TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Maxime si cugetari/Diverse... Moderat de antonela, april  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 4 5 6 7 8
edi.theraven
membru

Inregistat: 26/10/08
In war, truth is the first casualty.
War, as the saying goes, is full of false alarms.
We make war so that we may live in peace.
The wise man speaks because he has something to say, the fool because he has to say something.
In peace, sons bury their fathers; in war, fathers bury their sons.
A wise man in times of peace prepares for war.
Only the dead have seen the end of war.
We should provide in peace what we need in war.
It is a bad plan that cannot be altered.
If a man does not know to what port he is sailing, no wind is favourable.
All warfare is based on deception.
War is not so much a matter of weapons as of money.
An alliance with the powerful is never to be trusted.
The man who runs away will fight again.

20/11/10 14:51

Site web  
Reficul
membru

Inregistat: 06/02/11
"Intr-o zi, un om a murmurat: 'Doamne, vorbeste-mi' si un copac si-a frematat frunzele, dar el nu a auzit. Apoi a intrebat  mai tare: 'Doamne, de ce nu-mi vorbesti?' si un tunet a zguduit cerul, dar el, din nou, nu a auzit. Omul a privit in jurul sau si a spus: 'Doamne, lasa-ma sa Te vad!' si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat. Atunci a inceput sa strige: 'Doamne, fa o minune!' si in clipa aceea s-a nascut un copil, dar el nu a stiut.
   Disperat, omul striga mai tare: 'Atinge-ma, Doamne, si arata-mi ca esti langa mine!' Acestea fiind spuse, Dumnezeu a coborat si l-a atins, dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
   Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste."

16/02/11 21:06

edi.theraven
membru

No sacrifice is purely altrustic.
Don't unlock doors you're not prepared to go through.
The right man in the wrong place can make all the difference in the world.
There is a crack in everything. That's how the light gets in.

Ultima modificare de edi.theraven (27/10/11 20:58)

27/10/11 20:55

Site web  
jezzy
membru

Inregistat: 13/03/06
Cînd un băiat vine şi-ţi ia fata la plimbare te simţi ca un om care dă un Stradivarius pe mîna unei gorile. (Jim Bishop)

Bărbaţii şi femeile sunt de acord într-un singur punct : nici unii nici alţii nu au încredere în femei. (Henri Louis Mencken)

02/11/11 13:03

edi.theraven
membru

“Ar fi înspăimântător să crezi că din tot acest cosmos atât de armonios, desăvârşit şi egal cu sine, numai viaţa omului se petrece la întâmplare, numai destinul lui n-are nici un sens.”
― Mircea Eliade, Nuntă în cer

04/11/11 20:52

Site web  
antonela
Moderator

Inregistat: 02/11/05
“Biserica este plina de oameni sfinti si desavarsiti…in teorie“- A. W. Tozer

12/11/11 11:07

antonela
Moderator

“În viaţă trebuie să vezi partea frumoasă a lucrurilor. Nu este greu, mai ales că în toate există ceva frumos. Dacă vom şti să privim natura, vom vedea frumuseţe şi bogătie. Dacă vom şti să-l privim pe om, în adâncul lui vom vedea bunătate şi dragoste. Privind astfel viaţa şi oamenii, devenim noi înşine mai frumoşi, mai bogaţi şi mai buni.”

sursa: www.ozibuna.net

18/11/11 20:51

edi.theraven
membru

"Sunt oameni cărora le este dat să guste numai otrava din lucruri, pentru care orice surpriză este o surpriză dureroasă şi orice experienţă un nou prilej de tortură."
-Cioran

"Dacă adevărul nu se află prin dragoste, oriunde s-ar afla el, nu mă interesează."
-eliade

"Oamenii de o tristeţe profundă se dau de gol când sunt fericiţi: ei au un fel de a se crampona de fericire de parcă ar vrea s-o zdrobească şi s-o înăbuşe, din gelozie, – ah, ei ştiu prea bine că ea le va scăpa printre degete!"
- Nietzsche

Ultima modificare de edi.theraven (24/11/11 19:52)

24/11/11 19:47

Site web  
antonela
Moderator

"Să uităm tot ce ni s-a întamplat? Niciodată. Adevaraţii oameni nu uită niciodată, ci folosesc experienţa trecută pentru a deveni mai puternici. "

29/11/11 22:14

antonela
Moderator

‎"Găsește în tine însuți un loc unde e bucurie. Această bucurie va nimici suferința!" Joseph Campbell.

