TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Maxime si cugetari/Diverse... Moderat de antonela, april  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 2 3 4 5 6 7 8
Andreea
membru

Inregistat: 16/08/06

selena a scris:

When one door shuts another opens

selena a scris:

Daca nu ai nici un motiv pentru care sa mori ,nu ai nici O motivatie pentru care sa traiesti"

15/10/08 17:35

fluflu
membru

Inregistat: 20/09/07
Cand sunt jos, la pamant si sunt strivit de toti din jurul meu, CRED IN TINE ca ma vei ajuta sa ma ridic din nou...

Cand inima mea e sufocata de durere iar ochii-mi sunt innecati de lacrimi, CRED IN TINE ca imi vei indulci si alina suferinta...

Cand nu gasesc nici o solutie si totul este de neinteles, CRED IN TINE ca imi vei netezi drumul si il vei face mai usor...

Cand totul se prabuseste, cand visele imi sunt naruite, CRED IN TINE ca ma vei ajuta sa o iau de la capat... pentru ca stiu ca atata timp cat Te am pe Tine, restul nu conteaza...

CRED IN TINE Salvatorul meu, Viata mea... Cred in Tine pana la capat!

22/10/08 19:57

fluflu
membru

Inima sa iti fie senina chiar daca in jurul tau se ridica nori negri care iti intuneca calea...

Inima sa iti fie calda chiar daca raceala din inimile celor din jur te izbeste...

Inima sa iti fie libera chiar daca langa tine sunt multi "prizonieri" caci nu au invatat sa ierte...

Inima sa iti fie buna chiar daca simti ca te sufoci de rautatea ce exista...

Inima sa iti fie deschisa chiar daca cei din jur condamna ce nu inteleg...

Inima sa iti fie in El si in toate vei avea biruinta Lui!

28/10/08 20:43

fluflu
membru

Intr-o zi... vom intelege de ce am trait anumite experiente...
Intr-o zi... vom intelege de ce am fost creati asa cum suntem...
Intr-o zi... vom sti de ce am fost alesi sa facem unele lucruri...
Inr-o zi... vom intelege ceea ce e de nepatruns acum...
Intr-o zi... vom vedea ceea ce acum nu putem vedea...
Intr-o zi... vom ajunge acolo acolo unde acum ne e imposibil...
Intr-o zi... vom termina ceea ce am inceput...
Intr-o zi... vom intelege de ce cateodata a fost mai greu iar alteori mai usor...
Intr-o zi... vom sti de ce cerul e albastru... de ce norii aduc ploaie...de ce doar apa potoleste setea cel mai bine...
Intr-o zi... vom intelege cu adevarat profunzimea iubirii...
Intr-o zi... vom intelege cat de importanta e iertarea...
Intr-o zi... vom intelege totul..

29/10/08 18:51

fluflu
membru

Fara bariere. El a frant orice limita a puterii Lui. Ne-a aratat atatea semne, dar noi in nebunia noastra strigam mereu dupa mai mult.. El ne-a raspuns, El a revarsat...e momentul sa-I cantam acum Iubirea, si cand va decide sa ne mai sopteasca o vorba, sa avem sufletele pregatite...

06/11/08 15:10

fluflu
membru

Descrierea unui credincios

Un adevarat credincios este o ciudatenie. El are dragoste suprema pentru Cineva pe care niciodata nu l-a vazut, ii vorbeste cu familiaritate, zi de zi, Unuia pe care nu-l poate vedea, el se astepta sa mearga in ceruri pe baza meritelor Altcuiva, se goleste singur de sine pentru a fi umplut de Altcineva, recunoaste ca a gresit pentru a putea fi socotit drept, se coboara pentru a fi ridicat, este cel mai puternic atunci cand este cel mai slab. Este cel mai bogat cand este cel mai sarac, cel mai fericit cand ii merge cel mai rau. El moare pentru a putea trai, el j pierde pentru a putea castiga, daruieste la altii pentru a pastra pentru el. El vede nevazutul, aude neauzitul si cunoaste necunoscutul. (Corneliu P.)

