|
|
|
Magdy
membru
 Inregistat: 09/01/07
|
|
Să ascultăm de Fiul Său! "Acesta este Fiul Meu preaiubit. De El să ascultaţi!"
|
|
03/08/08 22:56
|
|
MIDIAN
membru
Inregistat: 31/01/08
|
|
Dumnezeu are un motiv si un plan cu fiecare, neancetand sa ne initieze chiar si atunci cand ne-am intors spatele la EL (stiu din propria exp.), sau am uitat de dragostea lui.
_______________________________________ www.covenofmidian.sapte.ro
|
|
04/08/08 06:54
|
|
Norkis
membru
Inregistat: 17/07/08
|
|
Dumnezeu doreste din partea noastra sa traim frumos.
_______________________________________ Istetimea nu inseamna intelepciune...
|
|
20/08/08 21:01
|
|
mototey
membru
Inregistat: 11/12/06
|
|
Romani 12:1,2
"Va indemn, dar fratilor, pentru indurarea lui Dumnezeu, sa aduceti trupurile voastre ca o jertfa vie, sfanta, placuta lui Dumnezeu. Aceasta va fi din partea voastra o slujba duhovniceasca. Sa nu va potriviti chipului veacului acestuia, ci sa va prefaceti prin innoirea mintii voastre, ci sa va prefaceti prin innoirea mintii voastre, ca sa puteti deosebi bine voia lui Dumnezeu cea buna, placuta si desavarsita."
in aceste 2 versete apostolul Pavel ne spune cum ar trebui sa traim... el a fost insuflat de Dumnezeu sa ne scrie aceste lucruri, deci as putea spune ca Dumnezeu vrea asta de la noi... dedicare totala si o minte transformata(metanoia) care cred ca este deja un alt subiect vast pe care l-am putea discuta... dar in mod special El vrea de la noi dedicare totala... chiar Domnul Isus cand era pe pamant a spus ca nu putem sluji la doi stapani, si a explicat acest lucru mai bine... atunci cand un lucru se repeta inseamna ca are o valoare/insemnatate mai mare... Dumnezeu a accentuat acest lucru... noi trebuie doar sa il implinim... si desigur... aceasta inchinare a noastra trebuie sa fie fara cartire si fara sovaire, ci din toata inima, plini de bucurie si ca pentru DOMNUL! Domnul sa ne ajute!
_______________________________________ Omul de care se foloseste Dumnezeu
|
|
21/08/08 04:12
|
|
Norkis
membru
Inregistat: 17/07/08
|
|
C.S. Lewis a afirmat odatã cã fiecare persoanã a fost creatã sã vadã o faţã diferitã a frumuseţii lui Dumnezeu- ceva ce nimeni nu poate vedea exact la fel-, iar apoi sã împãrtãşeascã în eternitate cu toţi ceilalţi închinãtori acel aspect al lui Dumnezeu pe care altel nu l-ar putea vedea.
_______________________________________ Istetimea nu inseamna intelepciune...
|
|
21/08/08 10:22
|
|
mototey
membru
|
|
frumoasa vorba... si asa si este... si acea fata a frumusetii lui Dumnezeu o vedem doar prin exemplul personal:)
|
|
21/08/08 10:28
|
|
EFECT X
membru
Inregistat: 09/03/09
|
|
imi place de mototey el a realizat un lucru important si DOMNUL sa il binecuvanteze mai departe cu intelepciune multi tineri din ziua de azi se streseaza ca de ce asa de ce invers dar un lucru sa stiti in cuvantul DOMNULUI gasesti adevarul,viata dar daca nu citim CUVANTUL lui nu stam in necunostinta oare?oare nu de aia stam atipiti in caile LUI? Un sfat punetiva si cititi cuvantul DOMNULUI si veti vedea ce vrea defapt de la noi PACEA FIE CU VOI
|
|
09/03/09 11:50
|
|
EFECT X
membru
Inregistat: 09/03/09
|
|
isaia 55 cu 6,7 Căutaţi pe Domnul câtă vreme se poate găsi; chemaţi-L, câtă vreme este aproape.
7Să se lase cel rău de calea lui, şi omul nelegiuit să se lase de gândurile lui, să se întoarcă la Domnul care va avea milă de el, la Dumnezeul nostru, care nu oboseşte iertând.
|
|
09/03/09 13:29
|
|
livu2day
membru
Inregistat: 06/11/08
|
|
El vrea de la tine sa traiest de la El, prin El si in El. Adica sa fi umplut de El, tu sa fi tarana si El sa fie comoara ascunsa in tarana. Domnul vrea de la noi mai mult decat intelegem, El nu priveste la noi cum privim noi insusi ci El priveste potentialul care este cand suntem in El.