30/11/11 19:51

antonela
Moderator

"Cea mai buna cale de a te inveseli, este sa-i inveselesti pe altii." Mark Twain

04/12/11 20:08

antonela
Moderator

“Cel mai bun lucru dintr-o carte nu constă în ceea ce conţine, ci în gândurile pe care ţi le sugerează; la fel precum muzica nu rezidă în tonalităţile ei, ci în ecourile care ajung în inima noastră.”  John Greenleaf Whittier

09/12/11 18:16

antonela
Moderator

Investind in oameni, investesti in tine. Investind in oameni, investesti in viitor.

13/12/11 18:39

antonela
Moderator

"Planul lui Dumnezeu pentru tine depaseste cu mult ce iti poti tu singur imagina. Daca crezi cu adevarat ca El iti calauzeste pasii si ca bunatatea si mila Lui te insotesc in toate zilele vietii tale, atunci poti astepta lucruri mari de la Dumnezeu."

sursa: Meditatii zilnice- Bob Gass

17/12/11 23:51

edi.theraven
membru

Poetry is just the evidence of life. If your life is burning well, poetry is just the ash.
[poezia este dovada vietii. Daca viata'ti este o vapaie, poezia va fi doar cenusa]

Reality is one of the possibilities I cannot afford to ignore.
[realitatea este una dintre posibilitatile pe care nu imi permit sa le ignor]

Do not be a magician - be magic!
[nu fi magicianul - fii magia]

-Leonard Cohen

Ultima modificare de edi.theraven (22/12/11 14:22)

22/12/11 09:22

Site web  
Old
Moderator

Inregistat: 18/01/08
"In conflictul dintre lumina si intuneric intotdeauna a biruit lumina. "
                                                              C. Sofronie

29/12/11 21:09

antonela
Moderator

“Fiecare experienta pe care Dumnezeu ne-o daruieste, fiecare persoana pe care El o aduce in viata noastra, este pregatirea perfecta pentru viitorul pe care doar El il poate vedea. “ Corri ten Boom

31/12/11 14:01

antonela
Moderator

Atunci cand te implici in vietile oamenilor, inveti ce inseamna smerenia, rabdarea, dependenta totala de Dumnezeu si in ultimul rand te descoperi pe tine insuti.

Adevarata schimbare o poate face doar Dumnezeu, iar aceasta se observa in actiunile noastre.

Nu putem cere oamenilor sa se schimbe, pana cand nu constientizeaza ei insisi ca au nevoie de schimbare.

Atunci cand alegem sa traim pentru Dumnezeu, de dragul Lui, renuntam la vechile obiceiuri.

05/01/12 20:57

antonela
Moderator

Cand vrei sa-I slujesti Domnului din toata inima, nu te uita la oameni, ci la Domnul. Gandeste-te ca El e acolo, se uita la tine si vede dincolo de ce vad oamenii. Cand iti atintesti privirile spre El, atunci slujirea ta va fi incununata de prezenta Sa, iar inimile oamenilor se vor schimba.

09/01/12 21:53

Tanara crestina
membru

Inregistat: 26/09/07
O promisiune a lui Dumnezeu poate fi comparata intr-un mod foarte instructiv cu un cec pe care il poti incasa oricand doresti. Ea este data celui credincios cu scopul de a-i oferi ceva bun. Ea nu trebuie citita si apoi sa nu mai de-a face cu ea. Nu, promisiunea trebuie luata ca o realitate, exact asa cum face un om cu un cec. Dumnezeu nu a facut nicio promisiune pe care sa nu Si-o tina.

C. H. Spurgeon

17/01/12 00:14

antonela
Moderator

O minte sanatoasa e cea care e disciplinata dupa Cuvantul lui Dumnezeu.

18/01/12 21:31

antonela
Moderator

‎"Daca viata ta nu are un impact pozitiv asupra nimanui inseamna ca ai trait degeaba. Influenteaza-ti semenii asa incat sa-L caute pe Dumnezeu !" E.S.T.

30/01/12 16:03

edi.theraven
membru

Asta e 'inventata' de mine :D (mi s'a parut o chestie faina :D)

"God's will : another way to "wait for vertical sync" (tradusa isi pierde din 'savoare')

09/02/12 21:36

Site web  
antonela
Moderator

Cand pacatul din viata ta este smuls cu tot cu radacina, atunci pacea care intrece orice pricepere inunda fiinta ta.

03/03/12 14:33

antonela
Moderator

Cand te uiti la oameni, vei observa ca mereu vei fi dezamagit. Cand privesti lucrurile din perspectiva Sa, totul se schimba.

18/03/12 15:57

Pagini: 1 ... 4 5 6 7 8    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la