07/11/08 18:09

fluflu
membru

Dumnezeu nu scrie muzica vietilor noastre
la voia intamplarii. Sa fim preocupati sa invatam melodia
si sa nu ne lasam inspaimantati de “celelalte lucruri.”
Sa nu fim neatenti cu acestea, sa nu le omitem, dar nici
sa le lasam sa distruga melodia sau sa schimbe acordul.
Daca ne ridicam privirea, vom vedea ca Dumnezeu Insusi
bate ritumul pentru noi. Cu ochii la El, vom canta
urmatoarea nota puternic si clar.
“Daca ne vom spune cu tristete, “Nu este nici o muzica
in, celelalte lucruri”, sa nu uitam ca tocmai din acele
lucruri se naste muzica. In viata aceasta, nasterea muzicii
este adesea inceata si dureroasa. Cata rabdare are Dumnezeu
ca sa ne invete! Si cat de mult Isi doreste sa invatam lectia!

Ruskin

21/11/08 17:58

fluflu
membru

Orice lucru bun in viata se gaseste greu si atunci cand il gasesti trebuie sa lupti din greu pentru a-l pastra... Cu totii avem parte de momente de criza in care lucrurile nu sunt chiar asa de clare sau usoare si nu stim exact ce avem de facut si pentru cateva clipe suntem debusolati... Cum gasim drumul inapoi? Cum aflam raspunsurile de care avem nevoie? Cum ajungem la lucrurile care stim ca sunt bune?
Raportandu-ne busola vietii spre Nordul care il reprezinta Dumnezeu. El e CEL ce ne arata Directia, ne descopera Raspunsurile, ne ajuta sa luptam pentru ceea ce e bine...

06/12/08 12:32

jezzy
membru

Inregistat: 13/03/06
*Ideea de a-ti vedea strict de treaba ta, e pur si simplu aiurea.Cine poate fi atat de egoist?(Pam Brown)

*Sa nu cumva sa luam un rau necesar drept bine! - C.S. Lewis

*In toate divergentele de opinie, adversarul este considerat nebun. - Oscar Wilde

*Doar invingatorii decid care sint crimele de razboi. - Gary Willis

*Adevarul este mai straniu decit fictiunea. - Mark Twain

*Unii se cred perfecti doar pentru ca sint mai putin exigenti cu ei insisi. - Hermann Hesse

*Nu-ti alege decit femeia pe care ti-ai dori sa-ti fie prieten, daca ar fi barbat. - Eric Beauregard

*Viata este precum o melodie frumoasa, numai versurile sint o incurcatura (Hans Christian Anderson)

*Ar trebui sa le fim recunoscatori oglinzilor, pentru ca reflecta doar exteriorul. - Samuel Butler

*Niciodata nu trebuie sa te bati cu un porc in noroi. Te murdaresti si, chiar daca invingi, tot n-ai nicio satisfactie. Pentru ca lui ii place. - Cyrus Ching

*Oricit ar fi de enervante cind se blocheaza, computerele nu pot egala prostia omeneasca! - Edgar Jeffries

*In idei nu se trage cu pusca. - Antoine de Rivarol

*A te astepta ca lumea sa te trateze just pentru ca esti un tip de treaba e ca si cum te-ai astepta ca un taur sa nu te atace pentru ca esti vegetarian. - Dennis Wholey

12/12/08 00:43

fluflu
membru

Cand invingatorul comite o greseala, spune: "Am gresit!" si invata lectia.
Cand invinsul comite o greseala, spune: "Nu e vina mea!" si arunca vina pe altii.

Un invingator stie ca adversitatea este cel mai bun invatator.
Un invins se simte victima in fata adversitatilor vietii.

Un invingator stie ca rezultatele actiunilor lui depind de el.
Un invins crede in existenta ghinionului.

Un invingator munceste mult, dar isi si creeaza mult timp liber pentru el insusi.
Un invins este o persoana mereu "foarte ocupata", care nu are timp nici pentru ai lui.

Un invingator infrunta provocarile una cate una.
Un invins le evita si nu indrazneste sa le infrunte.

Un invingator promite, isi da cuvantul si si-l tine.
Un invins face promisiuni, dar nu da nici o asigurare.

Un invingator spune "Sunt bun, dar voi fi si mai bun!"
Un invins spune: "Nu sunt chiar asa de rau ca multi altii..."

Un invingator asculta, intelege si raspunde.
Un invins doar asteapta pana cand ii vine randul sa vorbeasca.

Un invingator ii respecta pe cei ce stiu mai mult decat el, si incearca sa invete ceva de la ei.
Un invins se impotriveste celor care stiu mai mult decat el si tine seama numai de defectele lor.