_______________________________________ Proverbele 18:2 Nebunului nu-i este de învăţătură, ci vrea să arate ce ştie el. http://iaebetel.blogspot.com/
|
|
09/03/09 17:51
|
|
The herald
membru
Inregistat: 15/03/09
|
|
Ţi s-a arătat omul ce este bine şi ce alta cere Domnul de la tine, decât să faci dreptate, să iubeşti mila, şi să umbli smerit cu Dumnezeul tău? Mica 6:8
_______________________________________ Fapte 3:19 Pocãiti-vã, deci, si întoarceti-vã la Dumnezeu, ca sã vi se steargã pãcatele, ca sã vinã de la Domnul vremurile de înviorare.
|
|
16/03/09 11:59
|
|
Lucien
membru
Inregistat: 02/05/09
|
|
uneori ne dezamagim singuri, totul tine de credinta...suntem niste pacatosi care nu meritam absolut nimic...fericirea mea e ca Domnul se indura de fiecare in parte si ne accepta asa cum suntem !!! 
|
|
02/05/09 18:19
|
|
mototey
membru
|
|
Proverbe 23:26 „Fiule, da-Mi azi inima ta si sa gaseasca placere ochii tai in caile Mele!”
|
|
02/05/09 20:51
|
|
pacman44
membru
Inregistat: 22/05/09
|
|
Pentru cei ce vor sa le citez din Biblie nu am ce sa le spun, probabil stiu ei mai bine ca mine ce vrea D-zeu de la ei.
Pentru cei ce vor sa stie ce vrea "Iubirea" de la ei am sa le spun ca nu vrea nimic.Iubirea este tot ceea ce exista.Deci nu are nevoie de nimic/nimeni pentru ca nu exista nimic/nimeni in afara ei. Voia voastra e si voia Iubirii.Asta nu inseamna ca voia Iubirii e si voia voastra si asta tine de natura lumii reale a Iubirii, unde doua lucruri/fenomene care se exclud reciproc in lumea noastra dar pot coexista in lumea Iubirii.
Nota: "Iubirea" e D-zeul meu, asa am sa fac referire la EL/EA de acum in colo.A nu se confunda cu sentimentul cu acelasi nume!
|
|
05/06/09 14:01
|
|
celine
membru
Inregistat: 26/05/08
|
|
|
05/06/09 15:05
|
|
lorre
membru
Inregistat: 07/10/06
|
|
Daniel 4:27 : De aceea, împărate, placă-ţi sfatul meu! Pune capăt păcatelor tale, şi trăieşte în neprihănire, rupe-o cu nelegiuirile tale, şi ai milă de cei nenorociţi, şi poate că ţi se va prelungi fericirea!
|
|
20/08/09 00:25
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
Cred ca Dumnezeu vrea sa avem o relatie personala cu El. Cred ca vrea sa Il cunoastem.
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
20/08/09 00:47
|
|
Turcu Ovidiu
membru
Inregistat: 16/06/09
|
|
Joh 6:28 Deci au zis către El: Ce să facem, ca să săvârşim lucrările lui Dumnezeu? Joh 6:29 Iisus a răspuns şi le-a zis: Aceasta este lucrarea lui Dumnezeu, ca să credeţi în Acela pe Care El L-a trimis.
|
|
20/08/09 10:54
|
|
alex
membru
Inregistat: 02/03/09
|
|
mototey a scris:
Proverbe 23:26 „Fiule, da-Mi azi inima ta si sa gaseasca placere ochii tai in caile Mele!” |
frumos Timotei....daaa asta vrea Dunnezeu de la noi..
|
|
27/08/09 23:44
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
mototey, nu timotei.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
28/08/09 07:58
|
|
FiicaDeRege
membru
Inregistat: 03/11/08
|
|
Eu cred ca Domnul vrea de la noi o inima intreaga, nu parti din viata noastra. Vrea sa ne punem increderea in El, dar, mai presus de toate, vrea sa intelegem ca adevarata fericire o gasim doar atunci cand Il lasam sa ne conduca vietile noastre.
_______________________________________ Inima mea este Templul Lui.
|
|
07/10/09 15:17
|
|
mototey
membru
|
|
1 Tesaloniceni 4:3 „Voia lui Dumnezeu este sfințirea voastră...”
|
|
09/11/09 13:03
|
|
FiicaDeRege
membru
Inregistat: 03/11/08
|
|
Unul din raspunsuri il gasim in Deuteronom 10:12-13 - "Acum, Israele, ce alta cere de la tine Domnul, Dumnezeul tău, decât să te temi de Domnul, Dumnezeul tău, să umbli în toate căile Lui, să iubeşti şi să slujeşti Domnului, Dumnezeului tău, din toată inima ta şi din tot sufletul tău, să păzeşti poruncile Domnului şi legile Lui pe care ţi le dau astăzi, ca să fii fericit?".
_______________________________________ Inima mea este Templul Lui.
|
|
12/02/10 16:47
|
|
epicx
membru
Inregistat: 12/02/10
|
|
Te cheama Israel?
|
|
12/02/10 17:20
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
Stii ce inseamna Israel?
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
12/02/10 17:23
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|