|
|
|
bairstow
membru
Inregistat: 27/10/07
|
|
Da saraca .Dupa ce ca i s-a furat o viata(asa zic eu)e asa plapanda.Saraca e cea mai mica si asa bolnavicoasa.De la 35 de ani o femeie i s-ar trebui interzice sa mai nasca.Ce crezi ca nu imi mai e mila de ea?Dincontra chiar daca nu o sa fie nimik intre noi eu o sa iubesc mereu:)Desigur cu o dragoste filiala(sper ca am scris corect) 
Ultima modificare de bairstow (11/07/08 19:54)
_______________________________________ Daca se poate, pe cat sta in puterea noastra ,traiti in buna pace cu toti oamenii.
|
|
11/07/08 19:53
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
Daca mama ei ar fi nascut doar 2 copii probabil n-ai mai fi cunoscut-o deloc. Era mai bine? P.S.Cum adica filiala...? tu cati ani ai?
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
11/07/08 20:07
|
|
bairstow
membru
|
|
Am glumit (dragoste filiala).Daca nu o nastea mama ei o nastea altcineva. Sau atunci putem naste si la 50 de ani chiar daca in mod normal acei copii nu ar iesi sanatos nici fizic nici mental? Mama e doctorita si stiu despre ce vorbesc.
Ultima modificare de bairstow (11/07/08 20:27)
_______________________________________ Daca se poate, pe cat sta in puterea noastra ,traiti in buna pace cu toti oamenii.
|
|
11/07/08 20:25
|
|
adriana
membru
|
|
Saptamana asta am aflat de doua cazuri cutremuratoare: un copilas s-a nascut fara globi oculari iar altul fara...creier...stii cat aveau mamele lor? pana in 25 de ani!!! Cunosc un caz in care o femeie a nascut un copil la 49 de ani si copilul are 20 de ani si Slava Domnului e istet si sanatos!Se spunea pe vremuri ca copii afectati de Sindromul Down ...acum multi parinti au pana in 30 de ani! Deci...nu mai invinui crestinii ...mai bine fi recunoscator Lui Dumnezeu ca femeia pe care o iubesti s-a nascut intr-o familie de pocaiti! Daca se gandeau ca sunt prea batrani sau ca au suficienti copii si recurgeau la avort? Deci...fii recunoscator!
Ultima modificare de mereu_alaturi_de_tine (11/07/08 20:41)
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
11/07/08 20:35
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
este posibil sa te nasti fara creier??? nu am mai auzit de asa ceva pana acum...
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
11/07/08 20:39
|
|
bairstow
membru
|
|
Daca mama ei ar fi nascut doar 2 copii probabil n-ai mai fi cunoscut-o deloc. Era mai bine? Atunci scopul nostru e sa nastem cati mai multi copii ca sa umplem raiul.Sau sa vina Iisus mai repede. Ce credinta oarba ) .Scuze sper sa fi gresit.Poate nu am inteles eu bine.
|
|
11/07/08 20:40
|
|
adriana
membru
|
|
fluflu a scris:
este posibil sa te nasti fara creier??? nu am mai auzit de asa ceva pana acum... |
Da...ma rog ceva ceva are dar cat sa supravietuiasca...nu ti as recomanda sa vezi...
|
|
11/07/08 20:42
|
|
bairstow
membru
|
|
Am citit c-am rapid fluflu .Credeam ca am scris ceva gresit:p.Cazuri cand femei chiar de 25 de ani nasc copii cu deformatii se pot intampla.Sa nu uitam de Cernobal si de ce am scrie eu mai-nainte despre acele casatorii intre frati.Mercy fluflu.
|
|
11/07/08 20:47
|
|
irlanda
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
bairstow a scris:
Debil fiziceste dupa cat stiu inseamna grav bolnav... |
DEBÍL adj. delicat, firav, fragil, gingaş, pirpiriu, plăpând, prizărit, sfrijit, slab, slăbănog, slăbuţ, şubred, (pop.) piţigăiat, (înv. şi reg.) mârşav, ticălos, (reg.) gubav, morânglav, (Munt. şi Transilv.) sighinaş, (Munt. şi Olt.) şiştav. (Un copil ~; o constituţie
Cu privire la sensul cuvantului "debil", trebuie sa-ti dau dreptate.Trebuia sa consult mai intai dex-ul,chiar daca eu eram eram sigura ca debil nu se poate folosi, decit la nivelul dezvoltarii mintale.
