|
|
|
Autor |
Mesaje |
Pagini: 1 ... 5 6 7 8 |
|
antonela
Moderator
Inregistat: 02/11/05
|
|
"Slujirea ta cea mai eficienta va rezulta din durerile tale cele mai adanci." Rick Warren
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
09/04/12 21:52
|
|
junia
membru
Inregistat: 18/09/11
|
|
O carte bună nu doar informează, ci îl provoacă pe cititor să se informeze singur.
_______________________________________ "Noi stim ca toate lucrurile lucreaza împreună spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu!"
|
|
15/04/12 21:53
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
Un fapt poate sa contrazica un sistem. Insa el nu va contrazice niciodata un alt fapt. (Armand Sabatier)
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
17/12/12 09:18
|
|
edi.theraven
membru
Inregistat: 26/10/08
|
|
"Credinta este ce a facut Dumnezeu. Nadejdea este ceea ce va face Dumnezeu. Dragostea este ceea ce Il las eu pe Dumnezeu sa faca prin viata mea" - Daniel Branzei
|
|
05/02/13 21:36
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
" Ce e femeia? Nu stiu, dar sunt multe!" – Emil Brumaru
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
13/02/13 20:13
|
|
antonela
Moderator
Inregistat: 02/11/05
|
|
„Întotdeauna, în întunericul unde te trimite Dumnezeu există de fapt mai multă lumină decât în locul unde ai vrea tu să rămâi. Când dai de această strălucire, viaţa ta începe să aibă cu adevărat sens.” Ligia Seman
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
28/04/13 14:22
|
|
Old
Moderator
|
|
"Totul e nou dar nimic nu se schimba."
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
17/05/13 12:02
|
|
Roxana
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
"Crestinismul este arta de a muri constant."
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
23/05/13 16:53
|
|
Old
Moderator
|
|
"Din unele motive, pesimistul se plânge întotdeauna de zgomot când oportunităţile bat la uşă" -P.Lascau
|
|
09/06/13 10:15
|
|
Old
Moderator
|
|
"Cele mai importante DOUA ZILE din viata ta sunt ziua in care te nasti si ziua in care iti dai seama de ce te-ai nascut" - Mark Twain.
|
|
05/07/13 18:00
|
|
edi.theraven
membru
|
|
"Inteligența este abilitatea de a evita să faci treabă și cu toate acestea să reușești să fii cu treaba facută" -Linus Torvalds
|
|
03/10/13 21:58
|
|
edi.theraven
membru
|
|
"Singurătatea e starea spirituala în care ne naştem, acea stare naturală şi adevărată." -Mircea Eliade
|
|
27/11/13 19:48
|
|
edi.theraven
membru
|
|
Dragostea este cea mai buna masura a faptului ca realitatea inseamna atat de putin pentru noi.
-Marcel Proust, "In cautarea timpului pierdut"
|
|
14/06/14 13:49
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|