeu sa numesti copii Lui... n-ai cum sa te numesti copil a-Lui daca nu esti nascut din Dumnezeu. Adica sa te nasti prin Isus, nu poti sa fi una cu Isus daca nu crezi ca te-ai nascut din Dumnezeu. Degeaba esti martor la ce nu cunosti si ce nu sti. Eu stiu pentru ca Duhul Sfant lucra in viata mea si la alti care cred in Isus. Ioan 1:12 Dar tuturor celor ce L-au primit, adică celor ce cred în Numele Lui, le-a dat dreptul să se facă copii ai lui Dumnezeu; Ioan 1:13 născuţi nu din sânge, nici din voia firii lor, nici din voia vreunui om, ci din Dumnezeu
Renastere vine prin simbolul care vine de la; Matei 28:19 Duceţi-vă şi faceţi ucenici din toate neamurile, botezându-i în Numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh. Deci uite clar si cerceteaza. |
Livu tu pe langa patul ca comfunzi lucrurile nici nu te lasi invatat sau indrumat. Am explicat odata cine sunt Biserica sau Mireasa lui Chistos nascuti de Spiritul Sfant si celelalte"oi" sau "multimea mare de oameni".Citeste dar te rog mai sus si ai sa vezi.Nu sunt cuvintele mele si Biblia arata ce si cum sunt ei.
|
|
13/03/09 19:09
|
|
dodo86
membru
|
|
daniel.drehluta a scris:
Mai intereseaza-te si vei vedea. |
daniel.drehluta, chiar ma faci sa rad. Am sa te informez caci cunosc mai bine decat tine doctrina martorilor. Se pare caci esti tu acel ce trebuie sa se mai informeze. Martorii nu sunt crestini si nici nu se considera crestini.
|
|
13/03/09 19:20
|
|
ambasador
membru
|
|
dodo86 a scris:
daniel.drehluta a scris:
Mai intereseaza-te si vei vedea. |
daniel.drehluta, chiar ma faci sa rad. Am sa te informez caci cunosc mai bine decat tine doctrina martorilor. Se pare caci esti tu acel ce trebuie sa se mai informeze. Martorii nu sunt crestini si nici nu se considera crestini. |
lamureste-ma atunci ce e doctrina martorilor. sau mai bine hai sa discutam un punct care te deranjeaza pe tine cu privire la ei.Spune tu ce anume vrei sa vorbim.As fi onorat sa pot sa vb cu tine ceea ce te deranjeaza la ei.
|
|
13/03/09 19:29
|
|
dodo86
membru
|
|
Hehehe daniel.drehluta... esti istet si chiar simpatic. Problema este caci noi doi nu putem avea o discutie care sa aiba sens deoarece nu avem aceeasi autoritate. Ca sa ma intelegi mai bine, tu citesti o "biblie" asa chemata: "traducerea lumii noi". Stii cum a aparut biblia ta? Cand martorii si-au dat seama caci doctrina lor nu se potriveste nicicum cu biblia, in loc sa schimbe doctrina au decis sa schimbe biblia. Cum iti explici faptul caci doar martorii au traducerea lumii noi? Bisericile istorice, protestante si cele neoprotestante au aceeasi traducere, difera doar limbajul. In bisericile istorice biblia are un limbaj mai vechi pe cand in bisericile protestante si neoprotestante biblia are un limbaj mai nou dar bibliile spun exact aceleasi lucruri. Nu degeaba toate bisericile crestine recunosc Dumnezeirea lui Isus Hristos si Dumnezeirea Duhului Sfant, mai pe scurt inteleg si cred in trinitate. Mai mult, Biblia a fost tradusa de univesitati laice lipsite de vreo influenta religioasa si sa vezi si sa nu crezi... : Biblia crestina este confirmata. Oare toti gresesc si doar martorii stiu traduce corect...? Mmm naiv...
Totusi... daca cu biblia nu o scoatem la capat... voi reveni in scurt timp cu argumente filozofice.