Greseala mea.Primeste scuzele mele,bairstow
|
|
11/07/08 21:17
|
|
the_stranger
membru
 Inregistat: 15/01/08
|
|
bairstow a scris:
Atunci scopul nostru e sa nastem cati mai multi copii ca sa umplem raiul.Sau sa vina Iisus mai repede. Ce credinta oarba ) .Scuze sper sa fi gresit.Poate nu am inteles eu bine. |
Ai înţeles cât se poate de prost!De fapt adevărul e că,dacă o familie are mai mulţi copii,şansele ca toţi să devină creştini scade mai mult.Cel mai puţin asta am observat eu.Cu toate acestea sunt mai mari satisfacţiile pt părinţi atunci când, la o vârstă înaintată se adună toată familia şi fiecare povesteşte peripeţii de prin viaţă,deci scad şansele de a fi dus într-un azil şi să fii abandonat acolo.
bairstow a scris:
Deschide ochii si dute la o manastire si acolo o sa vezi adevarate fete luminoase pline de blandete si bunatate. |
Apăi cred şi eu că e uşor să stai toată viaţa închis undeva şi să nu ştii ce se petrece în jurul tău.Dar e mult mai frumos să stai în mijlocul oamenilor şi să ai experienţe cu Dumnezeu,în mijlocul lumii care de cele mai multe ori este neprielnică pt cei devotaţi lui Hristos. 
_______________________________________ Haide sa zambim! Gata? 1,2,3 siiii....
|
|
12/07/08 09:25
|
|
Sword
membru
Inregistat: 01/02/08
|
|
Lucrul cel mai greu este sa stai in intuneric si sa fii lumina. Nu sa fugi de intuneric si sa faci pe sfantul. Ca daca iei una bucata "fatza luminoasa" si o lasi in lumea noastra sa vezi ce repede se decoloreaza. Una-i sa stai in cabana si sa povestesti de ursi si alta-i sa mergi la vanatoare de lei. 
Ultima modificare de Sword (12/07/08 09:31)
_______________________________________ Cu putina credinta poti muta muntii, dar cu ceva intelepciune ii vei lasa la locul lor.
|
|
12/07/08 09:29
|
|
Andreea
membru
Inregistat: 16/08/06
|
|
bairstow a scris:
(...).Cazuri cand femei chiar de 25 de ani nasc copii cu deformatii se pot intampla. |
Da.Şi se întâmplă şi dacă au dorit să aibă un singur copil,şi dacă au făcut avorturi.Oricum,am auzit (nu ştiu cât de adevârat) că şi pastilele anticoncepţionale,după o utilizare îndelungată,pot duce la viitoare avorturi spontane,sau chiar la sterilitate.
Ultima modificare de Andreea (12/07/08 09:42)
_______________________________________ His grace is enough!
|
|
12/07/08 09:40
|
|
adriana
membru
|
|
Andreea a scris:
Da.Şi se întâmplă şi dacă au dorit să aibă un singur copil,şi dacă au făcut avorturi.Oricum,am auzit (nu ştiu cât de adevârat) că şi pastilele anticoncepţionale,după o utilizare îndelungată,pot duce la viitoare avorturi spontane,sau chiar la sterilitate. |
E bine sa nu atribuim pacate parintilor...nu mi se pare cinstit...nu le stim noi viata...nici inima! Suferinta poate fi plata pentru pacat dar nu e neaparat... sa nu ajungem ca prietenii lui Iov!
|
|
12/07/08 10:43
|
|
Sarah
membru
Inregistat: 08/03/07
|
|
mereu_alaturi_de_tine a scris:
fluflu a scris:
este posibil sa te nasti fara creier??? nu am mai auzit de asa ceva pana acum... |
Da...ma rog ceva ceva are dar cat sa supravietuiasca...nu ti as recomanda sa vezi... |
si eu stiu un caz,dar eu stiu ca nu are defel creier,e o minune cum traieste...
_______________________________________ Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35
|
|
12/07/08 20:58
|
|
Sarah
membru
Inregistat: 08/03/07
|
|
bairstow a scris:
Am citit c-am rapid fluflu .Credeam ca am scris ceva gresit:p.Cazuri cand femei chiar de 25 de ani nasc copii cu deformatii se pot intampla.Sa nu uitam de Cernobal si de ce am scrie eu mai-nainte despre acele casatorii intre frati.Mercy fluflu. |
Eu cred ca NIMIC nu se intampla fara VOIA DOMNULUI.El e singurul care decide cand,cum si de ce sa se nasca un copil pe lume.
_______________________________________ Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35
|
|
12/07/08 21:03
|
|
felyy
membru
Inregistat: 23/06/08
|
|
Sarah a scris:
Eu cred ca NIMIC nu se intampla fara VOIA DOMNULUI.El e singurul care decide cand,cum si de ce sa se nasca un copil pe lume. |
Ai perfecta dreptate Sarah nimic nu-i la intamplare
_______________________________________ Complimentele nu ma ridica, criticile nu ma coboara..sunt ceea ce sunt, nu ceea ce vor alti sa fiu. Nu sunt perfecta, nici nu vreau, nici nu pot..sunt ceea ce este mai simplu EU
|
|
12/07/08 21:25
|
|
Andreea
membru
|
|
mereu_alaturi_de_tine a scris:
E bine sa nu atribuim pacate parintilor...nu mi se pare cinstit...nu le stim noi viata...nici inima! |
Şi de ce mă citezi pe mine?Că nu am zis nimic de păcatele părinţilor noştri. 
|
|
12/07/08 22:08
|
|
adriana
membru
|
|
Pai, din ce spui, reiese ca parintii care au copii cu handicap ar fi facut anumite pacate. Am inteles eu gresit?
