|
|
|
fineas
Exclus
Inregistat: 11/01/06
|
|
DA MI EXEMPLE DE JIGNIRI,EU POT DA (ANLFABET,ANAGRAMAT,ERETIC,INCULT,FANATIC)HALAL "CRESTINI".FACETI DE RUSINE NUMELE DE CRESTIN ,DE ACEEA MULTI OAMENI, SE IMPIEDICA DE COMPORTAMENTUL ASA ZISILOR POCAITI,MATEI 23;13 si 15. inchei cu MATEI 22;29.PROV 24;7 SI PROV 13;8. PROV 26;5.
Ultima modificare de fineas (22/02/06 16:09)
_______________________________________ SHALOM
|
|
22/02/06 16:05
|
|
gfod
membru
Inregistat: 21/03/05
|
|
Agramat se zice, asta in primul rand. Si in al doilea rand, nu cred ca a fost o jignire...ci doar o defitie data tie, in urma observarii! Incep sa ma amuz cand vad jocul asta de roluri: odata suntem noi victimele si ereticii, dup-aia esti tu! Acuma, sa ne hotaram! sau...ar fi mai bine sa nu gandim, ci doar sa credem! te cred eretic!
_______________________________________ sunt si eu om(sclab om!)...
|
|
22/02/06 16:20
|
|
fineas
Exclus
|
|
1Petru4;14-17. eretic=cei ce cred dogme,basme,filozofii religioase,cei care nu sunt botezati biblic(fapte 2;38 8;16 10;48 19;5 22;16 romani 6;3 colos 3;17.)apropo unde apare in biblie formularea crezului trinitar "dumnezeu din dumnezeu"rad si ingerii rzvratitii de naivitatea inselatilor PPRIMA PORUNCA ;SHEMA ISRAEL ; YAHWEH ELOHENU YAHWEH ECHAD!!!!!!DEUTER 6;4 MARCU 12;29 CITITI GALAT 1;6-10.MATEI 24;24.(atentie la multi inselati ,nu putini si apoc 13;8.)matei 7;13,14. luca 13;28. matei 22;14.
Ultima modificare de fineas (22/02/06 17:02)
|
|
22/02/06 16:45
|
|
rictus_nervos
membru
Inregistat: 09/01/06
|
|
ba... fii atent... cand faci referiri la tatal meu fara ca tu sa ai cea mai vaga idee cine sunt si cine este tatal meu, nu crezi ca o pot lua ca ofensa? cineva anume a luat-o si doreste ca tu sa "zbori" daca mai faci asa ceva... eu cred totusi ca din cauza puerilitatii gandirii de tipul "doar eu am dreptate, restul sunt eretici" ai ajuns asa... sincer, mi-e mila de tine... probabil ca iti faci greu prieteni...
_______________________________________ Pain is weakness leaving the body.
|
|
22/02/06 23:57
|
|
fineas
Exclus
|
|
cine i tatal tau ,constantin ,care a legalizat dogma trinitatii? Adeptii invataturii trinitare ar trbuii sa stie ,ca in fiecare enciclopedie crestina se spune ,ca ,trinitatea nu a existat nici in VT ,nici in NT,nici in primele sec. crestine .Conflictele hristologice au aparut de abia dupa sfarsitul ultimilor prigoane ale crestinilor autentici,in timpul lui Diocletian(302-312).Constantin a fost cel care a convocat conciliul de la niceea (325)avand interesul sa realizeze unitatea politica si religioasa,a imperiului roman ,amestecand crestinismul original cu paganismul filozofic.La acel conciliu ,nu a existat unitate ,nici macar un acord intre vorbitorii principali ,Atanasius si Arius,si nici intre ceilalti 250 de participanti.Au urmat alte si alte concilii ,pana au formulat crezul actual ,si au ajuns sa L FORMEZE PE DUMNEZEU DUPA INCHIPUIRILE LOR.DACA PUNCTUL DE PLECARE NU ESTE CORECT ,SI NU IZVORASTE DIN BIBLIE ,CUM AR PUTEA REZULTATUL SA FIE CORECT SI SA COINCIDA CU CE AU SCRIS PROOROCII SI APOSTOLII(EFES 2;20).Profesorul Emil Brunner ss a ocupat de aceasta tema si a ajuns la concluzia urmatoare ;"trinitatea este centrul teologiei crestine ,dar nu este invatatura CREDINTEI CRESTINE ,APOSTOLICA ,PROFETICA SI BIBLICA. In enciclopedia americana gasim aceasta explicatie plina de miez,"invatatura trinitara nu oglindeste corect ,invatatura primilor crestini,despre natura LUI DUMNEZEU ,dimpotriva ea a deviat total de la aceasta .DE ACEEA PORUNCA LUI DUMNEZEU PTR. GENERATIA ACEASTA (care este si ultima) este urmatoarea "INTOARCETI VA LA INVATATURA ORIGINALA A PRIMILOR CRESTINI,aceasta este o porunca nu un sfat (iuda 3).