Un invingator spune: "Trebuie sa existe o cale mai buna de a o face..."
Un invins spune: "Asa am facut-o intotdeauna!"

Un invingator este o parte din solutie.
Un invins este o parte din problema.

Un invingator tine seama de "cum se vede zidul in intregime".
Un invins tine seama de "caramida pe care trebuie sa o puna".

Un invingator ca tine impartaseste acest mesaj...
Un invins este egoist si il pastreaza numai pentru el insusi...

15/12/08 17:59

fluflu
membru

Ca un om sa iubeasca pe altul e probabil cea mai grea sarcina care ne-a fost
incredintata, sarcina suprema, examenul final, opera pentru care toate celelalte sunt
doar un preludiu.... Iubirea e un imbold pentru fiecare sa se desavarseasca, sa devina
cineva, sa devina o lume el insusi de dragul cuiva.

29/12/08 16:17

Magdy
membru

Inregistat: 09/01/07
Dacă vă este frică să nu vă îngrăşaţi, încercaţi să beţi înainte de fiecare masă 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se ştie din bătrâni, atenuează teama... :D:D

03/01/09 22:23

TheReasonILive
membru

Inregistat: 01/03/08
Pe masura ce avansam in credinta muntii devin tot mai mari si mai greu de cucerit. Dar bucuria de a cucerii varful acelor munti devine mai mare.

Can we do too much for Him? Can we do too much for our Saviour? Charles Studd

Relatia cu Dumnezeu face diferenta dintre viata si moarte.

Nu trebuie sa te uiti la drumul crucii, ci sa mergi pe el...

"Trebuie sa invatam sa nu vorbim despre lucrurile pentru care nutrim cele mai profunde sentimente cel putin pana nu am terminat de discutat cu Domnul despre ele" Elisabeth Elliot

In all cases the Church is to be judged by the Scripture, not the Scripture by the Curch. John Wesley

"I seek not a long life, but a full one" Jim Elliot

04/01/09 13:02

fluflu
membru

MATEMATICA VIETII

Scade din tristetea altora.
Inmulteste-le fericirea,
Aduna amintiri frumoase,
Imparte din averea ta cu altii.

04/01/09 21:19

adriana
membru

Inregistat: 08/02/08
"Cuiele se scot, dar...raman urmele"

08/01/09 14:59

cami
membru

Inregistat: 17/07/07
"Fii întotdeauna ceea ce eşti şi dacă acest lucru nu e de ajuns pentru cineva, atunci acel cineva nu e de ajuns pentru tine."

"Îndrăzneşte... calcă înainte! Iar dacă pământul spre care înaintezi nu există încă, Dumnezeul îl va crea special pentru a-ţi răsplăti îndrăzneala."

"Cea mai eficientă cale prin care Domnul ne maturizează spiritual este ...suferinţa."

"O conversaţie cu un om întelept valorează mai mult decât studierea unor cărţi deosebite timp de o lună. " (Proverb chinezesc)

Ultima modificare de flory (11/01/09 09:36)

11/01/09 09:35

jezzy
membru

"O atitudine pozitiva s-ar putea sa nu-ti rezolve toate problemele, dar va enerva suficienti oameni incit sa merite efortul."

14/01/09 20:56

fluflu
membru

Poarta-te in asa fel incat daca universul ar fi sa se ia dupa tine 24 de ore, sa nu se ajunga la haos!

I. Kant

16/01/09 22:39

livu2day
membru

Inregistat: 06/11/08
Creatile Lui

Ma uit imprejur, ma mir la Lumina care o vad. Ma uit la ceruri dimineata, ziua si noaptea.
Totul se pare ca e un cantec de lauda pentru mina Ta care imi umple inima de bucurie.
Ochii mei sa mira cand Tu ii deschizi sa vada mina Ta imprejurul meu, oriunde m-as uita.. as vedea putin din bunatatea Ta si cat de minunata e mina Ta.
Intunericul ma inconjoara dar intotdeauna raza Ta ma lumineaza si ma incalzeste nelimitat. Ma umple cu Tine, toata fiinta mea pluteste in mainile Tale care sunt creatile Tale plin de dragoste.
Plutesc in mainele Tale, in mangaiera Ta divina.
Asa este viata cu adevarat pe Calea Ta.
Inima incepe sa zboara cand vad mina Ta, gasesc fericirea, pacea si puterea.
Nimeni nu isi poate imagina caci adevarul este ca nu exista limite pe Calea Ta.
Adevarat este caci cine a gustat si stie din Adevarul Adevarat, cunoaste caci nu exista limita pentru El si cu El.