Ultima modificare de mereu_alaturi_de_tine (12/07/08 22:47)
|
|
12/07/08 22:24
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
Mai, si eu am auzit o teorie babeasca, conform careia daca doi frati se casatoresc cu doua surori-sau gasiti voi alte asocieri gen-copiii unora dintre acestia, vor avea un handicap, sau vor fi foarte plapanzi. Si nu se accepta in popor astfel de casatorii.
Deci, e cu adevarat o problema o astfel de casatorie? Afecteaza in vreun mod sau altul sanatatea copiilor?
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
13/07/08 01:04
|
|
Andreea
membru
|
|
anomis a scris:
Deci, e cu adevarat o problema o astfel de casatorie? Afecteaza in vreun mod sau altul sanatatea copiilor? |
Da.E ceva legat de cromozomi.Am învăţat la bio,dar o să revin cu alte informaţii mai târziu. 
|
|
13/07/08 08:30
|
|
adriana
membru
|
|
anomis a scris:
Deci, e cu adevarat o problema o astfel de casatorie? Afecteaza in vreun mod sau altul sanatatea copiilor? |
Da. Dar asa apar doar bolile genetice. De fapt, o parte din ele...Sindromul Down, care este tot o afectiune genetica nu are astfel de cauze(incestul).
Ultima modificare de mereu_alaturi_de_tine (13/07/08 12:50)
|
|
13/07/08 12:39
|
|
bairstow
membru
|
|
Ma amuza the_stranger.Cred ca tipul e matematician.Citez:dacă o familie are mai mulţi copii,şansele ca toţi să devină creştini scade mai mult. In continuare mai invat din ce a ce scrie ca:Cu toate acestea sunt mai mari satisfacţiile pt părinţi atunci când, la o vârstă înaintată se adună toată familia şi fiecare povesteşte peripeţii de prin viaţă,deci scad şansele de a fi dus într-un azil şi să fii abandonat acolo. Aici trebuie sa remarc ca peripetii de prin viata, la voi nu prea se gasesc. Si scad sansele sa fi lasat intr-un azil.Da, la 14 copii unul poate nu te uita.Daca al 14-lea se naste bolnav nu mai conteaza.Daca avem 60 de ani si copii lucreaza in Spania, mai nastem unul cu conditia ca pe acesta sa nu-i mai dam drumul sa plece,ca sa aiba grija de noi. Mai incolo acest domn se ia de calugarie.In fine e prea mult sa vorbim despre acest subiect dar sa vedem cum incheie el postarea:..în mijlocul lumii care de cele mai multe ori este neprielnică pt cei devotaţi lui Hristos. Aici atinge un punct sensibil din viata pocaitilor.Vedem ca pocaitii sunt astazi mai mult decat persecutati.Ei pleaca afara prin inlesnirea altor frati,ei nu o sa moara niciodata de foame,deoarece serviciuri se vor gasi pentru ei oricand si din cele mai bune(ca doar zeciuiala nu se pierde).Tabere la preturi infime la care ceilalti oameni nu au acces etc etc.Pai doar nu asa facea si Iisus, se ducea sa le vorbeasca doar celor curati cu inima? Sincer nu vad de ce lumea e pentru acest domn asa de neprielnica?Ca nu-i dai tu mai mult in cap?CA din cauza ca unul din fratii tai te-a ajutat sa obtii un post bun altul care il merita e dezamagit si de dumnezeii si de mortii care nu-l lau ajutat?Mortii prin rugaciunile lor :P Dupa ce am postat aici m-am uitat pe frustarile noatre si ce vad?tamarta4jc ne scrie:eu mi-s asa de frustrata...
dupa tabara in care am fost am avut, si am o stare foarte ciudata... Cati bani ai dat daca nu te superi?
Ultima modificare de bairstow (13/07/08 19:27)
|
|
13/07/08 19:16
|
|
Magdy
membru
 Inregistat: 09/01/07
|
|
bairstow a scris:
Ma amuza the_stranger.Cred ca tipul e matematician.... |
Tipul de fapt e TIPĂ, bairstow. The_stranger e fată. 
|
|
13/07/08 19:36
|
|
bairstow
membru
|
|
Saraca asta e tot ce poate observa Magdy .De unde sa stiu?Si eu dupa nume care il am aici arat ca si cum as fi fata :P, dar sunt baiat.
Ultima modificare de bairstow (13/07/08 19:44)
|
|
13/07/08 19:44
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
bairstow a scris:
Ma amuza the_stranger.Cred ca tipul e matematician.Citez:dacă o familie are mai mulţi copii,şansele ca toţi să devină creştini scade mai mult. |
Te mai rog inca o data sa citezi corect si sa nu mai amestesteci mesajele. Daca nu o faci, iti voi sterge mesajele de acum incolo, pentru ca nu am timp si rabdare sa selectez eu cuvintele celorlalti de ale tale si mi se pare lipsa de respect din partea ta, ca sa nu zic altfel, sa scrii in continuare la fel.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
13/07/08 19:47
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|