|
|
23/02/06 10:06
|
|
rictus_nervos
membru
Inregistat: 09/01/06
|
|
fineas a scris:
cine i tatal tau ,constantin ,care a legalizat dogma trinitatii? |
ok, uite cum sta treaba, daca tu nu iti ceri iertare pentru remarca asta, atunci eu refuz sa mai intru pe site... si am terminat-o cu tanarcrestin...
_______________________________________ Pain is weakness leaving the body.
|
|
23/02/06 12:35
|
|
ionelcim
membru
Inregistat: 01/11/05
|
|
si eu
si uite ceva fineas:Mat 28:19 Duceţi-vă şi faceţi ucenici din toate neamurile, botezîndu-i în Numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfîntului Duh.
Ultima modificare de ionelcim (23/02/06 13:34)
_______________________________________ "CAT SUNT IN LUME SUNT LUMINA LUMII" Isus Hristos
|
|
23/02/06 13:27
|
|
dave4jc
membru
Inregistat: 24/03/05
|
|
ce exemple de jigniri vrei, fineas?!!...crezi ca o sa ma pun acuma sa ti le culeg ?...e mai grav daca nici macar nu iti dai seama cand jignesti pe cineva....
pacat de forumul asta...ma intreb cat va mai avea de pierdut, pana se vor lua masuri mai serioase in privinta ta...macar daca ai discuta civilizat, la subiect si ai avea respect pentru ceilalti...
|
|
23/02/06 14:57
|
|
gfod
membru
|
|
voi ati zis-o, nu eu! vom discuta despre asta, si vom lua o hotarare drastica. Vreau ca forumul asta sa revina la normal. Ca nici nu mai stii ce se discuta, pe unde se discuta acuma, datorita marelui maestru in deviere de la subiect... multumim!
_______________________________________ sunt si eu om(sclab om!)...
|
|
23/02/06 17:31
|
|
fineas
Exclus
|
|
2corin 11;6,7 si 11. romani 12;14 1corin 16;14. apoc 3;19.
|
|
23/02/06 23:54
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Deuteronom 22:5 . Spre aducere aminte...despre ce e vorba la subiectul asta (sau ar trebui sa fie).
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
23/02/06 23:57
|
|
fineas
Exclus
|
|
asa este april ,dar din pacate cine mai crede astazi in ce scrie SCRIPTURA,.....apropo ,se observa ca nu le place ce scrie SCRIPTURA,si vor sa ma baneze din nou,au facut un conciliu "forum asa zis crestin 2006",oricum ADEVARUL RAMANE VESNIC......eu sunt trecator in lumea aceasta......1petru 1;24,25.(eu oricum misiunea ,mi am indeplinit o,LUCA 12;49-53.)IOAN 12;43.
Ultima modificare de fineas (24/02/06 00:15)
|
|
24/02/06 00:07
|
|
doitili
membru
Inregistat: 23/10/05
|
|
1 Petru 1:24 Căci orice făptură este ca iarba, şi toată slava ei, ca floarea ierbii. Iarba se usucă şi floarea cade jos, 1 Petru 1:25 dar Cuvântul Domnului rămâne în veac. Şi acesta este Cuvântul, care v-a fost propovăduit prin Evanghelie.