Na... Yehova sa te binecuvinteze
Ultima modificare de dodo86 (13/03/09 20:02)
|
|
13/03/09 19:59
|
|
ambasador
membru
|
|
dodo86 a scris:
Hehehe daniel.drehluta... esti istet si chiar simpatic. Problema este caci noi doi nu putem avea o discutie care sa aiba sens deoarece nu avem aceeasi autoritate. Ca sa ma intelegi mai bine, tu citesti o "biblie" asa chemata: "traducerea lumii noi". Stii cum a aparut biblia ta? Cand martorii si-au dat seama caci doctrina lor nu se potriveste nicicum cu biblia, in loc sa schimbe doctrina au decis sa schimbe biblia. Cum iti explici faptul caci doar martorii au traducerea lumii noi? Bisericile istorice, protestante si cele neoprotestante au aceeasi traducere, difera doar limbajul. In bisericile istorice biblia are un limbaj mai vechi pe cand in bisericile protestante si neoprotestante biblia are un limbaj mai nou dar bibliile spun exact aceleasi lucruri. Nu degeaba toate bisericile crestine recunosc Dumnezeirea lui Isus Hristos si Dumnezeirea Duhului Sfant, mai pe scurt inteleg si cred in trinitate. Mai mult, Biblia a fost tradusa de univesitati laice lipsite de vreo influenta religioasa si sa vezi si sa nu crezi... : Biblia crestina este confirmata. Oare toti gresesc si doar martorii stiu traduce corect...? Mmm naiv...
Totusi... daca cu biblia nu o scoatem la capat... voi reveni in scurt timp cu argumente filozofice.
Na... Yehova sa te binecuvinteze |
Dodo imi pare rau ca nu ai citit ce am scris mai la inceput pe link.Mi sa mai spus ca NU folosesc NWT si nu recunosc aceasta traducere. Daca vrei sa vb mai pe indelete intra pe id meu de mess ca sa nu deranjam bunul mers al lucrurilor pe linkul acesta discutand argumentele filozofice:))
|
|
13/03/09 20:07
|
|
Atty25
membru
Inregistat: 11/03/09
|
|
biblia zice ca este doar o singura cale care duce la viata .... care este aceea cale ... Daniel.Drehluta va dovedid mai sus CU BIBLIA ca si Isus a fost martor .. si ucenicii la fel ...ca Dumnezeu sia ales un popor care sa ii poarte numele dak ziceti k nui adevarat inseamna ca nu dati dreptate bibliei .... dar in fine zicetimi va rog care este calea care duce la mantuire ? care este calea prin care poate omul castiga viata vesnica ( BIBLIA VORBESTE DE O SINGURA CALE ... "calea stramta "
|
|
13/03/09 20:42
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
te rog sa scrii corect gramatical, ca sa fii inteles.
Arata-ne tu care este calea care duce la mantuire.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
13/03/09 21:00
|
|
Atty25
membru
|
|
eu nu il contrazic pe Daniel am citit dovezile care le-a dat si sunt de acord cu el ... eu vam intrbat pe voi pentru ca daca ziceti ca nu este asa cum zice Daniel ( practic nu el zice ci biblia si asta a si demonstrato ) at inseamna k voi stiti care e calea si aparati aceea cale .. poi at ziceti si altora pentru ca zice Isus "prin marturisire cu gura se ajunge la mantuire "
Ultima modificare de Atty25 (13/03/09 21:10)
|
|
13/03/09 21:09
|
|
april
admin forum
|
|
april a scris:
te rog sa scrii corect gramatical, ca sa fii inteles. |
Eu tot astept pe cineva care sa ne prezinte istoria Martorilor lui Iehova . Apoi sa ne prezinte doctrina lor, si nu sa o atace pe a noastra.
|
|
13/03/09 21:25
|
|
Atty25
membru
|
|
Eu nu atac pe nimei dar astept si eu un raspuns Care e calea care duce la mantuire ? si sa o dovediti cu biblia pentru ca stim cu totii foarte bine ca nu este important vorba unui om .. CI CE SCRIE BIBLIA. BIBLIA este codul de lege a lui Dumnezeu .. si este isuflata de Dumnezeu... deci numai acolo este scris purul adevar ... va rog din suflet sa imi raspundeti la intrbare .. sper ca nu cer prea mult
|
|
13/03/09 21:36
|
|
april
admin forum
|
|
Biblia, Ioan 14:6 : Isus i-a zis: "Eu sunt calea, adevărul şi viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine.
te rog sa-mi comentezi acest verset .
|
|
13/03/09 21:37
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|