Ultima modificare de livu2day (22/01/09 01:21)

17/01/09 04:48

fluflu
membru

Nu uita bucuria

Daca poti sa te bucuri de o floare,de un zambet,de joaca unui copil...esti mai bogat si mai fericit decat un miliardar,care are tot ce poate visa si ramane totusi nemultumit,care nu se mai poate bucura de nimic. Nu averea te face bogat...ci bucuria. Nu cantari bucuria cu cantarul de aur! Nu calcula dinainte cat dai sau cat de departe sa mergi cu iubirea ta...Lasa iubirea ta sa fie degajata. Iubirea care se cantareste si se masoara nu e iubire,ci calcul....cu el nu aduci bucurie...Cu o asemenea iubire nu poti fi fericit...chiar daca nu domneste razboiul,domneste indiferenta si plictiseala. Zilele trec monoton si sunt pustii ca o nesfarsita calatorie cu trenul.Niciodata nu se face cald in interiorul tau,niciodata nu ai chef sa canti si sa razi... pe cand iubirea spontana e ceva fantastic. Iubirea spotana pentru mama sau tatal tau...pentru un prieten...pentru un copil singur de pe strada...pentru un om care sufera...pentru unul care e respins.. Iubirea spontana e un dar care te va duce in paradisul bucuriei si nimeni nu va avea puterea sa te scoata de acolo.

24/01/09 11:25

fluflu
membru

Sufletul nostru-i asemeni apei: din cer se isca, la cer se suie si iar coboara catre pamanturi, vesnic altfel... De sus tasneste, din stanci abrupte, suvoi curat, apoi se sparge in nori de spuma, se-nvaluieste-n vuiet bland jos spre adancuri... De-apar in drumu-i stanci impotriva, spumega amarnic treapta cu treapta spre abis... Pe paturi molcom serpuie-n vaile verzi si-n lacul cel neted chipul îsi scalda stelele toate... Suflet al nostru, cum semeni tu apei, soarta a noastra, cum semeni cu vantul...

Goethe

30/01/09 18:46

fluflu
membru

GaNDURI SPECIALE
                A fost odata o fetita al carei tata era pastor.
                intr-o zi, ea a venit la tatal ei si i-a spus:
               -Tati, poate cineva sa nu pacatuiasca niciodata in viata?
                Tatal i-a raspuns:
               -Nu, draga mea. imi pare rau, dar asta nu este posibil.
               -Nici macar un an, tata? Poate cineva sa nu pacatuiasca timp de un an? a continuat ea.
               - Nu, nu cred ca este posibil nici asta.
               -Dar o zi? Poate cineva sa nu pacatuiasca timp de o zi?
               -Este foarte probabil ca nu. Nu cred ca poate.
               -Dar o clipa? Poate cineva sa nu pacatuiasca timp de o clipa?
               -Da, poate.
               -Atunci, tata, as vrea sa imi traiesc viata clipa de clipa.

31/01/09 14:37

fluflu
membru

„Pune-ti ca tinta sa ajungi la soare si chiar daca nu vei ajunge la el, sageata ta va zbura cu mult mai sus decat daca ti-ai fi pus ca tinta un obiect care se afla la acelasi nivel cu tine.” Joel Hawes

02/02/09 14:37

jezzy
membru

Pierdem atat de multa vreme si suntem atat de preocupati in a ne tine biata inimioara in puf, nu care cumva sa fie ranita, nu care cumva sa bata in plus de stres, nu care cumva… sa traiasca.
Pai de aia ne-a fost data? Nu. Nu de aceea. A fost lasata sa bata, sa bata cu putere pana la ultima suflare.(Lucian M.)

08/02/09 11:50

fluflu
membru

In definitiv, ce e dragostea decat o taina pe care o ascund indragostitii si o poarta in umbra, de frica luminii? Pasiunile fug de lumina - lumina le omoara. Indata ce taina se da pe fata, dragostea vestejeste, isi pierde fragezimea, vraja, devine ceva obisnuit, de toate zilele. - Mihail Drumes

11/02/09 19:37

Pagini: 1 ... 2 3 4 5 6 7 8    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la