Luca 12:49 Eu am venit să arunc un foc pe pământ. Şi ce vreau decât să fie aprins chiar acum! Luca 12:50 Am un botez cu care trebuie să fiu botezat, şi cât de mult doresc să se îndeplinească! Luca 12:51 Credeţi că am venit să aduc pace pe pământ? Eu vă spun: nu; ci mai degrabă dezbinare. Luca 12:52 Căci, de acum înainte, din cinci, care vor fi într-o casă, trei vor fi dezbinaţi împotriva a doi, şi doi împotriva a trei. Luca 12:53 Tatăl va fi dezbinat împotriva fiului, şi fiul împotriva tatălui; mama împotriva fiicei, şi fiica împotriva mamei; soacra împotriva nurorii, şi nora împotriva soacrei."
Ioan 12:43 Căci au iubit mai mult slava oamenilor decât slava lui Dumnezeu.
_______________________________________ Este un lucru sa stii ce gandeste Dumnezeu. Este cu totul altceva sa gandesti cum gandeste El.
|
|
24/02/06 01:18
|
|
Larisa
membru
Inregistat: 22/05/05
|
|
Fineas, nu ti-ar da nimeni nici un bann daca tu ai vrea sa colaborezi. Sa intelegi ca nu tu esti buricul pamantului ca mai sunt aproximativ 6 miliarde de burice si daca nu ai mai tranti doar referinta de la versete si ai pleca atunci lumea nu ti-ar mai da nici un bann. Daca nu ai internet prin cablu ci prin tel. zi-ne poate facem o colecta si asa poti sa petreci mai mult timp la computer si sa scrii versetele. Deci vorbesc serios!
_______________________________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" - Nicolae Iorga
|
|
24/02/06 01:19
|
|
Larisa
membru
|
|
Sau poti sa scrii comentariile si sa le salvezi intr-un document si cand intri pe tanarcrestin poti sa faci numai copy si paste!
_______________________________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" - Nicolae Iorga
|
|
24/02/06 01:20
|
|
ionelcim
membru
Inregistat: 01/11/05
|
|
nu te mai chnui larisa,.............. ca n-ai cu cine, va urez spor la postat in continuare, o sa ne vedem peste o saptamana, dc se indreapta treaba pe aici, dc nu,...asta este.....Dl cu voi
Ultima modificare de ionelcim (24/02/06 01:33)
_______________________________________ "CAT SUNT IN LUME SUNT LUMINA LUMII" Isus Hristos
|
|
24/02/06 01:23
|
|
Larisa
membru
|
|
Punct ochit, punct lovit! Intotdeauna m-am intrebat daca nu cumva bajetii cand sunt la mare ar trebui sa mearga cu limba scoasa, dar lucrurile nu stau asa. Sunt femei frumoase peste tot in lume, mai imbracate si mai putin imbracate, dar important este cum se raporteaza bajetii la ele. Le privesc ca pe o lucrare de arta sau lasa imaginatia sa zboare? Eu incerc sa fiu atenta cum ma imbrac, dar la mare nu merg cu fusta pana in pamant si cu hanorac. Dbogdan, ziceai mai sus ca nu e pacat sa mergi la strant. Am auzit de fete care mergeau la strant cu costum de baie si batic. Dumnezeu sa ma ierte daca gresesc, dar ma umfla rasul numai cand imi aduc aminte!
|
|
10/06/06 01:40
|
|
dbogdan
membru
|
|
Deci este faorte , foarte important ca felete sa aiba grija cu ce se imbraca mai ales la Biserica. Normal caci nu trebuie sa te imbraci oricum si nu tot ce ii la magazin este bun prentru un crestin sa cumpere.... Trebe sa fim atenti si in special fetele din cauza modei aceste lumesti. Iarasi baietii sa fie mai atenti si pe unde se uita...
Larisa ce sa zic faza cu strandul poate ii adevarata dar eu unul chiar daca imi vine de multeori sa rad totusi m-as abtine. Poate acele fete o fac din sinceritate si lipsa de cunostinta. Cel mai bine este de stat de vorba si discutata treaba.
Numai Bine.
|
|
12/06/06 08:13
|
|
Larisa
membru
|
|
Am intrebat-o pe o tipa de ce poarta batic si ea mi-a zis ca asa se simte protejata. Slava Domnului! Dar cele mai multe ori fetele poarta batic pentru ca asa li s-a zis la adunare sau ca asa le-au obligat parintii de mici. Daca ii iei pe parinti la bani marunti nici ei nu stiu prea multe. Dumnezeu sa aiba mila de noi si fie ca revelatia Duhului Sfant sa inunde fiecare biserica!
|
|
13/06/06 04:33
|
|
nascutinvingator
membru
Inregistat: 25/03/06
|
|
Deci pana la urma exista o explicatie....baticul e pentru pocaite precum casca de protectie pentru muncitori....super....le protejeaza de bomboanele pe care le arunca cei de la balcon.
_______________________________________ Mi s-a inradacinat credinta ca omul care lupta, chiar si singur,pentru Dumnezeu si Neamul sau, nu poate fi invins niciodata
|
|
13/06/06 06:24
|
|
Larisa
membru
|
|
Se pare ca pentru unele fuctioneaza. Domnul sa le binecuvinteze! Cred ca mai mult in timpul lui Ceausescu am vazut muncitorii cu casca!
|
|
16/06/06 06:19
|
|
Larisa
membru
|
|
Sa avem grija sa nu ne impiedicam in forme si sa uitam esentialul!
|
|
16/06/06 06:20
|
|
brightsky
membru
Inregistat: 01/07/05
|
|
cred ca dam prea mare importanta anumitor lucruri care chiar nu merita...si prea putin importanta lucrurilor care merita... surorile cu batic sau fara? cu fusta sau in pantaloni? sa fie cu talie joasa sau ...cred ca ati prins ideea ...vrei sa porti batic?crezi ca asa e bine..poarta! crezi ca nu are importanta..atunci nu purta! inca nu sti ce sa faci? roagate si o sa sti! cine a spus ca pantalonul e o imbracaminte barbateasca? in vechime nu erau pantaloni...doar pentru ca noua ni se pare absurd ca un baiat sa poarte fusta nu cred ca asta face din pantalon o imbracamine barbateasca! Oare Dumnezeu cand i-a imbracat pe Adam si Eva le-a facut o imbracaminte diferita pentru barbat si femeie? ..noi am creat moda! si nu e rau...noi ca fete avem un articol in plus de imbracaminte...fusta! si asta ne deosebeste intr-un fel de barbati dar asta nu inseamna ca nu putem purta pantaloni cum am auzit de la cativa crestini! ce importanta are cu ce ne imbracam atata timp cat tinuta noastra este decenta si demna de a unui copil de Dumnezeu?! tinuta perfecta: decenta si curata! ce inteleg prin decenta? pai la fete imbracaminte sa acopere mai mult decat sa descopere..si la baieti cam la fel dar sa fie fara articolul acela pe care il avem noi ca fete in plus )
_______________________________________ I have seen Jesus, for He is in everything I touch!
|
|
20/06/06 01:39
|
|
Larisa
membru
|
|
Eu sunt de acord ca pana la urma tine de incredintare, dar sa nu-i uitam pe dragii nostri parinti care au crescut in epoca glorioasa a listei NU. Degeaba eu cred ca a purta batic e fara rost cand parintii mei imi spun ca asa trebuie. Daca ii intrebi de ce isi obliga copii sa poarte fusta, sau batic nici ei nu prea stiu. Citeaza un singur verset din toata biblia si cred ca si-au facut datoria. Dumnezeu sa ne ajute sa fim supusi parintilor nostri atata vreme cat suntem sub acoperisul lor. Slava Domnului ca acum sunt sub acoperisul meu! 
|
|
20/06/06 04:28
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|